قیمت طلا امروز




 سایت عصرایران / ۱۴۰۵/۰۳/۳۱

هشدار هواشناسی/ احتمال طوفان گرد و خاک در تهران

در ادامه این اطلاعیه آمده است: «در هشدار نارنجی‌رنگ سازمان هواشناسی پیش‌بینی می‌شود که پدیده‌ای جوی اثرات منفی به دنبال داشته باشد و خسارت‌های احتمالی را سبب...
 هشدار هواشناسی/ احتمال طوفان گرد و خاک در تهران



2
 افزایش باد و ابر در تهران پیش‌بینی شد
۱ ساعت قبل / سایت صفحه سیاست

افزایش باد و ابر در تهران پیش‌بینی شد

صفحه سیاست-

بررسی نقشه‌های پیش‌یابی و الگوهای همدیدی نشان می‌دهد آسمان استان تهران در پنج روز آینده عمدتاً صاف تا قسمتی ابری خواهد بود و در برخی ساعت‌ها بر میزان ابر و سرعت وزش باد افزوده می‌شود.

امروز، مناطق جنوبی و غربی استان، ارتفاعات و تا حدی نواحی مرکزی با افزایش باد روبه‌رو خواهند شد. در بخش‌های جنوبی، به‌ویژه در مرز جنوبی استان، وزش باد گاهی شدید و در برخی نقاط بسیار شدید همراه با گردوخاک پیش‌بینی شده است.

از روز جمعه تا دوشنبه نیز با عبور یک موج ناپایدار از منطقه، افزایش ابر در برخی ساعت‌ها دور از انتظار نیست. در بخش‌هایی از نیمه شمالی و ارتفاعات استان، بارش‌های رگباری همراه با احتمال رعدوبرق و تشکیل مه در بعضی مناطق پیش‌بینی می‌شود.

آسمان تهران در روز جمعه ۳۰ مرداد صاف خواهد بود و از بعدازظهر افزایش ابر و وزش باد رخ می‌دهد. حداقل و حداکثر دمای این روز به‌ترتیب ۲۴ و ۳۸ درجه سانتی‌گراد اعلام شده است.

برای شنبه ۳۱ مرداد نیز آسمان پایتخت صاف تا قسمتی ابری پیش‌بینی شده و افزایش باد، وزش باد شدید در برخی ساعت‌ها و احتمال بارش پراکنده همراه با رگبار و رعدوبرق وجود دارد. دمای تهران در این روز بین ۲۵ تا ۳۷ درجه سانتی‌گراد خواهد بود.

 


1
 وضعیت هوای فردا گیلان جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ | پیش بینی آب و هوا گیلان در ۲۴ ساعت آینده + هواشناسی گیلان
۱ ساعت قبل / سایت اینتیتر

وضعیت هوای فردا گیلان جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ | پیش بینی آب و هوا گیلان در ۲۴ ساعت آینده + هواشناسی گیلان

به گزارش اینتیتر،  مدیرکل هواشناسی گیلان گفت: شرایط برای رگبار و رعد و برق و وزش باد به ویژه در ارتفاعات و دامنه‌ها طی فردا و پس فردا فراهم خواهد شد.

محمد دادرس آسمان گیلان را کمی تا قسمتی ابری دانست و اظهار کرد: ماسوله با ۱۶.۷ و لوشان با ۳۴.۳ درجه سانتیگراد، سردترین و گرم ترین نقاط استان هستند.

وی بررسی نقشه های هواشناسی را نشان دهنده استقرار جوی غالبا پایدار طی امروز چهارشنبه، ۲۸ مرداد در منطقه دانست و افزود: شاهد آسمان غالبا صاف تا نیمه ابری خواهیم بود و گاهی شرایط برای افزایش ابر و وزش باد فراهم می شود.

به گفته مدیرکل هواشناسی گیلان، گاهی با شکل گیری ناپایداری های موقتی و همرفتی، رگبار و رعد و برق پراکنده دور از انتظار نیست.

دادرس خاطرنشان کرد: به تدریج از فردا پنجشنبه، ۲۹ مرداد با نفوذ سامانه ناپایدار، شرایط برای افزایش ابر و مه آلود شدن هوا و کاهش نسبی دما فراهم شده و شاهد رگبار و رعد و برق و وزش باد به ویژه در ارتفاعات و دامنه ها تا جمعه خواهیم بود.

وی بیشینه ارتفاع موج دریای خزر طی بازه مذکور در سواحل استان را بیم ۸۰ تا ۱۴۰ سانتی متر دانست و تاکید کرد: مجددا از شنبه هفته آینده و با برقراری جوی غالبا پایدار، کاهش ابر و روند افزایش نسبی دما پیش بینی می شود.


1
 العبودی: عراق به توافقنامه امنیتی با ایران متعهد است
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

العبودی: عراق به توافقنامه امنیتی با ایران متعهد است

به گزارش هم‌میهن آنلاین و به نقل از ایرنا، در دیدار العبودی و قالیباف آخرین تحولات منطقه و راه‌های تقویت روابط بین عراق و ایران در راستای تامین منافع دو کشور و دو ملت دوست مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

العبودی در جریان دیدار امروز پنجشنبه با قالیباف در محل اقامت وی گفت: روابط بین دو کشورِ دوست، تاریخی و نزدیک است و پیوندهای محکمی دو ملت را به یکدیگر گره زده است.

وی افزود: ثبات عراق به نفع ثبات منطقه است و دولت علی فالح الزیدی نخست وزیر عراق بر تقویت روابط با کشورهای همسایه به طور خاص و جهان به طور عام تأکید دارد.

العبودی گفت: قانون اساسی عراق اجازه وجود گروه‌های مسلح تهدید کننده امنیت سایر کشورها را نمی‌دهد.

وی افزود: دولت عراق در زمینه ایجاد انحصار سلاح در دست حاکمیت گام برمی دارد.

العبودی گفت: عراق به توافقامه امنیتی مشترک بین بغداد و تهران پایبند است.

 

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید
به کانال بله هم میهن بپیوندید
به کانال روبیکا هم میهن بپیوندید


1
 وزیر خارجه قطر: تلاش‌های دوحه بر میانجیگری میان ایالات متحده و ایران متمرکز شده است
۱ ساعت قبل / سایت جماران

وزیر خارجه قطر: تلاش‌های دوحه بر میانجیگری میان ایالات متحده و ایران متمرکز شده است

به گزارش جماران، محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه قطر، در اظهارات تازه‌ای ضمن تشریح اولویت‌های دیپلماتیک دوحه، بر ضرورت حل‌وفصل تنش‌ها از طریق گفتگو تأکید کرد.

وی گفت: تلاش‌های فعلی دوحه در حال حاضر بر میانجیگری میان ایالات متحده و ایران متمرکز شده است.

 


1
 تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا
۱ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا

جوان آنلاین: محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه قطر، در اظهارات تازه‌ای ضمن تشریح اولویت‌های دیپلماتیک دوحه، بر ضرورت حل‌وفصل تنش‌ها از طریق گفت‌و‌گو تأکید کرد.

به گزارش تسنیم، وی گفت: تلاش‌های فعلی دوحه در حال حاضر بر میانجیگری میان ایالات متحده و ایران متمرکز شده است.