قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۴/۰۱

فعال سیاسی اصلاح طلب: هیچ توافقی بدون اذن رهبری امضا نمی‌شود/ هرکس دلش برای ایران می‌سوزد در برابر تندروها سکوت نکند

قائم‌ مقام حزب اعتماد ملی گفت: ما اصلاح‌طلبان در گذشته نقدهای فراوانی به برخی سیاست‌ها داشتیم و همچنان هم داریم، اما در یک تصمیم ملی و در راستای منافع ملی پشتیبان ایران و تصمیمات کشور برای مقاومت باشیم و اکنون نیز پشتیبان تیم مذاکره‌کننده هستیم.
 فعال سیاسی اصلاح طلب: هیچ توافقی بدون اذن رهبری امضا نمی‌شود/ هرکس دلش برای ایران می‌سوزد در برابر تندروها سکوت نکند



۷ ساعت قبل / سایت خبرفوری

ادعای جنجالی تانکر ترکرز درباره جزیره خارک/ احتمال حمله اسرائیل به ترکیه/ ترس ناتو از حمله ایران به بلغارستان

به گزارش خبر فوری، آخرین اخبار از مذاکرات ایران و آمریکا، احتمال جنگ و تحولات منطقه در روز 30 مرداد 1405 را بخوانید:

اسرائیل هیوم: در اسرائیل درباره فعال شدن ماده ۵ ناتو در صورت حمله به مواضع ترکیه بحث می‌شود

اسرائیل هیوم گزارش داد که محافل نظامی این رژیم اسرائیل درباره چگونگی فعال شدن ماده پنجم پیمان ناتو در صورت حمله به مواضع ترکیه بحث می‌کنند و استدلال می‌کنند که حملات اسرائیل به نیروهای ترکیه‌ای مستقر در خارج از این کشور، لزوماً منجر به دخالت ناتو نخواهد شد.

ادعای تانکر ترکرز: تولید نفت خام در ایران کاهش یافته/ ایران فشاری برای صادرات ندارد

تانکر ترکرز: دلیل اینکه دیگر در خارک شاهد بارگیری‌های زیادی نیستیم، این است که تولید نفت خام ایران در ماه‌های اخیر به سطحی کاهش یافته که فقط اندکی بالاتر از میزان مصرف/پالایش داخلی این کشور است. این یعنی ایران در حال حاضر فشار چندانی برای صادرات نفت ندارد.

اولین اقدام ناتو در بلغارستان از ترس حمله احتمالی ایران

خبرگزاری bta بلغارستان: شورای وزیران بلغارستان در یک بیانیه مطبوعاتی اعلام کرد که رومن رادف، نخست وزیر با مارک روته، دبیرکل ناتو، گفتگوی تلفنی داشت.

طبق گزارش‌های رسانه‌های خارجی، این دو در مورد فضای امنیتی اروپا با تمرکز بر خطر احتمالی اقدامات تهاجمی ایران گفتگو کردند.

روته شخصاً حمایت کامل ناتو را تأیید کرد و از آمادگی نیروهای دفاعی اتحاد برای پاسخ به حمله احتمالی خبر داد. در بیانیه مطبوعاتی آمده است که هرگونه حمله به یک کشور عضو ناتو به طور قطعی به عنوان حمله‌ای علیه اتحاد تلقی خواهد شد و تمام اقدامات ناشی از پیمان آتلانتیک شمالی متعاقباً انجام خواهد شد./ خبرفوری

 

در حال تکمیل ...


۱۲ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

یک حزب اصلاح طلب: وفاق نباید به حذف حامیان دولت بینجامد | انصاف نیوز

مجمع فرهنگیان ایران اسلامی جزیره کیش در نامه‌ای خطاب به رئیس، سخنگو و رئیس کمیته امور استان‌های جبهه اصلاحات، نسبت به آنچه «کنار گذاشته شدن نیروهای اصیل و صادق حامی دولت و میدان یافتن افرادی با سابقه مخالفت با دولت» در برخی استان‌ها خوانده، انتقاد کرد و خواستار توجه بیشتر به شایسته‌سالاری در انتصابات شد.

متن کامل این نامه در پی می‌آید:

بسم الله الرحمن الرحیم

سرکار خانم آذر منصوری، رئیس محترم جبهه اصلاحات

جناب آقای جواد امام، سخنگوی محترم جبهه اصلاحات

جناب آقای فرج کمیجانی، عضو محترم هیأت رییسه و رییس کمیته امور استان های جبهه اصلاحات

با سلام و احترام

این نامه با هدف بیان یک نگرانی جدی و انتقادی درباره وضعیتی نگاشته می‌شود که بخش قابل‌توجهی از حامیان دولت در استان‌ها با آن مواجه هستند؛ وضعیتی که ادامه آن می‌تواند به تضعیف اعتماد عمومی و فرسایش سرمایه اجتماعی دولت و جریان حامی آن منجر شود.

بسیاری از نیروهای سیاسی و اجتماعی در انتخابات با امید به تغییر، اصلاح امور، شایسته‌سالاری و ایجاد شرایط بهتر پای کار آمدند. این حضور نه با انگیزه دستیابی به پست و مقام، بلکه با هدف ایجاد تغییر و کمک به شکل‌گیری شرایطی بهتر صورت گرفت.

با این حال، روند تحولات و انتصابات در برخی استان‌ها با انتظارات شکل‌گرفته فاصله محسوسی دارد. در مواردی شرایط نه‌تنها بهبود پیدا نکرده، بلکه تصمیمات و انتصاباتی رقم خورده که موجب افزایش ناامیدی در میان حامیان واقعی دولت شده است.

یکی از مهم‌ترین نگرانی‌ها، کنار گذاشته شدن نیروهای اصیل و صادق حامی دولت و میدان یافتن افرادی است که سابقه روشنی در مخالفت با دولت و جریان اصلی حامی دولت داشته‌اند.

افرادی که تا دیروز با ادبیاتی تند علیه دولت پزشکیان سخن می‌گفتند و در صف مخالفان این جریان قرار داشتند، امروز در برخی موارد با تغییر موضع سیاسی، در جایگاه نیروهای همراه دولت قرار گرفته‌اند و حتی به موقعیت‌های مدیریتی دست یافته‌اند. در مقابل، نیروهایی که در روزهای انتخابات برای پیروزی دولت تلاش کرده و هزینه‌های آن را پذیرفته‌اند، به حاشیه رانده شده‌اند.

چنین روندی بیش از آنکه نشانه شایسته‌سالاری باشد، می‌تواند زمینه‌ساز تقویت فرصت‌طلبی سیاسی، تغییر موضع‌های منفعت‌محور و تضعیف اعتماد نیروهای اصیل شود.

وفاق و همدلی ملی، ضرورتی انکارناپذیر است؛ اما وفاق نباید به قیمت حذف نیروهای صادق و همراه دولت تمام شود. استفاده از ظرفیت‌های مختلف زمانی قابل دفاع است که بر پایه شایستگی، تخصص، کارآمدی و صداقت صورت گیرد، نه بر اساس روابط، مناسبات شخصی یا تغییر مواضع سیاسی متناسب با شرایط روز.

آنچه امروز در بخشی از بدنه حامی دولت شکل گرفته، احساس ناامیدی و بی‌اعتمادی است. این احساس نتیجه مطالبه پست و مقام نیست؛ نتیجه مشاهده فاصله میان امیدهای ایجادشده در انتخابات و آن چیزی است که در عرصه مدیریت و انتصابات در برخی استان‌ها اتفاق افتاده است.

حامیان دولت برای جایگاه نیامدند؛ اما انتظار داشتند نیروهای توانمند، صادق و همراه مورد توجه قرار گیرند.

برای سهم‌خواهی وارد انتخابات نشدند؛ اما انتظار داشتند شایسته‌سالاری جایگزین روابط و منفعت‌طلبی شود.

برای کسب قدرت شخصی تلاش نکردند؛ بلکه برای ایجاد تغییر و آینده‌ای بهتر در کنار دولت ایستادند و طبیعی است که نادیده گرفتن این تلاش‌ها، موجب دلسردی و کاهش انگیزه اجتماعی شود.

در چنین شرایطی، مسئولیت جبهه اصلاحات و نمایندگان آنها در استان‌ها بیش از گذشته اهمیت پیدا می‌کند. نمایندگان و مسئولان این جریان نمی‌توانند نسبت به وضعیت بدنه اجتماعی و نیروهایی که در انتخابات برای موفقیت دولت تلاش کرده‌اند، بی‌تفاوت باشند.

انتظار می‌رود عملکرد نمایندگان جبهه اصلاحات و رؤسای تشکل‌های حامی دولت در استان‌ها با دقت بیشتری بررسی شود و نسبت به روندهایی که موجب حذف نیروهای اصیل و تقویت افراد منفعت‌طلب شده است، حساسیت جدی وجود داشته باشد.

حذف نیروهای واقعی حامی دولت و جایگزین کردن آنان با افرادی که صرفاً به دلیل تغییر شرایط سیاسی موضع خود را تغییر داده‌اند، نه‌تنها کمکی به تقویت دولت نمی‌کند، بلکه به سرمایه اجتماعی آن آسیب می‌زند.

تداوم چنین رویکردی، فاصله میان بدنه اجتماعی و ساختار مدیریتی دولت را افزایش خواهد داد و در بلندمدت هزینه‌های سیاسی و اجتماعی قابل‌توجهی به همراه خواهد داشت.

سرمایه اجتماعی را نمی‌توان فقط در روز انتخابات مطالبه کرد و پس از انتخابات نادیده گرفت.

آنچه امروز مورد انتظار است، نه سهم‌خواهی و نه مطالبه جایگاه، بلکه حفظ حرمت نیروهای صادق، رعایت شایسته‌سالاری، توجه به سوابق و عملکرد واقعی افراد و جلوگیری از تبدیل شدن فضای مدیریتی به عرصه‌ای برای منفعت‌طلبی سیاسی است.

امید است جبهه اصلاحات و تشکل‌های حامی دولت چهاردهم، با درک شرایط موجود، نسبت به اصلاح این روند اقدام جدی داشته باشند و اجازه ندهند ناامیدی ایجادشده در میان حامیان واقعی دولت به بی‌اعتمادی پایدار تبدیل شود.

دولت برای عبور از مشکلات به سرمایه اجتماعی نیاز دارد و حفظ این سرمایه، بدون احترام به نیروهای صادق و همراه و بدون شایسته‌سالاری در انتصابات امکان‌پذیر نخواهد بود.

با احترام

انتهای پیام




 مجید انصاری: حل مسائل مردم نیازمند هم‌افزایی دولت و مجلس و اصلاحات گام‌به‌گام است
۱۵ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

مجید انصاری: حل مسائل مردم نیازمند هم‌افزایی دولت و مجلس و اصلاحات گام‌به‌گام است

مجید انصاری، معاون حقوقی رئیس‌جمهور گفت: حل مسائل مردم نیازمند هم‌افزایی دولت و مجلس و اصلاحات گام‌به‌گام است.

 خبر جدید درباره همسان سازی حقوق بازنشستگان و نیروهای شرکتی/ در دیدار معاون حقوقی رئیس جمهور با مجلسی ها چه گذشت؟
۱۳ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

خبر جدید درباره همسان سازی حقوق بازنشستگان و نیروهای شرکتی/ در دیدار معاون حقوقی رئیس جمهور با مجلسی ها چه گذشت؟

معاون حقوقی رئیس‌جمهور، در دیدار مشترک با علی جعفری آذر، نایب رییس کمیسیون اجتماعی و نماینده تبریز و فضل‌الله رنجبر، سخنگوی کمیسیون اجتماعی، نماینده کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی، درباره مسائل روز کشور، مطالبات مردم و موضوعات مرتبط با حوزه‌های انتخابیه آنان گفت‌وگو و تبادل نظر کرد.

 عارف خواستار اصلاح روند جذب هیأت علمی شد
۹ ساعت قبل / سایت هم میهن

عارف خواستار اصلاح روند جذب هیأت علمی شد

معاون اول رئیس‌جمهور با انتقاد از ورود شوراهای عالی به امور اجرایی دانشگاه‌ها، تأکید کرد که این نهادها باید بر سیاست‌گذاری، هدایت و نظارت متمرکز باشند و روند جذب اعضای هیأت علمی نیز با هدف حفظ جایگاه استادان اصلاح شود.

 قالیباف بهانه است؛ مسئله تفکری است که کارش تخریب است / مجلس قربانی تسویه‌حساب سیاسی می‌شود؟!
۱۷ ساعت قبل / سایت تابناک

قالیباف بهانه است؛ مسئله تفکری است که کارش تخریب است / مجلس قربانی تسویه‌حساب سیاسی می‌شود؟!

سوپر انقلابی‌ها ظاهراً با یک شخص مسئله ندارند؛ دست‌فرمانشان تخریب است؛ هر جا فرد یا نهادی مطابق برداشت و خواست آنها حرکت نکند، ابتدا او را از دایره انقلابی‌گ...

 پشت پرده تردد نفتکش‌ها در هرمز / تنگه هرمز باز است؟
۱۴ ساعت قبل / سایت اکوایران

پشت پرده تردد نفتکش‌ها در هرمز / تنگه هرمز باز است؟

داده‌های ردیابی دریایی و برآوردهای بازار انرژی نشان می‌دهد تردد نفتکش‌ها در تنگه هرمز همچنان محدود است؛ وضعیتی که ریسک عرضه و هزینه حمل نفت را بالا نگه داشته است

 ادعای رسانه آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز شکست خورد
۱۶ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

ادعای رسانه آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز شکست خورد

رسانه «سمافور» به نقل از یک مقام آمریکایی و یک مقام کاخ سفید ادعا داد که دولت آمریکا معتقد است مذاکرات ایران و عمان چند هفته پیش شکست خورده است.