قیمت طلا امروز




 سایت عصرایران / ۱۴۰۵/۰۴/۰۹

تحریم‌های تازه آمریکا علیه حزب‌الله

این وزارتخانه افزود که این اقدامات علیه آنچه که موسسات مالی اصلی مرتبط با حزب‌الله توصیف شده، از جمله «القرض الحسن» و «بیت‌المال»، به همراه مقامات ارشد مرتبط...
 تحریم‌های تازه آمریکا علیه حزب‌الله



تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله؛ واشنگتن به دنبال برجسته‌سازی پیوند این گروه با ایران

به گزارش ایلنا به نقل از رویترز، وزارت خزانه‌داری آمریکا اعلام کرده است که امروز- پنجشنبه- تحریم‌های جدیدی علیه حزب‌الله اعمال می‌کند و این گروه را بار دیگر در چارچوب یکی از اختیارات مرتبط با تروریسم، به‌عنوان «تروریست جهانی به‌طور ویژه تعیین‌شده» معرفی خواهد کرد.

وزارت خزانه‌داری آمریکا مدعی شده است حزب‌الله به دلیل آنچه «خدمت به نظام ایران تحت هدایت نیروی قدس سپاه پاسداران» خوانده شده، مشمول این تصمیم شده است.

یک مقام آمریکایی نیز مدعی شده است هدف از این اقدام، ثبت و برجسته‌سازی ادعای واشنگتن درباره فعالیت حزب‌الله در راستای منافع ایران و ارتباط آن با نیروی قدس است.

تحریم حزب‌الله در کنار تشدید فشار بر ایران

مقام آمریکایی تأکید کرده است تحریم‌های جدید حزب‌الله از اقدامات تازه واشنگتن علیه ایران جداست؛ اقداماتی که آمریکا همزمان با تشدید فشار اقتصادی بر تهران در حال آماده‌سازی آنهاست.

آمریکا نخستین بار در سال ۲۰۰۱ حزب‌الله را تحت همین سازوکار تحریم کرد و این گروه را در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی خود نیز قرار داده است.

وزارت خزانه‌داری آمریکا همچنین ۱۰ فرد را در فهرست تحریم‌ها قرار داده و آنها را به انتقال و جابه‌جایی پول نقد برای حزب‌الله متهم کرده است.

این اقدامات در حالی انجام می‌شود که اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، اعلام کرده است روز دوشنبه آینده درباره بسته تحریمی جدید علیه ایران توضیح خواهد داد؛ بسته‌ای که آن را «شدیدترین تحریم‌ها در تاریخ» توصیف کرده است.

تحریم‌های جدید نشان می‌دهد واشنگتن در کنار فشار مستقیم بر اقتصاد ایران، تلاش می‌کند شبکه مالی و ارتباطات منطقه‌ای تهران را نیز هدف قرار دهد و هزینه حمایت از گروه‌های همسو با ایران را افزایش دهد. انتهای پیام/


معاون ترامپ: وارد مرحله جدیدی در درگیری با ایران شده‌ایم

به گزارش آفتاب نیوز،

جی دی ونس، معاون رئیس‌جمهوری آمریکا از ورود کشورش به مرحله جدیدی در درگیری با ایران خبر داده که در آن، فشار اقتصادی ابزار اصلی به شمار می‌آید.


تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران، حزب‌الله، روسیه و کوبا

به گزارش تابناک، وزارت خزانه‌داری آمریکا امروز پنجشنبه تحریم‌های جدیدی علیه افراد و نهادهای مرتبط با ایران، کوبا، حزب‌الله و روسیه اعلام کرد.

سه نفر از افرادی که در این فهرست قرار گرفته‌اند مرتبط با ایران هستند. همه این افراد ترکیه‌ای هستند. ۷ نفر هم در ارتباط با حزب‌الله در این فهرست قرار گرفته‌اند که تابعیت یک نفر از آنها ایرانی است.

گفتنی است، آمریکا به تازگی در نتیجه محقق نشدن اهداف نظامی‌اش اعلام کرده قصد دارد تحریم‌های «خردکننده‌ای» علیه ایران اعمال کند.

با وجود این کارشناسان مسائل تحریمی گفته‌اند که ایالات متحده تا کنون تمامی فشارهای تحریمی خود علیه ایران را به کار گرفته است.


تحریم‌های تازه آمریکا علیه افراد و نهادهای مرتبط با ایران اعلام شد

به گزارش هم‌میهن آنلاین و به نقل از تسنیم، وزارت خزانه‌داری آمریکا روز پنجشنبه از اعمال تحریم‌های جدید علیه افراد و نهادهایی مرتبط با ایران، کوبا، حزب‌الله و روسیه خبر داد.

بر اساس اطلاعات منتشرشده، سه نفر از افراد افزوده‌شده به فهرست تحریم‌ها با ایران ارتباط دارند و هر سه دارای تابعیت ترکیه هستند.

همچنین هفت نفر به اتهام ارتباط با حزب‌الله در فهرست تازه تحریم‌های آمریکا قرار گرفته‌اند که یکی از آنان تبعه ایران است.

دولت آمریکا پیش‌تر از برنامه خود برای تشدید فشارهای تحریمی علیه ایران خبر داده بود. در مقابل، برخی کارشناسان حوزه تحریم معتقدند بخش عمده ظرفیت‌های تحریمی واشنگتن علیه ایران پیش از این مورد استفاده قرار گرفته است.

 

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید

به کانال بله هم میهن بپیوندید

به کانال روبیکا هم میهن بپیوندید


توهم وزیر خزانه‌داری ترامپ درباره کنترل تنگه هرمز - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا امروز پنجشنبه بار دیگر با تکرار توهمات رئیس دولت تروریستی این کشور مدعی شد که تنگه هرمز در کنترل آمریکا است.

او این ادعا را در حالی مطرح کرده که امارهای تازه انتشاریافته از سوی موسسه کپلر نشان می‌دهند که در 19 روز گذشته بخش اعظم کشتی‌هایی که از تنگه هرمز عبور کرده‌اند مسیر ایران را انتخاب کرده‌اند. تنها 2 درصد کشتی ها از مسیر پیشنهادی آمریکا عبور کرده‌اند.

بسنت در بخش دیگری از اظهاراتش مدعی شد که ایالات متحده «سخت‌ترین تحریم‌ها» را علیه ایران اعمال خواهد کرد. او مدعی شد که این تحریم‌ها باعث فروپاشی حکومت ایران خواهند شد. 

ادعای وزیر خزانه‌داری آمریکا در حالی مطرح شده که بسیاری از کارشناسان مسائل تحریمی از جمله مقام‌های سابق دولت ترامپ پیشتر اعتراف کرده‌اند که تمام توان تحریمی خودشان را علیه ایران به کار گرفته‌اند.

دولت دونالد ترامپ در ماه‌های گذشته تلاش کرده با استفاده از بار روانی تحریم‌ها ایران را تحت فشار قرار دهد. ادعای باز بودن تنگه موجب تمسخر ترامپ شده است ناامیدی ترامپ؛ پشت پرده تهدیدهای مکرر علیه ایران ترامپ پس از شکست در جنگ نظامی: «علیه ایران جنگ اقتصادی اعلام می‌کنم»

ادعاهای امروز وزیر خزانه‌داری آمریکا در حالی مطرح شده که دولت دونالد ترامپ در محقق کردن اهدافش در جنگ علیه ایران شکست خورده و به همین دلیل در آستانه انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره تحت فشار قرار دارد.

انتهای پیام/

   




 وقتی غول‌های چینی از تنگه هرمز می‌گریزند!

وقتی غول‌های چینی از تنگه هرمز می‌گریزند!

دو غول کشتیرانی دولتی چین در بحبوحه تداوم تنش‌های منطقه‌ای، عبور نفتکش‌های خود از تنگه هرمز و باب‌المندب را متوقف کرده‌اند؛ تصمیمی که حالا انتقال کشتی‌به‌کشت...

 عکس: تصاویر ماهواره‌ای از ناو جدید آمریکا در خاورمیانه

عکس: تصاویر ماهواره‌ای از ناو جدید آمریکا در خاورمیانه

تصاویر ماهواره‌ای Sentinel-۲ از دیروز، یک ناو هواپیمابر آمریکایی کلاس نیمیتز را نشان می‌دهد که در خلیج عمان در حال حرکت است.

 یاوه گویی‌های سفیر آمریکا درباره ایران

یاوه گویی‌های سفیر آمریکا درباره ایران

هاکبی در مصاحبه با شبکه «العربیه» انگلیسی، ادعا کرد: «شاید فکر کنید بعد از آن ممکن است کم‌کم بفهمند که رئیس‌جمهور [آمریکا دونالد]ترامپ درمورد اقدام نظامی جدی...

 الجزیره: برای ترامپ اجرای «پیامد‌های اقتصادی» علیه کشور‌هایی که با ایران تجارت می‌کنند، بسیار دشوار خواهد بود

الجزیره: برای ترامپ اجرای «پیامد‌های اقتصادی» علیه کشور‌هایی که با ایران تجارت می‌کنند، بسیار دشوار خواهد بود

ماسگریو، دانشیار علوم سیاسی در دانشگاه جورج‌تاون در قطر گفت که برای دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، اجرای «پیامدهای اقتصادی» علیه کشورهایی که با ایران تجارت می‌کنند، «بسیار دشوار خواهد بود».

 حمله به دادگستری بهبهان تکذیب شد/ تکذیب آتش‌سوزی در پالایشگاه تهران؛ ماجرای دود غلیظ چه بود؟/ سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم

حمله به دادگستری بهبهان تکذیب شد/ تکذیب آتش‌سوزی در پالایشگاه تهران؛ ماجرای دود غلیظ چه بود؟/ سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...

 گزافه گویی وزیر خزانه داری آمریکا علیه اقتصاد ایران

گزافه گویی وزیر خزانه داری آمریکا علیه اقتصاد ایران

وزیر خزانه‌داری آمریکا ادعا کرد: ما شدیدترین تحریم‌ها را علیه ایران اعمال خواهیم کرد و این بزرگ‌ترین انزوای اقتصادی در تاریخ خواهد بود.