قیمت طلا امروز




 سایت عصرایران / ۱۴۰۵/۰۴/۰۹

قطر: پول‌های بلوکه‌شده ایران برای خریدهای بشردوستانه در نظر گرفته شده است

سخنگوی وزارت امور خارجه قطر اعلام کرد که ۶ میلیارد دلار از دارایی‌های مسدود شده ایران هنوز به تهران منتقل نشده است.
 قطر: پول‌های بلوکه‌شده ایران برای خریدهای بشردوستانه در نظر گرفته شده است



۲ ساعت قبل / سایت برترینها

تحرکات جدید آمریکایی‌ها در پایگاه العدید قطر

رویداد۲۴: تصاویر ماهواره‌ای جدید نشان دهنده تحرکات جدید آمریکایی‌ها در پایگاه العدید قطر است.

تصاویر ماهواره‌ای Sentinel-2 که امروز ثبت شده، حضور چهار هواپیمای سوخت‌رسان نیروی هوایی آمریکا در پایگاه هوایی العدید قطر را نشان می‌دهد.

 همچنین پنج فروند هواپیمای ترابری راهبردی C-17 گلوبمستر III نیروی هوایی قطر به العدید بازگشته‌اند؛ این نخستین بار از ۱۲ ژوئیه است که حضور این هواپیماها در پایگاه مشاهده می‌شود.

 بازگشت همزمان هواپیماهای ترابری قطری و تداوم حضور سوخت‌رسان‌های آمریکایی، از ادامه فعالیت‌های هوایی در العدید حکایت دارد.




 عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است - تسنیم

عراقچی در واکنش به ادعای کمرشکن‌ترین عملیات اقتصادی تاریخ تاکید کرد:؛ این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است.

 موضع صریح چین درباره فشار حداکثری علیه ایران
۱۲ دقیقه قبل / سایت تابناک

موضع صریح چین درباره فشار حداکثری علیه ایران

پکن با مخالفت با فشار‌های اقتصادی آمریکا علیه ایران، بر حل اختلافات از مسیر دیپلماتیک تأکید کرد.

 افتتاحیه قدرتمند Lanterns؛ سریال دی‌سی در سه روز ۹.۳ میلیون بیننده جذب کرد
۱ ساعت قبل / سایت سلام سینما

افتتاحیه قدرتمند Lanterns؛ سریال دی‌سی در سه روز ۹.۳ میلیون بیننده جذب کرد

قسمت نخست سریال Lanterns در سه روز ابتدایی انتشار هم‌زمان از شبکه کابلی HBO و پلتفرم HBO Max، در مجموع ۹.۳ میلیون بیننده به خود جذب کرد و به بزرگ‌ترین افتتاحیه یک اثر دی‌سی در تاریخ این پلتفرم تبدیل شد.

 قنادباشی: قطع روابط با ایران بیش از تهران به امارات زیان می‌زند
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

قنادباشی: قطع روابط با ایران بیش از تهران به امارات زیان می‌زند

یک کارشناس مسائل منطقه با اشاره به قطع تمام فعالیت‌ها و مبادلات تجاری و مالی امارات با ایران تا اطلاع ثانوی گفت: قطع روابط با ایران بیش از تهران به امارات زیان می‌زند.

 لحظه ترور یک وکیل سر میز غذا +18
۱۳ دقیقه قبل / سایت تابناک

لحظه ترور یک وکیل سر میز غذا +18

هلن جولیانا سیلوا پادیلا، 43 ساله، وکیل پرویی، ترور شد! در 15 آگوست 2026، او توسط یک فرد مسلح با کلاه ایمنی کارتل، از فاصله نزدیک، از میان میله‌های رستوران پ...

 آفریقای جنوبی می‌تواند دروازه ورود ایران به بازار گردشگری آفریقا باشد
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

آفریقای جنوبی می‌تواند دروازه ورود ایران به بازار گردشگری آفریقا باشد

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در دیدار با وزیر گردشگری آفریقای جنوبی با تاکید بر ظرفیت‌های کم‌نظیر دو کشور برای توسعه همکاری‌های گردشگری، بر اتصال بخش‌های خصوصی، اجرای برنامه‌های مشترک بازاریابی و برگزاری تورهای آشناسازی برای فعالان رسانه‌ای و گردشگری تاکید کرد و گفت: آفریقای جنوبی می‌تواند دروازه ورود ایران به بازار گردشگری آفریقا باشد.