قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۳/۲۷

شیخ نعیم قاسم: به طور میانگین روزانه ۳۰ عملیات انجام دادیم

دبیرکل حزب‌الله لبنان گفت که مقاومت پروژه «اسرائیل بزرگ» را ناکام گذاشت و نباید ثمرات پیروزی در جنگ با آمریکا و اسرائیل را دست‌کم گرفت.
 شیخ نعیم قاسم: به طور میانگین روزانه ۳۰ عملیات انجام دادیم



۷ دقیقه قبل / خبرگزاری ایلنا

رئیس یک سازمان آمریکایی: «تپه علی طاهر» دیگری زیر قلعه بعلبک وجود دارد

به گزارش ایلنا، تام حرب در گفت‌وگو با یک رادیوی لبنانی گفت: «از روی نقشه‌هایی که در مذاکرات رم ارائه شد، متوجه شدیم تپه علی طاهر دیگری زیر قلعه بعلبک و اطراف آن وجود دارد و تونل‌های این منطقه تا ارتفاعات کسروان و جبیل امتداد پیدا می‌کنند.»

وی همچنین به نقل از پایگاه لبنانی «الکتائب» مدعی شد سیمون کرم، سفیر پیشین و رئیس کمیته مذاکره‌کننده لبنان، در تلاش بوده است روند مذاکرات را به شکست بکشاند.

حرب با انتقاد از هرگونه ابتکار فرانسه برای خلع سلاح حزب‌الله خارج از چارچوب فصل هفتم منشور سازمان ملل گفت چنین طرح‌هایی فاقد اعتبار است و فرانسه و دیگر کشورهای اروپایی نباید در این پرونده مداخله کنند.

رئیس ائتلاف آمریکایی خاورمیانه همچنین مدعی شد میان دولت آمریکا و ژوزف عون، رئیس‌جمهور لبنان، اعتماد متقابلی وجود دارد، اما تداوم آن نیازمند آغاز اجرای تعهدات و اقدامات مورد توافق در میدان است.

او تأکید کرد آمریکا از ارتش لبنان حمایت می‌کند و در این زمینه اختلافی وجود ندارد، اما ارتش باید در برابر مردم لبنان پاسخگو باشد، نه حزب‌الله. حرب مدعی شد ارتش لبنان تاکنون اقدام حاکمیتی مؤثری در راستای منافع مردم انجام نداده و همچنان با حزب‌الله هماهنگی دارد.

حرب همچنین با اشاره به تصمیم اخیر وزارت خزانه‌داری آمریکا علیه حزب‌الله، تأکید کرد دولت لبنان باید این تصمیم را در جهت منافع مردم و حاکمیت این کشور به کار گیرد.

  انتهای پیام/


۱ ساعت قبل / سایت فراز

«نبرد هرمز» روز چهل و سوم | گزارش درحال به روز رسانی

گزارش لحظه ای از «نبرد هرمز» در حال به روز رسانی... ۳:۴۴» ادعاهای تکراری ترامپ: تنگه هرمز را قلمرو آمریکا می‌دانم

ادعای ترامپ درباره ایران:

«من در حال حاضر تنگه هرمز را قلمرو آمریکا می‌دانم.

این یک قلمرو آمریکایی است.» ۳:۳۰» ترامپ: اگر در انتخابات میان‌دوره‌ای شکست بخوریم، من استیضاح خواهم شد

ترامپ گفت:

«اگر در انتخابات میان‌دوره‌ای شکست بخوریم، من استیضاح خواهم شد.

آنها من را استیضاح خواهند کرد. اصلاً نمی‌دانند چرا.» ۳:۱۳» وال استریت ژورنال: وزیر ارتش آمریکا که متحد ونس است، تا پایان سال کناره‌گیری می‌کند

وال استریت ژورنال نوشت:

دَن دریِسکال، وزیر ارتش آمریکا، انتظار می‌رود تا پایان سال از سمت خود کناره‌گیری کند؛ این تصمیم پس از ماه‌ها تنش با پیت هگست، وزیر دفاع، مطرح شده است.

کناره‌گیری او شکاف رهبری در ارتش آمریکا را عمیق‌تر خواهد کرد؛ ارتش در حال حاضر نیز پس از برکناری ژنرال رَندی جورج در آوریل، فاقد یک رئیس ستاد ارتش است که تأییدیه سنا را داشته باشد.

دریسکال، که از متحدان جی‌دی ونس و از نیرو‌های سابق رنجر ارتش است، در طول ۱۸ ماه حضورش در این سمت بر نوسازی ارتش، استفاده از فناوری‌های تجاری و بهره‌گیری از درس‌های جنگ اوکراین تأکید داشت. ۳:۰۷» ادعای ترامپ: ایرانی‌ها هنوز برای یک توافق درست و مناسب آماده نیستند؛ من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم

خبرنگاری از ترامپ پرسید: درباره روی آوردن ایران به جنگ اقتصادی؛ آیا این نشان می‌دهد که گزینه‌های نظامی آمریکا محدود شده است؟

ترامپ در پاسخ ادعا کرد: نه، اصلاً. این‌طور نیست. یعنی داریم می‌بینیم چه اتفاقی می‌افتد.

ترامپ درباره ایران همچنین مدعی شد: «آن‌ها خیلی دوست دارند به توافق برسند، اما به نظر من هنوز آماده نیستند که توافق درست و مناسبی را انجام دهند.»

او ادعا کرد: «من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم.» ۲۳:۵۹» سردار وحیدی: در این مقطع حساس و سرنوشت‌ساز تداوم پرشتاب راهبرد قدرت‌افزایی دفاعی و تهاجمی ضرورت دارد

سرلشکر وحیدی، فرمانده کل سپاه با صدور پیامی فرا رسیدن ۳۱ مرداد ماه «روز صنعت دفاعی کشور» را به سرتیپ پاسدار سید مجید ابن الرضا، سرپرست وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران تبریک گفت.

در این پیام‌آمده است: در چنین مقطع حساس و سرنوشت‌سازی، تداوم پرشتاب راهبرد قدرت‌افزایی دفاعی و تهاجمی به عنوان تنها راهکار هوشمندانه ضرورت دارد.

در بخش دیگری از این پیام آمده است: قدرت‌افزایی در تولید محصولات صنعت دفاعی و نظامی ادامه خواهد یافت تا ایران اسلامی به جایگاه حقیقی خود به عنوان قدرتی بی‌بدیل در هندسه نظم نوین جهانی دست یابد.


۴ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ادامه نقض آتش بس در لبنان - تسنیم

بین الملل

 به گزارش تسنیم، شبکه المیادین گزارش داد که توپخانه ارتش رژیم صهیونیستی شهرک «المنصوری» را هدف حملات توپخانه‌ای قرار داده است.

بر اساس این گزارش، نیروهای ارتش اشغالگر صهیونیستی همچنین اقدام به ایجاد یک انفجار در اطراف شهرک «زوطر الشرقیه» در جنوب لبنان کردند.

شبکه المیادین همچنین گزارش داد که جنگنده‌های رژیم صهیونیستی نیز حملات هوایی جدیدی را به اطراف مناطق «علی الطاهر» و «الدبشه» در جنوب لبنان انجام دادند.

این حملات در حالی انجام می شود که دولت لبنان تحت نظارت آمریکا درگیر مذاکرات مستقیم با رژیم اشغالگر اسرائیل است. در همین حال، احزاب و نیروهای سیاسی لبنان به ویژه حزب‌الله ضمن مخالفت با این روند از دولت لبنان خواسته اند که در مورد این اقدام اشتباه و مسیر خطرناک تجدید نظر کند.

رژیم صهیونیستی از دوم مارس (11 اسفند 1404) حمله گسترده‌ای را علیه لبنان آغاز کرد که علاوه بر شهادت و زخمی‌شدن شماری از شهروندان لبنانی، بیش از یک میلیون نفر هم آواره شده‌اند و همچنان بخش‌هایی در جنوب این کشور در اشغال این رژیم است.

لبنان و رژیم صهیونیستی ماه گذشته با میانجی‌گری آمریکا «توافق چارچوب» امضا کردند؛ توافقی که هدف آن پایان دادن به جنگ میان رژیم اسرائیل و حزب‌الله عنوان شد. این توافق پس از چند دور مذاکرات مستقیم میان دو طرف در واشنگتن حاصل شد.

در عین حال، این توافق با انتقاداتی نیز روبه‌رو شده است. منتقدان به ابهام در وضعیت حقوقی توافق و نبود جدول زمانی مشخص برای خروج نیروهای صهیونیست اشاره می‌کنند.

انتهای پیام/    




 در تهدید ترامپ علیه کسانی که به ایران کمک می‌کنند، حتی متحدان واشنگتن هم ممکن است در این دایره قرار بگیرند
۱۰ ساعت قبل / سایت هم میهن

در تهدید ترامپ علیه کسانی که به ایران کمک می‌کنند، حتی متحدان واشنگتن هم ممکن است در این دایره قرار بگیرند

رویترز نوشت: دونالد ترامپ تهدید اقتصادی خود علیه ایران را گسترش داده و آن را شامل هر کشور یا نهادی کرده است که به تهران آنچه را او «شریان حیاتی» توصیف کرده، ارائه دهد. او تهدید کرده است کشورها و نهادهایی که به ایران در صادرات نفت یا باز نگه داشتن کانال‌های مالی و تجاری کمک کنند، با «پیامدهای اقتصادی عظیم» مواجه خواهند شد.

 نگاه و ارزیابی سیستم امنیتی رژیم صهیونیستی به فرمانده جدید سپاه پاسداران/ وحشت مقامات امنیتی در تل‌آویو از حضور سردار وحیدی در راس سپاه‌ پاسداران
۱۹ ساعت قبل / سایت مشرق

نگاه و ارزیابی سیستم امنیتی رژیم صهیونیستی به فرمانده جدید سپاه پاسداران/ وحشت مقامات امنیتی در تل‌آویو از حضور سردار وحیدی در راس سپاه‌ پاسداران

انتصاب سردار احمد وحیدی به فرماندهی دائم سپاه پاسداران، به باور مقامات امنیتی اسرائیل، نه یک جابه‌جایی عادی، بلکه بخشی از فرایند آمادهسازی ایران برای انتخاب زمانبندی رویارویی بعدی با آمریکاست.

 این زن مسئول پوشک ترامپ است! + عکس
۱۵ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

این زن مسئول پوشک ترامپ است! + عکس

خسرو معتضد، تاریخ‌نگار و پژوهشگر، در اظهاراتی درباره نتالی هارپ یکی از زنان نزدیک به دونالد ترامپ، گفت که او مسئول رسیدگی به امور شخصی رئیس‌جمهور آمریکا از جمله پوشک اوست.

 تحرکات جدید آمریکایی‌ها در پایگاه العدید قطر
۱۲ ساعت قبل / سایت تابناک

تحرکات جدید آمریکایی‌ها در پایگاه العدید قطر

تصاویر ماهواره‌ای جدید نشان دهنده تحرکات جدید آمریکایی‌ها در پایگاه العدید قطر است.

 اینترسپت: برکناری‌ها در موساد نشانه شکست از ایران است
۱۱ ساعت قبل / سایت تابناک

اینترسپت: برکناری‌ها در موساد نشانه شکست از ایران است

وب‌سایت آمریکایی «اینترسپت» نوشت: برکناری روسای اداره اطلاعات و بخشِ ایرانِ موساد اقدامی بی‌سابقه و آخرین مورد از این نوع برکناری‌ها به دلیل بی‌کفایتی، حدود...

 ادامه گزافه‌گویی معاون ترامپ علیه ایران
۹ ساعت قبل / سایت تابناک

ادامه گزافه‌گویی معاون ترامپ علیه ایران

جی‌دی‌ ونس، معاون رئیس جمهور دولت تروریسنی آمریکا مدعی شد که واشنگتن ابزارهای فشار لازم برای مقابله با ایران را دارد