قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۳/۱۴

جشنواره موسیقی موغام تبریز؛ طنین حماسه و مقاومت جنگ رمضان - تسنیم

معاون شهردار تبریز از برگزاری جشنواره سراسری موسیقی موغام برای پاسداشت مقاومت و شهدای جنگ رمضان خبر داد.
 جشنواره موسیقی موغام تبریز؛ طنین حماسه و مقاومت جنگ رمضان - تسنیم



 بازگشت پروازهای بندرعباس به شمال کشور
۴۱ دقیقه قبل / سایت نورنیوز

بازگشت پروازهای بندرعباس به شمال کشور

نورنیوز-گروه اقتصادی: کاظم توسلی روز پنجشنبه با اعلام این خبر افزود: با راه‌اندازی این ۲ مسیر، ارتباط هوایی جنوب و شمال کشور از طریق فرودگاه بین‌المللی بندرعباس دوباره برقرار می‌شود.

وی ادامه داد: پرواز بندرعباس ـ گرگان از روز چهارشنبه و پرواز بندرعباس ـ رشت از روز پنجشنبه هفته آینده، توسط شرکت‌های هواپیمایی وارش و کیش ایر در برنامه پروازی فرودگاه بین‌المللی بندرعباس قرار خواهد گرفت.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر فرودگاه بین‌المللی بندرعباس به مقاصد تهران، مشهد، اصفهان، تبریز، شیراز و اهواز پرواز دارد و با اضافه شدن رشت و گرگان، شبکه پروازی این فرودگاه توسعه خواهد یافت.

مدیرکل فرودگاه‌های استان هرمزگان تأکید کرد: برقراری این مسیرها ضمن افزایش دسترسی هوایی مسافران، نقش مهمی در توسعه ارتباطات گردشگری، اقتصادی و تجاری میان استان هرمزگان و استان‌های شمالی کشور خواهد داشت.

برقراری مجدد این پروازها در شرایطی است که فرودگاه بندرعباس پس از وقفه‌هایی مرتبط با آسیب‌ها یا شرایط ناشی مرتبط با جنگ تحمیلی اخیر، از حدود ۲۴ مرداد دوباره فعالیت برنامه‌ای خود را از سر گرفته است.



 مصرف روزانه بنزین به ۱۳۵ میلیون لیتر رسید
۱ ساعت قبل / روزنامه تعادل

مصرف روزانه بنزین به ۱۳۵ میلیون لیتر رسید

به گزارش ایسنا، یاسر میرزایی روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به شرایط کنونی بخش انرژی کشور اظهار کرد: اگر ۶ ماه یا یک سال پیش درباره مساله بنزین صحبت می‌کردیم، بیشتر با مجموعه‌ای از مسائل بنیادی و بلندمدت مواجه بودیم؛ اما امروز و در این مقطع، با یک موضوع بحرانی روبه‌رو هستیم که نیازمند راه‌حل فوری است.

وی افزود: البته حل بحران‌های فوری نباید باعث شود عوامل اصلی و بلندمدت ناترازی انرژی نادیده گرفته شود؛ چراکه حتی برای حل مسائل کوتاه‌مدت نیز ناچاریم به ریشه‌های این ناترازی بپردازیم.

میرزایی با بیان اینکه مصرف بنزین کشور به حدود ۱۳۵ میلیون لیتر در روز رسیده است، یادآورشد: این میزان مصرف در شرایطی ثبت شده که کشور با وضعیت اقتصادی عادی مواجه نیست و آثار حملات تجاوزکارانه و مشکلات رشد اقتصادی نیز وجود دارد.

معاون سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی گفت: در شرایط عادی، برآورد می‌شد میزان مصرف روزانه بنزین به ۱۴۰ تا ۱۴۵ میلیون لیتر برسد. بخشی از کاهش فعلی مصرف نیز ناشی از شرایط خاص اقتصادی و مدیریت مصرف است، اما نیاز واقعی کشور در ماه‌های آینده افزایش خواهد یافت؛ به‌ویژه در اواخر تابستان و اوایل پاییز که اغلب با اوج مصرف روبه‌رو هستیم.

وی درباره ظرفیت تولید بنزین خاطرنشان کرد: بخشی از افزایش تولید، از طریق استفاده از مواد و ترکیبات شیمیایی و اختلاط فرآورده‌ها حاصل می‌شود. این روش، جایگزین توسعه زیرساخت‌های سخت‌افزاری پالایشگاهی نیست؛ زیرا افزایش واقعی ظرفیت تولید، نیازمند سرمایه‌گذاری‌های سنگین و زمان‌بر است.

میرزایی ادامه داد: افزایش تولید از مسیر اختلاط ممکن است به افت کیفیت سوخت منجر شود و کاهش کیفیت نیز می‌تواند مصرف خودروها را افزایش دهد. بنابراین، افزایش حجم تولید بدون توجه به کیفیت فرآورده، همیشه به معنای بهبود تراز بنزین نیست.

این مقام مسئول با اشاره به ضرورت واردات بنزین گفت: با توجه به میزان مصرف و توان تولید موجود، دست‌کم به حدود ۱۵ میلیون لیتر واردات روزانه نیاز داریم؛ این در حالی است که تامین مالی، دسترسی ارزی و مسائل لجستیکی، به‌ویژه در مسیرهای جنوبی کشور، محدودیت‌هایی ایجاد کرده است.

وی اعلام کرد: بخشی از مسیرهای تامین خارجی نیز با محدودیت مواجه شده و حتی برخی …



 عملیات پاکسازی آلودگی نفتی در سواحل قشم انجام شد
۱ ساعت قبل / روزنامه تعادل

عملیات پاکسازی آلودگی نفتی در سواحل قشم انجام شد

به گزارش مهر، در پی مشاهده آلودگی نفتی در بخش‌هایی از سواحل جزیره قشم، عملیات پاکسازی این سواحل با حضور و نظارت احمدرضا لاهیجان‌زاده، معاون محیط زیست دریایی و تالاب‌های سازمان حفاظت محیط زیست، مقامات محلی و دستگاه‌های مسئول آغاز شد.

در این عملیات، شرکت انرژی پاسارگاد با اختصاص ظرفیت‌های اجرایی، فنی و تجهیزاتی خود، برای پاکسازی سواحل وارد عمل شد.

این عملیات با مشارکت سازمان حفاظت محیط زیست، منطقه آزاد قشم و اداره بنادر و دریانوردی انجام شد و شرکت تجهیز و توسعه صنایع هنگام قشم، از شرکت‌های تابعه گروه انرژی پاسارگاد، مأموریت یافت با بهره‌مندی از نیروهای اجرایی و مهندسی و همچنین به‌کارگیری ماشین‌آلات و تجهیزات تخصصی، در پاکسازی مناطق آلوده مشارکت کند.

در این چارچوب، تجهیزاتی از جمله بابکت، لودر، کامیون‌های سبک و سنگین و پدهای جاذب مواد نفتی برای پاکسازی سواحل شیب‌دراز، سوزا و دیگر مناطق درگیر آلودگی به کار گرفته شد.

حفاظت از زیستگاه‌های حساس و مدیریت پسماندهای نفتی

در جریان این عملیات، اقدامات لازم برای جمع‌آوری آلودگی‌های نفتی، حفاظت از زیستگاه‌های حساس ساحلی و مناطق مرتبط با زیست و تخم‌گذاری لاک‌پشت‌های دریایی انجام شد.

حفاظت از مناطق زیست آبزیان، صیانت از اکوسیستم ارزشمند جنگل‌های حرا و تنوع زیستی وابسته به آن و نیز مدیریت مسئولانه پسماندهای حاصل از پاکسازی، از دیگر محورهای اقدامات محیط‌زیستی در این عملیات بود.

یکی از اقدامات گروه انرژی پاسارگاد در سواحل جنوبی کشور، کاشت و نگهداشت هزاران اصله درخت حرا در ساحل شمالی جزیره قشم است. این مجموعه در راستای مقابله با آلودگی‌های نفتی در سواحل جنوبی کشور و عمل به تعهد خود در زمینه حفاظت از محیط زیست و جوامع محلی، با هماهنگی مراجع ذی‌صلاح و بر اساس سناریوهای پیش‌بینی‌شده، در اسرع وقت وارد عمل شد.

اقدامات انجام‌شده در عملیات پاکسازی سواحل قشم با تقدیر معاون محیط زیست دریایی و تالاب‌های سازمان حفاظت محیط زیست همراه شد.

 



 مسیر پروازی بندرعباس به شمال کشور دوباره برقرار شد
۱ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

مسیر پروازی بندرعباس به شمال کشور دوباره برقرار شد

به گزارش تجارت نیوز، کاظم توسلی روز پنجشنبه با اعلام این خبر افزود: با راه‌اندازی این ۲ مسیر، ارتباط هوایی جنوب و شمال کشور از طریق فرودگاه بین‌المللی بندرعباس دوباره برقرار می‌شود.

وی ادامه داد: پرواز بندرعباس ـ گرگان از روز چهارشنبه و پرواز بندرعباس ـ رشت از روز پنجشنبه هفته آینده، توسط شرکت‌های هواپیمایی وارش و کیش ایر در برنامه پروازی فرودگاه بین‌المللی بندرعباس قرار خواهد گرفت.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر فرودگاه بین‌المللی بندرعباس به مقاصد تهران، مشهد، اصفهان، تبریز، شیراز و اهواز پرواز دارد و با اضافه شدن رشت و گرگان، شبکه پروازی این فرودگاه توسعه خواهد یافت.

مدیرکل فرودگاه‌های استان هرمزگان تأکید کرد: برقراری این مسیرها ضمن افزایش دسترسی هوایی مسافران، نقش مهمی در توسعه ارتباطات گردشگری، اقتصادی و تجاری میان استان هرمزگان و استان‌های شمالی کشور خواهد داشت.

برقراری مجدد این پروازها در شرایطی است که فرودگاه بندرعباس پس از وقفه‌هایی مرتبط با آسیب‌ها یا شرایط ناشی مرتبط با جنگ تحمیلی اخیر، از حدود ۲۴ مرداد دوباره فعالیت برنامه‌ای خود را از سر گرفته است.

منبع: ایرنا



 تقدیر وزیر جهاد کشاورزی از فعالیت صیادان در دوران جنگ
۱ ساعت قبل / سایت نورنیوز

تقدیر وزیر جهاد کشاورزی از فعالیت صیادان در دوران جنگ

نورنیوز_گروه اقتصادی: غلامرضا نوری که هم‌زمان با هفته دولت و به نمایندگی از هیأت دولت امروز پنجشنبه به استان هرمزگان سفر کرده است با حضور در بندر صیادی بندرعباس با قدردانی از ایستادگی صیادان این استان در روزهای جنگ افزود: باید به طور ویژه از صیادان عزیزمان تشکر کنیم که در سخت‌ترین شرایط، با تلاشی تحسین‌برانگیز فعالیت خود را ادامه دادند.

این بازدید در چارچوب برنامه بهره‌برداری از ۱۰۰ فروند شناور صیادی آب‌های دور و ۲ هزار فروند قایق بنزینی انجام شد.

وزیر جهاد کشاورزی در این بازدید با قدردانی از همکاری استانداری هرمزگان، دستگاه‌های اجرایی و مجموعه‌های مرتبط، اظهار کرد:
گزارش‌هایی که در روزهای جنگ رصد می‌کردیم نشان می‌داد حتی در لحظاتی که حملات صورت می‌گرفت، صیادان در همین مناطق مشغول تخلیه لنج‌ها و شناورها و انتقال صید خود بودند؛ اقدامی که بسیار ارزشمند و شایسته قدردانی است.

نوری ادامه داد: همین کار و تلاش مستمر صیادان موجب شد تولید در این بخش نه تنها متوقف نشود، بلکه افزایش پیدا کند و به برکت زحمات این عزیزان می‌توان گفت در چند ماه گذشته تقریباً وارداتی در حوزه ماهی نداشته‌ایم.

وزیر جهاد کشاورزی با گرامیداشت یاد شهدای جنگ، به‌ویژه شهدای جامعه صیادی، گفت: به روح همه شهدای عزیزی که در این جنگ آسمانی شدند، به‌خصوص صیادانی که در این مسیر به شهادت رسیدند، درود می‌فرستیم و به همه صیادان عزیزمان خداقوت می‌گوییم که جانانه در خلیج فارس ایستادند، مقاومت کردند و همزمان تولید را ادامه و حتی افزایش دادند.

اتخاذ تدابیر لازم برای جبران خسارت‌های واردشده به صیادان و شناورهای آسیب‌دیده در جنگ

نوری افزود: پس از این بازدیدها و مشاهدات میدانی، جمع‌بندی اولیه‌ای که درباره خسارت‌ها در دولت انجام شده بود، با توجه به حجم خسارت‌های واردشده در هرمزگان به‌ویژه در حوزه صیادی، بنادر، قایق‌ها و لنج‌ها مورد بازنگری قرار گرفت.

وی تأکید کرد: برای جبران خسارت‌های واردشده به صیادان و شناورهای آسیب‌دیده تدابیر لازم اتخاذ شده و این موضوع در چارچوب تصمیمات …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 آخرین قمار ترامپ؛ D-Day،جنگ اقتصادی یا آغاز شکست دوم؟
سایت نورنیوز

آخرین قمار ترامپ؛ D-Day،جنگ اقتصادی یا آغاز شکست دوم؟

ترامپ که 9 اسفند با تصور فروپاشی سریع توان ایران وارد جنگ شد و از تعیین رهبر آینده ایران سخن گفت، اکنون پس از ناکامی در میدان نظامی از «Economic D-Day» رونمایی کرده است؛ جنگ اقتصادی جدیدی که حاصل تکرار همان خطای محاسباتی و این‌بار پرهزینه‌تر برای واشنگتن خواهد بود.
 قیمت جهانی نفت؛ امروز پنجشمنبه 29 مرداد 1405
سایت هم میهن

قیمت جهانی نفت؛ امروز پنجشمنبه 29 مرداد 1405

آخرین قیمت نفت برنت در بازار جهانی اعلام شد.
 نفت در ۱۰ روز اخیر| هرمز دوباره بازار را به آتش کشید+نمودار
سایت نبض بازار

نفت در ۱۰ روز اخیر| هرمز دوباره بازار را به آتش کشید+نمودار

قیمت نفت در ده روز گذشته دوباره به مدار صعود برگشته است. برنت که در میانه مرداد در محدوده ۸۷ تا ۸۹ دلار معامله می‌شد، حالا به نزدیکی ۹۲ دلار رسیده است. پشت ا...
 نفت؛ ثروت یا دام؟ هشدار بانک جهانی به اقتصادهای صادرکننده
سایت اکوایران

نفت؛ ثروت یا دام؟ هشدار بانک جهانی به اقتصادهای صادرکننده

نفت و مواد خام می‌توانند برای کشورهای صادرکننده منبع ثروت باشند، اما اگر درآمدهای حاصل از رونق کالاهای پایه درست مدیریت نشوند، همین منابع به منشأ بی‌ثباتی اقتصادی تبدیل می‌شوند. بر اساس گزارش بانک جهانی، حدود دو سوم اقتصادهای نوظهور و در حال توسعه و ۹۰ درصد کشورهای کم‌درآمد به صادرات کالاهای پایه وابسته‌اند. در این اقتصادها، افزایش قیمت نفت، فلزات و سایر کامودیتی‌ها معمولاً درآمد دولت و مخارج عمومی را بالا می‌برد؛ اما با سقوط قیمت‌ها، دولت نیز ناچار به کاهش هزینه‌ها می‌شود. نتیجه، سیاست مالی «موافق چرخه» و تشدید نوسانات اقتصادی است.
 ترافیک سنگین در جاده چالوس و محور هراز - تسنیم
خبرگزاری تسنیم

ترافیک سنگین در جاده چالوس و محور هراز - تسنیم

سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای از ترافیک سنگین در جاده چالوس و محور هراز خبر داد.
 نشت «شبانه» نفت از هرمز؛ جنگ فرسایشی اقتصادی» تا کجا می‌تواند ادامه پیدا کند؟
سایت اکوایران

نشت «شبانه» نفت از هرمز؛ جنگ فرسایشی اقتصادی» تا کجا می‌تواند ادامه پیدا کند؟

اکوایران: حتی اگر ترامپ حاضر باشد منتظر بماند تا جنگ اقتصادی‌اش ایران را به زانو درآورد، یک متغیر سوم نیز وجود دارد: تهران می‌تواند واکنش نشان دهد.
 اثرات محاصره دریایی بر اقتصاد و زندگی مردم | فریدون مجلسی: استقلال کشور فقط به توان نظامی نیست | باید بتوانیم تجارت کنیم و ارزش پول‌مان را حفظ کنیم | عقلا برای پایان جنگ تصمیم بگیرند
سایت اقتصادنیوز

اثرات محاصره دریایی بر اقتصاد و زندگی مردم | فریدون مجلسی: استقلال کشور فقط به توان نظامی نیست | باید بتوانیم تجارت کنیم …

اقتصادنیوز: تحلیلگر مسائل بین‌الملل نوشت: استقلال یک کشور فقط به داشتن موشک و توان نظامی خلاصه نمی‌شود. کشوری که حق عبور و مرور دریایی نداشته باشد، کشوری که نتواند با جهان رابطه بانکی برقرار کند، نتواند صادرات و واردات داشته باشد و نتواند ارزش پول خود را حفظ کند، در عمل با محدودیت جدی در استقلال اقتصادی مواجه است.
 قیمت دلار، یورو و درهم امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد
سایت تابناک

قیمت دلار، یورو و درهم امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد

قیمت دلار امروز با کاهش نسبت به روز گذشته به، ۱۸۹،۸۳۰ (یکصد و هشتاد و نه هزار و هشتصد و سی) تومان رسید.