قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۴/۰۷

دستور جمع‌آوری فوری پودرهای غیرمجاز «رویال»

روابط عمومی سازمان غذا و دارو اعلام کرد: پودرهای کاهش و افزایش وزن با برند «رویال» تولید شرکت درمان دارو فاقد هرگونه مجوز از این سازمان بوده و دستور جمع‌آوری فوری آن‌ها از سطح عرضه صادر شده است.
 دستور جمع‌آوری فوری پودرهای غیرمجاز «رویال»





 اخبار جدید

 کارگران به «عنوان شغلی» در لیست‌های بیمه دقت کنند/ خطر تضییع حقوق بازنشستگی
۳ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

کارگران به «عنوان شغلی» در لیست‌های بیمه دقت کنند/ خطر تضییع حقوق بازنشستگی

کارگران باید در زمان اشتغال پیگیر و مراقب باشند تا کارفرما با تخلفات بیمه ای، آینده آنان را تیره و تار نسازد.

 هوش مصنوعی علیه قلم
۵ ساعت قبل / روزنامه شرق

هوش مصنوعی علیه قلم

نثرهای شبیه به هم و تحلیل‌های یکسان، این روزها بخشی از مطالب رسانه‌ها شده‌اند که با هوش مصنوعی تولید می‌شوند. بررسی ۱۵ گزارش در یک ماه اخیر در پنج رسانه داخلی نشان می‌دهد بین ۲۰ تا ۹۰ درصد آنها با دخالت این ابزار تهیه شده‌اند. حتی در مراسم هفته‌های قبل اهدای جایزه برندگان مسابقه انجمن صنفی روزنامه‌نگاران، اعلام شد آثار قابل ‌توجهی به ‌دلیل تهیه با هوش مصنوعی، در همان مرحله ابتدایی داوری رد شدند. با این همه اما درباره رعایت مرزهای اخلاقی و حرفه‌ای استفاده از آن، گفت‌وگوی جدی صورت نگرفته که مثلا تا چند درصد دخالت هوش‌ مصنوعی متن را حرفه‌ای نگه می‌دارد.

 ادعای کذب یک بلاگر درباره شهید رئیسی
۳ دقیقه قبل / سایت تابناک

ادعای کذب یک بلاگر درباره شهید رئیسی

بنیاد شهید رئیسی با طرح شکایتی علیه یک بلاگر اقتصادی، او را به دلیل انتشار ادعاهای کذب درباره رئیس‌جمهور فقید تحت پیگرد قضایی قرار داد.

 چالش‌های توسعه سینماها
۱۱ ساعت قبل / روزنامه پیام ما

چالش‌های توسعه سینماها

بررسی وضعیت توزیع نابرابر سالن‌های سینما در ایران به مناسبت روز ملی سینما و تحلیل کمبود زیرساخت‌های فرهنگی در شهرهای کم‌برخوردار و مناطق مرزی.

 نسخه‌های پرهزینه و سهم ۵۰ درصدی پرداخت از جیب مردم / ضرورت هماهنگی بیمه‌ها و وزارت بهداشت
۵ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

نسخه‌های پرهزینه و سهم ۵۰ درصدی پرداخت از جیب مردم / ضرورت هماهنگی بیمه‌ها و وزارت بهداشت

وزیر اسبق وزارت بهداشت با هشدار درباره روند فعلی هزینه‌های درمانی و با اشاره به سهم بیش از ۵۰ درصدی مردم در پرداخت هزینه ها، تاکید کرد که هزینه برخی داروها از جمله مکملها و همچنین هزینه‌های پاراکلینیک، باعث ایجاد نسخه‌های پرهزینه شده که می‌تواند منجر به افزایش نرخ انصراف از درمان در جامعه شود؛ موضوعی که نیازمند تغییر در روند تجویز و هماهنگی میان بیمه‌ها و وزارت بهداشت است.

 پایان عصر دستور و اندرز؛نسل جدید به دنبال عاملیت در گفت و گو
۱۱ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

پایان عصر دستور و اندرز؛نسل جدید به دنبال عاملیت در گفت و گو

«آرمان امروز» نگاه مسعود پزشکیان به ارتباط با نسل جوان را بررسی می‌کند؛ آرمان امروز- رها معیری: اظهارات اخیر رئیس جمهور درباره ضرورت گفت‌وگو و اقناع نسل جدید، بار دیگر مسئله تغییر مناسبات میان نسل‌ها و کاهش کارآمدی الگوهای دستوری در جامعه را به بحثی جدی تبدیل کرده است؛ تغییری که نشانه‌های آن در روابط [ ]

شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ - 12 September 2026