قیمت طلا امروز




 سایت اقتصادآنلاین / ۱۴۰۵/۰۳/۲۵

شکوفایی ظرفیت‌های توسعه‌ای استان مرکزی با حمایت بانک رفاه کارگران

مدیرعامل بانک رفاه کارگران گفت: استان مرکزی ظرفیت‌های گسترده‌ای در حوزه‌های مختلف صنعتی، معدنی، کشاورزی، پتروشیمی و... دارد و باید به سهم خود از شکوفایی این ظرفیت‌ها حمایت کنیم.
 شکوفایی ظرفیت‌های توسعه‌ای استان مرکزی با حمایت بانک رفاه کارگران



۳ ساعت قبل / سایت بورس 24

سود خالص علی‌بابا بیش از ۷۵ درصد سقوط کرد | علی‌بابا میان توسعه هوش مصنوعی و افت سود گرفتار شد

بورس24 : سود خالص علی‌بابا، غول تجارت الکترونیک چین، در پی افزایش چشمگیر سرمایه‌گذاری در حوزه هوش مصنوعی و کاهش مصرف در بازار داخلی، بیش از ۷۵ درصد کاهش یافت؛ این افت در شرایطی رخ داده که تقاضا برای خدمات ابری این شرکت همچنان در حال رشد است.

به گزارش خبرآنلاین، به نقل از زومیت، درآمد علی‌بابا در سه‌ماهه منتهی به ژوئن با رشد ۹ درصدی همراه شد که مطابق با پیش‌بینی‌ها بود. با این حال، سود خالص این گروه با افت شدید به ۱۰.۵ میلیارد یوان، معادل ۱.۶ میلیارد دلار، رسید و خروج جریان نقدینگی آزاد نیز از ۶.۶ میلیارد دلار فراتر رفت.افت شدید سود در سایه سرمایه‌گذاری سنگین روی هوش مصنوعی

این ارقام نشان‌دهنده افزایش هزینه‌های پروژه‌های هوش مصنوعی و زیرساخت‌های محاسباتی است. در پی انتشار نتایج مالی، ارزش سهام علی‌بابا در معاملات پیش از بازار آمریکا ۴ درصد کاهش یافت.

علی‌بابا با معرفی مدل‌های هوش مصنوعی Qwen جایگاه خود را به‌عنوان یکی از بازیگران جهانی این حوزه تقویت کرده است. این شرکت میلیاردها دلار برای خرید تراشه، راه‌اندازی دیتاسنترها و توسعه هوش مصنوعی عامل‌محور هزینه می‌کند.

تلاش‌های این گروه مستقر در هانگژو برای رقابت با شرکت‌هایی مانند آنتروپیک و OpenAI نیز حاشیه سود آن را تحت فشار قرار داده است. هم‌زمان، کاهش تقاضا در بازار مصرف چین بر کسب‌وکار اصلی خرده‌فروشی آنلاین علی‌بابا اثر گذاشته است.تمرکز علی‌بابا بر Qwen و توسعه خدمات ابری

تحت مدیریت ادی وو، مدیرعامل علی‌بابا، تمرکز اصلی این گروه بر بخش‌های هوش مصنوعی و خدمات ابری قرار گرفته است. علی‌بابا بخش عمده تیم‌های پژوهشی و محصول خود را در واحد تجاری جدیدی به نام «مرکز توکن علی‌بابا» ادغام کرده که مستقیماً زیر نظر مدیرعامل فعالیت می‌کند.

وو می‌گوید «رشد هوش مصنوعی بر ملاحظات سودآوری کوتاه‌مدت اولویت دارد.» او قصد دارد سرمایه‌گذاری در این حوزه را فراتر از بودجه ۳۸۰ میلیارد یوانی مصوب برای سه سال آینده افزایش دهد.

هدف علی‌بابا، پنج برابر کردن درآمد بخش ابری و هوش مصنوعی و رساندن آن به ۱۰۰ میلیارد دلار طی پنج سال آینده عنوان شده است.

شرکت‌های هوش مصنوعی چین در شرایطی با فشار فزاینده سرمایه‌گذاران برای تبدیل هزینه‌ها به سود مواجه هستند که بسیاری از مدل‌های خود را به‌صورت رایگان یا با هزینه بسیار پایین ارائه می‌کنند.

علی‌بابا نیز با متن‌باز کردن بزرگ‌ترین مدل خود، یعنی Qwen 3.8 Max، بار دیگر رقابت برای جذب کاربر را بر کسب سود کوتاه‌مدت ترجیح داده است.


۵ ساعت قبل / سایت شهر بورس

رأی بدوی به نفع «ثتران» صادر شد

به گزارش شهر بورس، شرکت سرمایه‌گذاری مسکن تهران با نماد معاملاتی «ثتران» نتیجه رسیدگی به دعوای خود علیه بانک توسعه تعاون را اعلام کرد. بر اساس افشای شرکت، رأی دادگاه بدوی در این پرونده به نفع «ثتران» صادر شده است.

موضوع دعوا، الزام بانک توسعه تعاون به ایفای تعهدات قراردادی مبنی بر تحویل و تسلیم ششدانگ ملک میرداماد به همراه تمامی متعلقات، ملحقات و منضمات آن بوده است. این ملک با پلاک ثبتی ۳۴۰۷۰ فرعی از ۳۴۶۷ اصلی، قطعه ۲۱ تفکیکی، واقع در بخش ۱۱ تهران در پرونده مورد اشاره قرار دارد.

جزئیات پرونده

شرکت سرمایه‌گذاری مسکن تهران در تاریخ ۲۵ آبان ۱۴۰۴ دادخواست خود را علیه بانک توسعه تعاون مطرح کرده است. در این دادخواست، علاوه بر درخواست تحویل و تسلیم کامل ملک، مطالبه خسارت دادرسی نیز از طرف دعوا درخواست شده است.

رسیدگی به پرونده در شعبه ۴۰ دادگاه عمومی حقوقی مجتمع قضایی شهید صدر تهران انجام شده است. مطابق رأی صادرشده از سوی این شعبه، بانک توسعه تعاون به ایفای تعهدات قراردادی و تحویل و تسلیم ششدانگ ملک میرداماد به شرکت سرمایه‌گذاری مسکن تهران ملزم شده است.

بر اساس توضیحات ارائه‌شده در اطلاعیه، حکم صادرشده شامل تحویل ملک به همراه تمامی متعلقات، ملحقات و منضمات آن است. شرکت اعلام کرده است که این نتیجه، در پی دادخواست تنظیم‌شده از سوی «ثتران» و رسیدگی در مرجع قضایی مربوط به دست آمده است.

تاریخ ابلاغ رأی دادگاه به شرکت، ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شده است. این پرونده در حال حاضر در مرحله دادگاه بدوی قرار دارد و شرکت، نتیجه این مرحله از رسیدگی را به‌عنوان رأی صادرشده له خود افشا کرده است.

در اطلاعیه «ثتران» درباره ارزش روز ملک، آثار مالی قطعی پرونده، مبلغ خسارت دادرسی یا زمان اجرای حکم توضیحی ارائه نشده است؛ بنابراین تعیین اثر سود و زیانی این رأی بر عملکرد شرکت، منوط به طی مراحل قانونی، قطعیت رأی و مشخص‌شدن نحوه اجرای آن خواهد بود.


۷ ساعت قبل / سایت شهر بورس

شتاب‌بخشی به پروژه‌های توسعه‌ای شرکت ملی مس، سیاست ایمیدرو است

به گزارش شهر بورس و به نقل از پایگاه خبری مس‌پرس، دکتر مسعود سمیعی‌نژاد، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس هیئت عامل ایمیدرو، چهارشنبه ۲۸ مردادماه در نشست هیئت‌مدیره شرکت ملی صنایع مس ایران که با حضور نمایندگان مناطق مس‌خیز استان کرمان در مجلس همراه بود، با اشاره به جایگاه صنعت مس در برنامه هفتم توسعه، شتاب‌بخشی به اجرای پروژه‌های توسعه‌ای ملی مس را از سیاست‌های اصلی ایمیدرو دانست.

معاون وزیر صمت با قدردانی از تلاش‌های مدیرعامل، هیئت‌مدیره و مدیران شرکت ملی صنایع مس ایران افزود: خوش‌بختانه با سیاست‌هایی که شرکت ملی مس در حوزه معدن و اکتشاف دنبال کرده، به اهدافی که در زمینه اکتشاف برای صنعت مس کشور سیاست‌گذاری شده بود، دست یافته‌ایم.

وی با اشاره به توسعه اکتشافات شرکت ملی صنایع مس ایران اظهار داشت: در سال گذشته بیش از ۲میلیارد تن به ذخایر مس کشور افزوده شد و مجموع ذخایر زمین‌شناسی مس کشور اکنون به بیش از ۲۴میلیارد تن رسیده است.

سمیعی‌نژاد همچنین با اشاره به عملکرد اکتشافی شرکت ملی مس گفت: در سال گذشته بیشترین میزان حفاری اکتشافی در کشور توسط شرکت ملی صنایع مس ایران انجام شده که نشان‌دهنده جدیت این شرکت در ایجاد پشتوانه معدنی برای رشد آینده صنعت مس است.

شتاب‌بخشی به طرح‌های توسعه‌ای

رئیس هیئت عامل ایمیدرو با اشاره به تعدد پروژه‌های توسعه‌ای شرکت ملی صنایع مس ایران تصریح کرد: سیاست ایمیدرو این است که اجرای این پروژه‌ها با سرعت بیشتری دنبال شود و ظرفیت‌های معدنی کشور به خلق ثروت، اشتغال و ارزش افزوده بیشتر برای اقتصاد ملی منجر شود.

وی افزایش بهره‌وری در معادن و توسعه صنایع پایین‌دستی را از دیگر الزامات این مسیر دانست و گفت: سیاست ایمیدرو، حرکت از بهره‌برداری صرف از منابع معدنی به سمت خلق ارزش افزوده بیشتر در زنجیره مس است.

هدف‌گذاری تولید ۷۰۰ هزار تن کاتد

معاون وزیر صمت، حمایت از شرکت ملی صنایع مس ایران برای تحقق اهداف تولیدی برنامه هفتم توسعه را از سیاست‌های کلان ایمیدرو عنوان کرد و گفت: هدف‌گذاری این است که شرکت ملی مس در پایان برنامه هفتم توسعه به تولید ۷۰۰هزار تن کاتد مس دست یابد.

وی تحقق این هدف را نیازمند تداوم توسعه، اجرای سریع پروژه‌ها، بهره‌گیری از ظرفیت‌های معدنی و هم‌زمانی افزایش بهره‌وری و ارزش افزوده دانست.

سمیعی‌نژاد همچنین با اشاره به ظرفیت‌های صنعت مس در استان‌های کرمان و آذربایجان شرقی، بر توسعه صنایع پایین‌دستی مس در این مناطق تأکید کرد و گفت: توسعه صنعت مس در استان کرمان، به‌عنوان قطب نخست مس کشور، می‌تواند زمینه‌ساز رشد اقتصادی و افزایش ارزآوری برای کشور باشد.




 قیمت جدید کارخانه پژو ۲۰۷ + جدول مردادماه ۱۴۰۵
۵ ساعت قبل / روزنامه تعادل

قیمت جدید کارخانه پژو ۲۰۷ + جدول مردادماه ۱۴۰۵

گروه خودرو اقتصادآنلاین؛ ایران‌خودرو در ۲۷ خردادماه ۱۴۰۵، هم‌زمان با افزایش قیمت محصولات خود، نرخ کارخانه‌ای تمامی نسخه‌های پژو ۲۰۷ را نیز اصلاح کرد. بررسی ق...

 قیمت طلا، سکه و دلار امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ | دلار به کانال ۱۸۹ هزار برگشت؛ طلا و سکه صعودی شدند
۱۰ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

قیمت طلا، سکه و دلار امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ | دلار به کانال ۱۸۹ هزار برگشت؛ طلا و سکه صعودی شدند

اقتصادنیوز: بازار در آخرین روز معاملاتی هفته دو مسیر متفاوت را تجربه کرد؛ دلار پس از صعود هیجانی روز گذشته به کانال ۱۸۹ هزار تومان برگشت، اما طلا و سکه با صعود اونس تا ۴۵۲۴ دلار، معاملات را در کانال‌های بالاتر آغاز کردند.

 بنزین 60 هزار تومانی جیب دهک‌های پایین را خالی می‌کند
۱۱ ساعت قبل / سایت اقتصاد ایرانی

بنزین 60 هزار تومانی جیب دهک‌های پایین را خالی می‌کند

اقتصادایرانی: در حالی که یکی از استدلال‌های مطرح درباره سهمیه‌بندی بنزین بر اساس کد ملی، حمایت از دهک‌های پایین و خانوارهای فاقد خودرو عنوان می‌شود، یک نماینده مجلس با استناد به داده‌های پایگاه رفاهی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نسبت به این فرض هشدار داده است.

 اوراق قرضه جهانی زیر فشار | نفت ۹۰ دلاری، هوش مصنوعی و کسری بودجه به جان بازار افتادند
۳ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

اوراق قرضه جهانی زیر فشار | نفت ۹۰ دلاری، هوش مصنوعی و کسری بودجه به جان بازار افتادند

اقتصادنیوز: موج فروش در بازار اوراق قرضه جهانی روز سه‌شنبه تشدید شد و بازده اوراق بلندمدت آمریکا، آلمان، فرانسه، بریتانیا و ژاپن را به سطوح کم‌سابقه چند دهه اخیر رساند؛ روندی که افزایش قیمت نفت و نگرانی‌های مالی دولت‌ها را در کنار موج استقراض شرکت‌های بزرگ فناوری برای سرمایه‌گذاری در هوش مصنوعی پررنگ‌تر کرده است.

 افزایش ظرفیت تولید بنزین در کشور
۱۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایسکانیوز

افزایش ظرفیت تولید بنزین در کشور

مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران با اشاره به بازگشت بخش عمده ظرفیت تولید آسیب‌دیده در جریان جنگ، گفت: با افزایش تولید در پالایشگاه‌ها و استفاده از ظرفیت پتروشیمی‌ها، مجموع ظرفیت تولید بنزین کشور به حدود ۱۳۰ میلیون لیتر در روز رسیده است؛ با این حال، رشد افسارگسیخته مصرف، کاهش مصرف سی‌ان‌جی و فرسودگی ناوگان حمل‌ونقل عمومی، ناترازی بنزین را به مساله‌ای جدی تبدیل کرده است.

 پیش‌بینی قیمت طلا شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵؛ طلا گران می‌شود؟
۸ ساعت قبل / سایت فرکانس

پیش‌بینی قیمت طلا شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵؛ طلا گران می‌شود؟

بازار طلا در آخرین روزهای مرداد ۱۴۰۵ در محدوده‌های حساس قیمتی قرار گرفته و قیمت طلای ۱۸ عیار بار دیگر به مرز ۲۰ میلیون تومان نزدیک شده است. در معاملات ۲۸ مرداد، طلای ۱۸ عیار تا حدود ۱۹ میلیون و ۷۵۹ هزار تومان پیش رفت و هم‌زمان اونس جهانی حوالی ۴۳۵۰ دلار معامله شد. حالا [ ]