قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۳/۲۲

نماینده حزب‌الله: اشاره به لبنان در توافق ایران و آمریکا اثر مستقیم بر بیروت خواهد داشت / اسم این کار مداخله نیست

حسن فضل‌الله، نماینده فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان امروز جمعه با بیان اینکه ایران بر گنجاندن پرونده لبنان در توافق با آمریکا اصرار دارد،گفت: توافق تهران و واشنگتن بازتاب مستقیمی بر بیروت خواهد داشت .
 نماینده حزب‌الله: اشاره به لبنان در توافق ایران و آمریکا اثر مستقیم بر بیروت خواهد داشت / اسم این کار مداخله نیست



۳۲ دقیقه قبل / سایت مشرق

تداوم حملات متجاوزانه رژیم اشغالگر به جنوب لبنان

به گزارش مشرق، بنا بر گزارش خبرگزاری رسمی لبنان، این مناطق تا ساعات اولیه صبح در معرض گلوله‌باران توپخانه‌ای متناوب قرار داشتند.

این خبرگزاری همچنین گزارش داد که نیروهای اشغالگر در طول شب و بامداد، اقدام به انجام عملیات انفجار و تخریب با حملات توپخانه‌ای در مناطق «مجدل زون» و «المنصوری» کردند.

همچنین مناطق دیگری در محدوده «میس الجبل» نیز هدف عملیات تخریب با مواد منفجره قرار گرفت.


۱۱ ساعت قبل / سایت مشرق

تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران، حزب‌الله، روسیه و کوبا

به گزارش مشرق، وزارت خزانه‌داری دولت تروریستی آمریکا امروز پنجشنبه تحریم‌های جدیدی علیه افراد و نهادهای مرتبط با ایران، کوبا، حزب‌الله و روسیه اعلام کرد.

سه نفر از افرادی که در این فهرست قرار گرفته‌اند مرتبط با ایران هستند. همه این افراد ترکیه‌ای هستند. ۷ نفر هم در ارتباط با حزب‌الله در این فهرست قرار گرفته‌اند که تابعیت یک نفر از آنها ایرانی است.

دولت تروریستی آمریکا به تازگی در نتیجه محقق نشدن اهداف نظامی‌اش اعلام کرده قصد دارد تحریم‌های «خردکننده‌ای» علیه ایران اعمال کند.

با وجود این کارشناسان مسائل تحریمی گفته‌اند که ایالات متحده تا کنون تمامی فشارهای تحریمی خود علیه ایران را به کار گرفته است.


۱۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله؛ واشنگتن به دنبال برجسته‌سازی پیوند این گروه با ایران

به گزارش ایلنا به نقل از رویترز، وزارت خزانه‌داری آمریکا اعلام کرده است که امروز- پنجشنبه- تحریم‌های جدیدی علیه حزب‌الله اعمال می‌کند و این گروه را بار دیگر در چارچوب یکی از اختیارات مرتبط با تروریسم، به‌عنوان «تروریست جهانی به‌طور ویژه تعیین‌شده» معرفی خواهد کرد.

وزارت خزانه‌داری آمریکا مدعی شده است حزب‌الله به دلیل آنچه «خدمت به نظام ایران تحت هدایت نیروی قدس سپاه پاسداران» خوانده شده، مشمول این تصمیم شده است.

یک مقام آمریکایی نیز مدعی شده است هدف از این اقدام، ثبت و برجسته‌سازی ادعای واشنگتن درباره فعالیت حزب‌الله در راستای منافع ایران و ارتباط آن با نیروی قدس است.

تحریم حزب‌الله در کنار تشدید فشار بر ایران

مقام آمریکایی تأکید کرده است تحریم‌های جدید حزب‌الله از اقدامات تازه واشنگتن علیه ایران جداست؛ اقداماتی که آمریکا همزمان با تشدید فشار اقتصادی بر تهران در حال آماده‌سازی آنهاست.

آمریکا نخستین بار در سال ۲۰۰۱ حزب‌الله را تحت همین سازوکار تحریم کرد و این گروه را در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی خود نیز قرار داده است.

وزارت خزانه‌داری آمریکا همچنین ۱۰ فرد را در فهرست تحریم‌ها قرار داده و آنها را به انتقال و جابه‌جایی پول نقد برای حزب‌الله متهم کرده است.

این اقدامات در حالی انجام می‌شود که اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، اعلام کرده است روز دوشنبه آینده درباره بسته تحریمی جدید علیه ایران توضیح خواهد داد؛ بسته‌ای که آن را «شدیدترین تحریم‌ها در تاریخ» توصیف کرده است.

تحریم‌های جدید نشان می‌دهد واشنگتن در کنار فشار مستقیم بر اقتصاد ایران، تلاش می‌کند شبکه مالی و ارتباطات منطقه‌ای تهران را نیز هدف قرار دهد و هزینه حمایت از گروه‌های همسو با ایران را افزایش دهد. انتهای پیام/




 التماس‌های بی‌نتیجه آقای رئیس جمهور به ترامپ!
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

التماس‌های بی‌نتیجه آقای رئیس جمهور به ترامپ!

در حالی که کی‌یف یکی از ویرانگرترین شب‌های نبرد ۴.۵ ساله خود را زیر ضربات سنگین موشک‌های بالستیک روسیه تجربه کرد، التماس‌های اضطراری زلنسکی از دونالد ترامپ بی‌پاسخ مانده است.

 انتقام پنتاگون از افشاگر وضعیت ناو آبراهام لینکلن!
۱۱ ساعت قبل / سایت تابناک

انتقام پنتاگون از افشاگر وضعیت ناو آبراهام لینکلن!

«مکس لدرر» ناشر باسابقه روزنامه نظامی «استارز اند استرایپس» پس از انتشار گزارش‌های این رسانه درباره وخامت شرایط در ناو هواپیمابر یواس‌اس آبراهام لینکلن، پیش...

 تصادف مشکوک در جاده بلخ - سمنگان افغانستان
۱۶ ساعت قبل / سایت تابناک

تصادف مشکوک در جاده بلخ - سمنگان افغانستان

در پی وقوع یک حادثه جاده‌ای در جاده بلخ-سمنگان در شمال افغانستان دست کم سه نفر جان باختند. علت دقیق تصادف هنوز مشخص نیست و مسئولین در حال بررسی هستند.

 لهستان سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد
۴۸ دقیقه قبل / سایت تابناک

لهستان سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد

وزارت امور خارجه لهستان اعلام کرد که سفیر رژیم صهیونیستی را به دلیل تصمیم این رژیم برای توقف تحقیقات در مورد حمله سال ۲۰۲۴ به کاروان امدادرسانی سازمان آشپزخا...

 واکنش فوری چین به تازه‌ترین اقدام ترامپ علیه ایران
۱۸ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

واکنش فوری چین به تازه‌ترین اقدام ترامپ علیه ایران

سخنگوی وزارت امور خارجه چین در واکنش به تصمیم آمریکا برای تشدید تحریم‌ها علیه ایران اعلام کرد که تشدید تحریم‌ها و فشار کمکی به حل مسئله نخواهد کرد.

 تکذیب آتش‌سوزی در پالایشگاه تهران؛ ماجرای دود غلیظ چه بود؟/ سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم/ انفجار کنترل‌شده در محدوده جنوب اصفهان
۲۱ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

تکذیب آتش‌سوزی در پالایشگاه تهران؛ ماجرای دود غلیظ چه بود؟/ سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم/ انفجار کنترل‌شده در محدوده جنوب اصفهان

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...