قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۳/۲۰

بازگشت ۱۱۰ دانش آموز بازمانده از تحصیل در فارس

مدیرکل آموزش و پرورش فارس، گفت: طرح «قاضی در مدرسه» را در ۲۲۶ مدرسه استان اجرایی کردیم همچنین با تلاش های صورت گرفته تعداد ۱۱۰ دانش آموز بازمانده از تحصیل را در سال تحصیلی جاری به مدرسه بازگرداندیم.
 بازگشت ۱۱۰ دانش آموز بازمانده از تحصیل در فارس



۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

نرخ لباس فرم دانش‌آموزان مشهد اعلام شد

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، بر اساس اعلام اداره انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش خراسان رضوی، حتی در صورت تفاوت جنس یا نوع پارچه، تولیدکنندگان لباس فرم مدارس اجازه دریافت وجه بیشتر از مبالغ تعیین‌شده در نرخنامه را ندارند. همچنین به مدارس توصیه شده است از تغییر طرح، رنگ و مدل لباس فرم دانش‌آموزان در سال تحصیلی پیش‌رو خودداری کنند.

در این اطلاعیه تأکید شده است والدین در صورت مناسب بودن سایز و وضعیت لباس فرم سال گذشته، می‌توانند از همان لباس برای سال تحصیلی جدید استفاده کنند. همچنین والدین می‌توانند شکایات و اعتراضات خود درباره لباس فرم مدارس را از طریق پیامک به شماره ۳۰۰۰۶۱۰۳۱۱ اعلام کنند.


۹ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

آتش‌سوزی در ارتفاعات مسقان کوهمره سرخی/تلاش برای مهار کامل حریق ادامه دارد

به گزارش ایلنا، آتش‌سوزی از ظهر امروز جمعه در بخش‌هایی از پوشش جنگلی و ارتفاعات روستای مسقان در دهستان کوهمره سرخی آغاز شد و با توجه به شرایط منطقه و پوشش جنگلی، نیروهای منابع طبیعی برای جلوگیری از گسترش حریق به محل اعزام شدند.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری فارس با اشاره به آخرین وضعیت این حریق گفت: آتش‌سوزی از حدود دو ساعت پیش در ارتفاعات روستای مسقان آغاز شد و بلافاصله نیروهای منابع طبیعی شیراز در محل حضور یافتند.

شهرام منتصری افزود: با توجه به گستردگی و شرایط حریق، نیروهای منابع طبیعی شهرستان کوار نیز به محل اعزام شدند و در کنار نیروهای شیراز در چند نقطه مشغول عملیات اطفا هستند.

وی با بیان اینکه اولویت نیروهای حاضر در منطقه جلوگیری از پیشروی آتش و سرایت آن به سایر بخش‌های جنگلی است، ادامه داد: عملیات مهار حریق در چند جبهه در حال انجام است و نیروها تلاش می‌کنند آتش را هرچه سریع‌تر به‌طور کامل خاموش کنند.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری فارس تاکید کرد: حریق هنوز به‌طور کامل خاموش نشده، اما در حال حاضر تحت کنترل است و اجازه گسترش آن به مناطق دیگر داده نشده است.

منتصری ابراز امیدواری کرد با ادامه تلاش نیروهای منابع طبیعی، حریق در ساعات آینده به‌طور کامل مهار و خاموش شود.

دهستان کوهمره سرخی در حدود ۴۵ کیلومتری جنوب شرق شیراز قرار دارد و از مناطق دارای پوشش جنگلی و جاذبه‌های طبیعی استان فارس محسوب می‌شود که در فصل گرما همواره با خطر وقوع آتش‌سوزی مواجه است. انتهای پیام/


۱۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

پرونده اتللو قهرمانی کشور در شیراز بسته شد

به گزارش ایلنا، شیراز در روزهای اخیر میزبان یکی از متفاوت‌ترین رویدادهای ورزشی کشور بود؛ رقابتی که در آن به جای قدرت بدنی، تمرکز، تحلیل، آینده‌نگری و قدرت تصمیم‌گیری حرف نخست را می‌زد.

رقابت‌های اتللو قهرمانی کشور با حضور ۷۰ ورزشکار از استان‌های فارس، البرز، کردستان، کرمان، یزد، خوزستان، کرمانشاه، اصفهان، تهران، آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی در خانه شطرنج فارس برگزار شد و ورزشکاران در فضایی رقابتی و در عین حال دوستانه برای کسب عنوان قهرمانی کشور به مصاف یکدیگر رفتند.

این مسابقات با همکاری هیئت شطرنج استان فارس، هیئت ورزش‌های همگانی شهرستان شیراز، سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز و انجمن بازی‌های فکری ایران برگزار شد و جمعی از داوران، مربیان و فعالان این رشته از سراسر کشور در آن حضور داشتند.

در پایان این رقابت‌ها، در بخش برادران، حسن رستمی‌پور از کرمان به مقام قهرمانی رسید، دانیال پورحمزه از خوزستان نایب‌قهرمان شد و رضا شایسته‌تسلیخ از تهران در جایگاه سوم قرار گرفت.

در بخش خواهران نیز فاطمه تراشی‌کاشانی از تهران عنوان نخست را به دست آورد، الهه محمدعلیان از یزد دوم شد و ماه‌سلطان ذوالفقاروانانی از خوزستان مقام سوم را کسب کرد.

در رده زیر ۱۲ سال نیز سیده نازنین حسینی از فارس قهرمان شد، محمدعلی حاصلی‌خانکهدانی از فارس به مقام دوم رسید و ریحانه سادات مسعودی از فارس در جایگاه سوم ایستاد.

 رئیس هیئت ورزش‌های همگانی استان فارس در آیین اختتامیه این مسابقات با قدردانی از حضور ورزشکاران، داوران و عوامل اجرایی اظهار کرد: بازی‌های فکری بخش مهمی از ورزش همگانی هستند و در کنار ایجاد نشاط و رقابت سالم، می‌توانند به تقویت تمرکز، قدرت تحلیل، برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری افراد کمک کنند.

سیروس پاک‌فطرت،افزود: میزبانی شیراز از نخستین رویداد دومین المپیاد کشوری بازی‌های فکری ایران برای فارس یک افتخار است و حضور ورزشکارانی از ۱۱ استان کشور نشان داد که اتللو از ظرفیت بالایی برای توسعه و فراگیر شدن برخوردار است.

پاک‌فطرت با اشاره به حضور ورزشکاران نوجوان در این رقابت‌ها ادامه داد: توجه به رده‌های پایه از اولویت‌های مهم در توسعه ورزش‌های فکری است و حضور استعدادهای نوجوان می‌تواند آینده این رشته را در کشور تضمین کند.

رئیس هیئت ورزش‌های همگانی استان فارس همچنین از تلاش تمامی عوامل برگزاری مسابقات قدردانی کرد و گفت: هدف از برگزاری این رویدادها تنها کسب مدال نیست، بلکه ایجاد زمینه برای حضور خانواده‌ها و نسل جوان در فعالیت‌های فکری و ورزشی و گسترش فرهنگ نشاط و سلامت اجتماعی است.

 نماینده فدراسیون جهانی اتللو در ایران و سرداور مسابقات نیز با اشاره به ویژگی‌های این رشته اظهار کرد: اتللو در ظاهر بازی ساده‌ای با مهره‌های سیاه و سفید است، اما در سطح حرفه‌ای، بازیکن باید چندین حرکت جلوتر را پیش‌بینی کند و برای هر تصمیم، پیامدهای آن را در صفحه بازی بسنجد.

علی طالبی‌زاده، افزود: این مسابقات فرصت مناسبی برای افزایش سطح فنی بازیکنان، تبادل تجربه میان مربیان و داوران و شناسایی استعدادهای جدید بود و حضور ورزشکاران از استان‌های مختلف نشان‌دهنده ظرفیت رو به رشد اتللو در کشور است.

طالبی‌زاده با تأکید بر اهمیت رده‌های پایه گفت: حضور نوجوانان در این رقابت‌ها اتفاقی ارزشمند است و می‌تواند مسیر ورود نسل جدید به مسابقات حرفه‌ای اتللو را هموار کند.

مرجان زارعی، نایب‌رئیس هیئت ورزش‌های همگانی استان فارس نیز با اشاره به برگزاری موفق این رویداد ملی گفت: شیراز از ظرفیت بسیار خوبی برای میزبانی مسابقات ملی در حوزه ورزش‌های فکری برخوردار است و این رقابت‌ها علاوه بر ایجاد فرصت برای ورزشکاران، زمینه آشنایی و ارتباط بیشتر فعالان این رشته در سراسر کشور را فراهم کرد.

وی افزود: آنچه در این مسابقات اهمیت داشت، تنها نتیجه و مدال نبود؛ بلکه ورزشکاران، مربیان و داوران در فضایی سالم در کنار یکدیگر قرار گرفتند و تجربیات خود را به اشتراک گذاشتند.

زارعی خاطرنشان کرد: استمرار چنین رویدادهایی می‌تواند زمینه حضور بیشتر کودکان، نوجوانان و خانواده‌ها در ورزش‌های فکری را فراهم کرده و این رشته‌ها را به بخشی از سبک زندگی سالم و نشاط اجتماعی تبدیل کند. انتهای پیام/




 راز روبرو نشدن اسرائیل با ایران چیست؟ | پشت پرده نقشه شوم برای این کشورها
۴۰ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

راز روبرو نشدن اسرائیل با ایران چیست؟ | پشت پرده نقشه شوم برای این کشورها

جان مرشایمر، تئوریسین روابط بین‌الملل، پرده از وحشت فلج‌کننده صهیونیست‌ها پس از تقابل اخیر برداشت. به گفته او، ضربات ویرانگر موشک‌های ایران در «جنگ ۴۰ روزه» چنان تل‌آویو را در هم کوبیده که آن‌ها به هر قیمتی از رویارویی جدید فرار می‌کنند. اما اسرائیل چگونه واشنگتن را قربانی بقای خود کرده است؟

 اماواگرها بر سر اصلاح قیمت بنزین زیر سایه جنگ | حق‌شناس: اصلاحات اقتصادی نباید ناگهانی، شوک‌آور و بدون اطلاع انجام شود
۵۳ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

اماواگرها بر سر اصلاح قیمت بنزین زیر سایه جنگ | حق‌شناس: اصلاحات اقتصادی نباید ناگهانی، شوک‌آور و بدون اطلاع انجام شود

اقتصادنیوز: یک تحلیلگر بازارهای مالی می‌گوید: افزایش قیمت بنزین اثر تورمی دارد. اصلاً نمی‌گویم که این طرح نباید اجرا شود، بلکه معتقد هستم باید اجرا شود، منتها زمان و شرایط خاص خودش را دارد.

 هشدار همتی
۲ ساعت قبل / روزنامه شرق

هشدار همتی

«ممکن است بدمن دولت شوم اما باید به هرکس که پول خواست بگویم شرمنده نداریم»؛ این جملاتی است که عبدالناصر همتی، رئیس بانک مرکزی، در یک گفت‌وگوی صریح و کم‌سابقه در تلویزیون به زبان آورد و شفاف گفت که دولت در تنگنای مالی پیچیده‌ای به سر می‌برد.

 سازمان ملل خواستار تسهیل حضور مقامات فلسطینی در آمریکا شد
۳ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

سازمان ملل خواستار تسهیل حضور مقامات فلسطینی در آمریکا شد

سازمان ملل متحد ضمن ابراز بی‌اطلاعی از دریافت هرگونه اطلاعیه رسمی از واشنگتن درباره ممانعت احتمالی از سفر محمود عباس به نیویورک، از آمریکا به عنوان کشور میزبان خواست به تعهدات خود در قبال تسهیل ورود مقامات و دیپلمات‌ها برای حضور در نشست‌های این سازمان پایبند باشد.

 آرتتا خیال رئال مادرید را راحت کرد؛ زوبیمندی فروشی نیست!
۴ ساعت قبل / سایت فوتبالی

آرتتا خیال رئال مادرید را راحت کرد؛ زوبیمندی فروشی نیست!

پایگاه خبری فوتبالی- میکل آرتتا سرمربی آرسنال، موضع روشنی درباره آینده مارتین زوبیمندی اتخاذ کرده و تأکید کرده است که این هافبک اسپانیایی در برنامه‌های فصل جدید توپچی‌ها قرار دارد. به گزارش فوتبالی، این موضع در شرایطی مطرح شده که رئال مادرید بار دیگر علاقه خود به جذب زوبیمندی را افزایش داده و شرایط او را زیر نظر گرفته است. زوبیمندی تابستان گذشته پس از مدت‌ها مذاکره، با قراردادی حدود ۶۵ میلیون یورو از رئال سوسیداد به آرسنال پیوست و خیلی زود به یکی از مهره‌های مهم خط میانی آرتتا تبدیل شد. او در نخ ...,رئال مادرید,آرسنال,مارتین زوبیمندی,میکل آرتتا,نقل و انتقالات,پیشنهاد سردبیر

 «نبرد هرمز» روز چهل و سوم | گزارش درحال به روز رسانی
۳۳ دقیقه قبل / سایت فراز

«نبرد هرمز» روز چهل و سوم | گزارش درحال به روز رسانی

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز چهل و دوم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۷ روز می‌گذرد، سازمان عملیات تجارت دریایی ب...