قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۳/۳۱

با حضور استاندار گیلان در شهرستان صومعه‌سرا؛پروژه‌های عمران شهری صومعه‌سرا افتتاح شد

پروژه‌های عمران شهری شهرستان صومعه‌سرا با حضور استاندار گیلان، فرماندار صومعه سرا و نماینده مردم صومعه‌سرا در مجلس شورای اسلامی، با اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان به بهره‌برداری رسید.
 با حضور استاندار گیلان در شهرستان صومعه‌سرا؛پروژه‌های عمران شهری صومعه‌سرا افتتاح شد



۳ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

امام جمعه رشت: انتصابات راهبردی نیروهای مسلح نقشه راه قدرت‌آفرینی ایران است/ بحران بنزین با جراحی قیمت حل نمی‌شود حکمرانی علمی نیاز است

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، آیت الله رسول فلاحتی امام جمعه رشت در خطبه‌های نمازجمعه این هفته رشت نماینده ولی‌فقیه در استان گیلان در خطبه‌ اول نمازجمعه همگان را به رعایت تقوای الهی و پرهیز از گناهان دعوت کرد و با اشاره به جایگاه رفیع نماز جمعه، آن را پایگاه تبیین حقایق و بصیرت‌افزایی امت اسلامی دانست.

نیروهای مسلح؛ نقشه راه قدرت‌آفرینی

امام‌جمعه رشت در خطبه‌های دوم‌نمازجمعه با اشاره به احکام صادره برای فرماندهان عالی‌رتبه در نیروهای مسلح این انتصابات را فراتر از جابه‌جایی‌های سازمانی، و سندی راهبردی برای هویت دفاعی جمهوری اسلامی خواند.

 وی گذار از راهبرد صرفاً تدافعی به بازدارندگی تهاجمی، ترکیب قدرت سخت و نرم، و تحقق امنیت همگانی را ستون‌های این تحول دانست که الگویی نوین از مقاومت هوشمند را در منطقه و جهان به نمایش می‌گذارد.

ناترازی بنزین؛ مسئله‌ای برای حکمرانی، نه فقط قیمت

آیت‌الله فلاحتی در تبیین چالش‌های اقتصادی، مسئله بنزین را از لایه گرانی جدا کرده و آن را متأثر از شکاف تولید و مصرف، فرسودگی ناوگان و ضعف در فناوری دانست. وی تأکید کرد: دولت باید بسته‌ای جامع شامل انتقال تدریجی یارانه از خودرو به فرد، احیای فوری سوخت‌های جایگزین مانند CNG، الزام خودروسازان به کاهش مصرف و سرمایه‌گذاری در حمل‌ونقل عمومی را جایگزین هرگونه شوک قیمتی کند تا ناترازی به‌صورت ساختاری درمان شود.

 و در ادامه افزود: مسئلۀ ناترازی بنزین، با جراحی‌های مقطعی قیمت حل نخواهد شد؛ بلکه راه برون‌رفت از این بحران، حکمرانی علمی، اصلاح ساختار مصرف و تمرکز بر زیرساخت‌های بهره‌وری است که نیاز حیاتی امروز کشور است.

در ادامه حتما بخوانید افزایش نرخ ارز و تورم، نتیجه ضعف مدیریت داخلی است

نماینده ولی‌فقیه در گیلان در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به تحولات سیاسی ایالات متحده، تصریح کرد: پروژه تقابل با ایران تنها در حوزه‌ سیاست‌گذاری‌های انتخاباتی آمریکا نیست، بلکه محصول هم‌افزایی لابی‌های صهیونیستی است. دشمن با برآوردهای غلط، گمان می‌کند می‌تواند با ایجاد بحران‌های ساختگی در حوزه بنزین، کشور را دچار آشوب کند؛ حال آنکه این سناریو نیز همچون توطئه‌های گذشته، با شکست مواجه خواهد شد.

راهبرد اهل‌بیت(ع)؛ حضور اجتماعی و پرهیز از انزوا

نماینده ولی فقیه در گیلان ضمن عرض تسلیت بمناسبت شهادت امام حسن عسکری (ع) با استناد به سیره امام حسن عسکری(ع)، جامعه‌پذیری را راهبرد اصیل تشیع دانست.

 وی گفت: امام عسکری(ع) به شیعیان دستور دادند که در متن جامعه باشند، در نمازهای جماعت شرکت کنند و در تشییع جنازه‌ها و عیادت‌ها حضور یابند. هویت حقیقی شیعه در انزوا نیست، بلکه در حضور اخلاق‌مدارانه و رعایت حق‌الناس است که اعتبار دین صیانت می‌شود.

شهادت آقای شهید ایران ؛ بعثت امت و نوزایی انقلاب

وی با اشاره به شهادت آقای شهید ایران و فرماندهان نیروهای مسلح ، این اتفاقات را موجب جهش راهبردی ایران و تبدیل‌شدن به بازیگری فراملی در نظم آینده جهان خواند و افزود: دشمن با خطای محاسباتی گمان می‌کند با ترور می‌تواند مسیر حق را متوقف کند، اما این اتفاق، گفتمان انتقام را فعال کرده و جبهه حق را از مرحله تدافعی به الگوی جدید بازیگری فعال و سهم‌خواهی در مقیاس جهانی وارد کرده است.

مسجد؛ قرارگاه زنده در بطن محله

امام‌جمعه رشت در پایان در آستانه روز جهانی مسجد، الگوی مدیریت مسحد را نیازمند دو رکن دانست: هیئت امنا برای امور سخت‌افزاری و شورای فرهنگی با محوریت امام جماعت برای امور نرم‌افزاری.

وی خاطرنشان کرد: مسجد بدون شورای فرهنگی، صرفاً یک بنای مناسبتی است، اما با این شورا، مسجد به قرارگاهی زنده و کانون اثرگذار در محله تبدیل خواهد شد.




 کسب و کاری که جیب شما را طلسم می‌کند
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

کسب و کاری که جیب شما را طلسم می‌کند

رمالان فضای مجازی روز به روز بیشتر می‌شوند و کافی است تا یک جست‌وجوی ساده انجام دهید تا به هزاران پیج و کانال برسید که ادعا می‌کنند یا شما را به خواسته‌های‌تان می‌رسانند یا طلسم از رو شما برمی‌دارند. این ویدئوی برنامه پارک‌وی همشهری را ببینید.

 تویوتا RAV۴ جدید؛ شاسی‌بلندی که در ۵.۴ ثانیه به‌سرعت ۱۰۰ کیلومتر می‌رسد
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تویوتا RAV۴ جدید؛ شاسی‌بلندی که در ۵.۴ ثانیه به‌سرعت ۱۰۰ کیلومتر می‌رسد

تویوتا برای نسل جدید RAV۴ یک نسخه متفاوت ساخته است؛ شاسی‌بلندی خانوادگی که با پیشرانه پلاگین‌هیبرید ۳۲۴ اسب بخاری و تنظیمات اسپرت، شتابی در حد خودروهای جدی‌تر ارائه می‌دهد. نسخه GR SPORT این خودرو در آزمایش مستقل Car and Driver توانست در ۵.۱ ثانیه به‌سرعت ۶۰ مایل بر ساعت برسد.

 زباله‌های چندساله در جاده اسالم ـ خلخال | طبیعت در محاصره پسماند + ویدئو
۲۵ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

زباله‌های چندساله در جاده اسالم ـ خلخال | طبیعت در محاصره پسماند + ویدئو

تصاویر انباشت زباله و جاری شدن شیرابه در جاده گردشگری اسالم ـ خلخال، بار دیگر مسئله رهاسازی پسماند در طبیعت گیلان را به صدر اخبار آورده است؛ زباله‌هایی که به گفته بخشدار اسالم، بخشی از آنها حاصل سال‌ها رهاسازی پسماند در بالادست است و حالا خطر آلودگی چشمه‌ها و آسیب به اکوسیستم منطقه را افزایش داده.

 پیشنهاد ایران برای تشکیل صندوق توسعه زیرساخت‌های گردشگری بریکس
۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

پیشنهاد ایران برای تشکیل صندوق توسعه زیرساخت‌های گردشگری بریکس

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با تشریح دستاوردهای حضور ایران در سومین اجلاس وزرای گردشگری بریکس در هند، از ارائه پیشنهادهای مشخص ایران برای تعمیق همکاری‌های گردشگری میان کشورهای عضو خبر داد و گفت: اراده کشورهای عضو بریکس، افزایش سطح همکاری‌هاست و این مسیر می‌تواند به شکل‌گیری مناسباتی راهبردی و پایدار در حوزه گردشگری منجر شود.

 واکنش مقامات عمان به تهدیدهای ترامپ درباره مذاکرات ایران
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

واکنش مقامات عمان به تهدیدهای ترامپ درباره مذاکرات ایران

مقامات عمانی در واکنش به اظهارات اخیر دونالد ترامپ مبنی بر تهدید به حمله نظامی علیه این کشور به دلیل نقش میانجی‌گرانه در گفتگوهای مرتبط با ایران، اعلام کردند که این تهدیدها را جدی نمی‌گیرند.

  گزارش تصویری | رهاسازی حیوانات در زیستگاه‌هایشان
۱۷ دقیقه قبل / سایت نورنیوز

گزارش تصویری | رهاسازی حیوانات در زیستگاه‌هایشان

لحظه رهاسازی ؛ زمانی که گونه های مختلف حیوانات پس از درمان یا به عنوان بخشی از تلاش‌های افزایش جمعیت گونه ها، یا صرفاً برای کمک به رشد یک اکوسیستم، دوباره به زیستگاه‌های طبیعی خود بازگردانده شدند. نوشته