قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۳/۲۳

واکنش روسیه به انتشار اسناد از طبقه‌بندی خارج‌شده آمریکا درباره آزمایشگاه‌های بیولوژیک: نشان می‌دهد که اظهارات ما بی‌اساس نبوده

همزمان با انتشار اسناد از طبقه‌بندی خارج‌شده توسط نهاد اطلاعات ملی آمریکا درباره تأمین مالی آزمایشگاه‌های بیولوژیکی در کشورهای مختلف، نماینده ویژه روسیه این اقدام را تأییدی بر مواضع پیشین مسکو درباره فعالیت این مراکز در اوکراین دانست.
 واکنش روسیه به انتشار اسناد از طبقه‌بندی خارج‌شده آمریکا درباره آزمایشگاه‌های بیولوژیک: نشان می‌دهد که اظهارات ما بی‌اساس نبوده



۲۹ دقیقه قبل / خبرگزاری ایلنا

آمادگی خود را برای ‌گفت‌وگوی سازنده با روسیه نشان داده است

به گزارش ا‌یلنا به نقل از رویترز، به یک دیپلمات ارشد روس گفت که این کشور آماده شنیدن پیشنهادهای جدید در مورد چگونگی دستیابی به توافق در مورد درگیری اوکراین است، اما هرگونه پیشنهادی باید منعکس کننده ‌واقعیت‌های موجود‌ باشد.

«سرگئی ریابکوف»، معاون وزیر امور خارجه روسیه، در مصاحبه‌ای ‌‌گفت که ایالات متحده آمادگی خود را برای «گفت‌وگوی سازنده» و «درک موضع روسیه» نشان داده است.

وی به این خبرگزاری گفت: «در این مرحله، مهم‌تر این است که واشنگتن تا چه حد قادر است بر تصمیمات رژیم کیف و حامیان اروپایی آن که هنوز رویای ‌شکست استراتژیک‌ روسیه را در سر دارند، تأثیر بگذارد.»

  انتهای پیام/


۵۷ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

حمله پهپادی به پالایشگاه نفت در روسیه

به گزارش آفتاب نیوز،

ویدیوهایی که توسط کانال تلگرام اوکراینی Exilenova+ به اشتراک گذاشته شده است، ظاهرا انفجارها و آتش‌سوزی در پرم، شهری در حدود ۱۵۰۰ کیلومتری (۹۳۰ مایلی) اوکراین را نشان می‌دهد.

به نوشته روزنامه کی‌یف ایندیپندنت، این کانال تلگرامی اوکراینی اعلام کرد ساکنان محلی از وقوع یک سری انفجار در پالایشگاه خبر داده‌اند.

مقامات محلی حدود ساعت ۶:۳۰ صبح به وقت محلی به ساکنان در مورد ورود پهپادها هشدار دادند.

تقریبا در همان زمان، محدودیت‌های موقتی در فرودگاه  بولشویی ساوینو در پرم اعمال شد. این محدودیت‌ها کمی بعد برداشته شده‌اند.

وزارت دفاع روسیه نیز ادعا کرد که پدافند هوایی آن ۳۲۵ پهپاد اوکراینی را در طول شب سرنگون کرده است.

حمله قبلی به پالایشگاه نفت پرم ۲۹ ژوئیه رخ داد.

اوکراین حملات به پالایشگاه‌های نفت و سایر تاسیسات انرژی در روسیه را تشدید کرده است تا تامین سوخت ارتش روسیه را مختل کرده و درآمدهای تامین مالی جنگ را کاهش دهد.

همچنین وزارت دفاع روسیه روز جمعه اعلام کرد که نیروهایش از طریق یک سری حملات پهپادی، یک تأسیسات صنعتی متعلق به نیروهای مسلح اوکراین در شهر بروواری، در نزدیکی کی‌یف را به طور کامل و دائمی از کار انداخته‌اند.

در این بیانیه آمده است: «خدمه پهپادهای تیپ مستقل واریاگ حملات دقیقی را به یک تأسیسات صنعتی متعلق به نیروهای مسلح اوکراین در شهر بروواری، در شرق کی‌یف، انجام دادند.»

این وزارتخانه خاطرنشان کرد که تصاویر ویدئویی لحظه‌ای، چندین منطقه دودآلود و آتش شدید را در تأسیسات آسیب‌دیده نشان می‌دهد.

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که نیروی هوایی روسیه با پنج بمب گلایدر از نوع «FAB-۵۰۰» محل استقرار موقت نیروهای مسلح اوکراین در بلاگوواتنه، در منطقه خارکف را بمباران کرد.

وزارت دفاع روسیه در عین حال گزارش داد که نیروهای این کشور شبانه انبارهای حاوی تسلیحات و تجهیزات نظامی متعلق به ارتش اوکراین را در بندر رینی در منطقه اودسا در جنوب اوکراین بمباران کردند.

وزارت دفاع روسیه در بیانیه‌ای اعلام کرد که «در شب ۲۱ اوت، پهپادهای (روسی) انبارهای حاوی تسلیحات، تجهیزات و اموال نظامی در بندر رنی را هدف قرار دادند و تأکید کرد که نیروهای روسی به حملات خود به زیرساخت‌های بندر اوکراین که توسط ارتش اوکراین استفاده می‌شود، ادامه می‌دهند.


۱ ساعت قبل / سایت اسپوتنیک

رهگیری و انهدام 325 پهپاد اوکراینی بر فراز خاک روسیه

رهگیری و انهدام 325 پهپاد اوکراینی بر فراز خاک روسیه

▫زوزارت دفاع روسیه اعلام کرد که سامانه های پدافند هوایی این کشور طی شب گذشته 325 پهپاد اوکراینی را بر فراز مناطق مختلف روسیه سرنگون کرده اند.

▫اسپوتنیک تاریخچهٔ درگیری اوکراین را در اینجا برای شما گردآوری کرده است.

Sputnik Iran | Rubika | Bale | Web




 آژیر بحران در بازار جهانی انرژی
۳ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

آژیر بحران در بازار جهانی انرژی

دنیای اقتصاد: چراغ‌های قرمز در بازارهای انرژی روشن شده‌اند. قیمت نفت دوباره به شکل نگران‌کننده‌ای بالا رفته است اما مشکل بزرگ‌تری در لایه‌های پنهان بازار وجود دارد.

 سفر وزیر خارجه سوریه به پاکستان پس از ۱۹ سال
۲۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

سفر وزیر خارجه سوریه به پاکستان پس از ۱۹ سال

محمد اسحاق دار، معاون نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه پاکستان، در اسلام‌آباد با اسعد الشیبانی، وزیر امور خارجه سوریه دیدار و گفتگو کرد.

 پاسخ گسترده کاربران به توئیت رئیس مجلس عراق + عکس
۱۵ ساعت قبل / سایت تابناک

پاسخ گسترده کاربران به توئیت رئیس مجلس عراق + عکس

انتشار تصویری از سوی هیبت الحلبوسی، رئیس مجلس عراق، که در آن نام جعلی به جای «خلیج فارس» درج شده است، با واکنش گسترده کاربران ایرانی و عراقی در شبکه‌های اجتم...

 کوشنر با چراغ صلح آمد، اما سایه جنگ ماند
۲۳ ساعت قبل / سایت نورنیوز

کوشنر با چراغ صلح آمد، اما سایه جنگ ماند

سفر جرد کوشنر به مصر و سرزمین‌های اشغالی، در ظاهر برای احیای طرح صلح غزه انجام شد؛ اما همزمانی گفت‌وگو با حماس و حمایت از شروط تل‌آویو، دوگانگی راهبرد آمریکا و نیاز ترامپ به دستاوردسازی سیاسی را آشکارتر هم کرد.

 اسرائیل از دولت آمریکا برای اجرای ترورهای هدفمند در غزه، چراغ سبز گرفت
۱۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

اسرائیل از دولت آمریکا برای اجرای ترورهای هدفمند در غزه، چراغ سبز گرفت

کانال «کان» گزارش داد: یک مقام امنیتی می‌گوید اسرائیل معتقد نیست حماس خلع سلاح خواهد شد.

 ایهود باراک: نتانیاهو عقل خود را از دست داده است
۱۸ ساعت قبل / سایت تابناک

ایهود باراک: نتانیاهو عقل خود را از دست داده است

نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی گفت که تنش‌آفرینی نتانیاهو علیه ترکیه شتاب‌زده و احمقانه است و انگیزه‌های سیاسی مرتبط با انتخابات آتی در پشت سر آن قرار دارد.