قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۳/۱۳

سقوط یک بالگرد نیروی دریایی انگلیس

نیروی دریایی انگلیس از سقوط یکی از بالگردهای خود خبر داد.
 سقوط یک بالگرد نیروی دریایی انگلیس



۲ ساعت قبل / سایت نورنیوز

پولی که از جیب انگلیسی‌ها می‌رود؛ هزینه میلیونی حفاظت از شاهزاده هری و همسرش

نورنیوز- گروه بین الملل: شبکه اسکای نیوز روز جمعه به نقل از «دال بابو» رئیس پیشین پلیس لندن گزارش داد که تامین امنیت شاهزاده هری و خانواده‌اش می‌تواند میلیون‌ها پوند برای بودجه دولت انگلیس هزینه داشته باشد. 

به نوشته این شبکه، اگر تصمیم گرفته شود که امنیت دولتی برای شاهزاده هری و همسرش «مگان مارکل» فراهم شود، این اقدام می‌تواند میلیون‌ها پوند هزینه در پی داشته باشد.

با این حال، طبق این گزارش، اگر شاهزاده هری در انگلیس محافظان امنیتی خصوصی استخدام کند، آن‌ها بر اساس قوانین این کشور اجازه حمل سلاح نخواهند داشت. با این وجود، اسکای نیوز گزارش داد که سازمان‌های اطلاعاتی انگلیس می‌توانند در هر مورد، ارزیابی جداگانه‌ای درباره نیاز به تامین امنیت دولتی اضافی از جمله استفاده از پلیس مسلح انجام دهند.

در سال ۲۰۲۰، شاهزاده هری و همسرش پس از بروز اختلاف با خانواده سلطنتی، انگلیس را ترک کردند و از وظایف سلطنتی خود کناره گرفتند. در پی این اتفاق، کمیته اجرایی حفاظت از خاندان سلطنتی و شخصیت‌های عمومی انگلیسی تصمیم گرفت که هری دیگر به همان سطح بالای حفاظت امنیتی که برای سایر اعضای خانواده سلطنتی در نظر گرفته می‌شود، نیاز ندارد.

تأمین بودجه امنیتی مدت‌هاست یکی از منابع تنش میان هری و وزارت کشور انگلیس بوده است؛ این وزارتخانه مسئول تصمیم‌گیری درباره چنین تدابیر امنیتی است. روزنامه تایمز گزارش داده است که در حال حاضر هیچ برنامه‌ای برای تامین حفاظت مسلحانه با بودجه مالیات‌دهندگان برای این زوج و خانواده‌شان وجود ندارد.

سال گذشته، هری پس از یک نبرد حقوقی طولانی درباره سطح امنیتی که او و خانواده‌اش هنگام سفر به انگلیس از آن برخوردار خواهند بود، شکست خورد؛ این در حالی بود که پس از کناره‌گیری این زوج از نقش اعضای فعال خانواده سلطنتی، حفاظت امنیتی خودکار و تامین‌شده از سوی مالیات‌دهندگان در رابطه با آن‌ها لغو شده بود.

هری در جریان شکایت حقوقی خود علیه وزارت کشور در بیانیه شهادت خود گفته بود: «انگلیس خانه من است. انگلیس بخش مهمی از میراث فرزندانم و جایی است که می‌خواهم آن‌ها همان‌قدر که در حال حاضر در آمریکا زندگی می‌کنند، در آن احساس کنند در خانه هستند.»

وی در ادامه تاکید کرده بود: «اگر نتوان از امنیت آن‌ها هنگام حضور در خاک انگلیس اطمینان حاصل کرد، چنین چیزی ممکن نیست. من نمی‌توانم همسرم را این‌گونه در معرض خطر قرار دهم و با توجه به تجربیاتی که در زندگی داشته‌ام، تمایلی ندارم خودم را نیز بی‌دلیل در معرض خطر قرار دهم.»


۵ ساعت قبل / سایت نورنیوز

کاهش شدید تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز؛ تنها 7 شناور عبور کردند

نورنیوز- گروه بین الملل: به گزارش الجزیره،‌ مرکز عملیات تجارت دریایی انگلیس اعلام کرد تردد کشتی‌ها از مبدأ و به مقصد خلیج فارس به چهار درصد سطح پیش از درگیری کاهش یافته است.

این گزارش در حالی است که طبق تازه ترین داده های شرکت کپلر (Kpler) که در زمینه ردیابی حرکت کشتی ها فعالیت می کند، تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به شدت کاهش پیدا کرده است.

طبق این داده‌ها، طی دیروز پنج شنبه گذشته تنها ۷ شناور از تنگه هرمز عبور کرده اند.

نشریه آمریکایی پولیتیکو پیشتر در گزارشی نوشته بود که دولت ترامپ مدعی است که تنگه هرمز برای تجارت باز است و عبور و مرور نفتکش‌ها در جریان است، اما ردیاب‌های بازار تصویر چندان خوش‌بینانه‌ای در این خصوص ندارند.

مقام های کشورمان هم همیشه تأکید کرده اند که تا رفتار آمریکا تغییر نکند و هزینه نقض تفاهم‌نامه اسلام آباد را متقبل نشود، تغییری در وضعیت تردد تنگه هرمز ایجاد نخواهد شد و عبور و مرور شناورها بر اساس تصمیم نیروهای مسلح ایران خواهد بود.




 هیچکس نمی‌داند چه کسی ایران را رهبری می‌کند |  ما در ایران بسیار فعال بودیم...
۱۶ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

هیچکس نمی‌داند چه کسی ایران را رهبری می‌کند | ما در ایران بسیار فعال بودیم...

کابوس تسلط منطقه‌ای تهران، رئیس‌جمهور آمریکا را به تناقض‌گویی بی‌سابقه‌ای واداشته است.

 سفر ولیعهد عربستان به فرانسه برای دیدار با امانوئل ماکرون
۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

سفر ولیعهد عربستان به فرانسه برای دیدار با امانوئل ماکرون

محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی، در سفری رسمی وارد فرانسه شد تا با رئیس‌جمهور این کشور درباره تحولات جاری در منطقه غرب آسیا گفتگو کند.

 رزمایش مشترک هوایی چین و امارات
۷ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

رزمایش مشترک هوایی چین و امارات

وزارت دفاع چین اعلام کرد که نیروهای هوایی چین و امارات از اواخر ماه اوت تا اواسط سپتامبر، رزمایش مشترکی را در سین‌کیانگ در شمال‌غرب چین، برگزار خواهند کرد

 هشدار اف‌بی‌آی درباره احتمال حمله پهپادی ایران به سواحل کالیفرنیا
۵ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

هشدار اف‌بی‌آی درباره احتمال حمله پهپادی ایران به سواحل کالیفرنیا

ای‌بی‌سی‌نیوز مدعی شده است اف‌بی‌آی در هشداری به پلیس کالیفرنیا درباره احتمال حمله پهپادی ایران به اهدافی در این ایالت هشدار داده است؛ ادعایی که بر پایه اطلاعاتی تأییدنشده مطرح شده است.

 برخی فرماندهان سپاه موضع محتاطانه‌ای به پیمان مکه دارند/ دولتی‌ها استقبال کردند
۱۴ ساعت قبل / سایت تابناک

برخی فرماندهان سپاه موضع محتاطانه‌ای به پیمان مکه دارند/ دولتی‌ها استقبال کردند

یک اتاق فکر ترکیه‌ای مدعی است برخی در سپاه پاسداران ایران، موضع محتاطانه‌تری نسبت به پیمان مکه دارند.

 آژیر بحران در بازار جهانی انرژی
۱۳ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

آژیر بحران در بازار جهانی انرژی

دنیای اقتصاد: چراغ‌های قرمز در بازارهای انرژی روشن شده‌اند. قیمت نفت دوباره به شکل نگران‌کننده‌ای بالا رفته است اما مشکل بزرگ‌تری در لایه‌های پنهان بازار وجود دارد.