قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۳/۱۹

آیین تشییع دو شهید نیروی پدافند هوایی ارتش برگزار می‌شود

مراسم تشییع پیکر پاک شهدای نیروی پدافند هوایی ارتش که در تجاوز روز گذشته رژیم صهیونیستی به مقام شهادت نائل آمدند، امروز در شهرک شهید بهشتی تهران (قصر فیروزه ۲) برگزار می‌شود.
 آیین تشییع دو شهید نیروی پدافند هوایی ارتش برگزار می‌شود



 برگزاری رزمایش روی نقشه عملیات مشترک مقابله با جنگ ترکیبی در دافوس ارتش
۳ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

برگزاری رزمایش روی نقشه عملیات مشترک مقابله با جنگ ترکیبی در دافوس ارتش

به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی ارتش، امیر سرتیپ  فرزاد اسماعیلی، فرمانده دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش(دافوس)، گفت: رزمایش روی نقشه عملیات مشترک مقابله با جنگ ترکیبی ویژه دانشجویان دوره ۸۶ دافوس به مدت ۵ روز در این دانشگاه برگزار شد.

وی افزود: رزمایش‌ روی ‌نقشه ‌عملیات ‌مشترک‌ مقابله با جنگ‌ ترکیبی، برای ‌تمرین ‌عملی ‌آموزش‌های‌ دروس‌ ترم‌ یکم ‌و ‌دوم ‌طرح‌ریزی ‌اطلاعات، ‌عملیات، ‌نیروی‌انسانی، ‌آماد ‌و‌ پشتیبانی، ‌تیپ ‌متحرک ‌هجومی ‌در ‌مقابله ‌با ‌گروه‌های‌ تروریستی ‌و ‌همچنین ‌عملیات‌ نیروی ‌پدافند ‌هوایی، ‌عملیات‌ هوایی، ‌دریایی ‌و ‌جنگ‌ الکترونیک‌ و‌ سایبر‌ در ‌شرایط ‌رزم ‌به ‌منظور ‌به ‌وجود‌ آوردن‌ جنبه ‌حقیقی ‌عملیات ‌نظامی ‌و ‌تقویت ‌آموزش‌های ‌تهیه ‌برآوردها ‌و ‌اتخاذ‌ تصمیم ‌مناسب ‌تدوین شده ‌است.‌

فرمانده دافوی ارتش ادامه داد: جنبه ‌نوآوری ‌رزمایش امسال، لزوم‌ توجه ‌به ‌محیط‌‌ درهم تنیده ‌جنگ‌ ترکیبی ‌و ‌استفاده ‌از ‌نیروهای ‌چهارگانه ارتش‌ برای ‌مقابله ‌با ‌گروه‌های ‌تروریستی و ‌بهره‌گیری‌ از ‌اصول ‌نوین ‌طرح‌ریزی ‌جنگ افزار ‌در ‌استقرار ‌افراد ‌و ‌سامانه ها‌ است.

امیر سرتیپ اسماعیلی به اهداف این رزمایش اشاره و تصریح کرد: تمرین‌ اعمال‌ فرماندهی ‌و ‌ستاد ‌برای ‌دانشجویان، درک‌ محیط‌ جنگ‌ ترکیبی ‌و ‌ابعاد ‌مؤثر ‌در ‌ایجاد ‌تهدیدات ‌چندگانه (‌ترکیبی)، افزایش‌ دقت ‌در ‌برنامه‌ریزی ‌و ‌توان ‌حرفه‌ای ‌دانشجویان ‌در ‌طراحی ‌عملیات، افزایش‌ سطح‌ آمادگی ‌دانشجویان ‌در‌ کسب‌ مهارت‌ها ‌و ‌توانایی‌های ‌علمی ‌و ‌مهارت‌های‌ عملی‌ لازم ‌برای ‌انجام‌ عملیات‌‌ مقابله ‌با ‌حملات‌ غافلگیرانه ‌و ‌اقدامات‌ نظامی ‌جنگ‌های ‌ترکیبی از اهداف این رزمایش بود به طوری که بتوانند در نبرد حقیقی وضعیت‌های ایجاد شده را تمرین کنند.

وی اظهارداشت: ‌نظر‌ به ‌اینکه ‌تمام ‌دانشجویان ‌پس‌ از ‌اتمام ‌دوره ‌در ‌مشاغل ‌فرماندهی‌ و‌ ستادی ‌در‌ رده‌های ‌مختلف،‌ مسئولیت طراحی‌ یکی‌ از ‌انواع ‌تمرینات ‌تاکتیکی ‌را ‌عهده‌دار ‌می‌شوند ‌و ‌کتابچه این رزمایش ‌می‌تواند ‌به ‌ عنوان ‌مرجعی ‌برای ‌طرح‌ریزی‌ها مورد استفاده ‌قرار‌ گیرد، ‌کتابچه ‌تمرین ‌به طور ‌کامل ‌در ‌اختیار ‌آنان ‌گذاشته ‌می‌شود‌.

امیر سرتیپ اسماعیلی با تاکید بر اهمیت برگزاری …



 عمان: عبور امن از تنگه هرمز، بخشی جدایی‌ناپذیر از ثبات و امنیت منطقه است
۵ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

عمان: عبور امن از تنگه هرمز، بخشی جدایی‌ناپذیر از ثبات و امنیت منطقه است

جهان صنعت نیوز ، بدر البوسعیدی، وزیر امور خارجه عمان ضمن اشاره به اهمیت تنگه هرمز خاطرنشان کرد: امنیت دریانوردی در تنگه هرمز پیوند مستقیمی با آرامش خلیج فارس دارد و هرگونه اختلال در آن، ثبات منطقه را تهدید می‌کند.

وی تاکید کرد:ما با هرگونه تشدید بیشتر تنش‌ یا درگیری در منطقه مخالفیم. باید ریشه‌ها و عوامل اساسیِ بی‌ثباتی در منطقه مورد بازنگری و بررسی قرار گیرند.

بر اساس گزارش شبکه خبری الجزیره، وزیر خارجه عمان در ادامه افزود: موضع ما در پایبندیمان به امنیت دریایی و قوانین بین‌المللی و جلوگیری از تشدید تنش و درگیری بیشتر، همچنان ثابت است.

منبع: ایسنا سیاسی برچسب هاتنگه هرمز وزیر خارجه عمان
شناسه : 606700
لینک کوتاه : لینک کپی شد



 شورا‌های عالی نباید در امور اجرایی دانشگاه‌ها دخالت کنند
۱۰ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

شورا‌های عالی نباید در امور اجرایی دانشگاه‌ها دخالت کنند

جوان آنلاین: محمدرضا عارف در جلسه کارگروه ارتقای علم و فناوری، ضمن تبریک هفته دولت و با اشاره به پیشرفت‌های علمی و فناوری کشور در دهه‌های اخیر، گفت: علم و فناوری و دانشگاهیان در این دو جهاد میدان‌دار بودند و عملکرد خوب حوزه علم و فناوری در این دو جنگ قابل تقدیر است.

به گزارش ایسنا، وی افزود: پیشرفت‌های علم و فناوری موجب شد تا در دو جنگ تحمیلی اخیر، در برابر دشمنی که پیشرفته‌ترین فناوری‌ها را در اختیار داشت، از خود جانانه دفاع کنیم و پیروز شویم و دشمن گمان نمی‌کرد ما چنین فناوری‌هایی در اختیار داشته باشیم.

معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه افسران جنگ فناوری، دانشمندان جوان و متخصصان کشور هستند، ادامه داد: دولت، سایر قوا و نهاد‌های کشور باید از این دانشمندان حمایت کافی کرده و موانع را از بین ببرند تا آنان با انگیزه و نشاط، مسیر پیشرفت کشور در زمینه علم و فناوری را به پیش ببرند.

عارف افزود: رویکرد رئیس‌جمهور و دولت، حل مشکلات دانشگاهیان و دانشمندان کشور و بهره‌گیری از کمک آنان برای حل مسائل کشور است. از سوی دیگر، کشور پس از جنگ رمضان وارد شرایط جدیدی شده است و ضروری است با حمایت از دانشمندان و حل مطالبات و دغدغه‌های آنان، از جمله مسائل معیشتی، به پیشرفت‌های علمی خود ادامه دهیم.

وی با تأکید بر اینکه جوانان سرمایه‌های کشور هستند، گفت: راهبرد دشمن در حال حاضر، آسیب‌زدن به سرمایه اجتماعی و فروپاشی اجتماعی از مسیر فشار اقتصادی است و برای دانشگاه نیز برنامه‌ریزی دارد؛ بنابراین باید برای خنثی‌سازی این توطئه دشمن آمادگی داشت.

معاون اول رئیس‌جمهور در ادامه با اشاره به ضرورت اصلاح آیین‌نامه جذب اعضای هیأت علمی، بیان کرد: شورا‌های عالی به جای سیاست‌گذاری، هدایت و نظارت، در امور اجرایی و حتی انتخاب رئیس یک دانشگاه دخالت می‌کنند؛ در حالی که تعیین ضوابط و آیین‌نامه جذب هیأت علمی باید در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دنبال شود.

وی تأکید کرد: حفظ منزلت اجتماعی استادان دانشگاه اهمیت زیادی دارد؛ بنابراین فرایند جذب هیأت علمی باید با توجه به این موضوع اصلاح شود.

در این جلسه همچنین درباره نحوه جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و مرجعیت علمی بحث و تبادل نظر شد و دکتر سیمایی صراف، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، …



 وقوع حادثه دریایی در سواحل یمن
۱۳ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

وقوع حادثه دریایی در سواحل یمن

به گزارش تجارت نیوز، سازمان عملیات تجارت دریایی انگلیس اعلام کرد که گزارشی در خصوص وقوع حادثه‌ دریایی در ۱۳۶ مایلی شرق شهر المکلا در یمن دریافت کرده است.

بر اساس گزارش شبکه خبری الجزیره، سازمان عملیات تجارت دریایی انگلیس همچنین تأکید کرد که یک نفتکش پس از نزدیک شدن یک کشتی دیگر به آن در خلیج عدن پیام اضطراری کمک ارسال کرده است.

هنوز جزئیات بیشتری در خصوص این نفتکش و هدف از نزدیک شدن به آن منتشر نشده است.

طبق اعلام سازمان عملیات تجارت دریایی انگلیس یک نفتکش هنگام حرکت به سمت غرب در خلیج عدن، با ارسال پیام اضطراری از نزدیک شدن یک شناور غیرمجاز خبر داد.

منبع: ایسنا



 کره شمالی یک پرتابه مشکوک به موشک بالستیک شلیک کرد
۱۳ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

کره شمالی یک پرتابه مشکوک به موشک بالستیک شلیک کرد

به گزارش تجارت نیوز، کره شمالی روز پنجشنبه یک پرتابه مشکوک به موشک بالستیک را به سمت دریا شلیک کرد. دفتر نخست‌وزیری ژاپن اعلام کرد این پرتاب احتمالی را شناسایی کرده است، اما جزئیات بیشتری درباره آن ارائه نداد.

رسانه‌های کره جنوبی نیز به نقل از ارتش این کشور گزارش دادند کره شمالی یک پرتابه ناشناس را از سواحل شرقی خود شلیک کرده است.

این پرتاب یک روز پس از آن انجام شد که ارتش‌های کره جنوبی و آمریکا اعلام کردند رزمایش ۱۱ روزه «اولچی فریدم شیلد» را کاهش می‌دهند.

این تصمیم چند روز پس از آن اتخاذ شد که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا به پنتاگون دستور داد این رزمایش‌ها را «به میزان قابل توجهی کاهش دهد.»

ترامپ در توجیه تصمیم خود به آنچه رابطه خوبش با «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی خواند و همچنین خودداری کره جنوبی از حمایت از او در جنگ ایران اشاره کرده بود.

با این حال، «کیم یو جونگ» خواهر بانفوذ رهبر کره شمالی، تلاش ترامپ را رد کرد و گفت این اقدام حتی ارزش اظهارنظر ندارد، زیرا ماهیت رزمایش‌های مشترک آمریکا و کره جنوبی تغییری نکرده است.

او گفت: «ماهیت تحریک‌آمیز و تهاجمی این رزمایش‌ها حتی اگر مدت و ابعاد آنها کاهش یافته باشد، تغییر نخواهد کرد.»

کیم یو جونگ همچنین به واشنگتن هشدار داد که نباید انتظار داشته باشد کاهش رزمایش‌ها از سوی پیونگ‌یانگ به‌عنوان نشانه حسن نیت پذیرفته شود.

او گفت: «اگر آمریکا محاسبه کرده است که می‌تواند اقدام اخیر خود را به‌عنوان اقدامی مبتنی بر به‌اصطلاح حسن نیت تبلیغ کند، پاسخ مورد نظر خود را دریافت نخواهد کرد.»

کیم یو جونگ همچنین به مجموعه‌ای از رزمایش‌های نظامی دیگری اشاره کرد که آمریکا و کره جنوبی اوایل سال جاری میلادی برگزار کردند و از تلاش سئول برای وارد کردن زیردریایی‌های هسته‌ای نیز انتقاد کرد.

پرتاب جدید کره شمالی در حالی انجام شده است که کاهش رزمایش‌های آمریکا و کره جنوبی ظاهراً با هدف فراهم کردن زمینه‌ای برای ازسرگیری دیپلماسی با پیونگ‌یانگ صورت گرفته بود، اما کره شمالی تأکید کرده است که کوچک‌تر شدن یا کوتاه‌تر شدن این رزمایش‌ها، ارزیابی این کشور از ماهیت آنها را تغییر نمی‌دهد.

منبع: ایسنا …



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 شورا‌های عالی نباید در امور اجرایی دانشگاه‌ها دخالت کنند
سایت جوان آنلاین

شورا‌های عالی نباید در امور اجرایی دانشگاه‌ها دخالت کنند

معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت اصلاح فرایند جذب اعضای هیأت علمی و حفظ منزلت اجتماعی استادان دانشگاه، گفت: شورا‌های عالی باید به وظایف سیاست‌گذاری، هد...
 ادعای اکسیوس: آمریکا کریدور جدیدی در تنگه هرمز ایجاد کرده است
سایت اعتماد آنلاین

ادعای اکسیوس: آمریکا کریدور جدیدی در تنگه هرمز ایجاد کرده است

دو مقام آمریکایی به وب‌سایت «اکسیوس» ادعا کردند که ارتش ایالات متحده بی‌سروصدا یک کریدور کشتیرانی برای ورود و خروج به تنگه هرمز جهت انتقال روزانه میلیون‌ها بشکه نفت ایجاد کرده است؛ اقدامی که حتی با وجود بن‌بست در جنگ گسترده‌تر، موفقیتی قابل‌توجه محسوب می‌شود.
 نشنال کانتکست: انحلال پ‌ک‌ک در ترکیه؛ پژاک در مرزهای ایران در حال تقویت مواضع است
سایت جماران

نشنال کانتکست: انحلال پ‌ک‌ک در ترکیه؛ پژاک در مرزهای ایران در حال تقویت مواضع است

در حالی که روند خلع سلاح و انحلال پ‌ک‌ک در ترکیه و اقلیم کردستان عراق به مراحل حساس نزدیک شده، گزارش «نشنال کانتکست» حاکی است که پژاک، شاخه ایرانی این جریان، نه‌تنها وارد روند مشابهی نشده بلکه در امتداد مرزهای ایران در حال توسعه مواضع، تونل‌ها و زیرساخت‌های خود است؛ وضعیتی که می‌تواند پرونده پژاک را به یکی از مهم‌ترین ابهامات مرحله پس از انحلال پ‌ک‌ک تبدیل کند.
 جنجال هشتگ قالیباف در شبکه‌های اجتماعی عراق
سایت تابناک

جنجال هشتگ قالیباف در شبکه‌های اجتماعی عراق

هشتگی که دیروز قالیباف با آن توییت زد، ترند عراقی‌ها شده است.
 هشدار نبیه بری درباره نیت‌های شوم اسرائیل در جنوب لبنان
سایت جهان صنعت نیوز

هشدار نبیه بری درباره نیت‌های شوم اسرائیل در جنوب لبنان

رئیس پارلمان لبنان با انتقاد از احتمال پایان مأموریت نیروهای یونیفل در جنوب این کشور، تداوم حضور یونیفل را برای اجرای کامل قطعنامه ۱۷۰۱ ضروری دانست و نسبت به پیامدهای اقدامات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان هشدار داد.
 حکم اعدام تبعه خارجی دخیل در جنایت میدان علیخانی اصفهان اجرا شد
سایت مشرق

حکم اعدام تبعه خارجی دخیل در جنایت میدان علیخانی اصفهان اجرا شد

قائم حسینی، تبعه خارجی و از عناصر دخیل در جنایت میدان علیخانی اصفهان، پس از طی روال قانونی به دار مجازات آویخته شد.
 جنگی که یک مزاحم همسایه‌های خلیج فارس را به جان هم انداخت
سایت روزنو

جنگی که یک مزاحم همسایه‌های خلیج فارس را به جان هم انداخت

حالا جنگ باعث رویگردانی این دو شریک تجاری و همسایه از یکدیگر شده تا آنجا که ایران اجازه تردد نفتکش‌های اماراتی از تنگه هرمز را سلب کرده و این کشور به‌صراحت ا...
 مسیری که برای «نشدن» طراحی شد!
سایت رجانیوز

مسیری که برای «نشدن» طراحی شد!