قیمت طلا امروز




 سایت عصرایران / ۱۴۰۵/۰۴/۰۶

ردپای دو شرکت آمریکایی در سفره‌های ایرانی‌ها/ چرا ترامپ در مورد تجارت کشاورزی ایران دروغ گفت؟

کارگیل که در سال ۱۸۶۵ تأسیس شده و امروز بزرگ‌ترین شرکت خصوصی آمریکا به شمار می‌رود، شبکه‌ای گسترده از فعالیت در حوزه غلات، خوراک دام، روغن‌های گیاهی، حمل‌ونق...
 ردپای دو شرکت آمریکایی در سفره‌های ایرانی‌ها/ چرا ترامپ در مورد تجارت کشاورزی ایران دروغ گفت؟



۱ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

رئیس جمهور جنگ افروز آمریکا درتلاش برای پاسخ به منتقدان: چاره ایی جز حمله به ایران نداشتم!

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ ترامپ اظهار داشت: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت و ما تنگه هرمز را کنترل می‌کنیم.

وی توضیح داد: ما هیچ انتخاب دیگری نداشتیم، من این کار را 100 بار دیگر هم تکرار می‌کردم و آن‌ها نباید به سلاح هسته‌ای دست پیدا کنند.

رئیس جمهور جنیاتکار آمریکا ادعا کرد: اگر ایران سلاح هسته‌ای داشت، از آن استفاده می‌کرد و اسرائیل و کل خاورمیانه را نابود می‌کرد.


۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ترامپ در تلاش برای پاسخ به منتقدان: چاره‌ای جز حمله به ایران نداشتیم - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، دونالد ترامپ رئیس‌جمهور تروریست آمریکا در تلاش برای پاسخ به حجم انبوه انتقادات از جنگ بی حاصل علیه ایران، ادعا کرد: چاره‌ای جز حمله به ایران نداشتیم، اگر 100 بار دیگر هم لازم بود این کار را انجام می‌دادم، ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد.

این ادعا در حالی است که نهادهای اطلاعاتی آمریکا و همچنین آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بارها اذعان کرده‌اند که ایران هرگز قصد تولید سلاح هسته‌ای نداشته است.

ترامپ در ادامه به سبک همیشگی خود با ادعاهای گزاف و بزرگ، گفت: اگر ایران به سلاح هسته‌ای دست یافته بود، حتماً از آن استفاده می‌کرد و اسرائیل و کل خاورمیانه را از بین می‌برد.

رئیس‌جمهور تروریست آمریکا سپس با تکرار گزافه‌گویی همیشگی خود، بار دیگر مدعی شد که آمریکا بر تنگه هرمز تسلط دارد. توهم وزیر خزانه‌داری ترامپ درباره کنترل تنگه هرمز ادعای باز بودن تنگه موجب تمسخر ترامپ شده است

معاون ترامپ همچنان در رؤیای شکست ایران

همزمان جی دی ونس معاون رئیس‌جمهور آمریکا نیز با گذشت 175 روز از آغاز تهاجم علیه ایران و شکست گزینه نظامی، همچنان از تلاش‌های واشنگتن برای به زانو در آوردن ایران سخن گفت.

معاون ترامپ ادعا کرد: هدف حضور ما در منطقه، اطمینان از این است که ایران به سلاح هسته‌ای دست پیدا نکند.

او همچنین مدعی در اختیار داشتن ابزارهای مختلف برای آن‌چه «جلوگیری از دستیابی ایرانی به سلاح هسته‌ای» خواند، شد؛ این در حالی است که واشنگتن در تمامی سال‌های گذشته با فشار حداکثری و تحریم و حمله نظامی نتوانسته به اهداف خود برسد.

جی دی ونس افزود: واشنگتن در قبال ایران گاهی از ابزارهای دیپلماتیک و گاهی از ابزارهای اقتصادی استفاده می‌کند و برای تلاش‌های ایران در جهت مختل کردن تجارت نفت و گاز، هزینه‌هایی بر این کشور تحمیل خواهد کرد.

انتهای پیام    


۳ ساعت قبل / سایت مشرق

شکستِ فاجعه‌بار و تاریخی آمریکا در برابر ایران

به گزارش مشرق، کانال تلگرامی IranicTV اظهارات جان مرشایمر، نظریه‌پرداز و دانشمند علوم سیاسی را منتشر کرد که معتقد است:

تنها راه خروج، تسلیم شدن در برابر ایرانی‌هاست. زمان زیادی صرف پرسیدن این سؤال می‌شود که چطور رئیس‌جمهور ترامپ تا این حد احمق بود که در ۲۸ فوریه به ایران حمله کند؟

برای ترامپ هیچ راهی وجود ندارد که حتی بتواند با یک پیروزی محدود از این جنگ خارج شود؛ پیروزی کامل که پیش‌کش! او حتی نمی‌تواند یک پیروزی محدود به دست آورد؛ او یا بهتر است بگویم آمریکا دچار یک شکست قاطع خواهد شد.

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.




 کاتس: اردوغان ترکیه را به سمت ماجراجویی‌های خطرناک پیش می‌برد
۱۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

کاتس: اردوغان ترکیه را به سمت ماجراجویی‌های خطرناک پیش می‌برد

وزیر اسرائیل با طرح این ادعا که رئیس‌جمهور ترکیه این کشور را به سوی ماجراجویی‌های خطرناک سوق می‌دهد، گفت: بهتر است اردوغان عزم و اراده ما را برای دفاع از خود امتحان نکند.

 آسوشیتدپرس: بدهی عمومی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار عبور کرد
۱۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

آسوشیتدپرس: بدهی عمومی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار عبور کرد

بدهی عمومی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار عبور کرد؛ رقمی بی‌سابقه که در شرایطی ثبت شده است که هزینه‌های دفاعی و برنامه‌های اجتماعی، در کنار بهره بدهی ناشی از کسری فزاینده، بخش بسیار بزرگی از مخارج دولت فدرال را به خود اختصاص داده‌اند.

 عملیات پهپادی یمن در عمق خاک عربستان
۹ ساعت قبل / سایت تابناک

عملیات پهپادی یمن در عمق خاک عربستان

سخنگوی نیروهای مسلح یمن از دو عملیات این نیروها علیه مواضع دشمن سعودی خبر داد.

 پیام هشت حمله اسرائیل برای شخص اردوغان؛ پاسخ در راه است؟
۱۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پیام هشت حمله اسرائیل برای شخص اردوغان؛ پاسخ در راه است؟

سردبیر رای‌الیوم حملات صهیونیست‌ها به فرودگاه ابوالظهور در سوریه را حامل پیام‌هایی برای اردوغان و ترکیه دانست.

 هشدار قطر درباره پیامدهای جنگ علیه ایران | باج‌خواهی نکنید
۱۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

هشدار قطر درباره پیامدهای جنگ علیه ایران | باج‌خواهی نکنید

وزیر خارجه و نخست‌وزیر قطر امروز (پنجشنبه) هشدار داد که پیامدهای جنگ علیه ایران نه تنها برای منطقه بلکه برای کل جهان فاجعه‌بار بوده است.

 زلزله‌ای به بزرگی ۶.۵ ریشتر مرکز پرو را لرزاند
۵ ساعت قبل / سایت تابناک

زلزله‌ای به بزرگی ۶.۵ ریشتر مرکز پرو را لرزاند

مرکز تحقیقات علوم زمین آلمان اعلام کرد زلزله‌ای به بزرگی ۶.۵ در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) روز پنجشنبه مرکز پرو را لرزاند.