قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۴/۰۲

دکانداری اداری یا تأمین زیرساخت؟ / گره کور «خودیاری اجباری» برق بر گلوگاه صنعت ساختمان خوزستان

در حالی که طبق آراء هیئت عمومی دیوان عدالت اداری و الزامات درگاه ملی مجوزها، دستگاه‌های خدمات‌رسان مکلف به تسهیل دوهفته‌ای فرآیندها و ممنوعیت تحمیل هزینه‌های مازاد به مردم هستند، بررسی‌های میدانی در اهواز نشان می‌دهد گره کور «خودیاری‌های اجباری» و پاس‌کاری پرونده‌ها بین نظام مهندسی و شرکت برق، علاوه بر راکد کردن سرمایه‌ها و مخدوش کردن مبلمان شهری، به عاملی مستقیم در افزایش قیمت تمام‌شده مسکن تبدیل شده است؛ رویه‌ای انحصارگرایانه که حالا با ابهامات و سوالات پنج‌گانه‌ی حقوقی از سوی فعالان صنعت ساختمان مواجه است.
 دکانداری اداری یا تأمین زیرساخت؟ / گره کور «خودیاری اجباری» برق بر گلوگاه صنعت ساختمان خوزستان



۱ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

جدول برنامه قطعی برق کرمانشاه امروز جمعه ٣٠ مرداد

بر اساس اطلاعیه شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه، جدول خاموشی‌های برنامه‌ریزی‌شده برای امروز منتشر شده است. این خاموشی‌ها با هدف مدیریت بار شبکه، انجام تعمیرات و حفظ پایداری تأمین برق اجرا می‌شود و ممکن است برخی مناطق استان در ساعات مشخص با قطعی موقت برق مواجه شوند. همچنین اعلام شده است که این برنامه صرفاً مربوط به خاموشی‌های برنامه‌ریزی‌شده بوده و شامل قطعی‌های ناشی از حوادث و اتفاقات پیش‌بینی‌نشده نیست.


۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

پرواز مستقیم بندرعباس به رشت و گرگان برقرار می‌شود - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، کاظم توسلی از اضافه‌شدن دو مسیر پروازی جدید به شبکه پروازی فرودگاه بین‌المللی بندرعباس خبر داد و اظهار داشت: پروازهای مستقیم بندرعباس به رشت و گرگان در برنامه پروازی این فرودگاه قرار گرفته است.

وی افزود: پرواز مسیر بندرعباس ـ گرگان از روز چهارشنبه و پرواز بندرعباس ـ رشت از روز پنجشنبه هفته آینده برقرار خواهد شد و مسافران می‌توانند از این مسیرهای مستقیم برای تردد میان جنوب و شمال کشور استفاده کنند.

مدیرکل فرودگاه‌های استان هرمزگان با اشاره به مقصدهای فعلی پروازی فرودگاه بین‌المللی بندرعباس گفت: در حال حاضر از این فرودگاه به مقاصد تهران، مشهد، اصفهان، تبریز، شیراز و اهواز پرواز انجام می‌شود و با اضافه‌شدن دو مقصد رشت و گرگان، شبکه پروازی بندرعباس توسعه پیدا می‌کند.

توسلی ادامه داد: برقراری پروازهای مستقیم به استان‌های شمالی، علاوه بر افزایش دسترسی هوایی مسافران، می‌تواند زمینه تقویت ارتباطات میان هرمزگان و استان‌های گیلان و گلستان را در حوزه‌های گردشگری، اقتصادی و تجاری فراهم کند.

وی خاطرنشان کرد: توسعه مسیرهای پروازی و ایجاد ارتباط مستقیم میان مراکز مختلف کشور، یکی از عوامل مؤثر در تسهیل تردد مسافران و تقویت ظرفیت‌های اقتصادی و گردشگری استان هرمزگان است.

انتهای پیام/864  


۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

مکتب اهل‌بیت(ع) در عصر حاضر احیا شده است - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، حجت‌الاسلام محسن حیدری حاجتی امام جمعه اهواز در مراسم سوگواری شهادت امام حسن عسکری(ع) و بزرگداشت چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب و اعضای شهید بیت ایشان در حرم مطهر شاهچراغ (ع) با اشاره به همزمانی شب شهادت امام حسن عسکری (ع) با مراسم بزرگداشت چهلمین روز شهادت یکی از شهدای مقاومت، اظهار کرد: نمی‌توان از اهل‌بیت عصمت و طهارت (ع) سخن گفت و از امام خمینی (ره)، رهبر انقلاب و شهدای انقلاب اسلامی یاد نکرد؛ چراکه این جریان، مکتب اهل‌بیت (ع) را در عصر حاضر احیا و پرچم آن را به اهتزاز درآورد.

وی، با قدردانی از تولیت آستان مقدس احمدی و محمدی (ع)، استاندار فارس، علما و خانواده‌های شهدا، افزود: گاهی گفته می‌شود مجالس مذهبی نباید سیاسی شود و در منبر امام حسین (ع) تنها از واقعه عاشورا سخن گفته شود؛ در حالی که این نگاه، جدایی میان مکتب اهل‌بیت (ع) و جریان احیای آن در عصر حاضر ایجاد می‌کند.

حاجتی ادامه داد: اگر در یک مکان مذهبی از اهل‌بیت (ع) سخن گفته شود، اما از امام خمینی (ره) و شهدای انقلاب اسلامی یاد نشود، در حق مکتب اهل‌بیت (ع) کم‌لطفی شده است؛ زیرا باید دید در عصر حاضر چه کسی نام، یاد، مکتب و راه اهل‌بیت (ع) را دوباره زنده کرد.

امام جمعه اهواز با اشاره به دوران امامت امام حسن عسکری (ع) گفت: امام حسن عسکری (ع) تنها حدود شش سال عهده‌دار منصب امامت بودند و در این دوران، تحت شدیدترین فشار‌ها و محدودیت‌های حکومت عباسی قرار داشتند و حتی در سامرا تحت نظر بودند.

وی ادامه داد: تاریخ ائمه اطهار (ع) تاریخی آمیخته با فشار، شکنجه، محدودیت و مظلومیت است و شیعه قرن‌ها از داشتن حکومتی که بتواند احکام دین را در جامعه اقامه کند محروم بود.

حاجتی با بیان اینکه انقلاب اسلامی زمینه احیای فرهنگ اهل‌بیت (ع) را فراهم کرد، اظهار کرد: امروز مشاهده می‌کنیم که در نقاط مختلف جهان، گرایش به مکتب اهل‌بیت (ع) افزایش یافته است و حتی در میان جریان‌های مقاومت نیز فرهنگ عاشورا و امام حسین (ع) الهام‌بخش مبارزه و ایستادگی شده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تحولات علمی و آموزشی کشور پس از انقلاب اسلامی، گفت: جمهوری اسلامی موجب تقویت دین و دینداری شده است و امروز شمار حوزه‌های علمیه، حافظان قرآن، فعالان قرآنی و جوانانی که به تحصیل علوم دینی روی آورده‌اند، با پیش از انقلاب قابل مقایسه نیست.

امام جمعه اهواز همچنین با اشاره به وضعیت ایران در دوره‌های تاریخی پیش از انقلاب، اظهار کرد: در دوره‌هایی از تاریخ، بخش‌هایی از سرزمین ایران جدا شد و کشور از نظر سیاسی و نظامی تحت فشار قدرت‌های خارجی قرار گرفت، اما پس از پیروزی انقلاب اسلامی و با شکل‌گیری نظام جمهوری اسلامی، تمامیت ارضی کشور با مقاومت ملت و نیرو‌های مسلح حفظ شد.

حاجتی با اشاره به دوران دفاع مقدس افزود: دشمن با تصور تکرار تجربه‌های تاریخی گذشته وارد جنگ با ایران شد، اما مقاومت ملت ایران و رزمندگان اسلام این محاسبات را برهم زد و پس از هشت سال جنگ، حتی یک وجب از خاک ایران در اختیار دشمن باقی نماند.

وی گفت: عملیات‌های دفاع مقدس با نام و یاد اهل‌بیت (ع) و با رمز‌هایی همچون «یا حسین (ع)»، «یا زهرا (س)»، «یا علی (ع)» و «یا محمد رسول‌الله (ص)» انجام شد و این نشان می‌دهد که فرهنگ مقاومت مردم ایران ریشه در مکتب اهل‌بیت (ع) دارد.

حاجتی در ادامه با اشاره به پیشرفت‌های علمی کشور پس از انقلاب اسلامی، اظهار کرد: ایران امروز در حوزه‌هایی همچون پزشکی، درمان ناباروری، ژنتیک، سلول‌های بنیادی، تولید دارو، هوافضا و فناوری هسته‌ای دستاورد‌هایی به دست آورده است که نشان‌دهنده ظرفیت‌های علمی کشور است.

وی تأکید کرد: اگر امروز ایران در عرصه‌های مختلف علمی، فناوری و دفاعی توانسته روی پای خود بایستد، باید این دستاورد‌ها را در کنار نقش نیرو‌های متخصص، مدیون روحیه خودباوری و گفتمانی دانست که انقلاب اسلامی در کشور ایجاد کرد.

امام جمعه اهواز با تأکید بر اینکه یاد امام خمینی (ره) و شهدای انقلاب، یاد فقدان صرف نیست، گفت: وقتی برای امام شهیدمان ناله می‌کنیم، ناله ما ناله فراق است، نه فقدان؛ چراکه فکر، مکتب، یاد و راه او همچنان در جامعه حضور دارد.

حاجتی با اشاره به نقش رهبری انقلاب در پیشرفت‌های علمی کشور افزود: ایجاد جنبش نرم‌افزاری و تأکید بر خودباوری علمی، موجب شد ایران در عرصه‌های مختلف علمی مسیر پیشرفت را طی کند و دشمنان نیز نسبت به این روند حساس شوند.

وی در پایان با اشاره به اهمیت زنده نگه داشتن یاد شهدا و پیوند آن با فرهنگ اهل‌بیت (ع) گفت: بزرگداشت امام حسن عسکری (ع) و یاد شهدای انقلاب و مقاومت دو موضوع جدا از هم نیستند؛ چراکه همه اینها در امتداد یک مکتب قرار دارند؛ مکتبی که از پیامبر اکرم (ص)، امیرالمؤمنین (ع)، حضرت زهرا (س)، امام حسین (ع) و دیگر ائمه اطهار (ع) تا امروز امتداد یافته است.

امام جمعه اهواز با تأکید بر ضرورت پاسداشت این مکتب اظهار کرد: قدرت و اقتدار امروز ایران را باید در پیوند مردم با فرهنگ اهل‌بیت (ع)، عاشورا، شهادت و مقاومت جست‌و‌جو کرد و این سرمایه اعتقادی و فرهنگی باید برای نسل‌های آینده حفظ و تقویت شود.

انتهای پیام/424  




 رشد بورس در 6 ماهه دوم سال کندتر از نیمه اول خواهد بود / صنایع غذایی، زراعتی و دارویی در صدر صنایع سودآور
۱ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

رشد بورس در 6 ماهه دوم سال کندتر از نیمه اول خواهد بود / صنایع غذایی، زراعتی و دارویی در صدر صنایع سودآور

بازار سرمایه در آستانه نیمه دوم سال با ابهامات سیاسی و اقتصادی مواجه است. مهدی دلبری، کارشناس بازار سرمایه، در گفت‌وگو با تجارت‌نیوز به بررسی این شرایط و اولویت‌های سرمایه‌گذاری پرداخته است.

 پیش‌بینی طلا و سکه در هفته نخست شهریور | سکه گرمی با سود ۷.۴ درصدی صدرنشین بازدهی شد، ربع سکه عقب ماند
۲ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

پیش‌بینی طلا و سکه در هفته نخست شهریور | سکه گرمی با سود ۷.۴ درصدی صدرنشین بازدهی شد، ربع سکه عقب ماند

اقتصادنیوز: بازار طلا و سکه در هفته پایانی مردادماه با بازدهی مثبت تمام اقلام همراه شد؛ در این میان سکه گرمی با ۷.۴ درصد بیشترین سود هفتگی را ثبت کرد، در حالی که ربع‌سکه با ۲.۴۵ درصد، کم‌بازده‌ترین دارایی بازار بود.

 رشفورد مطرود هنوز حرف آخرش را نزده!
۱ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

رشفورد مطرود هنوز حرف آخرش را نزده!

بارسلونا ناامیدش کرد، اما کریک به او فرصت دوباره داد؛ مارکوس رشفورد می‌خواهد بازگشتی که شبیه یک شکست بزرگ بود را به فرصتی برای فتح دوباره اولدترافورد تبدیل کند.

 چرا ذرت ۳۷۰ دلاری در بازار ایران گران می‌فروخته می‌شود؟ / چه کسی مجوز ورود گوشت بوفالو به سفره‌های مردم را داد؟
۵۱ دقیقه قبل / سایت تابناک

چرا ذرت ۳۷۰ دلاری در بازار ایران گران می‌فروخته می‌شود؟ / چه کسی مجوز ورود گوشت بوفالو به سفره‌های مردم را داد؟

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام، واردات گسترده ذرت و سویا از کشورهای حاشیه دریای سیاه را یک «ضرورت» نامید و ادعا کرد که این حجم از واردات تنها برای پر کردن خ...

 وجود برخی مواد حساسیت‌زا در شامپو‌های سر و بدن
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

وجود برخی مواد حساسیت‌زا در شامپو‌های سر و بدن

معاون اداره کل فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، با اشاره به استفاده از برخی مواد نگه‌دارنده در شامپوها، بر ضرورت توجه مصرف کنندگان به ترکیبات...

 قاب تاریخ| تبلیغ جالب تافت مو در جراید سال 1352
۱۶ دقیقه قبل / روزنامه هفت صبح

قاب تاریخ| تبلیغ جالب تافت مو در جراید سال 1352

عکس‌هایی از مشاهیر تاریخ معاصر ایران، شهرهای ایران، خودروهای نوستالژیک، عکس‌های فوتبالی و...