قیمت طلا امروز




 سایت اقتصادآنلاین / ۱۴۰۵/۰۴/۰۶

گزارش الجزیره درباره عروس دریایی پهپادی در آسمان ایران/ خلبان آمریکایی شوکه شد + فیلم

شبکه الجزیره در گزارشی جدید، ادعای خلبان اف-۱۵ آمریکایی درباره مواجهه با پهپادهای سپاه پاسداران را مورد بررسی قرار داد. این خلبان مدعی شده است که پهپادهای ایرانی با آرایشی شبیه به «عروس دریایی» و با الگویی مشابه «میدان مین» در آسمان ایران حرکت کرده‌اند. در این گزارش، یک ژنرال نظامی نیز به تحلیل این ادعا پرداخته است.
 گزارش الجزیره درباره عروس دریایی پهپادی در آسمان ایران/ خلبان آمریکایی شوکه شد + فیلم



۴ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

سرعت جنگنده اف ۳۵ چقدر است؟ حداکثر سرعت F۳۵ چند کیلومتر بر ساعت است؟ / مشخصات جنگنده اف ۳۵؛ سرعت، ارتفاع پروازی و توانایی های F۳۵ را ببینید / حداکثر سرعت اف ۳۵؛ این جنگنده نسل پنجم چند ماخ سرعت دارد و چه ویژگی هایی دارد؟

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ جنگنده اف ۳۵ در سه گونه مختلف تولید می‌شود که هر سه، روی کاغذ، حداکثر سرعتی در حدود ماخ ۱٫۶ یا ۱.۹۳۰ کیلومتربرساعت دارند. تفاوت‌های طراحی میان نسخه متعارف F-۳۵A، نسخه عمودپرواز F-۳۵B و نسخه ناونشین F-۳۵C از نظر آیرودینامیک، وزن و توان پیشران قابل توجه است؛ این در حالی است که این هواپیماها حدود ۷۰ تا ۹۰ درصد اشتراک دارند. 

مقایسه F-۳۵ با برترین جنگنده‌های مورد استفاده در اغلب نیروهای هوایی جهان نشان می‌دهد که این هواپیما از نظر سرعت، عملاً کندترین جنگنده در میان آن‌هاست. حتی در میان زرادخانه ایالات متحده و متحدانش نیز اف ۳۵ فاصله زیادی با یک جنگنده «سریع و پرشتاب» دارد. با وجود این محدودیت‌های عملکردی، F-۳۵ جایگزین پلتفرم‌هایی مانند F-۱۵، F-۱۶ و Eurofighter Typhoon شده و انتظار می‌رود با خروج تدریجی جنگنده‌های قدیمی، این روند در آینده نیز ادامه یابد.

در یک درگیری نزدیک میان جنگنده‌ها، جایی که سرعت و توان پیشران نقش تعیین‌کننده دارند، F-۳۵ در بسیاری از این سناریوها بازنده خواهد بود. با این حال، چنین مقایسه‌ای تا حد زیادی گمراه‌کننده است، زیرا بر مبنای یک الگوی تاکتیکی انجام می‌شود که در عمل تقریباً هیچ‌گاه دنبال نخواهد شد.

سال گذشته، یک خلبان نیروی هوایی آلمان (لوفت‌وافه) با جنگنده Eurofighter Typhoon در یک رویارویی مشهور، به مصاف یک F-۳۵A متعلق به نیروی هوایی آمریکا (USAF) رفت. نتیجه این نبرد چندان غافلگیرکننده نبود؛ تایفون که از قدرت موتور و مانورپذیری بسیار بالایی برخوردار است، بدون دشواری جدی F-۳۵ را شکست داد. البته این نتیجه یک تبصره مهم دارد. در شرایط واقعی میدان نبرد، F-۳۵ به‌احتمال زیاد می‌توانست Eurofighter را از فاصله‌ای فراتر از برد دید مستقیم (Beyond Visual Range) و بدون آنکه شناسایی شود، نابود کند.

نزدیک‌شدن به مرحله «Merge» (اصطلاحی که خلبانان نظامی برای ورود به نبرد نزدیک به‌کار می‌برند) یا درگیرشدن در یک داگ فایت، در واقع بدترین سناریوی ممکن برای F-۳۵ محسوب می‌شود. نقش این هواپیما در میدان نبرد به‌عنوان یک گره حسگری (Sensor Node) ایجاب می‌کند که اساساً هرگز نیازی به ورود به نبرد تن به تن با سایر جنگنده‌ها نداشته باشد.  

منبع : روزیاتو




 تصاویر / حضور قالیباف بر مزار شهید ابومهدی المهندس
۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تصاویر / حضور قالیباف بر مزار شهید ابومهدی المهندس

محمدباقر قالیباف در ادامه برنامه های سفرش به عراق بر مزار شهید ابومهدی المهندس حضور یافت.

 زیدآبادی: اگر راه تفاهم باز نشود، وضعیت ایران فاجعه‌آمیز خواهد بود
۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

زیدآبادی: اگر راه تفاهم باز نشود، وضعیت ایران فاجعه‌آمیز خواهد بود

احمد زیدآبادی بر ضرورت تفاهم و عادی‌سازی شرایط برای ثبات سیاسی و اقتصادی تاکید کرد و گفت: جنگ منطقه‌ای و زیرساختی برای ایران فاجعه‌آمیز خواهد بود.

 موافقت‌ نامه تجارت ترجیحی ایران با عمان نهایی شد
۶ ساعت قبل / سایت رکنا

موافقت‌ نامه تجارت ترجیحی ایران با عمان نهایی شد

رکنا: مدیرکل دفتر غرب آسیا سازمان توسعه تجارت گفت: در راستای تقویت روابط اقتصادی، موافقت‌نامه تجارت ترجیحی با کشور عمان پس از طی مراحل اداری، نهایی شده و جهت بررسی نهایی به مجلس شورای اسلامی ارسال شده است.

 انتقاد کوفی عنان به عدم توجه آمریکا به امنیت در عراق
۷ ساعت قبل / روزنامه شرق

انتقاد کوفی عنان به عدم توجه آمریکا به امنیت در عراق

مسئله انفجار دفتر سازمان ملل در عراق، هنوز مورد توجه رسانه‌ها و محافل سیاسی است. شورای امنیت [سازمان ملل]، در جلسه دیشب‌ آن را محکوم‌ کرده و خواستار ادامه حضور سازمان ملل در عراق و توجه بیشتر آمریکا به امینت‌ آنجا شد. [کوفی‌عنان]، دبیرکل سازمان از بی‌توجهی‌ آمریکا به امنیت در عراق و آن دفتر انتقاد کرده و گفته، آمریکا و انگلیس، به وظیفه خود عمل نکرده‌اند.

 سرلشکر عبداللهی: هر تهدیدی علیه ایران با پاسخی کوبنده و ویرانگر روبه‌رو می‌شود
۴ ساعت قبل / سایت اکوایران

سرلشکر عبداللهی: هر تهدیدی علیه ایران با پاسخی کوبنده و ویرانگر روبه‌رو می‌شود

سرلشکر عبداللهی عنوان کرد: : نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با آمادگی همه‌جانبه هوشمند و روزآمد در تمامی عرصه‌های زمینی، دریایی، هوایی، پدافندی، فضایی و سایبری، هرگونه خطای محاسباتی و تهدیدات متعارف و نوین دشمنان را با پاسخ های انقلابی، کوبنده، پشیمان‌ کننده و ویرانگر مواجه خواهند ساخت.

 نتانیاهو در آستانه شکست؟
۵ ساعت قبل / سایت اکوایران

نتانیاهو در آستانه شکست؟

نتیجه جدیدترین نظرسنجی در فلسطین اشغالی نشان می‌دهد، مخالفان نتانیاهو برای پیروزی در انتخابات آتی، فقط یک کرسی دیگر نیاز دارند تا بتوانند اکثریت مطلق کنست را به خود اختصاص دهند.