قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۴/۰۱

هزینه‌ کودتای دی ماه از هزینه جنگ رمضان بیشتر بود

معاون اول رییس‌جمهور گفت: هزینه کودتای دی ماه سال گذشته از هزینه‌های مالی جنگ رمضان بیشتر بود اما با توجه به درک اهمیت سرمایه اجتماعی مراسم ختم کشته شدگان دی ماه را نظام پرداخت و لیست کشته شدگان را دفتر جمهوری اعلام کرد
 هزینه‌ کودتای دی ماه از هزینه جنگ رمضان بیشتر بود



۵۷ دقیقه قبل / خبرگزاری جام جم

اجازه تجاوز به ایران را نمی‌دهیم | قدرت دفاعی ایران برای بازدارندگی است

به گزارش جام جم آنلاین، سردار سید مجید ابن‌الرضا، سرپرست وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، امروز جمعه در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه تهران به مناسبت ۳۱ مرداد، روز صنعت دفاعی، با تشریح نقش صنعت دفاعی در امنیت ملی کشور، بر رویکرد بازدارنده توان دفاعی ایران تأکید کرد.

وی با گرامیداشت یاد شهدای جنگ رمضان، فرماندهان و شهدای صنعت دفاعی و همچنین شهدای جنگ‌های اخیر، گفت صنعت دفاعی امروز در جمهوری اسلامی ایران جلوه‌ای از علم و فناوری، خلاقیت، ایمان، استقلال و اراده ملی است.

ابن‌الرضا افزود آنچه از صنعت دفاعی کشور دیده می‌شود، تنها بخشی از ظرفیت موجود است و بخش قابل توجهی از این توانمندی در دانشگاه‌ها، مراکز تحقیقاتی، آزمایشگاه‌ها، شرکت‌های دانش‌بنیان و مجموعه‌های صنعتی و تخصصی شکل گرفته است. امنیت؛ پیش‌شرط پیشرفت کشور

سرپرست وزارت دفاع با اشاره به اهمیت امنیت در زندگی مردم اظهار کرد: جامعه زمانی می‌تواند با آرامش زندگی کند که از امنیت برخوردار باشد و پیشرفت اقتصادی، علمی و اجتماعی نیز در سایه ثبات و امنیت امکان‌پذیر است.

وی با بیان اینکه نبود امنیت می‌تواند به اقتصاد، سرمایه‌گذاری، علم و فناوری آسیب وارد کند، گفت توان دفاعی و صنعت دفاعی از ارکان مهم امنیت ملی و بازدارندگی کشور به شمار می‌رود.

ابن‌الرضا تأکید کرد: قدرت دفاعی ایران برای جنگ‌طلبی نیست، بلکه برای جلوگیری از جنگ و تجاوز است. «هیچ‌گاه آغازگر تجاوز نبوده‌ایم»

سرپرست وزارت دفاع با تأکید بر سیاست دفاعی جمهوری اسلامی ایران گفت:

«هیچگاه آغازگر تجاوز به هیچ کشوری نبوده و نخواهیم بود؛ ما اهل تجاوز نظامی نیستیم، اما اجازه تجاوز نظامی به سرزمین، استقلال و امنیت کشور را هم نخواهیم داد.»

این بخش از سخنان ابن‌الرضا در حالی مطرح شد که وی توان دفاعی کشور را یکی از ابزارهای اصلی بازدارندگی و صیانت از امنیت ملی دانست. جنگ اخیر؛ آزمونی برای توان خودباوری ملی

ابن‌الرضا در ادامه سخنان خود، جنگ اخیر را برای ملت ایران یک آزمون بزرگ توصیف کرد و گفت این جنگ با وجود تلخی‌ها و خسارت‌های انسانی، تصویری از توان خودباوری ملی را نیز به نمایش گذاشت.

وی با اشاره به شهادت فرماندهان، دانشمندان، زنان و کودکان در جریان جنگ اخیر اظهار کرد این حوادث برای مردم ایران فراموش‌نشدنی است، اما در کنار این تلخی‌ها، ظرفیت‌های علمی، صنعتی و دفاعی کشور نیز در معرض یک آزمون جدی قرار گرفت.

به گفته سرپرست وزارت دفاع، این تجربه نشان داد که اعتماد به جوانان، تکیه بر علم و فناوری و حفظ اتحاد و انسجام ملی می‌تواند توان کشور برای مقابله با تهدیدات را افزایش دهد. تأکید بر نقش جوانان و شرکت‌های دانش‌بنیان

وی همچنین دانشگاه‌ها، مراکز تحقیقاتی، کارخانه‌ها، شرکت‌های دانش‌بنیان و مجموعه‌های دفاعی کشور را از بخش‌های مهم قدرت ملی دانست و گفت این مجموعه‌ها در جریان جنگ اخیر در عرصه‌های پیچیده علمی و فناوری نقش‌آفرینی کردند.

ابن‌الرضا تأکید کرد که جوانان، دانشمندان، دانشگاه‌ها و صنایع ایرانی ظرفیت ایستادن روی پای خود و حرکت در مسیر استقلال و امنیت کشور را دارند.

وی همچنین اتحاد و انسجام ملی را یکی دیگر از درس‌های جنگ اخیر عنوان کرد و گفت قدرت ملی تنها در یک سازمان یا دستگاه خلاصه نمی‌شود، بلکه حاصل مجموع ظرفیت‌های مردم، دولت، نیروهای مسلح، دانشگاه‌ها، کارگران، معلمان، کشاورزان و سایر اقشار جامعه است. روایت سرپرست وزارت دفاع از عملکرد ایران در جنگ رمضان

سرپرست وزارت دفاع در بخش دیگری از سخنان خود، به مقایسه عملکرد نیروهای مسلح ایران در جنگ‌های اخیر پرداخت.

وی با اشاره به آنچه «جنگ ۱۲ روزه» و «جنگ رمضان» خواند، مدعی شد که جمهوری اسلامی ایران در جنگ رمضان با آمادگی بیشتری وارد میدان شده و به گفته او، توانمندی‌های فنی و تاکتیکی نیروهای مسلح نسبت به جنگ قبلی ارتقا یافته است.

ابن‌الرضا همچنین مدعی شد که در جریان جنگ رمضان، میزان نفوذ نیروهای مسلح ایران در عمق مواضع طرف مقابل، مقابله با برخی ظرفیت‌های هوایی و شناسایی اقدامات منطقه‌ای دشمن افزایش یافته است.

این اظهارات، بخشی از روایت رسمی مقام‌های دفاعی جمهوری اسلامی ایران از عملکرد نیروهای مسلح در جنگ‌های اخیر است. قدرت ملی؛ حاصل هم‌افزایی همه ظرفیت‌های ایران

ابن‌الرضا در پایان با تأکید بر اینکه قدرت ملی ایران تنها به توان نظامی محدود نمی‌شود، گفت قدرت کشور حاصل جمع ظرفیت‌های همه ایرانیان است.

وی اظهار کرد تجربه جنگ اخیر نشان داده است که ملت ایران می‌تواند در شرایط دشوار و زیر فشار و تحریم نیز بر ظرفیت‌های داخلی خود تکیه کند.

سرپرست وزارت دفاع تأکید کرد که اعتماد به جوانان، علم، فناوری و ظرفیت‌های ملی می‌تواند مسیر آینده ایران را روشن‌تر کند.


۲ ساعت قبل / سایت تابناک

پیام قالیباف در حضور رزمندگان حشدالشعبی

 

به گزارش تابناک؛ رئیس مجلس بر سر مزار شهید ابومهدی المهندس و در جمع تعدادی از رزمندگان و فرماندهان جبهه مقاومت و حشدالشعبی گفت:

آمریکا و اسرائیل بدانند که وحدت بین امت اسلامی و به‌ویژه بین دو ملت ایران و عراق که برخاسته از سنت‌های الهی، قرآن کریم و محبت و پیروی از اهل بیت و فرهنگ شهدا و عاشورا و خون شهدای مقاومت است هرگز گسستنی نیست.

عراق و ایران همان‌طور که در جنگ رمضان پوزه آمریکا را به خاک مالیدند و طعم تلخ شکست را به او چشاندند؛ باز هم در مقابل استکبار خواهند ایستاد و این یک مسیر همیشگی و ادامه‌دار است لذا دشمن بداند تا زمانی که قصد تجاوز و تهدید بر امت اسلامی، بر ایران و عراق عزیز را دارد، این پیوند ناگسستنی است و این مسیر ادامه خواهد داشت.




 پرداخت 3500 میلیارد تومان خسارت خودروهای آسیب دیده از جنگ/وام 1419 شهید جنگی تسویه شد
۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

پرداخت 3500 میلیارد تومان خسارت خودروهای آسیب دیده از جنگ/وام 1419 شهید جنگی تسویه شد

اقتصادنیوز: اف‌بی‌آی در روزهای اخیر به اداره‌های پلیس در ایالت کالیفرنیا هشدار داده است که ایران ممکن است در واکنش به حملات آمریکا، با پهپاد به سواحل غربی ایالات متحده حمله کند؛ این موضوع بر اساس هشداری است که شبکه ABC News به آن دست یافته است.

 صالحی امیری: اینکه کسی در یک تریبون رسمی و در زمانی که کشور درگیر جنگ است، رسماً درباره حمله به ترامپ و ترور او در ترکیه سخن بگوید، چه معنایی دارد؟ این اقدامات جز اینکه بخواهد نظام سیاسی را تحت فشار دشمن قرار دهد، چه نتیجه‌ای دارد؟
۱۹ دقیقه قبل / سایت جماران

صالحی امیری: اینکه کسی در یک تریبون رسمی و در زمانی که کشور درگیر جنگ است، رسماً درباره حمله به ترامپ و ترور او در ترکیه سخن بگوید، چه معنایی دارد؟ این اقدامات جز اینکه بخواهد نظام سیاسی را تحت فشار دشمن قرار دهد، چه نتیجه‌ای دارد؟

رضا صالحی‌امیری، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی: پزشکیان پرچمدار رفاه ملی است؛ بدون وفاق نمی‌توان کشور را اداره کرد/ پزشکیان در پایان دوره، کارنامه خوبی در آشتی با ایرانیان خارج از کشور خواهد داشت/ 3800 پروژه گردشگری در کشور؛ هدف‌گذاری جذب 2 میلیون گردشگر تا سال 1407/ ایران با یک میلیون اثر تاریخی، بزرگ‌ترین قدرت نرم خود را نادیده گرفته است

 پوتین بر تقویت امنیت روسیه در قطب شمال تأکید کرد
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

پوتین بر تقویت امنیت روسیه در قطب شمال تأکید کرد

رئیس‌جمهور روسیه در نشست شورای امنیت این کشور، راهبرد توسعه قطب شمال و تدابیر لازم برای تأمین امنیت ملی در این منطقه را بررسی کرد.

 چارلز ملتون در آستانه پیوستن به لایواکشن Naruto؛ مذاکره برای نقش کاکاشی نهایی می‌شود
۳۰ دقیقه قبل / سایت سلام سینما

چارلز ملتون در آستانه پیوستن به لایواکشن Naruto؛ مذاکره برای نقش کاکاشی نهایی می‌شود

چارلز ملتون، بازیگر May December، در مرحله نهایی مذاکره برای ایفای نقش کاکاشی در اقتباس سینمایی و لایواکشن Naruto قرار دارد؛ پروژه‌ای که لایونزگیت توسعه آن را پیش می‌برد و طبق برنامه، فیلم‌برداری‌اش اوایل سال آینده آغاز می‌شود.

 نسخه آشنا برای بحران انرژی/ یارانه حامل را کنار بگذارید، به «خدمت ضروری» برسید
۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

نسخه آشنا برای بحران انرژی/ یارانه حامل را کنار بگذارید، به «خدمت ضروری» برسید

اقتصادنیوز: مسئله اصلی مصرف بنزین نیست؛ مسئله نحوه جابه‌جایی مسافر و بار است. تا زمانی که شهروند برای یک سفر مشخص گزینه مناسب از نظر زمان، هزینه و دسترسی نداشته باشد، اصلاح قیمت سوخت به‌تنهایی نمی‌تواند الگوی مصرف را به‌صورت پایدار تغییر دهد.

 قالیباف: ایران در امور داخلی عراق دخالت نمی‌کند
۵ دقیقه قبل / سایت تابناک

قالیباف: ایران در امور داخلی عراق دخالت نمی‌کند

نشست هم‌اندیشی فعالان اقتصادی ایرانی و عراقی با دکتر محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی و هیأت پارلمانی همراه، روز گذشته (پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵) در سفار...