قیمت طلا امروز




 سایت عصرایران / ۱۴۰۵/۰۴/۰۹

نخست وزیر انگلیس چرا استعفا کرد / نفرین اپستین به لندن رسید

آنچه بیشترین آسیب را به چهره استارمر وارد کرد و پایه‌های دولت او را به لرزه درآورد، ضربه مهلک به اعتبار اخلاقی‌اش بود. او با وجود برخی هشدارها، یکی از چهره‌ه...
 نخست وزیر انگلیس چرا استعفا کرد / نفرین اپستین به لندن رسید



 دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با تکذیب گزارش‌ها درباره موافقت تل‌آویو با استقرار نیروی بین‌المللی در غزه، تاکید کرد تا زمان خلع سلاح کامل و یکباره «حماس»، اجازه استقرار نیروی بین‌المللی و بازسازی این منطقه را نخواهد داد
۲۸ دقیقه قبل / سایت عصر خبر

دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با تکذیب گزارش‌ها درباره موافقت تل‌آویو با استقرار نیروی بین‌المللی در غزه، تاکید کرد تا زمان خلع سلاح کامل و یکباره «حماس»، اجازه استقرار نیروی بین‌المللی و بازسازی این منطقه را نخواهد داد

به گزارش عصر خبر، دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با تکذیب گزارش‌های منتشرشده درباره موافقت تل‌آویو با ورود نیروی بین‌المللی ثبات‌بخش به نوار غزه، اعلام کرد رهبری سیاسی این رژیم با ورود نیروها موافقت نکرده است.

به روایت ایرنا؛ این دفتر در بیانیه‌ای اعلام کرد: برخلاف گزارش‌های منتشرشده، رهبری سیاسی اسرائیل ورود نیروی بین‌المللی به نوار غزه را تایید نکرده است. در این بیانیه همچنین تاکید شده است، تا زمانی که حماس به‌طور کامل خلع سلاح نشود، هیچ بازسازی در نوار غزه انجام نخواهد شد. نوشته های مشابه پشت پرده سقوط پهپادصهیونیست‌ها درایران 1393/06/03 هشدار ترامپ به نتانیاهو درباره آزادی گروگان‌ها 1403/09/26

این موضع‌گیری پس از آن صورت گرفت که شماری از رسانه‌های بین‌المللی و صهیونیستی از بررسی و موافقت تل‌آویو با استقرار یک نیروی بین‌المللی در غزه به‌عنوان بخشی از ترتیبات پس از جنگ خبر داده بودندرژیم صهیونیستی مدعی است ورود نیروهای بین‌المللی به غزه می‌تواند به حماس فرصت دهد بار دیگر توان نظامی خود را بازسازی کند. همزمان، رژیم صهیونیستی با حضور ترکیه و قطر در شورای موسوم به «صلح غزه» نیز مخالفت کرده است. تل‌آویو این دو کشور را از جمله طرف‌های متخاصم می‌داند و با مشارکت آنها در سازکارهای مربوط به آینده غزه مخالف است.

در همین حال، روزنامه صهیونیستی «تایمز اسرائیل» در پی دیدار فرستادگان کاخ سفید با نتانیاهو مدعی شد، شورای صلح در حال بررسی کنار گذاشتن چارچوب مرحله‌ای خلع سلاح حماس و جایگزین کردن آن با طرحی برای خلع سلاح کامل و یکباره این جنبش است.

بر اساس این گزارش، در طرح جدید، حماس باید تمامی سلاح‌های خود را در سراسر نوار غزه تحویل دهد و تنها پس از اجرای کامل این شرط، رژیم صهیونیستی به عقب‌نشینی نیروهایش تا مرز غزه متعهد خواهد شد.

این در حالی است که در توافق پیشین، اجرای تعهدات مربوط به غزه به‌صورت مرحله‌ای پیش‌بینی شده بود. توقف حملات، افزایش کمک‌های بشردوستانه، عقب‌نشینی تدریجی نیروهای رژیم صهیونیستی و ایجاد سازوکار جدید برای اداره و امنیت غزه از جمله اقدامات مورد نظر در این چارچوب بود.



 ادعای مضحک سفیر آمریکا درباره ایران
۳ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

ادعای مضحک سفیر آمریکا درباره ایران

سفیر آمریکا در فلسطین اشغالی شامگاه چهارشنبه تهدید کرد که اگر برنامه هسته‌ای ایران متوقف و تنگه هرمز باز نشود، اقدام نظامی بزرگ تنها گزینه خواهد بود.

 «مایک هاکبی» سفیر آمریکا در قدس اشغالی شامگاه چهارشنبه مدعی شد: «ایرانی‌ها تاکنون دو بار تنبیه شده‌اند».

هاکبی در مصاحبه با شبکه «العربیه» انگلیسی، ادعا کرد: «شاید فکر کنید که بعد از آن ممکن است کم‌کم بفهمند که رئیس‌جمهور [آمریکا دونالد] ترامپ درمورد اقدام نظامی جدی است و آن را تنها گزینه می‌داند».

وی در ادامه ادعاهای بی‌اساس خود گفت: «او (ترامپ) به آنها گفته است که اگر حاضر نباشند از جاه‌طلبی‌های تسلیحاتی هسته‌ای و غنی‌سازی دست بکشند و اگر حاضر نباشند تنگه هرمز را باز کنند، آنگاه نبرد بزرگ روی میز است».

 این دیپلمات آمریکایی در ادامه مدعی شد: «آیا او قرار است این کار را انجام دهد؟ من نمی‌توانم به این سوال پاسخ دهم زیرا او تنها فردی است که مجاز به تصمیم‌گیری و سپس اجرای آن است».

هاکبی درباره توافق مکه نیز اظهار داشت: «به نظر من ترکیه، پاکستان و عربستان سعودی فکر می‌کنند که اتحاد امنیتی برای آنها مفید خواهد بود. بنابراین، فکر نمی‌کنم که این امر تأثیر بی‌ثبات‌کننده‌ای داشته باشد».

وی با بیان اینکه به نظر نمی‌رسد سه کشور مذکور تمایلی به شروع درگیری داشته باشند، ادامه داد: «حالا، آیا ترکیه تهدیدی قریب‌الوقوع برای اسرائیل است؟ شاید خیر. احتمالاً خیر!».

سفیر آمریکا در فلسطین اشغالی برای توجیه حمله تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی به یک پایگاه هوایی در سوریه، ادعا کرد: «این یک منطقه پرتنش است. همه کاملاً عصبی هستند، بنابراین اگر کسی اقداماتی را ببیند که احساس کند می‌تواند تهدیدی برای آنها باشد، واکنش‌هایی نشان می‌دهد».

هاکبی با ادعای اینکه یک هسته رفع اختلافات بین ترکیه و رژیم صهیونیستی ایجاد خواهد شد، گفت: «من دیروز با تام باراک سفیر آمریکا در ترکیه درمورد این موضوع صحبت کردم».



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 قائم حسینی اعدام شد | قوه قضاییه: برخی حاضران با دیدن آن صحنه «شلوار خود را خیس کردند»
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

قائم حسینی اعدام شد | قوه قضاییه: برخی حاضران با دیدن آن صحنه «شلوار خود را خیس کردند»

مرکز رسانه قوه قضاییه اعلام کرد: قائم حسینی، تبعه خارجی و از عناصر دخیل در جنایت میدان علیخانی اصفهان که منجر به شهادت مظلومانه چهار نیروی فراجا شد، پس از طی روال قانونی به دار مجازات آویخته شد.
 کاخ سفید دوباره شمشیر تحریم را کشید؛ این‌بار شرکای ایران هم هدف هستند
سایت رویداد‌ ۲۴

کاخ سفید دوباره شمشیر تحریم را کشید؛ این‌بار شرکای ایران هم هدف هستند

دونالد ترامپ با تهدید تازه علیه کشور‌ها و شبکه‌هایی که با ایران همکاری اقتصادی دارند، بار دیگر سیاست فشار حداکثری را به صدر دستور کار واشنگتن برگردانده است؛ اما این بار پرسش اصلی این است که آمریکا واقعاً چه ابزار تازه‌ای برای تشدید فشار دارد و آیا شرکای ایران حاضرند هزینه همراهی با تحریم‌های جدید واشنگتن را بپردازند؟
 طرح مقابله با نفوذ؛ دیوار‌های تازه دور جامعه
سایت آفتاب نیوز

طرح مقابله با نفوذ؛ دیوار‌های تازه دور جامعه

طرح مقابله با نفوذ باعث افزایش محدودیت‌ها و نگرانی‌هایی درباره خودسانسوری در جامعه شده است.
 برگزاری نشست رئیس مجلس با فعالان اقتصادی ایرانی و عراقی
سایت جهان صنعت نیوز

برگزاری نشست رئیس مجلس با فعالان اقتصادی ایرانی و عراقی

نشست رئیس مجلس شورای اسلامی با فعالان اقتصادی ایرانی و عراقی برگزار شد.
 در دیدار قالیباف و مشاور امنیت ملی عراق؛ تاکید بر همکاری‌های امنیتی و تحولات منطقه
سایت ایران آنلاین

در دیدار قالیباف و مشاور امنیت ملی عراق؛ تاکید بر همکاری‌های امنیتی و تحولات منطقه

در ادامه رایزنی‌های مسئولان عراقی با محمدباقر قالیباف، مشاور امنیت ملی عراق با رئیس مجلس شورای اسلامی دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
 مصر و مساله پیوستن یا نپیوستن به پیمان مکه - دیپلماسی ایرانی
سایت دیپلماسی ایرانی

مصر و مساله پیوستن یا نپیوستن به پیمان مکه - دیپلماسی ایرانی

مصر هنوز ممکن است به عربستان سعودی، ترکیه و پاکستان در پیمان دفاعی متقابل خود بپیوندد. اما در حال حاضر، قاهره به رویکرد محتاطانه خود...
 توطئه دوگانه؛ فشار کشورهای عربی و کمین آمریکا برای ایران/ چرا کشورهای عربی با ایران دشمنی می‌کنند؟
سایت افکارنیوز

توطئه دوگانه؛ فشار کشورهای عربی و کمین آمریکا برای ایران/ چرا کشورهای عربی با ایران دشمنی می‌کنند؟

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با انتقاد از رویکرد برخی کشورهای عربی، آن‌ها را عامل اصلی تحریک مداخلات خارجی علیه ایران دانست و تاکید کرد، امارات، قطر و عربستان در تلاش برای شکست تفاهم اسلام‌آباد وایجاد تنش در منطقه هستند، اما در این مسیر شکست خورده‌اند.
 واعظی: تندروها در ایام جنگ به مرخصی رفته بودند
سایت عصرایران

واعظی: تندروها در ایام جنگ به مرخصی رفته بودند

محمود واعظی، رئیس دفتر رئیس‌جمهوری در دولت دوازدهم گفت: در جنگ ۴۰ روزه یک همبستگی مثال‌زدنی داشتیم. مخالفان و تندروهایی که همیشه مخالفت می‌کنند به مرخصی رفته...