قیمت طلا امروز




 سایت عصرایران / ۱۴۰۵/۰۳/۲۳

روزنامه کیهان: تنگه هرمز را با دیپلماسی باز نمی‌ کنیم

کیهان:پیام روشن و قطعی ما به دستگاه دیپلماسی و کارگزاران نظام این است: دشمن در موضع ضعف، انفعال و فروپاشی اقتصادی است؛ هیچ باجی به تهدیدها و چرخه‌های باطل فر...
 روزنامه کیهان: تنگه هرمز را با دیپلماسی باز نمی‌ کنیم


روز ۱۷۳ جنگ | ترامپ: تنگه هرمز اهمیت خود را از دست خواهد داد

 روز ۱۷۳ جنگ | ترامپ: تنگه هرمز اهمیت خود را از دست خواهد داد
 سایت آفتاب نیوز / ۱ ساعت قبل
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، بار دیگر بر باز بودن تنگه هرمز تاکید کرد و گفت با ساخت چند خط انتقال نفت، تنگه هرمز اهمیت خود را از دست خواهد داد.

به گزارش آفتاب نیوز،

در ابن گزارش اخبار مربوط به جنگ به روزرسانی می شود...

ترامپ: تنگه هرمز در آینده اهمیت خود را از دست خواهد داد ۰۲:۲۱ دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا  در پاسخ به سوالی درباره وضع تحریم‌های جدید علیه ایران، محاصره دریایی تنگه هرمز را «بسیار موثر» خواند و گفت مدتی است که هیچ شناوری از تنگه هرمز به سمت ایران نرفته است.

او درباره مقام‌های ایران گفت که: «آنها یک چیز به ما می‌گویند و چیز دیگری انجام می‌دهند».

 ترامپ گفت که مقام‌های ایران پیشبینی می‌کردند با بسته شدن تنگه هرمز قیمت نفت به بشکه‌ای ۳۵۰ دلار برسد در حالی که امروز قیمت آن بین ۸۴ تا ۸۵ دلار است و آمریکا در حال خروج میزان قابل توجهی نفت از تنگه هرمز است.

او با اشاره به ساخت تعداد بی‌سابقه خط انتقال نفت در چندین منطقه گفت فکر می‌کند که تنگه هرمز در آینده اهمیت خود را از دست خواهد داد.

 



ادعا تازه ترامپ درباره خارج شدن نفت از تنگه هرمز

 ادعا تازه ترامپ درباره خارج شدن نفت از تنگه هرمز
 سایت آوش / ۱ ساعت قبل
دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا در حالیکه به دلیل تجاوز بی دلیل خود علیه ایران و کنترل تنگه هرمز از سوی تهران، به شدت تحت فشار افکار عمومی داخل و خارج کشورش قرار دارد، برای کاهش این فشارها مدعی شد: «مقدار بسیار زیادی نفت از تنگه هرمز خارج می‌شود.»

دونالد ترامپ روز چهارشنبه به وقت محلی در مصاحبه با تارنمای آکسیوس و در ادامه سخن پراکنی‌های ضد و نقیض خود و ساعاتی پس از آنکه گفته بود، شاید در مقطعی مذاکراتی انجام شود، بار دیگر ادعا کرد: آمریکا در حال حاضر با ایران مذاکره نمی‌کند.

رئیس جمهوری جنگ طلب آمریکا که در پی ناکامی در دستیابی به اهدافش در میدان جنگ و ادعاهای پیروزی، به دنبال فشار برای مذاکره با تهران به منظور دست یافتن به اهدافش بوده، اکنون با تکرار ادعای عدم مذاکره، در پی امتیاز گیری بیشتر است.

ترامپ در مصاحبه با آکسیوس مدعی شد: «آنها وقت تلف می‌کنند. مذاکره با آنها اتلاف وقت است.»

رئیس جمهوری آمریکا همچنین در ادامه دستاوردسازی از تجاوز بی دلیل خود به ایران ادعا کرد: ایرانی‌ها هنوز مقداری توان برای جنگیدن دارند، اما در مجموع تنها پوسته‌ای از آن چه قبلا بودند، باقی مانده‌اند.

ترامپ در کاخ سفید نیز در پاسخ به پرسش خبرنگاری مبنی بر اینکه آیا مذاکرات با ایران را از سر خواهید گرفت؟، مدعی شد: شاید در مقطعی این کار را انجام دهیم، اما در حال حاضر اوضاع بسیار خوب است البته شاید در مقطعی این کار را انجام دهیم.

وی در ادامه رویکرد خصمانه واشنگتن علیه تهران ادعا کرد: مواردی وجود دارد که می توانیم تحریم کنیم. تحریم‌های بسیار سخت و شدیدی داریم و خواهیم دید چه اتقافی می‌افتد.

تارنمای آکسیوس مدعی شد: مقامات آمریکایی می‌گویند طی دو هفته گذشته، هر شب ۱۵ تا ۲۰ نفتکش از طریق مسیر جنوبی، از تنگه هرمز وارد و خارج شده‌اند و به این ترتیب صادرات نفت همچنان ادامه داشته است. میانگین صادرات روزانه افزایش یافته و اکنون به حدود ۱۰ میلیون بشکه نزدیک شده است.

ادعاهای ترامپ و دولتش در حالی است که نیویورک‌تایمز در گزارشی با اشاره به تنش‌های خاورمیانه و تاثیر آن بر بهای نفت، گفت: دنیا با کمبود نفت مواجه نیست؛ مشکل این است که ظرفیت و فضای کافی برای تبدیل نفت به سوخت ندارد؛ بدین معنا که قیمت فرآورده‌های پالایشی همچون بنزین همچنان بالا خواهد ماند؛ و حل این مشکل می‌تواند به مراتب آزاردهنده‌تر باشد و زندگی را برای آمریکایی‌ها ناخوشایند کند.

نیویورک‌تایمز خطاب به آمریکایی‌ها افزود: پیامدهای این وضعیت بسیار فراتر از رفت‌وآمد روزمره شماست و کل اقتصاد را در مقیاسی گسترده تحت‌الشعاع قرار می‌دهد. گازوئیل موتور محرکه اقتصاد واقعی است. کامیون‌ها و قطارها با گازوئیل کالاها را جابه‌جا می‌کنند؛ برداشت محصولات کشاورزی به آن وابسته است و در ساخت خانه‌ها، ساختمان‌ها و کارخانه‌ها نیز نقشی حیاتی دارد.

به همین دلیل، خدمات پستی آمریکا به‌طور موقت هزینه ارسال بسته‌ها را افزایش داده است. انتظار می‌رود قیمت سوخت هواپیما نیز امسال حدود ۷۰ درصد افزایش یابد؛ موضوعی که هزینه‌های عملیاتی شرکت‌های هواپیمایی را بالا برده و در نهایت به افزایش قیمت بلیت‌ها منجر می‌شود. همه این عوامل، کار فدرال رزرو برای مهار تورم را دشوارتر می‌کند.

داده‌های اداره اطلاعات انرژی آمریکا نشان می‌دهد که تا پایان ژوئیه و در اوج فصل رانندگی، قیمت عمده‌فروشی بنزین و گازوئیل در مقایسه با سال گذشته به‌ترتیب حدود ۵۹ و ۶۹ درصد افزایش یافته که به مراتب بیشتر از رشد ۳۶ درصدی قیمت نفت خام است.

منبع: ایرنا 



ادعای جنجالی اکسیوس درباره کریدور مرموز آمریکا در بخش جنوبی تنگه هرمز

 ادعای جنجالی اکسیوس درباره کریدور مرموز آمریکا در بخش جنوبی تنگه هرمز
 سایت خبرفوری / ۳ ساعت قبل
اکسیوس مدعی شد: نیروهای آمریکایی بی‌سروصدا یک کریدور کشتیرانی محافظت‌شده از طریق بخش جنوبی تنگه هرمز افتتاح کرده‌اند که شبانه به ۱۵ تا ۲۰ نفتکش اجازه می‌دهد از آن عبور کنند.

رسانه صهیونیستی: ترامپ برای شکست ایران قمار کرد و حالا در آستانه پرداخت هزینه سنگین آن است

شبکه ۱۳ رژیم صهیونیستی: پس از حدود ۶ ماه جنگ، فشارهای اقتصادی و نظامی بر واشنگتن افزایش یافته و قیمت سوخت به یکی از مهم‌ترین پیامدهای داخلی جنگ تبدیل شده است.

جمهوری‌خواهانی که نگران از دست دادن کرسی‌های خود در انتخابات نوامبر هستند، بیش از گذشته نگران هزینه‌های اقتصادی جنگ‌اند.

ادامه افزایش قیمت سوخت می‌تواند جنگ ایران را به عاملی تعیین‌کننده در موازنه سیاسی آمریکا تبدیل کند.

آکسیوس: آمریکا یک کریدور مخفیانه در تنگه هرمز ایجاد کرده

ادعای اکسیوس: نیروهای آمریکایی بی‌سروصدا یک کریدور کشتیرانی محافظت‌شده از طریق بخش جنوبی تنگه هرمز  افتتاح کرده‌اند که شبانه به ۱۵ تا ۲۰ نفتکش اجازه می‌دهد از آن عبور کنند. 

مقامات آمریکایی می‌گویند این عملیات اکنون نزدیک به ۱۰ میلیون بشکه نفت در روز - حدود نیمی از سطح قبل از جنگ - را جابجا می‌کند و به کاهش اختلالات عرضه جهانی کمک می‌کند. 

ارتش آمریکا حرکت نفتکش‌ها را با شرکای خلیج فارس هماهنگ می‌کند، در حالی که جت‌های جنگنده آمریکایی از کشتی‌ها در برابر پهپادها و موشک‌های کروز ایران محافظت می‌کنند.

 

در حال تکمیل ... 



ادعای اکسیوس: آمریکا به‌طور محرمانه یک کریدور کشتیرانی در تنگه هرمز ایجاد کرده؛ روزانه ۱۰ میلیون بشکه نفت از تنگه خارج می‌شود؛ تقریباً نیمی از حجم انتقال نفت پیش از جنگ/ ادعای ترامپ: تحریم‌های بسیار سخت‌گیرانه‌ای علیه ایران در اختیار داریم؛ خواهیم دید چه اتفاقی می‌افتد

 ادعای اکسیوس: آمریکا به‌طور محرمانه یک کریدور کشتیرانی در تنگه هرمز ایجاد کرده؛ روزانه ۱۰ میلیون بشکه نفت از تنگه خارج می‌شود؛ تقریباً نیمی از حجم انتقال نفت پیش از جنگ/ ادعای ترامپ: تحریم‌های بسیار سخت‌گیرانه‌ای علیه ایران در اختیار داریم؛ خواهیم دید چه اتفاقی می‌افتد
 سایت انتخاب / ۳ ساعت قبل
جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز چهلم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۵ روز می‌گذرد، مسعود پزشکیان، رئیس جمهور در خصوص...

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز چهلم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۵ روز می‌گذرد، مسعود پزشکیان، رئیس جمهور در خصوص مذاکرات پیشین گفت: هدف ما پایان جنگ، رفع محاصره، آزادسازی منابع بلوکه شده و سپس گفت وگوی هسته‌ای بوده. همزمان، ترامپ رییس جمهور آمریکا درباره ازسرگیری مذاکرات با ایران مدعی شد: در حال حاضر وضعیت خیلی خوب است ولی شاید در مقطعی [این کار را انجام دهیم].

تحولات مربوط به جنگ، آتش بس و مذاکره در روز گذشته را از لینک زیر بخوانید:

در روز سی و نهم جنگ سوم چه گذشت؟ (۲۸ مرداد ۱۴۰۵)/ سی‌ان‌ان: احتمالا یکی از اهداف پشت پرده دعوت عراق از قالیباف این بوده که بغداد خود را به‌عنوان یک میانجی بالقوه میان آمریکا و ایران مطرح کند/تماس تلفنی عراقچی با فرمانده ارتش پاکستان/پزشکیان: مذاکره به معنای تسلیم نیست/ادعای ترامپ: شاید در مقطعی مذاکرات با ایران را از سر بگیریم، اما در حال حاضر وضعیت خیلی خوب است، ولی شاید در مقطعی [این کار را انجام دهیم]

اخبار مربوط به روز چهلم جنگ سوم و روز صد و سی و چهارم آتش بس (۲۹ مرداد ۱۴۰۵) به شرح زیر است:

ادعای اکسیوس: آمریکا به‌طور محرمانه یک کریدور کشتیرانی در تنگه هرمز ایجاد کرده؛ روزانه ۱۰ میلیون بشکه نفت از تنگه خارج می‌شود؛ تقریباً نیمی از حجم انتقال نفت پیش از جنگ ۱۴۰۵/۰۵/۲۹ - ۰۰:۲۱

اکسیوس نوشت: ارتش آمریکا به‌طور محرمانه یک کریدور کشتیرانی برای ورود و خروج کشتی‌ها از تنگه هرمز ایجاد کرده است تا روزانه میلیون‌ها بشکه نفت از این مسیر عبور کند؛ اقدامی که در شرایطی که جنگ گسترده‌تر همچنان در بن‌بست قرار دارد، یک موفقیت قابل‌توجه محسوب می‌شود. دو مقام آمریکایی این موضوع را به آکسیوس گفته‌اند.

 

بر اساس این عملیات که طی چند هفته گذشته در جریان بوده، روزانه ۱۵ تا ۲۰ نفتکش از طریق یک مسیر جنوبی در امتداد سواحل عمان وارد تنگه هرمز شده یا از آن خارج شده‌اند.

 

به گفته این مقامات، حدود ۱۰ میلیون بشکه نفت در روز ــ تقریباً نیمی از حجم انتقال نفت پیش از جنگ ــ از تنگه خارج شده و وارد بازار جهانی انرژی می‌شود.

 

این عملیات فقط به اسکورت نفتکش‌های حامل نفت در مسیر خروج محدود نمی‌شود.

 

ارتش آمریکا به نفتکش‌های خالی کمک می‌کند تا از دریای عرب از طریق تنگه وارد خلیج فارس شوند، در آنجا نفت کشورهای منطقه را بارگیری کنند و سپس از تنگه خارج شوند.

 

جزئیات کامل این عملیات تاکنون گزارش نشده بود.

 

یکی از مقامات آمریکایی که مستقیماً در جریان این عملیات قرار دارد، گفت:  «ما دو ماه است که مسیر جنوبی تنگه هرمز را کنترل می‌کنیم. ایران ممکن است دردسرساز باشد، اما آنها کنترل تنگه را در اختیار ندارند؛ ما داریم. ادعای ترامپ: گزینه‌هایی داریم که می‌توانیم ایران را تحریم کنیم؛ ما تحریم‌های بسیار سخت‌گیرانه‌ای در اختیار داریم و خواهیم دید چه اتفاقی می‌افتد ۱۴۰۵/۰۵/۲۸ - ۲۳:۵۵

دونالد ترامپ، رئیس جمهور امریکا درباره ایران ادعا کرد: «ما گزینه‌هایی داریم که می‌توانیم ایران را تحریم کنیم. ما تحریم‌های بسیار سخت‌گیرانه‌ای در اختیار داریم و خواهیم دید چه اتفاقی می‌افتد.»

 



ترامپ و ونس بر سر ایران به دوراهی می‌رسند؟

 ترامپ و ونس بر سر ایران به دوراهی می‌رسند؟
 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۳ ساعت قبل
اظهارات متفاوت دونالد ترامپ و جی‌دی ونس درباره اولویت‌های آمریکا در قبال ایران، از شکافی سیاسی پرده برمی‌دارد که فراتر از اختلاف بر سر قیمت انرژی است و می‌تواند به آینده حزب جمهوری‌خواه و جایگاه ونس در آن گره بخورد.

همشهری آنلاین - گروه سیاسی: اختلاف علنی میان ترامپ و جی‌دی ونس بر سر اینکه اولویت آمریکا در قبال ایران باید مهار قیمت انرژی باشد یا جلوگیری از دستیابی تهران به سلاح هسته‌ای، نشانه‌ای از معادله پیچیده‌ای است که جنگ ایران برای دولت ترامپ و آینده سیاسی جمهوری‌خواهان ایجاد کرده است.

واشنگتن‌پست نوشت: این شکاف نشان می‌دهد که شرایط کنونی برای دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، جی‌دی ونس، معاون رئیس‌جمهور، و حزب جمهوری‌خواه تا چه اندازه از نظر سیاسی دشوار و حساس است.

به نظر می‌رسد رئیس‌جمهور دونالد ترامپ و معاون او، جی‌دی ونس، درباره ایران هم‌نظر نیستند. ونس هفته گذشته در گفت‌وگو با فاکس نیوز گفت نخستین اولویت دولت آمریکا در قبال ایران، پایین نگه داشتن قیمت بنزین و گاز برای آمریکایی‌هاست و پس از آن، جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای قرار دارد.

ونس در برنامه «ویل کین شو» گفت: «هدف شماره یک این است که نفت و گاز برای آمریکایی‌ها در سراسر کشور ارزان بماند و بعد، طبیعتا، هدف شماره ۲ این است که مطمئن شویم ایران هرگز به سلاح هسته‌ای دست پیدا نمی‌کند.» اما به نظر می‌رسد ترامپ با این ترتیب موافق نیست و در شبکه اجتماعی تروث سوشال، به شکلی غیرمستقیم از معاون خود انتقاد کرد.

ترامپ روز دوشنبه نوشت: «هدف شماره یک، و همیشه هم همین خواهد بود، این است که ایران به هیچ شکل، در هیچ شرایطی و تحت هیچ عنوانی نتواند سلاح هسته‌ای داشته باشد.» او در پایان افزود: «از توجه شما به این موضوع متشکرم!» این اختلاف نشان می‌دهد که شرایط کنونی از نظر سیاسی برای ترامپ، ونس و حزب جمهوری‌خواه تا چه اندازه پیچیده است.

نظرسنجی‌ها نشان می‌دهند اقتصاد و قیمت‌ها، از جمله قیمت بنزین، مهمترین مسائل مورد توجه رای‌دهندگان پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای امسال هستند. قیمت بنزین همچنان بالاست. پاتریک دی‌هان، رئیس بخش تحلیل نفت در شرکت گس‌باددی، روز دوشنبه گزارش داد که میانگین قیمت هر گالن بنزین در آمریکا طی هفته گذشته نزدیک به ۸ سنت افزایش یافته و «برای سومین بار در سال جاری از مرز ۴ دلار در هر گالن عبور کرده و به ۴.۰۲ دلار رسیده است». قیمت هر گالن گازوئیل، که نقش مهمی در هزینه‌های حمل‌ونقل دارد، نیز در همین مدت ۱۴.۳ سنت افزایش یافته و به ۵.۴۲ دلار رسیده است.

این وضعیت بر کارزارهای انتخاباتی جمهوری‌خواهان در سراسر کشور فشار وارد می‌کند، چرا که رای‌دهندگان معمولا حزب حاکم را مسئول افزایش قیمت‌ها می‌دانند. جمهوری‌خواهانی که طی ماه گذشته با آنها صحبت کرده‌ام، به شکل فزاینده‌ای نگران شده‌اند که حزب به نقطه خطرناکی نزدیک شود؛ نقطه‌ای که در آن نگرانی رای‌دهندگان درباره قیمت بنزین آن‌قدر در ذهن آنها تثبیت شده باشد که حتی با کاهش قیمت‌ها نیز بعید باشد نظرشان تغییر کند.

از سوی دیگر، نشانه چندانی وجود ندارد که جنگ به پایان خود نزدیک شده باشد. ریچل چیسون روز گذشته گزارش داد که ترامپ «عمان را تهدید به بمباران کرده است؛ کشوری که در حال مذاکره با ایران درباره راه‌حلی برای بازگشایی تنگه هرمز است.» ونس: این ترامپ است که تصمیم می‌گیرد

مقام‌های کاخ سفید هرگونه اختلاف میان ترامپ و ونس بر سر ایران را رد کرده‌اند.

آنا کلی، سخنگوی کاخ سفید، در پاسخ به پرسشی درباره این ۲ اظهارنظر گفت: «هیچ اختلافی وجود ندارد. رئیس‌جمهور ترامپ به‌صراحت گفته است که ایران هرگز نمی‌تواند به سلاح هسته‌ای دست پیدا کند و تمام دولت پشت سر او ایستاده است؛ در حالی که او برای از بین بردن این تهدیدی تلاش می‌کند که سیاستمداران ۴۷ سال درباره آن صحبت کردند، اما هرگز برای مقابله با آن اقدامی انجام ندادند. معاون رئیس‌جمهور ونس نیز در پیشبرد دستورکار رئیس‌جمهور برای حفاظت از سرزمین ما در برابر یک رژیم تروریستی، عملکرد بسیار خوبی دارد.»

از کارولین لیویت، سخنگوی مطبوعاتی کاخ سفید، نیز هفته گذشته درباره این موضوع پرسیده شد که چرا ونس اهداف دولت در ایران را به ترتیب، نخست پایین نگه داشتن قیمت گاز و دوم خلع سلاح هسته‌ای ایران، عنوان کرده است.

لیویت گفت: «هر ۲ هدف برای رئیس‌جمهور به یک اندازه مهم هستند.» این اظهارنظر چند روز پیش از آن مطرح شد که رئیس‌جمهور تنها یک هدف را به‌عنوان اولویت خود اعلام کرد. ونس و کاخ سفید طی هفته‌های گذشته بارها در برابر پرسش‌هایی درباره اختلاف رئیس‌جمهور و معاون او بر سر ایران موضع گرفته‌اند.

اوایل ماه جاری [میلادی]، لورا اینگراهام، مجری فاکس نیوز، از ونس پرسید: «آیا در موضوع ایران هیچ اختلاف نظری میان شما و ترامپ وجود دارد؟»

ونس پاسخ داد: «نه. ببینید، رئیس‌جمهور و من، اول از همه، این اوست که تصمیم‌ها را می‌گیرد و همه ما تلاش می‌کنیم این تصمیم‌ها را مطابق خواست رئیس‌جمهور اجرا کنیم. او دستور می‌دهد. ما طبیعتا درباره اینکه دقیقا چه کاری باید انجام دهیم، بحث و گفت‌وگو می‌کنیم. اما وقتی رئیس‌جمهور ایالات متحده تصمیمی می‌گیرد، ما در این دولت برای اجرای آن ماموریت متحد هستیم.» نشانه‌هایی از آغاز اختلافات؟

اما همین پاسخ نشان می‌دهد که اختلاف اخیر ترامپ و ونس فقط به قیمت گاز و ایران محدود نمی‌شود. ونس که سال‌ها از درگیر شدن آمریکا در منازعات خارجی انتقاد کرده، سخت تلاش کرده است تا در جبهه مخالف ترامپ قرار نگیرد. بخشی از این رویکرد شاید به این دلیل باشد که تاریخ نشان می‌دهد یک معاون رئیس‌جمهور با چه سرعتی می‌تواند مورد خشم رئیس خود قرار بگیرد. اما موضوع به آینده حزب جمهوری‌خواه نیز مربوط می‌شود.

ترامپ رئیس‌جمهوری است که در دوره دوم و پایانی خود قرار دارد و، جز مسئله میراث سیاسی‌اش، تا حد زیادی دیگر لازم نیست نگران آینده سیاسی خودش باشد.

اما این مسئله درباره ونس صدق نمی‌کند. ونس که ۴۲ سال دارد، به‌طور گسترده یکی از روشن‌ترین گزینه‌ها برای جانشینی ترامپ در رهبری جریان سیاسی او دانسته می‌شود.

واشنگتن پست اوایل ماه جاری میلادی گزارشی منتشر کرد درباره اینکه ترامپ در جریان گفت‌وگویی درباره انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۸ به حامیان مالی خود گفته است: «باید جی‌دی را انتخاب کنیم.» مشاوران ترامپ گفته‌اند این اظهارنظر به این معنا نیست که ونس گزینه مورد نظر ترامپ است و رئیس‌جمهور در عین حال رقابت احتمالی میان ونس و مارکو روبیو، وزیر امور خارجه، را برجسته کرده است.

با این حال، این موضوع یادآور آن است که جاه‌طلبی‌های سیاسی آینده ونس در کانون توجه دولتی قرار دارد که به‌زودی وارد نیمه دوم دوره دوم ریاست‌جمهوری ترامپ خواهد شد. این یعنی ونس باید میان وفاداری و حمایت از ترامپ، و پرهیز از گره زدن بیش از حد خود به سیاست‌هایی که ممکن است در آینده برای او دردسرساز شوند، تعادل برقرار کند. کد خبر 1061988



 عراقچی: پزشکیان اصلاح طلب اصول گراست

عراقچی: پزشکیان اصلاح طلب اصول گراست

آرمان امروز : عباس عراقچی اظهار کرد: در دولت دکتر پزشکیان اولویت بیشتری به همسایگان داده شد و اولویت ما بر این اساس قرار گرفت تا در محیط پیرامونی‌مان اولا صلح و آرامش برقرار شود و بعد از آن زمینه‌های همکاری‌های اقتصادی، سیاسی و فرهنگی با همسایگان ایجاد شود.» وی افزود:نگاه دکتر پزشکیان یک نگاه [ ]

 ماجرای رسوایی جدید درباره حملات ایران چیست؟  | تهدید تازه برای امنیت ملی آمریکا

ماجرای رسوایی جدید درباره حملات ایران چیست؟ | تهدید تازه برای امنیت ملی آمریکا

پیامدهای زنجیره‌ای جنگ علیه ایران برای ارتش آمریکا همچنان ادامه دارد و در روزهای اخیر پنتاگون آماج انتقادها درباره ماجرای انتقال ناو هواپیمابر «جورج واشنگتن» به خاورمیانه بوده‌است.

 پزشکیان: مذاکره به معنای تسلیم نیست

پزشکیان: مذاکره به معنای تسلیم نیست

مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور اسلامی ایران با تأکید بر طبیعی بودن اختلاف‌نظرهای فکری، بر نقش زنان فعال در ایجاد تحول و ارتقای کیفیت زندگی جامعه تأکید کرد و از آنا...

 ادعای اکسیوس: آمریکا به‌طور محرمانه یک کریدور کشتیرانی در تنگه هرمز ایجاد کرده؛ روزانه ۱۰ میلیون بشکه نفت از تنگه خارج می‌شود؛ تقریباً نیمی از حجم انتقال نفت پیش از جنگ/ ادعای ترامپ: تحریم‌های بسیار سخت‌گیرانه‌ای علیه ایران در اختیار داریم؛ خواهیم دید چه اتفاقی می‌افتد

ادعای اکسیوس: آمریکا به‌طور محرمانه یک کریدور کشتیرانی در تنگه هرمز ایجاد کرده؛ روزانه ۱۰ میلیون بشکه نفت از تنگه خارج می‌شود؛ تقریباً نیمی از حجم انتقال نفت پیش از جنگ/ ادعای ترامپ: تحریم‌های بسیار سخت‌گیرانه‌ای …

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز چهلم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۵ روز می‌گذرد، مسعود پزشکیان، رئیس جمهور در خصوص...

 رمزگشایی العربی الجدید از دلایل تهدید ترامپ علیه عمان | تهدیدات او ترجمه نظامی می‌شود؟ | تبلیغات سیاسی در برابر واقعیت‌های استراتژیک

رمزگشایی العربی الجدید از دلایل تهدید ترامپ علیه عمان | تهدیدات او ترجمه نظامی می‌شود؟ | تبلیغات سیاسی در برابر واقعیت‌های استراتژیک

اقتصادنیوز:​تحلیلگران ژئوپلیتیک هشدارهای واشنگتن به عمان را بیشتر تلاشی برای محدود کردن نقش میانجی‌گرانه مسقط در مذاکرات ایران می‌دانند و معتقدند این تهدیدها با افزایش نااطمینانی در بازار انرژی، هزینه‌های حمل‌ونقل و بیمه و فشار بر سرمایه‌گذاری، اقتصاد عمان و بازار جهانی نفت را تحت تأثیر قرار داده است.

 سفارت ایران در تونس شهروندان خارجی را برای سفر درمانی به ایران ترغیب کرد

سفارت ایران در تونس شهروندان خارجی را برای سفر درمانی به ایران ترغیب کرد

سفارت ایران در تونس با انتشار پستی در صفحه خود در ایکس، با معرفی رتبه‌های برتر کشورمان در زمینه‌های مختلف پزشکی و درمانی در سطح جهان و پیشرفت‌های بدست آمده در حوزه سلامت و بهداشت، بیماران خارجی را برای سفر درمانی به ایران ترغیب کرد.

 فیلم / رهبر شهید انقلاب: ما آمریکا را از ۲۸ مرداد شناخته بودیم

فیلم / رهبر شهید انقلاب: ما آمریکا را از ۲۸ مرداد شناخته بودیم

آقای شهید ایران سال گذشته در دیدار دانش‌آموزان و دانشجویان: امروز آمریکا ــ به خودش حق میدهد که در فلان کشور که یک دولتِ قوی‌ای ندارد، مردمِ هوشیاری ندارد، مثلاً ده پایگاه نظامی ایجاد کند، برای خودش امکانات فراهم کند، نفتشان را ببرد، منافعشان را ببرد، منابع زیرزمینی‌شان را غارت کند؛ این استکبار است؛ استکباری که ما با آن بدیم، استکباری که درباره‌اش حرف میزنیم، استکباری که علیه آن شعار میدهیم، این است.

 مواضع خاتمی؛ به نام صلح و به کام جنگ! - تسنیم

مواضع خاتمی؛ به نام صلح و به کام جنگ! - تسنیم

موضع امثال خاتمی نه تنها کشور را از جنگ خلاص نمی‌کند بلکه به چاه جنگهای مستمر و پی‌درپی می‌کشاند.