قیمت طلا امروز




 سایت اقتصادآنلاین / ۱۴۰۵/۰۳/۲۵

زمان پایان محاصره تنگه هرمز مشخص شد

براساس گزارش سی‌ان‌ان، نیروهای آمریکایی درباره زمان‌بندی لغو محاصره تنگه هرمز دستورالعمل دریافت کرده‌اند و این اقدام به امضای توافق گره خورده است.
 زمان پایان محاصره تنگه هرمز مشخص شد



 غریب آبادی: ملت ایران در برابر تحمیل و تهدید، محکم تر می ایستد
۲ ساعت قبل / سایت خبرفوری

غریب آبادی: ملت ایران در برابر تحمیل و تهدید، محکم تر می ایستد

کاظم غریب آبادی بامداد امروز (چهارشنبه) ۲۸ مردادماه و همزمان با سالگرد کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ عنوان کرد: کودتای ۲۸ مرداد، مداخله مستقیم آمریکا و انگلیس در اراده ملت ایران و حق تعیین سرنوشت آن بود.

وی افزود: این تاریخ را نه می‌شود تطهیر کرد، نه فراموش. 

معاون وزیر امور خارجه بیان کرد: دخالت خارجی در سرنوشت یک ملت، نامش هر چه باشد، استعمار و تجاوز به حق حاکمیت مردم است.

این دیپلمات ارشد ایرانی در این باره در شبکه ایکس نوشت: نسل‌ها می‌گذرند، اما یک حقیقت تغییر نمی‌کند: کشوری که اختیار سرنوشتش را به بیگانه بسپارد، بهای سنگینی خواهد پرداخت.

غریب‌آبادی یادآور شد: اما ایران امروز، سرنوشتش را خودش تعیین می‌کند؛ ملت ما در برابر فشار، عقب نمی‌نشیند و در برابر تحمیل و تهدید، محکم‌تر می‌ایستد.



 روایت نماینده تندرو از تاب‌آوری مردم در شرایط محاصره دریایی/ جمهوری اسلامی در تفاهم‌نامه در تمامی جبهه‌های مقاومت از جمله حزب‌الله، با قدرت پیش برود
۳ ساعت قبل / سایت عصر خبر

روایت نماینده تندرو از تاب‌آوری مردم در شرایط محاصره دریایی/ جمهوری اسلامی در تفاهم‌نامه در تمامی جبهه‌های مقاومت از جمله حزب‌الله، با قدرت پیش برود

به گزارش خبرگزاری عصر خبر، قاسم روانبخش، در تحلیل تحولات میدانی با تأکید بر اینکه جنگ به مرحله تاب آوری رسیده است، گفت: در این مقطع، هر کشوری که توان تاب‌آوری بیشتری داشته باشد، برنده میدان خواهد بود.

بنابر گزارش خانه ملت، نایب رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها با اشاره به تضعیف شدید تاب‌آوری ایالات متحده، نمونه بارز این وضعیت را در نیروهای مستقر در ناو آبراهام لینکلن دانست و تصریح کرد: این نیروها به دلیل مأموریت‌های طولانی در غرب آسیا، دچار وضعیت آشفتگی در زمینه‌های بهداشتی، غذایی و سلامت روان شده‌اند و در شرایط فعلی، توان رویارویی در میدان نبرد با نیروهای شجاع بسیج، سپاه و ارتش را ندارند. نوشته های مشابه ادعای سنتکام درباره محاصره دریایی ایران / انفجار در بحرین، کویت و اربیل 1405/04/29 ادعای عجیب نماینده تندرو مجلس: سعید جلیلی رئیس جمهور بود اسرائیل جرأت ترور سیدحسن نصرالله را نداشت! 1403/07/08

وی همچنین با اشاره به خروج ناو جرالد فورد از منطقه به بهانه آتش‌سوزی، خاطرنشان کرد: این رخدادها گواه صریح بر عدم تاب‌آوری ایالات متحده است؛ حقیقتی که نشان می‌دهد آمریکا نه توان ماندگاری در منطقه را دارد و نه جرأت ورود به عرصه‌ی جنگ با ایران راروانبخش در ادامه با اشاره به اثرات راهبردی بسته شدن تنگه هرمز و باب‌المندب، اظهار کرد: این اقدامات منجر به بروز بحران انرژی در ایالات متحده و کاهش شدید ذخایر استراتژیک آن‌ها شده است.

نماینده قم، کهک و جعفرآباد در مجلس در مقابل، بر تاب‌آوری بالای ملت ایران در شرایط محاصره دریایی تأکید کرد و افزود: روحیه رزمنده‌ها و حضور گسترده مردم در مناسباتی چون اربعین و زیارت مشهد، گواه اثرگذاری مسائل معنوی بر روحیه ملت است و همین موضوع موجب می شود تا فشارها و مشکلات در برابر اراده ملت ایران بی‌اثر شود، در حالی که آمریکایی‌ها در اثر فشارهای اقتصادی به سرعت متلاشی می‌شوند.

نایب رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها همچنین به موضوع بازسازی ساختار فرماندهی اشاره کرد و گفت: مقام معظم رهبری در عرصه نظامی، نیروهای توانمندی را برگزیدند. البته این فرماندهان از جمله سردار وحیدی نیز پیش …



 در صورت وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری را به کار می‌گیریم
۳ ساعت قبل / سایت مشرق

در صورت وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری را به کار می‌گیریم

به گزارش مشرق ، سردار حسین محبی سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در گفت‌وگویی، درباره توان تسلیحاتی کشورمان و تقویت سر جنگی موشک‌های ایرانی پس از جنگ تحمیلی دوم و سوم اظهار داشت: ما روزبه‌روز در حوزه تمامی تسلیحات جنگی در حال پیشرفت هستیم و سلاح‌هایمان را دقیق‌تر، مخرب‌تر و فناورانه‌تر تولید می‌کنیم.

سردار محبی ادامه داد: اگر جنگی مجدد آغاز شود، قطعاً تسلیحات ما با گذشته متفاوت خواهد بود؛ این تفاوت می‌تواند در نسل کلاهک، دقت اصابت، برد موشک‌ها یا هر زمینه دیگری نمود پیدا کند.

سخنگوی سپاه با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران هرگز در تولید و توسعه تسلیحات توقفی نداشته است، تصریح کرد: ما هر روز در حال پیشرفت هستیم و هر احتمالی در این زمینه قابل تصور است.

وی همچنین درباره توانمندی انصارالله یمن در برابر متجاوزان سعودی گفت: اکنون بیش از دو سال است که رژیم اشغالگر قدس در غزه مشغول جنگ است و هنوز نتوانسته آسیب جدی به حماس وارد کند؛ لذا عربستان که توانمندی نظامی آن کمتر از رژیم صهیونی است، چگونه ممکن است که بتواند از عهده انصارالله و رزمندگان یمنی برآید؟ این امکان‌پذیر نیست.

سردار محبی با تأکید بر اینکه هر ملتی در دفاع از موجودیت و داشته‌های خود تلاش می‌کند و خود را توانمند می‌بیند، افزود: در این عرصه قطعاً عربستان قادر نخواهد بود یمن و انصارالله را مهار کند و از گزند حملات آن‌ها در امان بماند؛ همچنان‌که طی روزهای گذشته، شاهد بودیم هر اندازه که عربستان حمله می‌کند، چندین برابری آن ضربه می‌خورد.

سخنگوی سپاه در پایان عنوان کرد: این توانمندی که انصارالله یمن در طول سال‌ها کسب کرده، روزبه‌روز در حال افزایش است و مقاومت یمن مسیر پیشرفت را با قدرت ادامه می‌دهد.



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 قائم حسینی اعدام شد | قوه قضاییه: برخی حاضران با دیدن آن صحنه «شلوار خود را خیس کردند»
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

قائم حسینی اعدام شد | قوه قضاییه: برخی حاضران با دیدن آن صحنه «شلوار خود را خیس کردند»

مرکز رسانه قوه قضاییه اعلام کرد: قائم حسینی، تبعه خارجی و از عناصر دخیل در جنایت میدان علیخانی اصفهان که منجر به شهادت مظلومانه چهار نیروی فراجا شد، پس از طی روال قانونی به دار مجازات آویخته شد.
 کاخ سفید دوباره شمشیر تحریم را کشید؛ این‌بار شرکای ایران هم هدف هستند
سایت رویداد‌ ۲۴

کاخ سفید دوباره شمشیر تحریم را کشید؛ این‌بار شرکای ایران هم هدف هستند

دونالد ترامپ با تهدید تازه علیه کشور‌ها و شبکه‌هایی که با ایران همکاری اقتصادی دارند، بار دیگر سیاست فشار حداکثری را به صدر دستور کار واشنگتن برگردانده است؛ اما این بار پرسش اصلی این است که آمریکا واقعاً چه ابزار تازه‌ای برای تشدید فشار دارد و آیا شرکای ایران حاضرند هزینه همراهی با تحریم‌های جدید واشنگتن را بپردازند؟
 طرح مقابله با نفوذ؛ دیوار‌های تازه دور جامعه
سایت آفتاب نیوز

طرح مقابله با نفوذ؛ دیوار‌های تازه دور جامعه

طرح مقابله با نفوذ باعث افزایش محدودیت‌ها و نگرانی‌هایی درباره خودسانسوری در جامعه شده است.
 برگزاری نشست رئیس مجلس با فعالان اقتصادی ایرانی و عراقی
سایت جهان صنعت نیوز

برگزاری نشست رئیس مجلس با فعالان اقتصادی ایرانی و عراقی

نشست رئیس مجلس شورای اسلامی با فعالان اقتصادی ایرانی و عراقی برگزار شد.
 در دیدار قالیباف و مشاور امنیت ملی عراق؛ تاکید بر همکاری‌های امنیتی و تحولات منطقه
سایت ایران آنلاین

در دیدار قالیباف و مشاور امنیت ملی عراق؛ تاکید بر همکاری‌های امنیتی و تحولات منطقه

در ادامه رایزنی‌های مسئولان عراقی با محمدباقر قالیباف، مشاور امنیت ملی عراق با رئیس مجلس شورای اسلامی دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
 مصر و مساله پیوستن یا نپیوستن به پیمان مکه - دیپلماسی ایرانی
سایت دیپلماسی ایرانی

مصر و مساله پیوستن یا نپیوستن به پیمان مکه - دیپلماسی ایرانی

مصر هنوز ممکن است به عربستان سعودی، ترکیه و پاکستان در پیمان دفاعی متقابل خود بپیوندد. اما در حال حاضر، قاهره به رویکرد محتاطانه خود...
 توطئه دوگانه؛ فشار کشورهای عربی و کمین آمریکا برای ایران/ چرا کشورهای عربی با ایران دشمنی می‌کنند؟
سایت افکارنیوز

توطئه دوگانه؛ فشار کشورهای عربی و کمین آمریکا برای ایران/ چرا کشورهای عربی با ایران دشمنی می‌کنند؟

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با انتقاد از رویکرد برخی کشورهای عربی، آن‌ها را عامل اصلی تحریک مداخلات خارجی علیه ایران دانست و تاکید کرد، امارات، قطر و عربستان در تلاش برای شکست تفاهم اسلام‌آباد وایجاد تنش در منطقه هستند، اما در این مسیر شکست خورده‌اند.
 واعظی: تندروها در ایام جنگ به مرخصی رفته بودند
سایت عصرایران

واعظی: تندروها در ایام جنگ به مرخصی رفته بودند

محمود واعظی، رئیس دفتر رئیس‌جمهوری در دولت دوازدهم گفت: در جنگ ۴۰ روزه یک همبستگی مثال‌زدنی داشتیم. مخالفان و تندروهایی که همیشه مخالفت می‌کنند به مرخصی رفته...