قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۳/۲۵

لرستان صدرنشین طرح ملی همیار گاز شد / رتبه نخست کشور با مشارکت ۲۴ هزار معلم و دانش‌آموز

مدیرعامل شرکت گاز استان لرستان از کسب جایگاه اول در سطح شرکت ملی گاز ایران در طرح ملی همیار گاز خبر داد.
 لرستان صدرنشین طرح ملی همیار گاز شد / رتبه نخست کشور با مشارکت ۲۴ هزار معلم و دانش‌آموز



۷ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

نرخ لباس فرم دانش‌آموزان مشهد اعلام شد

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، بر اساس اعلام اداره انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش خراسان رضوی، حتی در صورت تفاوت جنس یا نوع پارچه، تولیدکنندگان لباس فرم مدارس اجازه دریافت وجه بیشتر از مبالغ تعیین‌شده در نرخنامه را ندارند. همچنین به مدارس توصیه شده است از تغییر طرح، رنگ و مدل لباس فرم دانش‌آموزان در سال تحصیلی پیش‌رو خودداری کنند.

در این اطلاعیه تأکید شده است والدین در صورت مناسب بودن سایز و وضعیت لباس فرم سال گذشته، می‌توانند از همان لباس برای سال تحصیلی جدید استفاده کنند. همچنین والدین می‌توانند شکایات و اعتراضات خود درباره لباس فرم مدارس را از طریق پیامک به شماره ۳۰۰۰۶۱۰۳۱۱ اعلام کنند.


۹ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

30 مرداد ماه در لرستان چگونه گذشت؟ - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از لرستان، بسته خبری 30 مرداد ماه 1405، مهم‌ترین رویدادها و اخبار استان و شهرستان‌ها در حوزه‌های مختلف سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و انتظامی مورد توجه قرار گرفته است. تازه‌ترین اخبار مرتبط با فعالیت مسئولان، اقدامات اجرایی، رویدادهای میدانی و مسائل مهم شهری و منطقه‌ای که در طول امروز منتشر شده‌اند، گردآوری شده تا مخاطبان در کوتاه‌ترین زمان، در جریان مهم‌ترین خبرهای روز استان قرار گیرند.

مهم‌ترین اخبار منتشرشده در 24 ساعت گذشته در خبرگزاری تسنیم استان لرستان عبارتند از: خرید 320 هزار تن گندم در لرستان/ دور جدید پرداخت مطالبات گندم‌کاران ضربه پلیس لرستان به متخلفان؛ از خلع ید اراضی تا دستگیری سارقان انتقاد خطیب جمعه خرم‌آباد از عادی‌سازی بی‌حجابی/ چرا سکوت کرده‌اید؟ یادداشت| خرم‌آباد چقدر برای بحران آماده است؟ اختصاص 400 میلیارد اعتبار برای طرح‌های آب و فاضلاب دورود حواشی خیبر در هفته نخست؛ مطالبه بررسی تصمیم‌های داوری و انضباطی

مهم‌ترین اخبار منتشرشده در دیگر رسانه‌های لرستان عبارتند از‌:

110 هزار لرستانی از پروژه‌های آبفا بهره‌مند می‌شوند

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان با اشاره به بهره‌برداری 22 پروژه آب و فاضلاب در هفته دولت گفت: با افتتاح این پروژه‌ها 110 هزار نفر تحت پوشش خدمات شرکت آبفا قرار می‌گیرند.

نورالدین نوریزدان در حاشیه بازدید از تصفیه‌خانه آب خرم‌آباد اظهار کرد: 22 پروژه آب و فاضلاب هم‌زمان با هفته دولت افتتاح و به بهره‌برداری می‌رسد.

وی با اشاره به برای اجرای این پروژه‌ها 850 میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است افزود: با افتتاح این پروژه‌ها 110 هزار نفر تحت پوشش خدمات شرکت آبفا قرار می‌گیرند.

154 مددجو لرستانی در هفته دولت صاحب خانه می‌شوند

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) لرستان گفت: هفته دولت 154 واحد مسکونی به مددجویان استان تحویل داده می‌شود.

بهزاد مرادی با اشاره به تداوم اجرای برنامه‌های حمایتی در حوزه مسکن مددجویان اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین خدمات کمیته امداد، فراهم کردن سرپناه مناسب برای خانواده‌های تحت حمایت است که این مهم از طریق پرداخت تسهیلات، کمک‌های بلاعوض و سایر حمایت‌ها دنبال می‌شود.

وی گفت: همزمان با هفته دولت، 154 واحد مسکونی به مددجویان تحت پوشش این نهاد در لرستان واگذار می‌شود تا بخشی از نیاز جامعه هدف در حوزه مسکن برطرف شود.

نصب بنرهای تبریک انتصاب، ممنوع/ هزینه‌های بیت‌المال باید صرف گره‌گشایی از مردم شود

رئیس‌کل دادگستری استان لرستان با تأکید بر لزوم رعایت انضباط مالی و پرهیز از هرگونه تجمل‌گرایی در محیط‌های اداری، نصب بنر، پلاکارد و تبلیغات محیطی برای تبریک انتصاب خود را ممنوع اعلام کرد.

عمران علی‌محمدی در پیامی ضمن قدردانی از ابراز محبت و حسن نیت مسئولان، نهادها، همکاران و آحاد مردم شریف استان، تأکید کرد که رویکرد دستگاه قضایی در این دوره، تمرکز بر خدمت‌رسانی بی‌منت و صرفه‌جویی در بیت‌المال است.

انتهای پیام/  




 سخنگوی دولت: درباره قیمت‌های جدید بنزین هنوز تصمیم نهایی اتخاذ نشده است
۲ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

سخنگوی دولت: درباره قیمت‌های جدید بنزین هنوز تصمیم نهایی اتخاذ نشده است

آرمان امروز : سخنگوی دولت با رد مطالب منتشر شده درباره تعیین قیمت ۸۰ هزار تومانی برای بنزین، گفت: موضوع مدیریت مصرف سوخت همچنان در مرحله بررسی‌های کارشناسی قرار دارد و تاکنون هیچ عدد یا الگوی قیمتی به تصویب نرسیده است. فاطمه مهاجرانی روز جمعه در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار سیاسی ایرنا، در واکنش به [ ]

 هزینه‌های گزاف: آیا ترامپ می‌تواند مانع همکاری اقتصادی سایر کشورها با ایران شود؟
۱ ساعت قبل / سایت اطلاعات آنلاین

هزینه‌های گزاف: آیا ترامپ می‌تواند مانع همکاری اقتصادی سایر کشورها با ایران شود؟

رئیس جمهوری آمریکا در حالی که واشنگتن فشار بر تهران را افزایش می‌دهد و مذاکرات برای پایان دادن به جنگ بین دو کشور همچنان متوقف مانده، «خردکننده‌ترین عملیات اقتصادی» علیه ایران را اعلام کرد.

 دو نمای سرمایه‌گذاری در معادن
۲ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

دو نمای سرمایه‌گذاری در معادن

سرمایه‌گذاری در معدن لزوما به همان میزان به تولید منجر نمی‌شود و فاصله میان وزن سرمایه و تولید، در فعالیت‌های مختلف معدنی متفاوت است. مس و سنگ‌آهن در گروه فعالیت‌هایی قرار دارند که سهم تولیدشان از سهم سرمایه‌گذاری بیشتر است. در مقابل، طلا و شن و ماسه سهمی بالاتر از تولید خود در سرمایه‌گذاری دارند. داده‌های مرکز آمار ایران از معادن در حال بهره‌برداری نشان می‌دهد سنگ‌آهن با سهم ۳۵درصدی از سرمایه‌گذاری، ۵۰درصد از ارزش تولید معدن را در اختیار دارد و مس نیز با جذب حدود ۱۲درصد از سرمایه‌گذاری، ۲۶درصد از تولید را ایجاد کرده است. در نقطه مقابل، سنگ طلا ۶درصد از سرمایه‌گذاری را به خود اختصاص داده، اما سهم آن از ارزش تولید تنها 1.5درصد بوده است؛ وضعیتی که در شن و ماسه نیز با 13.5درصد سهم سرمایه‌گذاری در برابر ۴درصد سهم تولید دیده می‌شود.

 امام خمینی: حضرت صاحب(عج) ذخیره الهی برای اجرای عدالت است/ مهدی منتظر از کعبه ندا می‌دهد و بشریت را به توحید می‌خواند
۱ ساعت قبل / سایت جماران

امام خمینی: حضرت صاحب(عج) ذخیره الهی برای اجرای عدالت است/ مهدی منتظر از کعبه ندا می‌دهد و بشریت را به توحید می‌خواند

امام خمینی معتقدند که در سایه اسلام و عمل به احکام و دستورهای اسلام، زمینه رشد عقلانی برای پذیرش آگاهانه و با معرفت برای بشر عموما و جهان اسلام خصوصا فراهم می شود. در چنین شرایطی است که بذر فطرت توحیدی که در نهاد همه انسان ها نهفته است، شکوفه می زند و به بار می نشیند.

 تعیین‌تکلیف مرخصی پلاک‌های منطقه آزاد تا پایان شهریور
۲ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

تعیین‌تکلیف مرخصی پلاک‌های منطقه آزاد تا پایان شهریور

دنیای اقتصاد: معاون فنی و مهندسی پلیس راهور فراجا با اعلام اینکه مشکل مرخصی پلاک‌های موقت منطقه آزاد انزلی تا پایان شهریورماه حل خواهد شد، گفت: واردات خودرو به مناطق آزاد باعث افزایش رضایتمندی عمومی، اشتغال‌زایی و ارتقای امنیت عبور و مرور جاده‌ها شده‌ است‌. به گزارش ایرنا، سرهنگ محمدحسن ابراهیم‌پور در همایش توجیهی شرکت‌های واردکننده خودرو با موضوع فرآیند اخذ کاردکس و ترخیص خودروهای پلاک منطقه، بیان کرد: به دنبال شماره‌گذاری خودروهای مناطق آزاد، سرمایه خودرویی نیز جذب شد. معاون فنی و مهندسی پلیس راهور فراجا با اعلام اینکه برای خودروهای عمرانی و کشاورزی در مناطق آزاد، پلاک جدیدی طراحی شده، عنوان کرد: با طراحی این پلاک فعالان این حوزه نیز می‌توانند از ظرفیت موجود بهره‌مند شوند.

 فرهنگ می‌تواند زبان اتحاد ملت‌های جبهه مقاومت باشد
۷ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

فرهنگ می‌تواند زبان اتحاد ملت‌های جبهه مقاومت باشد

«رویای نیمه‌شب» قصه شیرینی است؛ مخلوطی از تضاد‌های مختلف بین زن و مرد، ثروت و فقر، حسادت و گذشت و فداکاری. اگر خوب دقت کنیم، می‌بینیم که مثل همه داستان‌های د...