قیمت طلا امروز




 سایت اقتصادآنلاین / ۱۴۰۵/۰۳/۱۹

مسیر جدید یادگیری در بازار سرمایه / هنر چگونه به کمک بورس می‌آید؟

مدیرعامل شرکت اطلاع‌رسانی و آموزش بورس در یادداشتی به موضوع ظرفیت هنر در انتقال مفاهیم آموزشی اشاره کرد و نمایش «دندون‌گیر» را نمونه‌ای موفق از پیوند میان هنر و آموزش دانست.
 مسیر جدید یادگیری در بازار سرمایه / هنر چگونه به کمک بورس می‌آید؟



 عملکرد نیمه نخست «سهگمت» چگونه بود؟
۲۵ دقیقه قبل / سایت بورس 24

عملکرد نیمه نخست «سهگمت» چگونه بود؟

به گزارش کدال نگر بورس24 ، شرکت سیمان هگمتان که با نماد سهگمت در بازار بورس ایران فعالیت می کند، صورت های مالی منتهی به تیر ماه سال 1405 را منتشر کرد. این شرکت در مدت زمان مورد بررسی 2086 میلیارد تومان درآمد عملیاتی شناسایی کرد که در مقایسه با درآمد عملیاتی 1737 میلیارد تومانی محقق شده در دوره مشابه سال گذشته افزایش 20 درصدی داشت. از سوی دیگر بهای تمام شده شرکت نیز با رشد 38 درصدی نسبت به 6 ماهه سال قبل همراه شد و این واحد تجاری به سود ناخالص 961 میلیارد تومانی دست یافت که با رشد 4 درصدی همراه بود. 

با بررسی بیشتر صورت های مالی منتشر شده این واحد تجاری مشخص می شود سود عملیاتی نیز تا پایان خرداد ماه به رقم 881 میلیارد تومان رسید و افت 1 درصدی را به ثبت رساند. سود خالص هم با افزایش 4 درصدی از 973 میلیارد تومان به 1008 میلیارد تومان معادل 13831 ریال به ازای هر سهم افزایش یافت.




 توضیحات «فسبزوار» در خصص عملکرد
۲۵ دقیقه قبل / سایت بورس 24

توضیحات «فسبزوار» در خصص عملکرد

به گزارش کدال نگر بورس24 ، شرکت پارس فولاد سبزوار در خصوص برخی موارد عملکرد خود شفاف سازی نمود.

فسبزوار بیان کرد افزایش ۱۱۱ درصدی سود عملیاتی شرکت در دوره شش ماهه منتهی به ۱۴۰۵.۰۳.۳۱ نسبت به دوره مشابه سال قبل به مبلغ ۲۵,۰۹۲,۴۴۴ میلیون ریال عمدتاً ناشی از رشد ۱۳ درصدی در مقدار فروش معادل ۴۷,۰۵۹ تن و افزایش ۶۲ درصدی نرخ فروش محصولات است که منجر به تحقق رشد ۸۳ درصدی در درآمدهای عملیاتی گردیده است.

در دوره گزارش مبلغ ۵۶,۱۱۰ میلیون ریال حاصل از فروش محصولات فرعی نرمه گندله در سرفصل سایر درآمدها شناسایی شده است. این در حالی است که در دوره مشابه سال قبل مبلغ ۲۳٬۹۳۷ میلیون ریال از بابت اقلام مشابه در سرفصل درآمدهای عملیاتی طبقه بندی شده بود که به منظور شفافیت در گزارشگری مالی در دوره جاری تجدید طبقه بندی گردید. علاوه بر موارد فوق استقرار نظام مدیریت هزینه ها نیز نقش مؤثری در بهبود حاشیه سود و عملکرد مالی شرکت ایفا نموده است.



 قیمت روز میوه و تره‌بار پنجشنبه 29 مرداد 1405 + جدول
۳۶ دقیقه قبل / سایت شهر بورس

قیمت روز میوه و تره‌بار پنجشنبه 29 مرداد 1405 + جدول

به گزارش شهر بورس، بر اساس اعلام سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران، قیمت انواع میوه در میادین تهران اعلام شد. در این فهرست، شاه‌توت با قیمت ۳۹۹ هزار تومان و زنجبیل تازه با نرخ ۳۶۰ هزار تومان در میان گران‌ترین اقلام قرار دارند. فهرست عناوین جدول قیمت میوه امروز گران‌ترین میوه‌های فهرست ارزان‌ترین میوه‌های فهرستجدول قیمت میوه امروزنوع میوهقیمتآناناس طلایی۲۶۵ هزار تومانآلبالو پیوندی۲۳۵ هزار تومانآلبالو رسمی۲۶۵ هزار تومانآلو شابلون و سانتورزا۱۶۵ هزار تومانآلو قطره‌طلا۱۹۰ هزار تومانانواع آلو۱۶۰ هزار تومانانبه۳۳۸ هزار تومانانواع انجیر۱۸۵ هزار تومانانگور بی‌دانه سفید۱۶۵ هزار تومانانگور بی‌دانه قرمز۱۶۵ هزار تومانانگور رطبی۱۳۵ هزار تومانانگور عسگری۱۴۵ هزار تومانانگور کندی و صاحبی۱۵۵ هزار تومانسایر انواع انگور۱۴۰ هزار تومانآووکادو۲۳۰ هزار تومانبلوبری، بسته ۱۲۰ گرمی۱۶۰ هزار تومانپاپایا تولید داخل۳۴۰ هزار تومانپشن‌فروت، بسته ۱۲۰ گرمی۲۶۵ هزار تومانتوت‌فرنگی۲۳۰ هزار تومانجانا۵۶ هزار تومانانواع خربزه۶۰ هزار تومانخیار گلخانه‌ای۵۵ هزار تومانزغال‌اخته۲۵۰ هزار تومانزنجبیل تازه۳۶۰ هزار تومانسیب گلاب۱۹۸ هزار تومانسیب دو رنگ تابستانه۱۷۰ هزار تومانسیب گالا۱۷۰ هزار تومانسایر انواع سیب۱۴۰ هزار تومانشاه‌توت۳۹۹ هزار تومانانواع شلیل و شبرنگ۱۹۵ هزار تومانطالبی۶۹ هزار تومانعناب تازه۱۸۰ هزار تومانفندق تازه با پوست سبز۱۶۰ هزار تومانگردوی تازه با پوست سبز۱۲۰ هزار تومانانواع گلابی۲۳۰ هزار تومانانواع گیلاس۱۸۰ هزار تومانلیموترش سنگی۲۹۹ هزار تومانلیموترش مینابی۲۳۵ هزار تومانموز خوشه‌ای بالای ۱۲۰ گرم۲۵۰ هزار تومانموز خوشه‌ای زیر ۱۲۰ گرم۲۴۵ هزار تومانانواع میوه کاکتوس زرد و قرمز۱۳۰ هزار تومانهلو انجیری۱۹۸ هزار تومانهلوکاردی۱۹۸ هزار تومانهلو هسته‌جدا۱۹۵ هزار تومانانواع نارگیل۱۵۰ هزار تومانهندوانه بالای ۳ کیلوگرم۳۴ هزار تومانهندوانه زیر ۳ کیلوگرم۳۲ هزار تومانگران‌ترین میوه‌های فهرست

بر اساس نرخ‌های اعلام‌شده، برخی از بالاترین قیمت‌ها مربوط به اقلام زیر است:

شاه‌توت: کیلویی ۳۹۹ هزار تومان
زنجبیل تازه: کیلویی ۳۶۰ هزار تومان
پاپایا تولید داخل: کیلویی ۳۴۰ هزار تومان
انبه: کیلویی ۳۳۸ هزار تومان
لیموترش سنگی: کیلویی ۲۹۹ هزار تومانارزان‌ترین …



 قیمت دلار، یورو و درهم امروز پنجشنبه 29 مرداد 1405
۴۶ دقیقه قبل / سایت شهر بورس

قیمت دلار، یورو و درهم امروز پنجشنبه 29 مرداد 1405

به گزارش شهر بورس، قیمت دلار آزاد امروز ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ با رشد ۰٫۰۶ درصدی به ۱۸۹ هزار و ۲۸۰ تومان رسید. همچنین دلار حواله‌ای، یورو آزاد و حواله‌ای و درهم نیز نسبت به روز گذشته افزایش قیمت داشتند.قیمت ارز امروز ۲۹ مرداد ۱۴۰۵نوع ارزقیمت امروز (تومان)قیمت روز گذشته (تومان)تغییردلار آزاد۱۸۹٬۲۸۰—+۰٫۰۶٪دلار حواله‌ای۱۵۶٬۵۴۵۱۵۶٬۲۲۶+۳۱۹ تومانیورو آزاد۲۲۱٬۶۵۰——یورو حواله‌ای۱۸۲٬۵۸۴۱۸۰٬۹۰۰+۱٬۶۸۴ توماندرهم آزاد۵۱٬۷۳۰—افزایشدرهم حواله‌ای۴۲٬۶۲۶۴۲٬۵۳۹+۸۷ تومان

قیمت دلار حواله‌ای امروز

دلار حواله‌ای امروز با افزایش قیمت همراه شد و از ۱۵۶ هزار و ۲۲۶ تومان در روز گذشته به ۱۵۶ هزار و ۵۴۵ تومان رسید.

قیمت یورو امروز

یورو حواله‌ای نیز امروز روندی صعودی داشت. قیمت این ارز از ۱۸۰ هزار و ۹۰۰ تومان به ۱۸۲ هزار و ۵۸۴ تومان رسید.

یورو حواله‌ای در این بازه ۱٬۶۸۴ تومان افزایش قیمت داشته است. قیمت یورو در بازار آزاد نیز ۲۲۱ هزار و ۶۵۰ تومان اعلام شد.

قیمت درهم امروز

درهم حواله‌ای امروز با افزایش همراه شد و از ۴۲ هزار و ۵۳۹ تومان به ۴۲ هزار و ۶۲۶ تومان رسید؛ بنابراین نرخ حواله‌ای درهم ۸۷ تومان رشد کرده است.

قیمت درهم امارات در بازار آزاد نیز با افزایش نسبت به روز گذشته به ۵۱ هزار و ۷۳۰ تومان رسید.جمع‌بندی قیمت ارز

مهم‌ترین تغییرات بازار ارز امروز شامل موارد زیر است:

دلار آزاد با رشد ۰٫۰۶ درصدی به ۱۸۹ هزار و ۲۸۰ تومان رسید.
دلار حواله‌ای ۳۱۹ تومان افزایش یافت و به ۱۵۶ هزار و ۵۴۵ تومان رسید.
یورو حواله‌ای با رشد ۱٬۶۸۴ تومانی، ۱۸۲ هزار و ۵۸۴ تومان معامله شد.
درهم حواله‌ای نیز ۸۷ تومان افزایش یافت و به ۴۲ هزار و ۶۲۶ تومان رسید.



 لزوم توجه ویژه به بهداشت حقوقی در مسیر احیای بانک سرمایه
۵۰ دقیقه قبل / روزنامه صمت

لزوم توجه ویژه به بهداشت حقوقی در مسیر احیای بانک سرمایه

به گزارش روابط عمومی بانک سرمایه، دکتر موسی اسلامیان در این نشست با ارائه گزارشی از وضعیت عملکرد بانک و روند بهبود شاخص‌ها، حوزه حقوقی و وصول مطالبات را یکی از ارکان اثرگذار در برنامه احیا، تحول و بازآفرینی بانک سرمایه عنوان کرد و گفت: تعیین تکلیف پرونده‌های حقوقی، کیفری و اجرایی، وصول مطالبات غیرجاری، مدیریت املاک تملیکی و فروش دارایی‌های مازاد، از موضوعاتی است که نتیجه آن به‌صورت مستقیم در ترازنامه بانک و شاخص‌های کلیدی عملکرد قابل مشاهده خواهد بود.

وی با اشاره به برنامه‌های بانک برای دستیابی به کفایت سرمایه مطلوب، تسویه کامل اضافه‌برداشت از بانک مرکزی و حرکت به سمت سودآوری افزود: تحقق این اهداف نیازمند پیگیری همزمان چند محور اساسی از جمله جذب منابع ارزان‌قیمت، استفاده مؤثر از ابزارهای تعهدی، وصول مطالبات، فروش املاک و دارایی‌های مازاد و هماهنگی نزدیک میان معاونت‌های حقوقی، املاک و پشتیبانی و سایر واحدهای مرتبط است.

دکتر اسلامیان با تأکید بر اهمیت بهداشت حقوقی در فرآیندهای بانکی اظهار داشت: تمام ارکان بانک لازم است در خصوص رعایت اصول و قواعد حقوقی بیش از پیش اهتمام ورزند. وی همچنین ضمن اشاره به انسجام هیأت‌مدیره و همراهی هیأت عامل در پیشبرد برنامه‌های اصلاحی بانک گفت: هیأت‌مدیره ریسک سالم و قابل دفاع را برای عبور از شرایط خاص می‌پذیرد، اما این مسیر باید همراه با رعایت قوانین و مقررات، دانش تخصصی، تعهد حرفه‌ای و انگیزه سازمانی دنبال شود تا آثار آن در عملکرد مالی و عملیاتی بانک نمایان شود.

حسن تلیکانی عضو اجرایی هیأت‌مدیره بانک سرمایه نیز در این نشست با تأکید بر حرفه‌ای‌گری، دانش تخصصی و عملکرد دقیق در حوزه‌های حقوقی و اداری، هدفمند شدن مکاتبات، پیشگیری از تعدد نامه‌ها، کاهش بروکراسی، مدیریت زمان و رعایت صرفه و صلاح بانک را از الزامات بهبود فرآیندها دانست. وی همچنین بر ضرورت شناسایی به‌موقع ریسک‌ها و چالش‌ها، ارائه گزارش‌های متناسب با سطوح مختلف تصمیم‌گیری و حرکت اصلاحی مبتنی بر همدلی، همفکری و همکاری تأکید کرد.

فرج‌اله قدمی عضو هیأت‌مدیره بانک سرمایه نیز با اشاره به ضرورت صیانت از پرونده‌های حقوقی بانک گفت: دستیابی به نتیجه مطلوب در پرونده‌ها مستلزم اشرافیت کامل بر محتوای پرونده‌ها، حضور به‌موقع در مراجع قضایی، پیگیری …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 دولت هرچه سریعتر نسبت به وزرای ناکارآمد تعیین تکلیف بکند/ در وضعیت واردات نهاده‌های دامی فساد بیداد می‌کند
سایت اقتصاد 120

دولت هرچه سریعتر نسبت به وزرای ناکارآمد تعیین تکلیف بکند/ در وضعیت واردات نهاده‌های دامی فساد بیداد می‌کند

در وضعیت واردات نهاده‌های دامی فساد بیداد می‌کند.
 تورم مواد اولیه محصولات ورزشی افسارگسیخته شد / قیمت لوازم ورزشی از کنترل خارج می‌شود
سایت تجارت نیوز

تورم مواد اولیه محصولات ورزشی افسارگسیخته شد / قیمت لوازم ورزشی از کنترل خارج می‌شود

افزایش هزینه‌ها، نوسان قیمت و دشواری تأمین برخی کالاها، بازار لوازم ورزشی را در شرایطی متفاوت از گذشته قرار داده است؛ این بازار حالا میان فشار هزینه‌ها، محدودیت عرضه و کاهش قدرت خرید مصرف‌کنندگان گرفتار شده است.
 📸 بانک‌ها ۵۴۰ هزار میلیارد تومان پول اضافی قرض‌الحسنه دارند اما وام ازدواج و فرزندآوری نمی‌دهد؛ بانک مرکزی هم فقط نگاه می‌کند!
سایت اقتصاد 120

📸 بانک‌ها ۵۴۰ هزار میلیارد تومان پول اضافی قرض‌الحسنه دارند اما وام ازدواج و فرزندآوری نمی‌دهد؛ بانک مرکزی هم فقط نگاه می‌کند!

طی سال گذشته حدود ۸۰۰ هزار میلیارد تومان منابع قرض‌الحسنه بانک‌ها افزایش یافته است.
 پیش‌بینی قیمت طلا، دلار و سکه امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ | بازارها روی موج بلاتکلیفی | ورود طلای جهانی به کانال ۴۵۰۰ دلار
سایت اقتصادنیوز

پیش‌بینی قیمت طلا، دلار و سکه امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ | بازارها روی موج بلاتکلیفی | ورود طلای جهانی به کانال ۴۵۰۰ دلار

اقتصادنیوز: بازار در آستانه آخرین روز معاملاتی هفته با ادامه افزایش در معاملات پشت‌خطی وارد فاز تازه‌ای شد؛ دلار در کریدور ۱۹۰ هزار تومان ماند، طلای جهانی به کانال ۴۵۰۰ دلار صعود کرد و سکه امامی نیز به ۱۹۷ میلیون تومان رسید.
 قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه‌ ۲۹ مردادماه ۱۴۰۵
سایت جهان صنعت نیوز

قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه‌ ۲۹ مردادماه ۱۴۰۵

قیمت طلا و سکه در روز ۲۹ مردادماه ۱۴۰۵ اعلام شد.
 رشد ۸ هزار درصدی آموزش مدارس روی اسکای‌روم
سایت توسعه برند

رشد ۸ هزار درصدی آموزش مدارس روی اسکای‌روم

توسعه برند؛ در رویداد «تخته سیاه» با موضوع آینده آموزش آنلاین در مدارس که ۲۹ مردادماه در مرکز همایش‌های نور برگزار شد، جمعی از فعالان، کارشناسان و مدیران حوزه آموزش حضور داشتند. پیمان عمرانی، مدیر ارشد بازاریابی اسکای‌روم، در این رویداد با ارائه گزارشی از روند آموزش آنلاین در ایران و جهان، از رشد ۸ هزار درصدی استفاده مدارس از اسکای‌روم در بهار ۱۴۰۵ خبر داد.
 قیمت طلا ۱۸ عیار امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد
سایت تابناک

قیمت طلا ۱۸ عیار امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد

قیمت طلا افزایش یافت. هر گرم طلا ۱۸ عیار با افزایش، به ۱۹ میلیون و ۹۵۷ هزار و ۱۰۰ تومان رسید.
 آخرین قمار ترامپ؛ D-Day،جنگ اقتصادی یا آغاز شکست دوم؟
سایت نورنیوز

آخرین قمار ترامپ؛ D-Day،جنگ اقتصادی یا آغاز شکست دوم؟

ترامپ که 9 اسفند با تصور فروپاشی سریع توان ایران وارد جنگ شد و از تعیین رهبر آینده ایران سخن گفت، اکنون پس از ناکامی در میدان نظامی از «Economic D-Day» رونمایی کرده است؛ جنگ اقتصادی جدیدی که حاصل تکرار همان خطای محاسباتی و این‌بار پرهزینه‌تر برای واشنگتن خواهد بود.