قیمت طلا امروز




 سایت عصرایران / ۱۴۰۵/۰۳/۱۵

هر بانکی ملک نگه داشته و نفروشد باید جریمه شود/ برخی بانک‌ها ۱۱۰ درصد دارایی ثابت دارند که از سرمایه‌شان هم بیشتر است

سید محمدرضا سید نورانی، رئیس شورای رقابت: فقط ۳۰ درصد دارایی بانک‌ها می‌تواند ثابت باشد ولی برخی بانک‌ها ۱۱۰ درصد دارایی ثابت دارند.
 هر بانکی ملک نگه داشته و نفروشد باید جریمه شود/ برخی بانک‌ها ۱۱۰ درصد دارایی ثابت دارند که از سرمایه‌شان هم بیشتر است



۹ ساعت قبل / سایت خبرفوری

رئیس کل بانک مرکزی: صادرات نفت ایران صفر شده است/ در شرایطی قرار داریم که درآمد‌های نفتی، مالیاتی، بیمه، تامین اجتماعی و سایر درآمدهایمان تحت تاثیر قرار گرفته است/ ویدئو

عبدالناصر همتی در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری گفت: در اینکه محدودیت صادرات نفت داریم شکی نیست. من با عراقی‌ها و قطری‌ها هم صحبت کردم درآمد آنها از فروش نفت صفر شده است.

وی افزود: برای ما هم این اتفاق افتاده است و یک واقعیتی است که نفت صادر نمی‌کنیم، اما دولت و بانک مرکزی پیش‌بینی‌های لازم را برای این موارد کرده‌اند.

رئیس کل بانک مرکزی خاطرنشان کرد: فرق ما با عراق و قطر این است که آنها به ذخایر بانک مرکزی خود دسترسی دارند ولی ذخایر ارزی ما را آمریکایی‌ها مسدود کردند و اجازه برداشت نمی‌دهند.

او ادامه داد: با وجود شرایط کنونی بعید می‌دانم بهتر از وضعیت فعلی امکان اداره کشور وجود داشت. من سال‌های ۹۷، ۹۸ و ۹۹ هم رئیس کل بانک مرکزی بودم، شرایط آن موقع هم تا حدودی مشابه الان بود ولی شرایط کنونی بسیار سخت‌تر از سال‌های آخر دهه ۹۰ است.

همتی با بیان اینکه معتقدم دولت کشور را خیلی خوب اداره کرده است، گفت: در شرایطی قرار داریم که درآمد‌های نفتی، مالیاتی، درآمد‌های بیمه تامین اجتماعی و سایر درآمدهایمان تحت تاثیر قرار گرفته است؛ همه اینها در اقتصاد تاثیر می‌گذارند.

وی افزود: در شرایط جنگ ۴۰ روزه پیش‌بینی‌هایی کرده بودیم که حتی تامین ارز واردات کالا‌های اساسی و دارو نسبت به ۵ ماهه اول سال گذشته خیلی بهتر است. در ۵ ماهه امسال ۳۰ درصد بیشتر از مدت مشابه سال گذشته تامین ارز دارو و تجهیزات پزشکی شده و تامین ارز کالا‌های اساسی و کشاورزی تقریباً ۸ درصد کمتر از ۵ ماهه پارسال بوده است.

 




 قیمت طلای جهانی امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در اوج ۳ ماهه؛ بازخرید اوراق خزانه‌داری آمریکا اونس را تقویت کرد
۳۴ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

قیمت طلای جهانی امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در اوج ۳ ماهه؛ بازخرید اوراق خزانه‌داری آمریکا اونس را تقویت کرد

قیمت طلا تحت تأثیر افت ارزش دلار و برنامه وزارت خزانه‌داری آمریکا برای افزایش بازخرید اوراق بدهی، در نزدیکی بالاترین سطح سه‌ماه گذشته باقی ماند. ادامه فشار بر دلار و کاهش بازده اوراق می‌تواند زمینه حفظ روند صعودی فلز زرد را فراهم کند؛ هرچند تصمیم بعدی فدرال رزرو همچنان مهم‌ترین عامل تعیین‌کننده است.

 در پرسپولیس هیچ ستاره‌ای امنیت ندارد! 
۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

در پرسپولیس هیچ ستاره‌ای امنیت ندارد! 

هیچ تیمی با نتیجه دو هفته ی ابتدایی ارزیابی نمی شود اما سبک و نتایج دو هفته ابتدایی بازی‌ها می‌تواند آیینه‌ای واضح برای آینده تیم باشد. 

 اگر قرار است مردم علیه حکومت قیام کنند باید شرایط را کاملا طاقت فرسا کنیم!
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اگر قرار است مردم علیه حکومت قیام کنند باید شرایط را کاملا طاقت فرسا کنیم!

نماینده کنگره آمریکا گفت: صادقانه بگویم به نظر من ما باید از همان ابتدا همه محدودیت‌ها را کنار می‌گذاشتیم و با حداکثر شدت به آن‌ها ضربه می‌زدیم.

 CNN:واشنگتن به دنبال همراه‌کردن کشورهای جهان با فشارهای اقتصادی علیه تهران است
۳۷ دقیقه قبل / سایت روزنو

CNN:واشنگتن به دنبال همراه‌کردن کشورهای جهان با فشارهای اقتصادی علیه تهران است

یک دریادار بازنشسته نیروی دریایی آمریکا با دفاع از رویکرد اقتصادی دولت دونالد ترامپ علیه ایران مدعی شد واشنگتن به دنبال همراه‌کردن کشورهای جهان با فشارهای اق...

 سونامی قیمت در بازار تلفن همراه!
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

سونامی قیمت در بازار تلفن همراه!

افزایش قیمت تلفن همراه در یک سال گذشته، بازار موبایل را تحت تأثیر نوسانات نرخ ارز، افزایش هزینه‌های واردات و محدودیت‌های عرضه قرار داده است؛ به‌طوری که قیمت...

 هشدار هواشناسی برای ۱۲ استان؛ رگبار و رعدوبرق در راه است | تهران خنک می‌ شود
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

هشدار هواشناسی برای ۱۲ استان؛ رگبار و رعدوبرق در راه است | تهران خنک می‌ شود

گزارش سازمان هواشناسی کشور نشان می‌دهد امروز (۳۱ مرداد) رگبار تابستانی، رعد و برق و وزش باد شدید موقتی در مناطقی از شمال، شمال شرق و دامنه‌های البرز مرکزی ادامه دارد و برای ۱۲ استان هشدار هواشناسی سطح زرد صادر شده است. همزمان روند کاهش نسبی دمای تهران آغاز شده است.