قیمت طلا امروز




 سایت اکوایران / ۱۴۰۵/۰۳/۳۰

چرا هلند ناوچه خود را به تنگه هرمز میفرستد؟ / ایران هشدار داد

دولت هلند با هدف مشارکت در ماموریت‌های احتمالی نظامی، مسیر یک ناوچه پدافند هوایی خود را به سمت تنگه هرمز تغییر داد؛ این اقدام در حالی صورت می‌گیرد که ایران پیش‌تر مخالفت قاطع خود را با هرگونه حضور نظامی خارجی در این آبراه راهبردی اعلام کرده است.
 چرا هلند ناوچه خود را به تنگه هرمز میفرستد؟ / ایران هشدار داد



 سی‌ان‌ان: چراغ قرمز در بازار‌های انرژی روشن شده است
۴۱ دقیقه قبل / سایت شهرآرانیوز

سی‌ان‌ان: چراغ قرمز در بازار‌های انرژی روشن شده است

به گزارش شهرآرانیوز، پالایشگاه‌ها با ترکیبی کامل از جنگ و محدودیت‌های صادراتی رو‌به‌رو هستند که میزان نفت خامی را که می‌توانند به بنزین، سوخت جت و دیزل که اقتصاد جهانی را تغذیه می‌کند، تبدیل کنند، محدود می‌کند.

یک معیار کلیدی سودآوری پالایش، که به عنوان کرک اسپرد دیزل شناخته می‌شود، برای اولین بار به ۱۰۲ دلار در هر بشکه رسید و تقریباً سه برابر سطح قبل از جنگ شد. کرک اسپرد دیزل میزان درآمد پالایشگاه‌ها را از هر بشکه نفت خامی که به دیزل تبدیل می‌کنند، اندازه‌گیری می‌کند.

باب مک‌نالی، بنیانگذار و رئیس گروه انرژی راپیدان، به سی‌ان‌ان گفت: «این خبر بدی است. بازار فریاد می‌زند که ما کمبود داریم.»

عرضه سوخت همچنان از نظر تاریخی محدود است، زیرا سه چهارم قطب پالایش جهانی در وضعیت بحرانی شدیدی قرار دارند.

پالایشگاه‌ها در خاورمیانه در طول جنگ ایران مورد حمله قرار گرفته‌اند؛ و پالایشگاه‌هایی که آسیب ندیده‌اند، به دلیل تنش در تنگه هرمز، جایی که ایران و ایالات متحده برای کنترل آن می‌جنگند، در حمل و نقل با مشکل مواجه بوده‌اند.

اما این فقط مربوط به جنگ ایران نیست.

پالایشگاه‌های روسیه، صادرکننده عمده سوخت، در اثر حملات پهپادی از اوکراین فلج شده‌اند. طبق گزارش شرکت تحقیقاتی کپیتال اکونومیکس، تقریباً ۴۰ درصد از ظرفیت پالایش روسیه از کار افتاده است که معادل حدود ۳ درصد از ظرفیت پالایش جهانی است.

مسکو که با کمبود سوخت در داخل کشور مواجه است، صادرات بنزین و گازوئیل را تا پایان ژانویه ۲۰۲۷ ممنوع کرده است.

سپس چین، یکی دیگر از صادرکنندگان بزرگ سوخت، وجود دارد. پکن با کاهش واردات نفت خود فراتر از آنچه بسیاری تصور می‌کردند، به جلوگیری از افزایش قیمت نفت به ۱۵۰ دلار در هر بشکه کمک کرده است. اما پکن همچنین با محدود کردن صادرات سوخت خود، به دنبال جلوگیری از کمبود سوخت داخلی بوده است.

این امر، ساحل خلیج ایالات متحده را به عنوان تنها گزینه باقی مانده باقی می‌گذارد و پالایشگاه‌های آمریکایی با تمام توان برای به دست آوردن حاشیه سود تاریخی تلاش می‌کنند.

تحلیلگران بانک آمریکا هفته گذشته در گزارشی نوشتند: نتیجه، بازاری است که در آستانه ورود به قوی‌ترین دوره تقاضای فصلی خود با …



 هشدار سیل در ۵ استان کشور
۳ دقیقه قبل / سایت شهر بورس

هشدار سیل در ۵ استان کشور

به گزارش شهر بورس، امید محترمی با اشاره به صدور هشدار سطح نارنجی اعلام کرد که احتمال وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی در گلستان، خراسان شمالی، شرق مازندران و ارتفاعات شمالی خراسان رضوی و سمنان وجود دارد.

بر اساس این هشدار، رگبار شدید باران، آب‌گرفتگی و وزش باد شدید از پدیده‌های غالب در این مناطق طی روز جمعه خواهد بود.توصیه مدیریت بحران به مردم

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور از مردم خواست با توجه به احتمال وقوع سیلاب، نکات ایمنی را جدی بگیرند و از حضور در مناطق پرخطر خودداری کنند.

مهم‌ترین توصیه‌های مطرح‌شده عبارت‌اند از:از اتراق در بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها خودداری شود.از تردد غیرضروری در مسیرهای سیلابی و روی پل‌ها پرهیز شود.شهروندان برای مقابله با سیلاب احتمالی آمادگی داشته باشند.ستادهای مدیریت بحران استان‌های درگیر در حالت آماده‌باش قرار دارند.

منبع: ایسنا



 جهش سود عملیاتی و خالص «وسین» در ۳ ماهه
۴ دقیقه قبل / سایت بورس 24

جهش سود عملیاتی و خالص «وسین» در ۳ ماهه

به گزارش کدال‌نگر بورس24 ، شرکت بیمه سینا در گزارش عملکرد ۳ ماهه منتهی به خرداد ۱۴۰۵، از تحقق درآمد حق بیمه ناخالص ۶ هزار و ۱۸۴ میلیارد تومانی خبر داد که رشدی ۱۰۱ درصدی را نشان می‌دهد. حق بیمه خالص این شرکت نیز به ۵ هزار و ۶۲۴ میلیارد تومان رسید که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۰67 درصد رشد داشته است.

درآمدهای بیمه‌ای این شرکت با رشد 105 درصدی به ۵ هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان رسید. همچنین سود عملیاتی «وسین» با رشد قابل‌توجه ۳80 درصدی به ۶۷۰ میلیارد تومان بالغ شد و سود خالص شرکت نیز با ثبت رقم 374 میلیارد تومان، افزایش 374 درصدی را تجربه کرد.



 بیت‌کوین ۸ درصد جهش کرد؛ طلا و نفت در اوج
۵ دقیقه قبل / سایت شهر بورس

بیت‌کوین ۸ درصد جهش کرد؛ طلا و نفت در اوج

بیت‌کوین در مسیر صعود

به گزارش شهر بورس، تشدید تنش‌های ژئوپلیتیکی میان ایران و آمریکا و مطرح‌شدن اقدامات اقتصادی و تحریمی جدید، بار دیگر توجه سرمایه‌گذاران را به دارایی‌های پوشش‌دهنده ریسک جلب کرده است. فهرست عناوین بیت‌کوین در مسیر صعود نفت و طلا در محدوده‌های بالا رشد قیمت طلا و تتر در بازار ایران قیمت دارایی‌های مهم در ۲۴ ساعت گذشته چشم‌انداز بازارها

در این میان، بیت‌کوین با حمایت از بهبود شرایط نقدینگی در بازارهای جهانی و برنامه وزارت خزانه‌داری آمریکا برای افزایش خرید مجدد اوراق بدهی، رشد قابل‌توجهی را تجربه کرد.

قیمت بیت‌کوین در ۲۴ ساعت گذشته بیش از ۸ درصد افزایش یافت و تا محدوده ۶۹ هزار و ۹۹۶ دلار پیش رفت.نفت و طلا در محدوده‌های بالا

در بازار انرژی، نفت برنت همچنان تحت تأثیر نگرانی‌ها درباره امنیت عرضه و ریسک‌های مرتبط با تنگه هرمز در سطوح بالای قیمتی قرار دارد.

هر بشکه نفت برنت با افزایش ۰.۱۷ درصدی، در محدوده ۹۱.۷۸ دلار معامله شد.

اونس جهانی طلا نیز پس از عبور از مرز ۴ هزار و ۵۰۰ دلار، با اصلاحی محدود مواجه شد و در محدوده ۴ هزار و ۴۹۰ دلار قرار گرفت.رشد قیمت طلا و تتر در بازار ایران

در بازار داخلی ایران نیز افزایش قیمت جهانی طلا و نوسانات نرخ ارز، به رشد قیمت دارایی‌های مرتبط منجر شد.

هر گرم طلای ۱۸ عیار با افزایش ۲.۳۶ درصدی به حدود ۱۹ میلیون و ۷۶۰ هزار تومان رسید. تتر نیز با رشد ۰.۲۲ درصدی در محدوده ۱۸۸ هزار و ۹۸۱ تومان معامله شد.قیمت دارایی‌های مهم در ۲۴ ساعت گذشتهداراییقیمت فعلیتغییر ۲۴ ساعتهنفت برنت۹۱.۷۸ دلار۰.۱۷٪ افزایشبیت‌کوین۶۹٬۹۹۶ دلار۸.۱۴٪ افزایشاونس جهانی طلا۴٬۴۹۰ دلار۰.۰۵٪ افزایشطلای ۱۸ عیار۱۹ میلیون و ۷۶۰ هزار تومان۲.۳۶٪ افزایشتتر۱۸۸ هزار و ۹۸۱ تومان۰.۲۲٪ افزایشچشم‌انداز بازارها

رفتار بازارهای مالی در ۲۴ ساعت گذشته نشان می‌دهد معامله‌گران همچنان چند عامل کلیدی را زیر نظر دارند:تحولات ژئوپلیتیکی و تنش‌های میان ایران و آمریکاوضعیت نقدینگی و سیاست‌های مالی در اقتصاد جهانیروند قیمت طلا، نفت و رمزارزها به‌عنوان دارایی‌های حساس به ریسک

منبع: رمزارزنیوز



 قطعی برق تهران فردا جمعه 30 مرداد+ لینک
۷ دقیقه قبل / سایت نورنیوز

قطعی برق تهران فردا جمعه 30 مرداد+ لینک

نورنیوز-گروه اقتصادی: جدیدترین وضعیت قطعی برق تهران در روز جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد.

جهت اطلاع از برنامه خاموشی روی لینک زیر کلیک کنید؛  وب‌سایت شرکت توزیع نیروی برق تهران: https://tbtb.ir/ صفحه برنامه خاموشی‌ها: https://tbtb.ir





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 رشد ۸ هزار درصدی آموزش مدارس روی اسکای‌روم
سایت توسعه برند

رشد ۸ هزار درصدی آموزش مدارس روی اسکای‌روم

توسعه برند؛ در رویداد «تخته سیاه» با موضوع آینده آموزش آنلاین در مدارس که ۲۹ مردادماه در مرکز همایش‌های نور برگزار شد، جمعی از فعالان، کارشناسان و مدیران حوزه آموزش حضور داشتند. پیمان عمرانی، مدیر ارشد بازاریابی اسکای‌روم، در این رویداد با ارائه گزارشی از روند آموزش آنلاین در ایران و جهان، از رشد ۸ هزار درصدی استفاده مدارس از اسکای‌روم در بهار ۱۴۰۵ خبر داد.
 مجمع عمومی عادی سالیانه وکادو ۹ شهریور برگزار می‌شود
سایت صدای بورس

مجمع عمومی عادی سالیانه وکادو ۹ شهریور برگزار می‌شود

شرکت تکادو از برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه خود برای سال مالی منتهی به پایان خرداد ۱۴۰۵ خبر داد.
 نفت در ۱۰ روز اخیر| هرمز دوباره بازار را به آتش کشید+نمودار
سایت نبض بازار

نفت در ۱۰ روز اخیر| هرمز دوباره بازار را به آتش کشید+نمودار

قیمت نفت در ده روز گذشته دوباره به مدار صعود برگشته است. برنت که در میانه مرداد در محدوده ۸۷ تا ۸۹ دلار معامله می‌شد، حالا به نزدیکی ۹۲ دلار رسیده است. پشت ا...
 پیش‌بینی آب‌وهوا؛ امروز پنجشنبه 29 مرداد 1405
سایت هم میهن

پیش‌بینی آب‌وهوا؛ امروز پنجشنبه 29 مرداد 1405

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور با اشاره به وقوع رگبار و رعدوبرق در ارتفاعات برخی نقاط کشور، وزش باد شدید را مهم‌ترین پدیده جوی در بیشتر مناطق کوهستانی ذکر کرد.
 هشدار درباره گسترش نارضایتی اقتصادی و اجتماعی در نیمه دوم سال | «بحران معیشت» صدرنشین است | نارضایتی اجتماعی تنها از جیب خالی ‌زاده نمی‌شود
سایت اقتصادنیوز

هشدار درباره گسترش نارضایتی اقتصادی و اجتماعی در نیمه دوم سال | «بحران معیشت» صدرنشین است | نارضایتی اجتماعی تنها از جیب …

اقتصادنیوز: اگر بخواهیم مهم‌ترین منشا نارضایتی عمومی را برجسته کنیم، بی‌تردید «بحران معیشت» در صدر است. طبق گزارش‌های اخیر، هزینه‌های «سبد معیشت» با درآمد اکثریت جامعه شکافی عمیق یافته است.
 افزایش ظرفیت تولید بنزین در کشور
خبرگزاری ایسکانیوز

افزایش ظرفیت تولید بنزین در کشور

مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران با اشاره به بازگشت بخش عمده ظرفیت تولید آسیب‌دیده در جریان جنگ، گفت: با افزایش تولید در پالایشگاه‌ها و استفاده از ظرفیت پتروشیمی‌ها، مجموع ظرفیت تولید بنزین کشور به حدود ۱۳۰ میلیون لیتر در روز رسیده است؛ با این حال، رشد افسارگسیخته مصرف، کاهش مصرف سی‌ان‌جی و فرسودگی ناوگان حمل‌ونقل عمومی، ناترازی بنزین را به مساله‌ای جدی تبدیل کرده است.
 شروع فروش آریا، پارس نوا و کوییک بدون قرعه‌کشی -شهریور۱۴۰۵ (+زمان و شرایط فروش)
سایت پرشین خودرو

شروع فروش آریا، پارس نوا و کوییک بدون قرعه‌کشی -شهریور۱۴۰۵ (+زمان و شرایط فروش)

شرایط فروش مشارکت در تولید سایپا برای متقاضیان عادی اعلام شد؛ جزئیات ثبت‌نام آریا، پارس نوا، کوییک GX-L و کوییک S، مبلغ پیش‌پرداخت، زمان تحویل، ظرفیت و سود مشارکت را بخوانید.
 مقایسه ایکو ری را با سایپا آریا؛ کدام خودروی ملی را انتخاب کنیم؟
سایت اسب بخار

مقایسه ایکو ری را با سایپا آریا؛ کدام خودروی ملی را انتخاب کنیم؟

در این مطلب به سراغ مقایسه دو خودروی ملی و پرحاشیه از دو خودروساز بزرگ کشور، ایران‌خودرو و سایپا، رفته‌ایم. در یک سوی میدان، ایکو ری‌را قرار دارد؛ کراس‌اووری که از نظر فرم و ابعاد، با تعریف متعارف کراس‌اوورهای جهانی منطبق است. در سوی دیگر، سایپا آریا قرار گرفته؛ یک هاچ‌بک کراس تازه‌وارد که البته زمان زیادی از رونمایی آن گذشته و همچنان منتظر ورودش به بازار هستیم.