قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۴/۰۷

مدیرعامل منطقه آزاد کیش: کیش خود را برای دوران پساجنگ آماده می‌کند/ سرمایه‌گذاری در جزیره ۷ برابر شد

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با تشریح دستاوردهای ۱۹ ماه گذشته این سازمان، از رشد چشمگیر سرمایه‌گذاری، رفع کامل ناترازی آب و برق، توسعه زیرساخت‌ها و افزایش درآمدهای سازمان خبر داد و تأکید کرد: کیش باید برای دوران پساجنگ در حوزه‌های مالی، فناوری و گردشگری نقش‌آفرینی کند و حمایت از فعالان اقتصادی و سرمایه‌گذاران در دستور کار قرار گیرد.
 مدیرعامل منطقه آزاد کیش: کیش خود را برای دوران پساجنگ آماده می‌کند/ سرمایه‌گذاری در جزیره ۷ برابر شد



۲۹ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

امام جمعه هرمز: ملت ایران از تهدید دشمن نمی‌هراسد

به گزارش خبرگزاری برنا هرمزگان، حجت‌الاسلام والمسلمین جعفر رستاخیز، امام جمعه جزیره هرمز، در خطبه‌های نماز عبادی-سیاسی جمعه این هفته که در مسجد جامع این جزیره برگزار شد، با اشاره به فطری بودن زندگی اجتماعی بشر اظهار کرد: خداوند متعال در قرآن کریم، گردآمدن مردم در گروه‌ها و رنگ‌های مختلف را به خود نسبت می‌دهد؛ به این معنا که بشر را به‌گونه‌ای آفریده است که جمعی زندگی کند و جامعه ایمانی تشکیل دهد.

وی با بیان اینکه ارزش انسان‌ها در قرآن بر اساس ایمان و تقوای الهی سنجیده می‌شود، افزود: جامعه نمی‌تواند به موفقیت و رشد برسد مگر در سایه انجام دستورات الهی و رعایت تقوا. همان‌طور که حرکت دسته‌جمعی در غریزه پرندگان و حیوانات قرار داده شده، انسان‌ها نیز باید برای حرکت جمعی به سوی هدف مشخص — یعنی قرب الهی از مسیر عبادت و بندگی — گام بردارند.

امام جمعه هرمز راهبرد اهل‌بیت(ع) را همبستگی اجتماعی دانست و تصریح کرد: همه باید در کنار هم و زیر سایه نعمت ولایت، با اخلاق‌مداری و رعایت حقوق مردم زندگی کنند تا مایه زینت اهل‌بیت(ع) باشیم. جامعه باید نسبت به همدیگر محبت عمومی پیدا کند؛ محبتی که ذیل ولایت معنا می‌یابد.

رستاخیز در ادامه به موضوع مدیریت مساجد اشاره کرد و گفت: بهترین شیوه مدیریت مسجد، الگوی هیئت امنایی و شورای فرهنگی محله با محوریت امام جماعت است. وقتی این دو رکن مسجد را مدیریت کنند، یقین بدانید محله نیز رشد خواهد کرد.

وی در بخش دیگری از خطبه‌ها با بیان اینکه جنگ شوم است اما وقتی دشمن جنگ را تحمیل کرده، نجنگیدن به مراتب شوم‌تر است، گفت: یکی از خطرناک‌ترین اتفاق‌ها در فضای سایه جنگ، گفتمان ترس از جنگ است؛ گفتمانی که با صلح‌طلبی افراطی جامعه را به‌شدت آسیب‌پذیر می‌کند.

امام جمعه هرمز با اشاره به نمونه تاریخی این آسیب‌پذیری افزود: فرانسه در جنگ جهانی دوم با صلح‌طلبی افراطی شکست سنگینی خورد. در تاریخ اسلام نیز صلح‌طلبی کور، شناسه جریان سامری است که با شعار «لا قتال» ملت را نابود می‌کند؛ همان کسانی که امیرالمؤمنین(ع) آنان را کفتارمآب می‌نامد.

وی ضمن قدردانی از مجموعه‌های فرهنگی، مدیریت اداره بندر، تعاونی دریانوردی، نیروی انتظامی، کمیته امداد، بهزیستی، شهرداری، بخشداری، اداره آب و برق، کانون پرورش فکری کودکان، گروه‌های فرهنگی غدیر، هیئت‌های مذهبی، موکب امام رضا(ع)، خبرگزاری فارس، صداوسیما، هیئت امنای مساجد، ائمه جمعه موقت و روحانیون همکار افزود: تریبون نماز جمعه متعلق به مردم است و امام جمعه سخنگوی انقلاب. در این سال‌ها تلاش کردم مسائل مورد نیاز جزیره هرمز را در خطبه‌ها بیان کنم؛ چه در حوزه آسیب‌های اجتماعی، چه نیازهای اقتصادی و چه مشکلاتی که مردم با آن دست‌وپنجه نرم می‌کنند. اگر کوتاهی صورت گرفته، از همه بزرگواران طلب حلالیت دارم.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد: امیدوارم خداوند متعال به همه ما توفیق دهد در مسیر سربازی امام زمان(عج) هر کجا که مسئولیتی داریم، خالصانه عمل کنیم و مورد رضایت حضرت قرار بگیریم.


۳ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

فرماندار شهرستان قدس تاکید کرد: ضرورت بازسازی منازل و واحدهای صنعتی آسیب‌دیده در جنگ تحمیلی

به گزارش خبرگزاری برنا از تهران، فاتحی‌نژاد در این نشست با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس، جنگ تحمیلی رمضان و قائد شهید انقلاب اسلامی، اظهار داشت: امروز شورای اداری را در شرایطی برگزار می‌کنیم که از یک سال پرالتهاب و پرچالش عبور کرده‌ایم؛ سالی که در آن با فتنه دی ماه، جنگ تحمیلی رمضان، شهادت رهبر سربلندمان و در نهایت آتش‌بس و بازسازی روبرو بودیم و سربلند از همه آنها بیرون آمدیم. این نشان از عظمت و ایستادگی ملت ایران دارد و ما مسئولان وظیفه داریم قدر این فرصت‌ها را بدانیم.

فرماندار شهرستان قدس با تأکید بر اینکه بازسازی منازل و واحدهای صنعتی آسیب‌دیده در جنگ تحمیلی رمضان، نه یک پروژه عمرانی عادی، بلکه یک ضرورت انسانی، اجتماعی و اقتصادی برای بازگشت آرامش به زندگی مردم است، خاطرنشان کرد: سرپناه، امنیت شغلی و معیشت مردم، خط قرمز مجموعه مدیریتی شهرستان است و جبران خسارت‌های جنگ، بدون توجه به این سه رکن، ناقص خواهد بود 

وی افزود: یکی از اصلی‌ترین محورهای جلسه امروز، پیگیری مصوبات سفر استاندار به شهرستان است که در آینده نزدیک، معیار اصلی ارزیابی عملکرد مجموعه مدیریتی شهرستان از سوی استان خواهد بود. از همه مدیران انتظار دارم که به صورت ویژه و با اولویت بالا، پیگیری مصوبات سفر استاندار را در دستور کار خود قرار دهند و زمان‌بندی دقیقی برای اجرای هر یک از مصوبات مرتبط با حوزه خود تنظیم و اجرا نمایند.

فرماندار قدس با اشاره به برنامه‌ریزی برای هفته دولت، خاطرنشان کرد: این هفته فرصت مغتنمی برای ارائه دستاوردهای نظام و دولت به مردم است. افتتاح پروژه‌ها، برگزاری میزهای خدمت، دیدار با مردم و ارائه گزارش‌های عملکردی از جمله اقداماتی است که می‌توان در این هفته انجام داد.

فاتحی‌نژاد با تأکید بر برخورد قاطع با ساخت‌وسازهای غیرمجاز، تصریح کرد: این معضل یکی از جدی‌ترین تهدیدهایی است که امروز پیش روی توسعه پایدار شهرستان قرار دارد. عزم خود را برای مقابله جدی با این پدیده جزم کرده‌ایم و از همه مدیران انتظار دارم در این مسیر همکاری کامل داشته باشند.

وی در ادامه به چهار تذکر اساسی به مدیران اشاره کرد و گفت: انضباط اداری و حضور به موقع در محل کار، ستون فقرات هر دستگاه اداری است. همچنین پاسخگویی، تکریم ارباب رجوع و رسیدگی به مشکلات مردم از اولویت‌های اصلی است. مبارزه با فساد اداری نیز یک موضوع جدی و غیرقابل انکار است که باید با حساسیت ویژه پیگیری شود. 

فاتحی‌نژاد در پایان بر لزوم تقویت روابط عمومی دستگاه‌ها و ارتباط مستمر با فرمانداری تأکید کرد و گفت: همه مدیران و روسای ادارات باید خود را عضو خانواده بزرگ مدیریت شهرستان قدس بدانند و با هماهنگی و همدلی، در مسیر خدمت به مردم گام بردارند. درهای فرمانداری به روی همه مردم و مدیران باز است و از هرگونه پیشنهاد، انتقاد و نظرات سازنده استقبال می‌کنیم.

انتهای پیام/


۴ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

‌دشمنان ولایت‌مداری مردم ایران را نشانه رفته‌اند - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردستان، سردار علی شاه‌نظری، آزاده و رزمنده دوران دفاع مقدس شامگاه پنجشنبه در جمع مردم اردستان با اشاره به امدادهای الهی در دوران دفاع مقدس و جنگ‌های اخیر اظهار داشت: آنچه در صحنه‌های مختلف جنگ اتفاق افتاد، نشان داد که خداوند در سخت‌ترین شرایط به یاری ملت ایران آمده است.

وی با اشاره به عملیات طبس و حادثه سقوط هواپیماهای دشمن در دشت مهیار اصفهان افزود: دشمن با تجهیزات پیشرفته، هواپیما، بالگرد، خودروهای نظامی و صدها کماندو وارد میدان شد، اما در نهایت با امداد الهی و حوادثی که برای نیروهای دشمن رخ داد، نتوانست به اهداف خود دست پیدا کند.

سردارشاه‌نظری با بیان اینکه خودش در محل حادثه دشت مهیار حضور داشته است، گفت: باندی که هواپیماهای دشمن در آن فرود آمدند، خاکی و بر اثر بارندگی‌های اخیر بسیار نرم شده بود و در نهایت هواپیماها و تجهیزات دشمن در همان منطقه با یکدیگر برخورد کردند و نیروهای دشمن مجبور به فرار شدند.

این آزاده دوران دفاع مقدس با اشاره به آیه هفتم سوره مبارکه محمد، «إِن تَنصُرُوا اللَّهَ یَنصُرْکُمْ وَیُثَبِّتْ أَقْدَامَکُمْ»، تاکید کرد: این وعده خداوند است که اگر دین خدا را یاری کنید، خداوند نیز شما را یاری کرده و گام‌های شما را در میدان نبرد ثابت نگه می‌دارد.

وی ادامه داد: دشمن تصور می‌کند تجهیزات و امکانات پیشرفته می‌تواند بر ایمان و اعتقادات ملت ایران غلبه کند، اما تجربه دفاع مقدس و حوادث سال‌های اخیر نشان داده است که ایمان، مقاومت و توکل به خداوند عامل اصلی پیروزی ملت ایران بوده است.

سردارشاه‌نظری با بیان خاطراتی از دوران اسارت در اردوگاه‌های عراق گفت: حدود 44 هزار ایرانی در دوران دفاع مقدس به اسارت دشمن درآمدند که بخشی از آنان مردم عادی بودند و حدود 39 هزار نفر نیز اسیر جنگی بودند و در مقابل، جمهوری اسلامی ایران حدود 72 هزار اسیر از دشمن گرفت که در میان آنان نیروهایی از کشورهای مختلف نیز حضور داشتند.

وی با اشاره به سختی‌های دوران اسارت اظهار داشت: دشمن تلاش می‌کرد با شکنجه و فشار، رزمندگان را از اعتقاداتشان دور کند، اما آزادگان در همان شرایط سخت، قرآن، احادیث، دعاها و زیارت عاشورا را حفظ می‌کردند و حتی به یکدیگر زبان‌های خارجی آموزش می‌دادند.

این رزمنده دوران دفاع مقدس افزود: در اردوگاه‌ها امکاناتی برای فعالیت‌های فرهنگی وجود نداشت، اما آزادگان از فرصت اسارت استفاده کردند و از میان آنان حافظان قرآن و افراد مسلط به زبان‌های انگلیسی، فرانسوی و آلمانی تربیت شدند.

سردارشاه‌نظری با اشاره به حضور نیروهای صلیب سرخ در اردوگاه‌ها گفت: زمانی که نیروهای صلیب سرخ وارد اردوگاه شدند، متوجه شدند بسیاری از اسرا به زبان‌های خارجی مسلط هستند و همین موضوع باعث شد بعثی‌ها در برابر توانایی‌های علمی و فرهنگی آزادگان درمانده شوند.

وی با تأکید بر اینکه مقاومت، وحدت و استفاده از فرصت‌ها رمز پیروزی است، گفت: شهید حاج قاسم سلیمانی می‌فرمود «فرصتی که در بحران‌ها وجود دارد، در خود فرصت‌ها نیست» و ما این موضوع را بارها در دوران جنگ و اسارت تجربه کردیم.

سردار شاه‌نظری همچنین با اشاره به تجمعات مردمی در حمایت از نظام و رهبری گفت: این تجمعات شاید در ظاهر تنها یک اجتماع و سر دادن شعار باشد، اما در واقع موجب ایجاد وحدت و همدلی میان اقشار مختلف مردم می‌شود و به طور قطع پاداش این حضور و ایستادگی در برابر دشمن نزد خداوند محفوظ است.

وی تاکید کرد: امروز دشمن تنها با جغرافیای ایران مقابله نمی‌کند، بلکه اعتقادات، ایمان، دین و ولایت‌مداری ملت ایران را هدف قرار داده است؛ بنابراین تنها راه پیروزی و غلبه بر دشمن، مقاومت، حفظ وحدت و استفاده صحیح از فرصت‌هاست. دشمن به دنبال شکستن مقاومت ملت ایران است؛ تسلیم نخواهیم شد

این آزاده دوران دفاع مقدس در پایان با گرامیداشت یاد شهدا گفت: ما امروز میراث‌دار امام شهید، شهدای دفاع مقدس، فرماندهان شهید و همه شهیدانی هستیم که برای حفظ عزت و استقلال ایران اسلامی جان خود را فدا کردند و باید با حفظ ایمان و وحدت، راه آنان را ادامه دهیم.

انتهای پیام/802  




 بازگشت «صبح جمعه با شما» با تیم جدید و کارگردانی میرطاهر مظلومی
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

بازگشت «صبح جمعه با شما» با تیم جدید و کارگردانی میرطاهر مظلومی

برنامه قدیمی «صبح جمعه با شما» پس از وقفه‌ در تولید با فصل جدید و با تغییر تیم تولید، از جمعه ۶ شهریور به رادیو بازمی‌گردد.

 پیشنهاد بزرگ آرسنال برای خولیان آلوارز؛ گیوکرش بخشی از معامله
۱ ساعت قبل / سایت فوتبالی

پیشنهاد بزرگ آرسنال برای خولیان آلوارز؛ گیوکرش بخشی از معامله

پایگاه خبری فوتبالی- آرسنال همچنان برای جذب ژولیان آلوارز دست‌بردار نیست و طبق گزارش جدید اسپورت، توپچی‌ها در حال بررسی پیشنهادی هستند که می‌تواند شامل ۶۹ میلیون پوند به‌علاوه ویکتور گیوکرش باشد. به گزارش فوتبالی، این گزارش در شرایطی منتشر شده که آینده آلوارز در اتلتیکومادرید همچنان مبهم است و احتمال جدایی او بیش از گذشته مورد بحث قرار گرفته است.آلوارز که در سال ۲۰۲۴ از منچسترسیتی به اتلتیکومادرید پیوست، خیلی زود به یکی از مهم‌ترین بازیکنان تیم دیگو سیمئونه تبدیل شد. با این حال، در هفته‌های اخیر ...,آرسنال,اتلتیکو مادرید,خولیان آلوارز,ویکتور گیوکرس,نقل و انتقالات,پیشنهاد سردبیر

 قیمت طلا ۱۸ عیار امروز جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد/ طلا همچنان در اوج
۱ ساعت قبل / روزنامه شرق

قیمت طلا ۱۸ عیار امروز جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد/ طلا همچنان در اوج

قیمت هر گرم طلا ۱۸ عیار در بازار امروز جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ به ۱۹ میلیون و ۹۲۹ هزار و ۴۰۰ تومان رسید.

 نتانیاهو در آستانه شکست؟
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

نتانیاهو در آستانه شکست؟

نتیجه جدیدترین نظرسنجی در فلسطین اشغالی نشان می‌دهد، مخالفان نتانیاهو برای پیروزی در انتخابات آتی، فقط یک کرسی دیگر نیاز دارند تا بتوانند اکثریت مطلق کنست را به خود اختصاص دهند.

 پرتره امیر نوروزی، بازیگری که آرام و پیوسته جای خود را در قاب پیدا کرد
۳۲ دقیقه قبل / روزنامه هفت صبح

پرتره امیر نوروزی، بازیگری که آرام و پیوسته جای خود را در قاب پیدا کرد

کارنامه امیر نوروزی، یک نمودار صعودی با شیبی منطقی و پایدار است

 واکنش دفتر عارف به اعلام نرخ بنزین ۸۰هزار تومانی
۲۸ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

واکنش دفتر عارف به اعلام نرخ بنزین ۸۰هزار تومانی

معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر معاون اول رئیس‌جمهور، ادعای ساختگی برخی کانال‌های غیررسمی مبنی بر اظهارات «محمد رضا عارف» درباره نرخ بنزین ۸۰ هزار تومانی را تکذیب کرد.