قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۴/۰۲

ظرفیت تولید گوشت مرغ در هرمزگان به ۵۴ هزار تن رسید/ فعالیت ۳۲۰ واحد مرغداری در استان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان با اشاره به فعالیت ۳۲۰ واحد مرغداری، اعلام کرد: ظرفیت تولید سالانه گوشت سفید در این استان به ۵۴ هزار تن می‌رسد.
 ظرفیت تولید گوشت مرغ در هرمزگان به ۵۴ هزار تن رسید/ فعالیت ۳۲۰ واحد مرغداری در استان



۱۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

سفر وزیر جهاد کشاورزی به هرمزگان باید گره‌گشا باشد - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، احمد مرادی عصر پنجشنبه در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان هرمزگان که با حضور غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی برگزار شد، اظهار داشت: حضور وزیر جهاد کشاورزی در هرمزگان فرصت ارزشمندی است و انتظار می‌رود این سفر دستاوردهای ملموس و مشخصی برای مردم استان داشته باشد.

وی با اشاره به گستردگی حوزه مسئولیت وزارت جهاد کشاورزی در بخش‌های کشاورزی، دامداری و شیلات افزود: مطالبات و مشکلات استان از سوی استاندار، نماینده ولی‌فقیه و نمایندگان مجلس مطرح شده و وزیر نیز در جریان مسائل هرمزگان قرار دارد؛ بنابراین انتظار داریم برای مطالبات مهم استان تصمیم‌های عملیاتی و مؤثر اتخاذ شود.

نماینده مردم هرمزگان در مجلس یکی از مطالبات مهم استان را احیای مرکز تحقیقات کشاورزی حاجی‌آباد عنوان کرد و گفت: این مرکز با بیش از 150 هکتار زمین از ظرفیت مهمی در حوزه تحقیقات و توسعه کشاورزی برخوردار است، اما اکنون از ظرفیت آن به‌درستی استفاده نمی‌شود و نیازمند دستور و پیگیری جدی وزارت جهاد کشاورزی است.

مرادی همچنین با اشاره به سد زاکین اظهار کرد: این پروژه حدود 98 درصد پیشرفت فیزیکی دارد، اما سال‌هاست تنها 2 درصد از عملیات آن باقی مانده و به بهره‌برداری نرسیده است.

وی تکمیل سد زاکین را در تأمین آب مورد نیاز بخش کشاورزی مؤثر دانست و خواستار تأمین اعتبار لازم برای اتمام و بهره‌برداری از این پروژه شد.

نماینده مردم هرمزگان در مجلس همچنین بر ضرورت تداوم حمایت از پروژه‌های سدهای آبخیزداری استان تأکید کرد و گفت: سال گذشته با همکاری استانداری و استفاده از اعتبارات وزارت نفت، منابعی برای اجرای این پروژه‌ها اختصاص یافت و انتظار می‌رود روند تأمین اعتبار برای تکمیل طرح‌های آغازشده ادامه پیدا کند.

مرادی در بخش دیگری از سخنان خود با قدردانی از اقدامات دولت در تأمین کالاهای اساسی هرمزگان در جریان جنگ اخیر، خاطرنشان کرد: با مدیریت استاندار و تلاش مجموعه دولت، در آن مقطع کمبود جدی در تأمین کالاهای مورد نیاز مردم استان ایجاد نشد.

وی در پایان بر ضرورت رسیدگی به مشکلات سرمایه‌گذاران، تجار و بازرگانان هرمزگان در حوزه صادرات و واردات تأکید کرد و خواستار حمایت دولت و دستگاه‌های مرتبط برای رفع موانع فعالیت بخش خصوصی استان شد.

انتهای پیام/864  


۱۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

وزارت جهاد کشاورزی برای احیای باغات لیموترش هرمزگان ورود کند - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، آیت‌الله محمد عبادی‌زاده در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان هرمزگان با حضور وزیر جهاد کشاورزی، با اشاره به ظرفیت‌های گسترده این استان در حوزه‌های کشاورزی، شیلات و اقتصاد دریا اظهار داشت: حضور وزیر جهاد کشاورزی و مدیران این وزارتخانه در هرمزگان باید به تصمیم‌های مؤثر برای فعال‌سازی ظرفیت‌های مغفول‌مانده استان منجر شود.

وی با اشاره به وضعیت باغات لیموترش هرمزگان افزود: لیموترش یکی از محصولات مهم و دیرینه استان است، اما شیوع آفات در سال‌های گذشته بخش قابل توجهی از این سرمایه را با مشکل مواجه کرده و عمر اقتصادی درختان را کاهش داده است.

نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان بر ضرورت ورود جدی وزارت جهاد کشاورزی برای احیای این باغات تأکید کرد و گفت: مراکز تحقیقاتی، دانشگاه‌ها و مجموعه‌های تخصصی باید برای شناسایی و کنترل آفات و آفت‌زدایی باغات برنامه جدی داشته باشند و در صورت نیاز از تجربیات و دستاوردهای مراکز تحقیقاتی سایر کشورها نیز استفاده شود.

آیت‌الله عبادی‌زاده اصلاح الگوی کشت را از دیگر ضرورت‌های کشاورزی هرمزگان دانست و اظهار کرد: استان از سواحل گسترده، اراضی ساحلی و منابع آب شور برخوردار است و باید با استفاده از دانش و فناوری روز، ظرفیت کشت‌های سازگار با شوری و شرایط اقلیمی منطقه را توسعه داد.

وی همچنین بر توسعه صید فراسرزمینی تأکید کرد و گفت: با برنامه‌ریزی مناسب، استفاده از ظرفیت‌های قانونی و همکاری‌های منطقه‌ای می‌توان از ظرفیت شناورهای دارای توان فعالیت در آب‌های دور و مناطق مجاز صید، بهره بیشتری گرفت.

نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان در ادامه خواستار تسریع در جبران خسارت واحدهای تولیدی آسیب‌دیده از جمله مرغداری‌ها شد و افزود: بسیاری از بهره‌برداران خسارت‌دیده توان مالی کافی برای بازگشت سریع به چرخه تولید را ندارند و با وجود برآورد خسارت‌ها و طرح وعده‌هایی برای حمایت، پرداخت و اجرای این حمایت‌ها باید با سرعت بیشتری انجام شود.

آیت‌الله عبادی‌زاده توسعه پرورش ماهی در قفس را نیز از ظرفیت‌های مهم هرمزگان عنوان کرد و گفت: این استان قابلیت‌های طبیعی مناسبی برای توسعه آبزی‌پروری دریایی دارد و حمایت هدفمند از سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان این بخش می‌تواند به افزایش تولید، ایجاد اشتغال، تأمین نیاز بازار و تقویت اقتصاد دریامحور منجر شود.

وی تأکید کرد: هرمزگان در حوزه‌های کشاورزی، شیلات، گردشگری و اقتصاد دریا ظرفیت‌های کم‌نظیری دارد که باید با برنامه‌ریزی علمی و حمایت اجرایی، از ظرفیت بالقوه به ثروت و اشتغال پایدار تبدیل شود.

انتهای پیام/864  


۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

پالایش نفت بندرعباس فاتح شهرآورد فوتسال هرمزگان شد - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، نخستین شهرآورد فوتسال هرمزگان در فصل جدید لیگ برتر فوتسال کشور، امشب از ساعت 19 در سالن اروند بندرعباس برگزار شد و پالایش نفت بندرعباس موفق شد با ارائه نمایشی بهتر، فولاد هرمزگان را از پیش رو بردارد.

در این دیدار، محمدحسین بازیار و امیر خون‌جهان برای پالایش نفت بندرعباس گلزنی کردند تا شاگردان علیرضا افضل نخستین سه امتیاز فصل را با پیروزی 2 بر صفر در این رقابت استانی به دست آورند.

پالایش نفت بندرعباس با این پیروزی و کسب سه امتیاز، در پایان هفته نخست در رده دوم جدول لیگ برتر فوتسال قرار گرفت؛ جایگاهی که می‌تواند شروع امیدوارکننده‌ای برای تیم تازه‌متولی شده پالایش نفت با هدایت افضل باشد.

در سوی مقابل، فولاد هرمزگان که فصل گذشته را با قرار گرفتن در رتبه ششم جدول به پایان رسانده بود، در نخستین مسابقه فصل جدید مغلوب هم‌استانی خود شد و در پایان هفته اول در رده سیزدهم جدول ایستاد.

فولاد هرمزگان در فصل جدید همچنان با هدایت علی امیری به میدان می‌رود و در ادامه رقابت‌ها به دنبال جبران این شکست و بهبود جایگاه خود در جدول خواهد بود.

این پیروزی برای پالایش نفت بندرعباس از آن جهت اهمیت بیشتری دارد که دو نماینده هرمزگان فصل گذشته به ترتیب در رتبه‌های ششم و هشتم جدول قرار گرفته بودند و هر دو تیم در فصل جدید با هدف حضور در جمع تیم‌های بالای جدول پا به رقابت‌ها گذاشته‌اند.

انتهای پیام/864  




 رشد بورس در 6 ماهه دوم سال کندتر از نیمه اول خواهد بود / صنایع غذایی، زراعتی و دارویی در صدر صنایع سودآور
۱ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

رشد بورس در 6 ماهه دوم سال کندتر از نیمه اول خواهد بود / صنایع غذایی، زراعتی و دارویی در صدر صنایع سودآور

بازار سرمایه در آستانه نیمه دوم سال با ابهامات سیاسی و اقتصادی مواجه است. مهدی دلبری، کارشناس بازار سرمایه، در گفت‌وگو با تجارت‌نیوز به بررسی این شرایط و اولویت‌های سرمایه‌گذاری پرداخته است.

 پیش‌بینی طلا و سکه در هفته نخست شهریور | سکه گرمی با سود ۷.۴ درصدی صدرنشین بازدهی شد، ربع سکه عقب ماند
۲ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

پیش‌بینی طلا و سکه در هفته نخست شهریور | سکه گرمی با سود ۷.۴ درصدی صدرنشین بازدهی شد، ربع سکه عقب ماند

اقتصادنیوز: بازار طلا و سکه در هفته پایانی مردادماه با بازدهی مثبت تمام اقلام همراه شد؛ در این میان سکه گرمی با ۷.۴ درصد بیشترین سود هفتگی را ثبت کرد، در حالی که ربع‌سکه با ۲.۴۵ درصد، کم‌بازده‌ترین دارایی بازار بود.

 رشفورد مطرود هنوز حرف آخرش را نزده!
۱ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

رشفورد مطرود هنوز حرف آخرش را نزده!

بارسلونا ناامیدش کرد، اما کریک به او فرصت دوباره داد؛ مارکوس رشفورد می‌خواهد بازگشتی که شبیه یک شکست بزرگ بود را به فرصتی برای فتح دوباره اولدترافورد تبدیل کند.

 چرا ذرت ۳۷۰ دلاری در بازار ایران گران می‌فروخته می‌شود؟ / چه کسی مجوز ورود گوشت بوفالو به سفره‌های مردم را داد؟
۵۱ دقیقه قبل / سایت تابناک

چرا ذرت ۳۷۰ دلاری در بازار ایران گران می‌فروخته می‌شود؟ / چه کسی مجوز ورود گوشت بوفالو به سفره‌های مردم را داد؟

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام، واردات گسترده ذرت و سویا از کشورهای حاشیه دریای سیاه را یک «ضرورت» نامید و ادعا کرد که این حجم از واردات تنها برای پر کردن خ...

 وجود برخی مواد حساسیت‌زا در شامپو‌های سر و بدن
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

وجود برخی مواد حساسیت‌زا در شامپو‌های سر و بدن

معاون اداره کل فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، با اشاره به استفاده از برخی مواد نگه‌دارنده در شامپوها، بر ضرورت توجه مصرف کنندگان به ترکیبات...

 قاب تاریخ| تبلیغ جالب تافت مو در جراید سال 1352
۱۶ دقیقه قبل / روزنامه هفت صبح

قاب تاریخ| تبلیغ جالب تافت مو در جراید سال 1352

عکس‌هایی از مشاهیر تاریخ معاصر ایران، شهرهای ایران، خودروهای نوستالژیک، عکس‌های فوتبالی و...