قیمت طلا امروز




 سایت اقتصادآنلاین / ۱۴۰۵/۰۴/۰۸

آماده باش کامل نیرو‌های آمریکایی در خاورمیانه/ حملات آمریکا علیه ایران از سر گرفته می‌شود؟

فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) با اعلام استقرار بیش از ۵۰ هزار نیروی نظامی در منطقه غرب آسیا، از آمادگی کامل این نیرو‌ها خبر داد و همزمان از سفر منطقه‌ای فرمانده این نهاد و دیدار با مقامات اسرائیل و لبنان پرده برداشت.
 آماده باش کامل نیرو‌های آمریکایی در خاورمیانه/ حملات آمریکا علیه ایران از سر گرفته می‌شود؟



۱۱ ساعت قبل / سایت برترینها

سنتکام از ورود ناو «جورج واشنگتن» به منطقه خبر داد

همشهری آنلاین: ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا از ورود ناو هواپیمابر جروج واشنگتن به منطقه عملیاتی خاورمیانه پس از ناکامی ناو آبراهام لینکلن در انجام مأموریت‌های رزمی خبر داد.

به نقل از الجزیره، ستاد فرماندهی مرکزی ارتش تروریستی آمریکا (سنتکام) اعلام کرد که ناو هواپیمابر «یو اس اس جورج واشنگتن» دیروز چهارشنبه وارد منطقه عملیاتی در خاورمیانه شده است.

خبرگزاری آسوشیتدپرس پیشتر گزارش داده بود که ناو جورج واشنگتن هفته گذشته سواحل ویتنام را ترک کرده و در مسیر اقیانوس هند قرار گرفته است.

قرار است ناو جورج واشنگتن جایگزین ناو آبراهم لینکلن شود که از نوامبر ۲۰۲۵ در دریا بوده و در چند وقت اخیر حرف و حدیث‌ها درباره آن از خودکشی ملوانان و خدمه گرفته تا تلاش آنها برای پریدن به دریا و همچنین وضعیت تغذیه و بهداشت‌شان، بسیار زیاد بوده است.

روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی با اشاره به این تحولات نوشت: مشکلات پشتیبانی و تدارکاتی ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن زمانی آغاز شد که ایران در ابتدای جنگ آسیب شدیدی به پایگاه نیروی دریایی آمریکا در بحرین وارد کرد و این پایگاه را که نیروی دریایی آمریکا دهه‌ها به آن متکی بود از رده خارج ساخت.

گزارش‌ها درباره وضعیت سلامتی نیروهای آمریکایی در ناو هواپیمابر یواس‌اس آبراهام لینکلن، کنگره و خانواده این نیروها را بر آن داشته تا تحقیقات جدیدی را در این باره انجام دهند، تحقیقاتی که به نظر می‌رسد پایانی ندارد حتی با وجود آنکه دولت روز جمعه اعلام کرد این ناو در حال بازگشت به آمریکاست.

 


۲ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

عکس: تصاویر ماهواره‌ای از ناو جدید آمریکا در خاورمیانه

تصاویر ماهواره‌ای Sentinel-۲ از دیروز، یک ناو هواپیمابر آمریکایی کلاس نیمیتز را نشان می‌دهد که در خلیج عمان در حال حرکت است.

این ناو هواپیمابر که مشخص نیست آبراهام لینکلن است یا جورج واشنگتن توسط حداقل یک ناوشکن موشک‌انداز کلاس Arleigh Burke همراهی می‌شود.


۵ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

ادعای ترامپ: آمریکا کنترل تنگه هرمز را در اختیار دارد | اگر ایران سلاح هسته‌ای داشت، اسرائیل و خاورمیانه را نابود می‌کرد

به گزارش شهرآرانیوز، دونالد ترامپ مدعی شد: ایران هرگز به سلاح هسته‌ای دست پیدا نخواهد کرد و آمریکا کنترل تنگه هرمز را در اختیار دارد.

وی اضافه کرد که اگر ایران به سلاح هسته‌ای دست یافته بود، از آن استفاده می‌کرد و اسرائیل و سراسر خاورمیانه را نابود می‌کرد.

ترامپ عنوان کرد: ما نیرو‌های دریایی و هوایی ایران را نابود کرده‌ایم. رسیدن به توافق آسان نیست، زیرا سران ایران را نیز از بین برده‌ایم و معلوم نیست چه کسی رهبر ایران است.

رئیس‌جمهور آمریکا در دفاع از تحمیل جنگ علیه ملت ایران گفت: ما انتخاب دیگری نداشتیم و اگر لازم باشد این کار را ۱۰۰ بار دیگر هم تکرار می‌کنیم.

منبع: مهر

در ادامه حتما بخوانید مخالفت چینی‌ها با کمپین فشار اقتصادی ترامپ | اعمال تحریم بر ایران کمکی به حل مساله نمی‌کند




 مجید انصاری: حل مسائل مردم نیازمند هم‌افزایی دولت و مجلس و اصلاحات گام‌به‌گام است
۱۵ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

مجید انصاری: حل مسائل مردم نیازمند هم‌افزایی دولت و مجلس و اصلاحات گام‌به‌گام است

مجید انصاری، معاون حقوقی رئیس‌جمهور گفت: حل مسائل مردم نیازمند هم‌افزایی دولت و مجلس و اصلاحات گام‌به‌گام است.

 ببینید|قالیباف و هیئت پارلمانی ایران به زیارت حرم امام حسین(ع) رفتند - تسنیم
۸ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ببینید|قالیباف و هیئت پارلمانی ایران به زیارت حرم امام حسین(ع) رفتند - تسنیم

رئیس مجلس و هیئت پارلمانی ایران در جریان سفر به عراق، به زیارت مضجع شریف امام حسین(ع) مشرف شدند.

 ملت ایران و عراق نپذیرفتند سرنوشت‌شان را دولت‌های غربی بنویسند
۱۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

ملت ایران و عراق نپذیرفتند سرنوشت‌شان را دولت‌های غربی بنویسند

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: در تاریخ درباره ما خواهند نوشت که ما دو ملت ایران و عراق نپذیرفتیم پاورقی روایت‌های دیگران شویم و سرنوشت مان را در پایتخت‌های دولت‌های غربی ننوشتند.

 بیانیه وزارت خارجه: تحریم‌های جدید علیه ایران از سوی آمریکا، اقدامی پیشاپیش شکست خورده است که نتیجه‌ای جز تکرار ناکامی‌های گذشته نخواهد داشت/ از همه ظرفیت‌ها برای دفع شرارت دشمن بهره می‌گیریم
۱۲ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

بیانیه وزارت خارجه: تحریم‌های جدید علیه ایران از سوی آمریکا، اقدامی پیشاپیش شکست خورده است که نتیجه‌ای جز تکرار ناکامی‌های گذشته نخواهد داشت/ از همه ظرفیت‌ها برای دفع شرارت دشمن بهره می‌گیریم

وزارت امور خارجه درباره تحریم‌های اقتصادی جدید آمریکا علیه ایران بیانیه صادر کرد.

 واکنش متفاوت حدادعادل به تهدیدهای ترامپ درباره تنگه هرمز+ ویدیو
۱۳ ساعت قبل / سایت اکوایران

واکنش متفاوت حدادعادل به تهدیدهای ترامپ درباره تنگه هرمز+ ویدیو

فیلم پاسخ حداد عادل به اظهارات ترامپ درباره تنگه هرمز، در فضای مجازی وایرال شده است.

 جنگ ایران و پایان خاورمیانه آمریکایی به روایت «فارن افرز» | این آخرین فرصت تغییر است؟ | نتیجه معکوس تضمین‌های امنیتی
۹ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

جنگ ایران و پایان خاورمیانه آمریکایی به روایت «فارن افرز» | این آخرین فرصت تغییر است؟ | نتیجه معکوس تضمین‌های امنیتی

اقتصادنیوز: واشنگتن هنوز در تصور خاورمیانه‌ای گرفتار است که خود بر آن سلطه دارد و حتی پس از شکست‌های پی‌درپی، تصور جایگزینی برای نظم موجود را دشوار می‌بیند. اما این نظم در حال پایان یافتن است. اگر رهبران آمریکا نتوانند مسیر خود را تغییر دهند، شاهد محو شدن خاورمیانه آمریکایی خواهند بود؛ درست همان‌ اتفاقی برای امپراتوری‌های اروپایی در منطقه رخ داد.