قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۴/۰۸

آغاز ثبت‌نام برگزاری دوازدهمین دوره طرح ملی «رحله» در استهبان

دوازدهمین دوره طرح ملی «رحله» ویژه حفظ قرآن کریم، تابستان ۱۴۰۵ به صورت شبانه‌روزی در شهرستان استهبان برگزار می‌شود.
 آغاز ثبت‌نام برگزاری دوازدهمین دوره طرح ملی «رحله» در استهبان



 بازدید معاون وزیر و رئیس سازمان تات از مجتمع گلخانه‌ای لوتوس در فارس / زنجیره‌ای از تولید گلخانه‌ای تا بسته‌بندی و صادرات
۱۹ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

بازدید معاون وزیر و رئیس سازمان تات از مجتمع گلخانه‌ای لوتوس در فارس / زنجیره‌ای از تولید گلخانه‌ای تا بسته‌بندی و صادرات

به گزارش خبرگزاری برنا از فارس، سعید شیروانی‌دوست، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فسا، در جریان بازدید  غلامرضا گل‌محمدی، معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، از مجتمع زرین‌کشت برتر لوتوس گفت: این مجموعه در زمینی به مساحت ۵۰ هکتار طراحی شده که در فاز نخست، ۲۲ هکتار آن به بهره‌بردار واگذار و زیرساخت‌های تولید و پس از برداشت در آن ایجاد شده است.

 وی افزود: در فاز نخست مجموعه، ۸.۵ هکتار گلخانه، سردخانه‌ای با ظرفیت ۱۰ هزار تن، واحد سورت و بسته‌بندی با ظرفیت ۲۰ هزار تن و پایانه صادراتی احداث شده است. این مجتمع در حال حاضر با حدود ۱۰ هکتار سطح زیرکشت فلفل، سالانه حدود ۱۳۰۰ تن محصول تولید می‌کند.

 شیروانی‌دوست با اشاره به تکمیل زنجیره ارزش در این مجتمع اظهار کرد: وجود واحدهای سردخانه، سورتینگ، بسته‌بندی و پایانه صادراتی در کنار تولید گلخانه‌ای، زمینه کاهش ضایعات، حفظ کیفیت محصول و آماده‌سازی تولیدات برای عرضه به بازارهای داخلی و صادراتی را فراهم کرده است.

 مدیر جهاد کشاورزی فسا ادامه داد: فاز دوم این طرح در سطح ۲۸ هکتار پیش‌بینی شده و عملیات اجرایی احداث واحد دام سبک با ظرفیت حدود ۷۷۰۰ رأس نیز آغاز شده است؛ توسعه‌ای که می‌تواند ظرفیت‌های تولیدی و اقتصادی این مجتمع را گسترش دهد.


 این مجتمع در زمینی به مساحت ۵۰ هکتار احداث شده و در حال حاضر با ۱۰ هکتار سطح زیرکشت فلفل، سالانه حدود ۱۳۰۰ تن محصول تولید می‌کند.

 برخورداری از واحد سورتینگ با ظرفیت ۲۰ هزار تن و سردخانه ۱۰ هزار تنی، امکان آماده‌سازی، نگهداری و عرضه محصولات را در همین مجموعه فراهم کرده و به کاهش ضایعات و تکمیل زنجیره ارزش محصولات کشاورزی منطقه کمک می‌کند.



 تولید نهال بادام کوهی و بنه در ایستگاه میان‌جنگل فسا
۲۴ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

تولید نهال بادام کوهی و بنه در ایستگاه میان‌جنگل فسا

به گزارش خبرگزاری برنا از فارس، دکتر ابوالفتح مرادی،  افزود: طی دو تا سه سال اخیر، بیش از یک میلیارد تومان اعتبار از سوی مرکز ملی ژنتیک کشور برای اجرای طرح‌های زیربنایی و حصارکشی ایستگاه اختصاص یافته و این اعتبارات در بخش‌های مورد نیاز هزینه شده است؛ همچنین اختصاص اعتبارات جدید برای تکمیل زیرساخت‌ها و رفع مشکلات ایستگاه در آینده نزدیک پیش‌بینی شده است.

 مرادی با اشاره به اهمیت ژنتیکی و گیاهی این ایستگاه اظهار کرد: سه گونه بادام کوهی در این منطقه وجود دارد و بیش از ۸۰ گونه گیاه جنگلی در ایستگاه میان‌جنگل فسا کشت و پرورش داده می‌شود؛ ظرفیتی ارزشمند که می‌تواند در حفاظت از ذخایر ژنتیکی، توسعه پوشش گیاهی و تأمین نهال گونه‌های بومی نقش‌آفرین باشد.



 میان‌جنگل فسا؛ گنجینه ژنتیکی فارس در مسیر تبدیل به قطب تولید نهال
۳ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

میان‌جنگل فسا؛ گنجینه ژنتیکی فارس در مسیر تبدیل به قطب تولید نهال

به گزارش ایلنا، غلامرضا گل‌محمدی در جریان بازدید از پایگاه تحقیقات منابع طبیعی و ذخایر توارثی میان‌جنگل فسا، بر ضرورت صیانت از گونه‌ها و ژنوتیپ‌های ارزشمند بادام وحشی و دیگر گونه‌های جنگلی این مجموعه تأکید کرد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اهمیت منابع ژنتیکی در توسعه پایدار بخش کشاورزی و منابع طبیعی اظهار کرد: شناسایی، حفاظت و بهره‌برداری اصولی از منابع ژنتیکی از مأموریت‌های مهم سازمان تات است و با راه‌اندازی مرکز ملی مدیریت ذخایر ژنتیکی، این موضوع با جدیت بیشتری دنبال خواهد شد.

وی با اشاره به ظرفیت‌های پایگاه میان‌جنگل فسا افزود: تکمیل حصارکشی و تقویت حفاظت فیزیکی این مجموعه از برنامه‌های مورد توجه سازمان است تا زمینه صیانت پایدار از ذخایر ژنتیکی ارزشمند میان‌جنگل فراهم شود.

رئیس سازمان تات همچنین ایجاد باغ گیاه‌شناسی و باغ ملی در فسا و استفاده از ظرفیت اکوتوریسم علمی میان‌جنگل را از برنامه‌های قابل پیگیری عنوان کرد و گفت: این مجموعه می‌تواند علاوه بر مأموریت تحقیقاتی و حفاظتی، به ظرفیتی برای معرفی ذخایر ژنتیکی و توسعه گردشگری علمی تبدیل شود.

گل‌محمدی ادامه داد: توسعه میان‌جنگل به‌عنوان مرکزی برای تکثیر و تولید نهال بادام کوهی و بنه، با هدف تأمین نیاز استان فارس و در ادامه کشور، از دیگر ظرفیت‌هایی است که می‌توان دنبال کرد.

وی افزود: این ظرفیت می‌تواند حفاظت از منابع ژنتیکی را با پژوهش، آموزش، ترویج و احیای گونه‌های بومی پیوند دهد و زمینه بهره‌گیری اقتصادی و علمی از این ذخایر را فراهم کند.

در جریان این بازدید، مسائل و نیازهای عمرانی و حفاظتی پایگاه میان‌جنگل از جمله تأمین اعتبار پایدار، تکمیل حصارکشی، بهبود تأسیسات آب، تأمین نیروی حفاظتی و ترمیم خطوط آتش‌بُر نیز مورد بررسی قرار گرفت.

رئیس سازمان تات با اشاره به نگهداری بیش از ۵.۵ میلیون نمونه از ذخایر ژنتیکی کشور در مجموعه سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، بر ضرورت پیگیری ردیف اعتباری مشخص برای حفاظت و مدیریت پایدار این سرمایه‌های ژنتیکی تأکید کرد.

میان‌جنگل؛ ظرفیتی برای حفظ امنیت غذایی

نماینده فسا در مجلس شورای اسلامی نیز در جریان این بازدید، میان‌جنگل را یکی از ظرفیت‌های مهم طبیعی و ژنتیکی …



 مسجد باید به مسائل روز جامعه نزدیک‌تر شود - تسنیم
۷ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

مسجد باید به مسائل روز جامعه نزدیک‌تر شود - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، سیدمحمد بطحایی، رئیس سازمان امور اجتماعی کشور و معاون وزیر، امروز در اجلاسیه روز جهانی مسجد و برنامه اقدام شبکه مدیریت محله‌محور در استانداری همدان، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و شهدای جنگ تحمیلی اظهار کرد: آنچه امروز در قالب روز جهانی مسجد مورد توجه قرار می‌گیرد، ریشه در حادثه‌ای دارد که حدود پنج دهه پیش رخ داد و طی آن مسجدالاقصی توسط فردی استرالیایی به آتش کشیده شد؛ پس از این اقدام، روزی در تقویم جهان اسلام برای گرامیداشت جایگاه مسجد و محکومیت این اقدام شنیع تعیین شد.

وی با اشاره به پیشینه مسجد در صدر اسلام افزود: در زمان هجرت پیامبر اکرم(ص) و مسلمانان به مدینه، در کنار مسجدالنبی محلی برای اسکان گروهی از اصحاب ایجاد شد که تعداد آنان در مقاطع مختلف از حدود 70 نفر تا چند صد نفر ذکر شده است. شکل‌گیری اصحاب صفه نشان می‌دهد که مسجد از همان ابتدای شکل‌گیری جامعه اسلامی، تنها محل عبادت و انجام مناسک دینی نبوده، بلکه کارکردهای اجتماعی و خدماتی نیز داشته و در رسیدگی به مسائل و نیازهای مردم نقش ایفا می‌کرده است.

رئیس سازمان امور اجتماعی کشور ادامه داد: اگر به تاریخ شهرهای بزرگ اسلامی نیز نگاه کنیم، مسجد در بسیاری از این شهرها محور فعالیت‌های مختلف اجتماعی بوده و خدماتی مانند آموزش، بهداشت و درمان، حمایت از نیازمندان و مقابله با آسیب‌های اجتماعی در ارتباط با مسجد انجام می‌شده است. بنابراین مسجد در الگوی جامعه اسلامی، نهادی منزوی از جامعه نبوده، بلکه با زندگی روزمره مردم ارتباط مستقیم داشته و به عنوان یک مرجع برای حل مسائل و پاسخگویی به نیازهای اجتماعی شناخته می‌شده است.

بطحایی با بیان اینکه بخشی از این کارکردها در دوره‌هایی از تاریخ به تدریج کمرنگ شده است، تصریح کرد: امروز تلاش ما باید بر این باشد که مسجد بار دیگر در کنار جایگاه عبادی خود، کارکردهای متنوع اجتماعی‌اش را نیز به دست آورد. بازگشت مسجد به این جایگاه به معنای تغییر هویت آن نیست، بلکه هدف این است که ظرفیت‌های موجود در مسجد برای خدمت به مردم و حل مسائل جامعه بار دیگر فعال شود.

محله‌محوری برای تقویت ظرفیت‌های موجود است

وی درباره رویکرد محله‌محور نیز گفت: محله‌محوری به این معنا …



 حمایت جدی تات از پژوهش‌هایی که گره‌ای از مشکلات کشاورزان باز کنند
۹ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

حمایت جدی تات از پژوهش‌هایی که گره‌ای از مشکلات کشاورزان باز کنند

به گزارش خبرگزاری برنا از فارس،  غلامرضا گل‌محمدی، امنیت غذایی را یکی از پایه‌های امنیت ملی دانست و گفت: پایداری تأمین مواد غذایی کشور در شرایط دشوار و جنگ‌های اخیر، حاصل برنامه‌ریزی، انسجام مدیریتی و تلاش تولیدکنندگان بخش کشاورزی بوده است؛ تولیدکنندگانی که باید مسائل و مشکلات آنان با جدیت دنبال شود.

گل‌محمدی با اشاره به موضوعاتی همچون کمبود سوخت، افزایش هزینه تجهیزات آبیاری و کود و مشکلات مربوط به صدور مجوزها افزود: این موارد در جلسات پیش‌رو در سطح استان و کشور پیگیری خواهد شد.

رئیس سازمان تات، مسئله‌محوری و حل علمی چالش‌های بخش کشاورزی را از مأموریت‌های اصلی این سازمان برشمرد و تصریح کرد: تات از تحقیقاتی که به حل مشکلات واقعی کشاورزان و بخش تولید منجر شود، حمایت مالی و تخصصی خواهد کرد.

 وی با اشاره به ظرفیت گسترده پژوهشی استان فارس گفت: از ۳۴ مرکز تحقیقاتی کشور، بزرگ‌ترین مرکز در فارس قرار دارد و این استان همچنین بیشترین تعداد ایستگاه‌های تحقیقاتی سازمان تات را در اختیار دارد؛ ظرفیتی که باید بیش از گذشته در خدمت حل مسائل بخش کشاورزی قرار گیرد.

گل‌محمدی همچنین بر توسعه آموزش‌های مهارتی در کشاورزی تأکید کرد و از همکاری سازمان تات با دانشگاه ملی مهارت و حمایت فنی و دانشی از آموزش تکنسین‌های ماهر و هنرستان‌های کشاورزی خبر داد.

پیگیری میدانی مطالبات بهره‌برداران، روستاییان و عشایر منطقه

معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، در ادامه برنامه‌های سفر به شهرستان فسا و بنا به درخواست بهره‌برداران، روستاییان و عشایر منطقه، با حضور میدانی در محل، مسائل و مشکلات مطرح‌شده از سوی آنان را بررسی کرد.

ئیس سازمان تات در گفت‌وگو با بهره‌برداران و اهالی منطقه، ضمن شنیدن مستقیم درخواست‌ها و دغدغه‌های آنان، وضعیت موجود را از نزدیک مورد بررسی قرار داد تا موضوعات مطرح‌شده از مسیر دستگاه‌ها و بخش‌های مسئول پیگیری شود.





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 بارش‌های تابستانی در شمال/ دمای اردبیل و شهرکرد: ۱۱ درجه!
سایت عصرایران

بارش‌های تابستانی در شمال/ دمای اردبیل و شهرکرد: ۱۱ درجه!

هم‌زمان با ادامه فعالیت سامانه بارشی، رگبار‌های تابستانی در بخش‌هایی از نواحی شمالی کشور پیش‌بینی و گزارش شده است. در این میان، شهر‌های اردبیل و شهرکرد با ثب...
 واکنش‌ها به «تحریم‌های اقتصادی خفه‌کننده» ترامپ
سایت جوان آنلاین

واکنش‌ها به «تحریم‌های اقتصادی خفه‌کننده» ترامپ

تحلیلگران و شخصیت‌های سیاسی برجسته در واکنش به اقدام اقتصادی ترامپ علیه ایران این سیاست را در راستای سرپوش گذاشتن بر شکست‌های نظامی واشنگتن و تهدیدات توخالی...
 اعتصاب کارکنان فرودگاه بن‌گوریون تل‌آویو/ عمان: عبور امن از تنگه هرمز، بخشی جدایی‌ناپذیر از ثبات و امنیت منطقه است/ حادثه دریایی در سواحل یمن/ مقام سابق آمریکایی: جنگ ایران در جهت منافع امنیت ملی ما نیست
سایت دیدارنیوز

اعتصاب کارکنان فرودگاه بن‌گوریون تل‌آویو/ عمان: عبور امن از تنگه هرمز، بخشی جدایی‌ناپذیر از ثبات و امنیت منطقه است/ حادثه …

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...
 ذخایر ارزی ایران چقدر است؟
سایت تابناک

ذخایر ارزی ایران چقدر است؟

عبدالناصر همتی، رئیس کل بانک مرکزی گفت: «ذخایر بانک مرکزی را 1.4 میلیارد دلار افزایش دادیم... هر شخص با کارت ملی می‌تواند هزار یورو ارز بخرد اما این به معنای...
 حاجی‌بابایی: وقتی قیمت نفت بالا می‌رود یعنی ما برنده‌ایم، وقتی پایین می‌آید، یعنی آمریکا موفق شده است
سایت آفتاب نیوز

حاجی‌بابایی: وقتی قیمت نفت بالا می‌رود یعنی ما برنده‌ایم، وقتی پایین می‌آید، یعنی آمریکا موفق شده است

نایب‌رئیس دوم مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ایجاد مسیرهای جایگزین انتقال نفت با هدف تضعیف تنگه هرمز بخشی از جنگ علیه ایران است، گفت: وقتی قیمت نفت بالا می‌...
 مقاومت طلای گرمی در کانال ۱۹ میلیون و ۸۰۰ هزار تومانی
سایت ایران آنلاین

مقاومت طلای گرمی در کانال ۱۹ میلیون و ۸۰۰ هزار تومانی

معامله‌گران بازار طلا، روز پنجشنبه ( بیست و نهم مردادماه) هر گرم طلای ۱۸ عیار را ۱۹ میلیون و ۸۲۰ هزار تومان معامله کردند که نسبت به معاملات روز گذشته روند افزایشی داشت.
 گلایه همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او /  عارف کمتر از ۳ ساعت در روز می‌خوابد
سایت اعتماد آنلاین

گلایه همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او / عارف کمتر از ۳ ساعت در روز می‌خوابد

همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او گلایه کرد.
 هشدار محمد مهاجری نسبت به تصویب طرح مقابله با نفوذ مجلس / چنین طرح‌هایی تنها منجر به نارضایتی عمومی می‌شود
سایت اعتماد آنلاین

هشدار محمد مهاجری نسبت به تصویب طرح مقابله با نفوذ مجلس / چنین طرح‌هایی تنها منجر به نارضایتی عمومی می‌شود

محمد مهاجری گفت: در شرایطی که کشور نیازمند آرامش و انسجام برای عبور از بحران‌های اقتصادی و معیشتی است، مطرح کردن چنین طرح‌هایی رفتاری غیرعاقلانه و حاشیه‌ساز است که تنها منجر به نارضایتی عمومی می‌شود.