قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۳/۲۷

وقتی «خرس» در تله تفکر دولتی افتاد

نشست اکران و نقد فیلم سینمایی «خرس» ساخته خسرو معصومی در قالب برنامه ششصد و هفتاد و چهارم سینماتک، عصر دوشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۵ با اجرای سامان بیات در سالن استاد ناصری خانه هنرمندان ایران برگزار شد. جواد طوسی، منتقد و خسرو معصومی کارگردان در این نشست حضور داشتند.
 وقتی «خرس» در تله تفکر دولتی افتاد



۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

«اودیسه» نولان در خانه سینما بررسی می‌شود

به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی خانه سینما، سلسله نشست‌های نقد و بررسی «سینمای جهان» به همت انجمن علمی هنر و ادبیات تطبیقی ایران با همکاری خانه سینما برگزار می‌شود.

این برنامه روز چهارشنبه ۴ شهریور ساعت ۱۷:۳۰ با نمایش بخش‌هایی از فیلم سینمایی «اودیسه» ساخته کریستوفر نولان در سالن سیف الله داد خانه سینما آغاز می‌شود.

همراه با نمایش بخش‌هایی از فیلم، بهمن نامور مطلق از منظر اسطوره شناختی و شهرام مکری از منظر زیبایی شناختی تصویر درباره این فیلم صحبت خواهند کرد.

دبیر این سلسله نشست‌ها میثم یزدی استادیار گروه سینما و نمایش دانشگاه هنر و معماری است و حضور در این نشست برای علاقه‌مندان آزاد است. انتهای پیام/


۱۵ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

زندایا چهره جدید «پرادا پارادوکس» شد؛ روایتی از هویتی که مدام تغییر می‌کند

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و هنر برنا؛ برند ایتالیایی پرادا در فصل جدید مجموعه عطرهای «پرادا پارادوکس» (Prada Paradoxe)، زندایا را به‌عنوان چهره جدید این مجموعه معرفی کرده است؛ مجموعه‌ای که بر مفاهیمی مانند هویت، تغییر و بیان فردی زنان تمرکز دارد.

«پرادا پارادوکس» با الهام از مفهوم تناقض و چندوجهی بودن هویت زنان شکل گرفته و در روایت تازه خود، زنانگی را مفهومی ثابت و یکدست نمی‌داند بلکه آن را هویتی در حال تغییر و تکامل معرفی می‌کند.

در این مجموعه، نسخه جدید «پرادا پارادوکس؛ سوییت کمیستری ادو پرفیوم» با ترکیبی میوه‌ای و گلی، تضاد میان لطافت و جسارت را در قالب رایحه به تصویر می‌کشد.

این عطر از ترکیب آکورد انگور فرنگی سیاه، اسانس شکوفه پرتقال و رایحه خامه‌ای شیر نرولی ساخته شده است.

«پرادا پارادوکس رادیکال اسنس» نیز با رایحه‌ای گلی و چوبی، تفسیری جسورانه‌تر از این مجموعه ارائه می‌دهد و با رایحه‌ای عمیق‌تر بر مفهوم خودبیانگری و حفظ فردیت در جریان تغییرات تاکید دارد.

در ادامه «پرادا پارادوکس ویرچوال فلاور ادو پرفیوم» با رایحه‌ای تازه و گل‌دار بر تجربه حسی و تفاوت میان واقعیت و برداشت فردی از آن تمرکز دارد.

«پرادا پارادوکس اینتنس» نیز نسخه‌ای قوی‌تر از رایحه اصلی این مجموعه است که با افزایش شدت نت‌های عطری بر مفهوم تضاد و زنانگی تاکید می‌کند.

مجموعه جدید «پرادا پارادوکس» در نهایت تصویری از زنی ارائه می‌دهد که در مسیر تغییر و تجربه‌های تازه، هویت و فردیت خود را حفظ می‌کند. مفهومی که حضور زندایا نیز به‌عنوان چهره این کمپین، آن را نمایندگی می‌کند.

انتهای پیام/


۱۷ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

«اودیسه» نولان با حضور شهرام مکری و نامور مطلق در خانه سینما بررسی می‌شود

به گزارش گروه فرهنگ و هنر برنا به نقل از روابط عمومی خانه سینما؛ سلسله نشست‌های نقد و بررسی «سینمای جهان» به همت انجمن علمی هنر و ادبیات تطبیقی ایران با همکاری خانه سینما برگزار می‌شود.

این برنامه روز چهارشنبه ۴ شهریورساعت ۱۷:۳۰ با نمایش بخش‌هایی از فیلم سینمایی «اودیسه» ساخته کریستوفر نولان در سالن سیف الله داد خانه سینما آغاز می‌شود.

همراه با نمایش بخش هایی از فیلم «بهمن نامور مطلق» از منظر اسطوره شناختی و «شهرام مکری» از منظر زیبایی شناختی تصویر صحبت خواهند کرد.

دبیر این سلسله نشست‌ها دکتر« میثم یزدی؛ استادیار گروه سینما و نمایش دانشگاه هنر و معماری» و حضور در این نشست برای علاقمندان آزاد است.

انتهای پیام/




 اصغر فرهادی جایزه افتخاری قلب سارایوو را دریافت کرد
۱۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

اصغر فرهادی جایزه افتخاری قلب سارایوو را دریافت کرد

اصغر فرهادی در جشنواره سارایوو پس از دریافت قلب این جشنواره با شرکت در جلسه پرسش و پاسخ، درباره سینما و صداقت گفت و عنوان کرد که موفقیت می‌تواند یک چیز خطرناک باشد.

 اهدای نشان افتخاری «قلب سارایوو» و بزرگداشت کارنامه سینمایی اصغر فرهادی
۱۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

اهدای نشان افتخاری «قلب سارایوو» و بزرگداشت کارنامه سینمایی اصغر فرهادی

اصغر فرهادی، فیلمساز شناخته‌شده ایرانی و برنده دو جایزه اسکار، در سی‌ودومین جشنواره فیلم سارایوو حضور یافت و جایزه افتخاری «قلب سارایوو» را دریافت کرد.

 بابک زمانی؛ داستان‌های نورولوژیست در فغان از جنگ
۱۱ ساعت قبل / سایت عصرایران

بابک زمانی؛ داستان‌های نورولوژیست در فغان از جنگ

اختصاص نشست عصر یکشنبۀ بخارا به کتاب «فعان ز جنگ» بهانه ای برای این یادآوری است که وقتی پزشکی می‌نویسد اولا در کار خود هم ذوقی دارد و ثانیا در رشتۀ تخصصی خود...

 عصر یکشنبه‌های بخارا
۱۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

عصر یکشنبه‌های بخارا

هفدهمین نشست از سلسله نشست‌های «عصر یکشنبه‌های بخارا» به نقد و بررسی کتاب «فغان ز جنگ»، مجموعه‌داستان‌های بابک زمانی، که از سوی انتشارات سهامی عام منتشر شده، اختصاص یافته است. این نشست در ساعت پنج بعدازظهر یکشنبه اول شهریور، با سخنرانی بابک زمانی، محسن امیریوسفی، احمد غلامی و علی دهباشی، در خانۀ کتاب دبا برگزار خواهد شد.

 جایگاه آموزش هنر در حکمرانی فرهنگی
۱۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

جایگاه آموزش هنر در حکمرانی فرهنگی

آموزش به عنوان زیربنای مستحکم حوزه فرهنگ و هنر محسوب می شود و از اهمیت و جایگاه ویژه ای برخوردار است، بنابراین آموزش هنر بایستی در سیاستگذاری و خط مشی گذاری فرهنگیِ کشور مورد توجه جدی متولیان و سیاستگذاران قرار گیرد.

 فعالان تئاتر در بحران نگران‌کننده‌ای هستند
۴ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

فعالان تئاتر در بحران نگران‌کننده‌ای هستند

نمایش «ماهی بلژیکی» به کارگردانی آروند دشت‌آرای از جمله آثاری بود که اجرای آن در زمستان سال گذشته به دلیل شرایط خاص آن مقطع، نیمه‌کاره ماند. حالا این نمایش ادامه اجراهای خود را از سر گرفته است. آروند دشت‌آرای به انگیزه اجرای دوباره این نمایش، از شرایط دشوار اقتصادی تئاتر گفت و از سختی متفاوت ماندن در وضعیتی که تئاتر ایران به تکرار الگوهای امتحان‌پس‌داده می‌پردازد.