قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۳/۲۲

آتش‌سوزی در یک مرکز توانبخشی

مدیرعامل هلال‌احمر خوزستان گفت: تاکنون ۱۰ نفر در این حادثه مصدوم شده‌اند و عملیات تخلیه و انتقال مصدومان با سرعت در حال انجام است.
 آتش‌سوزی در یک مرکز توانبخشی



۴ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

سبقت غیرمجاز در جیرفت ١۳ مصدوم و فوتی برجای گذاشت | انصاف نیوز

مدیرعامل جمعیت هلال احمر کرمان از وقوع تصادف زنجیره‌ای ۳ خودرو به علت سبقت غیرمجاز در محور راین به سربیژن خبر داد و گفت: این سانحه ۱۰ مصدوم و سه فوتی داشت.

رضا فلاح در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در کرمان، اظهار کرد: ساعت ۱۴ امروز جمعه سی‌ام مرداد گزارشی مبنی بر تصادف زنجیره‌ای سه دستگاه خودروی سواری در جاده جیرفت _ ساردوئیه به هلال احمر استان اعلام و بلافاصله یک تیم امدادونجات به محل حادثه اعزام شد.

وی با بیان اینکه این تصادف ۱۰ مصدوم و ۳ فوتی داشته است، افزود: نیروهای هلال احمر یک فوتی را رهاسازی و به عوامل مربوطه تحویل دادند و مصدومین نیز توسط اورژانس به مرکز درمانی انتقال یافتند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر کرمان با اشاره به اینکه حادثه در کیلومتر ۳۶ محور جیرفت به ساردوئیه و به علت سبقت غیرمجاز رخ داده است، گفت: عملیات امداد و نجات ساعت ۱۶ و ۱۰ دقیقه به اتمام رسید.

انتهای پیام


۶ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

دو کشته و مصدوم بر اثر ریزش آوار در ایلام | یک دختر نوجوان هم جان باخت

به گزارش شهرآرانیوز؛ حمزه محمدی‌مقدم روز جمعه در این باره توضیح داد: پس از اعلام ریزش آوار سه گروه عملیاتی جمعیت هلال‌احمر استان ایلام به همراه نیرو‌های آتش‌نشانی و فوریت‌های پزشکی راهی محل حادثه اعزام شدند و کار امدادرسانی و رهاسازی افراد گرفتار زیر آوار در دستور کار قرار گرفت.

مدیرعامل هلال‌احمر استان ایلام افزود: نجاتگران این جمعیت پس از حضور در محل، کار رهاسازی فرد جان‌باخته و مصدوم حادثه را از زیر آوار انجام دادند.

وی اظهار کرد: مصدوم مردی ۳۰ ساله است که از ناحیه کمر و لگن دچار جراحت شده بود و پس از رهاسازی برای ادامه درمان توسط عوامل امدادی به بیمارستان انتقال یافت.

محمدی‌مقدم ادامه داد: همچنین فرد جان‌باخته مردی ۳۸ ساله بود که پس از رهاسازی توسط نجاتگران جمعیت هلال‌احمر به عوامل ذی‌ربط تحویل داده شد.

این دومین حادثه ریزش آوار در شهر ایلام طی هفته گذشته است.

پنجشنبه هفته گذشته بر اثر ریزش دیوار خانه‌ای در محله «بانبرز» ایلام نوجوان دختر ۱۴ ساله‌ای جان باخت.

منبع: ایرنا 

در ادامه حتما بخوانید ۴ کشته و مجروح در واژگونی خودرو سواری در محور سبزوار به نیشابور (۲۳ مرداد ۱۴۰۵)


۹ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

مهار آتش سوزی گسترده در کامیاب ۱۰ با تلاش ۴ ایستگاه آتش نشانی | مصدومیت زن میانسال

به گزارش شهرآرانیوز؛ سرآتشیار معین‌رضا فرخنده اعلام کرد: این حریق در محل یکی از اراضی رها شده و در مجاورت منازل مسکونی رخ داده بود که به دلیل وسعت زیاد و شدت شعله ها، به سقف شیروانی و پشت بام یکی از منازل مسکونی در فاصله حدود ۳۰۰ متری سرایت پیدا کرد، اما نهایتا با واکنش سریع و هماهنگ نیرو‌های عملیاتی، از گسترش بیشتر آن جلوگیری به عمل آمد.

وی با اشاره به حضور به موقع آتشنشانان، افزود: بلافاصله پس از اعلام حادثه، نیرو‌های ایستگاه‌های ۴۴، ۲، ۲۸ و ۱ در محل حاضر شده و عملیات اطفای حریق و ایمن سازی منطقه را در کمترین زمان ممکن انجام دادند.

سخنگوی سازمان آتش نشانی تصریح کرد: متأسفانه یک بانوی حدودا میانسال ساکن در واحد مجاور، دچار استرس ناشی از دود و شعله‌های آتش شد که با اقدام به موقع عوامل امدادی و انتقال به محل امن، وضعیت وی تثبیت شده و خوشبختانه آسیب جدی به ایشان وارد نشده است.

وی در پایان با بیان اینکه علت حادثه در دست بررسی است؛ بر لزوم رعایت نکات ایمنی در فصول گرم سال و خودداری از انباشت مواد قابل اشتعال در پشت بام و حیاط منازل تأکید کرد و گفت: هموطنان عزیز در صورت مشاهده هرگونه حریق، مراتب را سریعاً از طریق سامانه ۱۲۵ به سازمان آتش نشانی اطلاع دهند.

 




 بازسازی پل B1 کرج با هزینه‌ای نجومی
۷ ساعت قبل / سایت تابناک

بازسازی پل B1 کرج با هزینه‌ای نجومی

پل B1 کرج که در آستانه افتتاح قرار داشت، در جریان حمله فروردین‌ماه دشمن آمریکایی-صهیونیستی آسیب جدی دید. اکنون یک هیئت ۱۵ نفره از متخصصان سازه و پل‌سازی مأمو...

 تاکید پزشکیان بر برابری جنسیتی در پرتو عدالت
۳ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

تاکید پزشکیان بر برابری جنسیتی در پرتو عدالت

آرمان امروز: مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، در سخنانی با تأکید بر جایگاه انسان و اهمیت علم، آگاهی و تلاش، بر این نکته تأکید کرد که جنسیت نباید معیاری برای سنجش توانمندی‌های انسانی باشد. او با استناد به مفاهیم قرآنی، تلاش و همت انسان را فارغ از زن یا مرد بودن، عامل اصلی رشد، شکوفایی استعدادها و [ ]

 کانون‌های آلودگی سواحل مکران شناسایی شد
۲۱ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

کانون‌های آلودگی سواحل مکران شناسایی شد

مدیرکل آلودگی دریایی سازمان حفاظت محیط زیست از اجرای مطالعات جامع آلودگی سواحل مکران از خلیج گواتر تا جاسک خبر داد.

 چرا عفونت‌های تنفسی در فصل تابستان شیوع پیدا کرده است؟
۱۷ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

چرا عفونت‌های تنفسی در فصل تابستان شیوع پیدا کرده است؟

معاون بهداشت وزارت بهداشت درباره علل وجود عفونت‌های تنفسی در فصل تابستان و همچنین بالاتر بودن برخی استان‌ها از آستانه هشدار، توضیحاتی ارائه داد.

 یک کارشناس: روش پاک‌سازی آلودگی‌های نفتی خلیج‌فارس باید تغییر کند | خسارت مرگ مرجان‌ها از هر جنگی بیشتر است [+فیلم] |  انصاف نیوز
۱۲ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

یک کارشناس: روش پاک‌سازی آلودگی‌های نفتی خلیج‌فارس باید تغییر کند | خسارت مرگ مرجان‌ها از هر جنگی بیشتر است [+فیلم] | انصاف نیوز

یک کارشناس محیط‌زیست مرجانی با تاکید بر اهمیت حفاظت از مرجان‌ها برای حفظ زیست‌بوم خلیج‌فارس، خواستار تغییر روش پاک‌سازی آلودگی‌های نفتی در پهنه آبی جنوب کشور شد.

 هشدار نسبت به مصرف خودسرانه استامینوفن تزریقی
۱۰ ساعت قبل / سایت هم میهن

هشدار نسبت به مصرف خودسرانه استامینوفن تزریقی

مدیر نظارت و ارزیابی مواد و فرآورده‌های دارویی معاونت غذا و دارو با تأکید بر ضرورت مصرف منطقی استامینوفن، گفت: تزریقی بودن یک دارو به معنای اثربخشی بیشتر آن نیست.