قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۴/۰۳

تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟

امتحانات پایان‌ترم دانشجویان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی به دلیل مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب به مدت یک هفته به تعویق افتاد.
 تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟



۱۴ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا ما را از ادامه مسیر مقاومت بازنمی‌دارد

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، حزب‌الله لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد که دولت آمریکا با ادعای تحت کنترل بودن این جنبش از سوی نیروی قدس، تلاش کرده است بازگرداندن حزب‌الله به فهرست تحریم‌ها را توجیه کند؛ تصمیمی که به گفته این جنبش، ادامه سیاست‌های دولت‌های مختلف آمریکا برای هدف گرفتن مقاومت، حامیان و جامعه پیرامونی آن و اعمال فشار سیاسی، مالی و امنیتی بر آنان است.

در این بیانیه آمده است که آمریکا به جای وادار کردن رژیم صهیونیستی به عقب‌نشینی از جنوب لبنان، توقف حملات، تخریب خانه‌ها، نابودی زمین‌های کشاورزی و کشتار لبنانی‌ها، در پی محاصره مردم لبنان و تضعیف توانمندی‌های این کشور است. حزب‌الله مدعی شد واشنگتن با این اقدامات می‌کوشد در لبنان بی‌ثباتی ایجاد کند و مسیر رویارویی با رژیم را به سمت دیگری منحرف سازد.

حزب‌الله تأکید کرد که برای اثبات لبنانی بودن و میهن‌دوستی خود به تأیید هیچ طرفی نیاز ندارد و فداکاری هزاران شهید، سابقه طولانی مقاومت در برابر اشغالگری و دفاع از خاک و حاکمیت لبنان را گواه این امر دانست.

این جنبش همچنین روابط خود با جمهوری اسلامی ایران را «نزدیک و برادرانه» توصیف کرد و گفت به این روابط افتخار می‌کند؛ زیرا ایران در آزادسازی سرزمین لبنان، بازگرداندن حاکمیت این کشور و بازسازی مناطق آسیب‌دیده در جنگ ۲۰۰۶ از لبنان حمایت کرده است.

حزب‌الله در ادامه، آمریکا را فاقد صلاحیت اخلاقی و قانونی برای صدور گواهی ملی‌گرایی یا طبقه‌بندی دیگر کشور‌ها و گروه‌ها دانست و با اشاره به عملکرد واشنگتن در کشور‌های مختلف و حمایت آن از رژیم صهیونیستی، آمریکا را مسؤول نقض قوانین بین‌المللی و ارزش‌های انسانی دانست.

در پایان بیانیه آمده است که تحریم‌ها و طبقه‌بندی‌های آمریکا حزب‌الله را از پایبندی به گزینه مقاومت و حق لبنان برای دفاع از خاک، حاکمیت و منابع خود بازنخواهد داشت و مقاومت همچنان بخشی جدایی‌ناپذیر از گذشته، حال و آینده لبنان خواهد بود.

وزارت خزانه‌داری آمریکا روز پنجشنبه تحریم‌هایی را علیه شبکه پول نقد حزب‌الله لبنان اعمال کرد که به ادعای این وزارتخانه، برای حزب‌الله پول نقد منتقل می‌کرد.


۲۶ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

امام جمعه منوجان خواستار رفع شکاف توسعه‌ای میان شمال و جنوب استان کرمان شد

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام محمد رئیسی فرد امام‌جمعه شهرستان منوجان واقع در جنوب استان کرمان در خطبه‌های نمازجمعه این هفته با اشاره به چالش‌های پیشروی این شهرستان و منطقه، بر ضرورت اصلاح سیاست‌های توزیع منابع و رفع شکاف توسعه‌ای میان شمال و جنوب استان تأکید کرد.

 

وی با گرامیداشت هفته دولت، به چالش جدی فقدان زیرساخت‌های حمل‌ونقل عمومی در جنوب کرمان و مسئله ناترازی سوخت اشاره کرد. 

 

امام‌جمعه منوجان با انتقاد از اجرای سیاست‌های یکسان برای مناطق نامتوازن، خواستار توجه ویژه مسئولان به عدالت توزیعی در منطقه جنوب استان شد.

 

رئیسی فرد در ادامه بر لزوم بازنگری در قوانین مبارزه با قاچاق تأکید کرد و گفت: اصلاحات قانونی باید به‌گونه‌ای باشد که ضمن حفظ قدرت بازدارندگی، عدالت در توزیع منابع نیز میان مردم رعایت شود.

 

وی همچنین با یادآوری اهمیت مدیریت مصرف انرژی، از مردم خواست تا با مدیریت صحیح، در عبور از بحران‌های فعلی و کسری‌های موجود، یاریگر مسئولان باشند. 

 

امام‌جمعه منوجان در پایان، از نهاد‌های اجرایی خواست تا برای رفع شکاف‌های توسعه‌ای و زیرساختی در منطقه، پیگیری‌های جدی‌تری را در دستور کار قرار دهند.


۲۹ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

پیروزی تیم ملی فوتبال جوانان مقابل تایلند در دیدار تدارکاتی

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو و به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، تیم ملی فوتبال جوانان ایران در ادامه برنامه‌های آماده‌سازی خود در اردوی تایلند، امروز (جمعه) در دیداری تدارکاتی به مصاف تیم زیر ۲۰ سال این کشور رفت و با نتیجه ۲ بر صفر به پیروزی رسید.

این مسابقه از ساعت ۱۶ به وقت محلی در ورزشگاه چونبوری برگزار شد و شاگردان قاسم حدادی‌فر با ارائه نمایشی برتر و منسجم، توانستند حریف را شکست دهند.

محمدمهدی جان‌نیا در دقیقه ۴۸ و ابوالفضل زاده‌عطار در دقیقه ۷۱ گل‌های ایران را به ثمر رساندند.

ملی‌پوشان جوان در ادامه برنامه‌های آماده‌سازی خود در این اردو، روز ۳ شهریور به مصاف عراق خواهد رفت.

تیم جوانان پس از پایان اردوی تایلند، ۵ شهریور راهی شهر ویت‌تری ویتنام می‌شود تا در مسابقات گروه C مرحله مقدماتی جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا شرکت کند.

انتهای پیام/




 خیز ترکیه برای بازداشت نتانیاهو /  ترکیه درخواست اعلان قرمز اینترپل صادر کرد
۲ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

خیز ترکیه برای بازداشت نتانیاهو / ترکیه درخواست اعلان قرمز اینترپل صادر کرد

وزیر دادگستری ترکیه اعلام کرد که آنکارا از وزارت کشور خواسته است برای پیگرد بین‌المللی بنیامین نتانیاهو به اتهام نسل‌کشی، اعلان قرمز صادر کند.

 خودروی میلیاردی گلزار و تراژدی شکاف طبقاتی
۱ ساعت قبل / سایت عصرایران

خودروی میلیاردی گلزار و تراژدی شکاف طبقاتی

مسئله محمدرضا گلزار نیست. او در این یادداشت بیش از آنکه یک فرد باشد، نماینده پدیده‌ای گسترده‌تر است: تبدیل ثروت به نمایش عمومی و تبدیل سبک زندگی طبقات برخورد...

 حتی یک بند در تفاهمنامه پیدا نمی‌کنند که حاکی از وادادگی باشد
۳۷ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

حتی یک بند در تفاهمنامه پیدا نمی‌کنند که حاکی از وادادگی باشد

رئیس جمهور توافق اخیر را عزتمندانه و ارزشمند دانست و گفت: حتی یک بند در این توافق پیدا نمی‌کنند که حاکی از وادادگی باشد؛ همه تعهدات مربوط به طرف مقابل است.

 فساد مالی ترامپ و خانواده‌اش در صدر تحقیقات گسترده دموکرات‌ها
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

فساد مالی ترامپ و خانواده‌اش در صدر تحقیقات گسترده دموکرات‌ها

دموکرات‌های آمریکا از برنامه‌ای گسترده برای تحقیق درباره دونالد ترامپ، اعضای خانواده او و دولتش خبر داده‌اند؛ تحقیقاتی که به گفته آنها، بیش از هر چیز بر اتها...

 ایده‌ای که دیگر آن‌قدرها هم سمی نیست؛ فرصت و دردسر ترامپ برای راست اروپا
۴۳ دقیقه قبل / سایت اکوایران

ایده‌ای که دیگر آن‌قدرها هم سمی نیست؛ فرصت و دردسر ترامپ برای راست اروپا

اکوایران: «بازمهاجرت» در ابتدا ایده‌ای حاشیه‌ای بود، اما ترامپ و هواداران ماگای او آن را در مرکز دستورکار سیاسی داخلی خود قرار داده‌اند و از این طریق، حامیان اروپایی آن را به‌شدت تقویت کرده‌اند.

 جایگاه آموزش هنر در حکمرانی فرهنگی
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

جایگاه آموزش هنر در حکمرانی فرهنگی

آموزش به عنوان زیربنای مستحکم حوزه فرهنگ و هنر محسوب می شود و از اهمیت و جایگاه ویژه ای برخوردار است، بنابراین آموزش هنر بایستی در سیاستگذاری و خط مشی گذاری فرهنگیِ کشور مورد توجه جدی متولیان و سیاستگذاران قرار گیرد.