قیمت طلا امروز




 سایت اقتصادآنلاین / ۱۴۰۵/۰۴/۰۷

خبر خوش برای مستاجران / سامانه حل اختلاف موجر و مستاجر راه‌اندازی شد

مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران از راه اندازی سامانه تلفنی حل اختلاف موجر و مستاجر خبر داد.
 خبر خوش برای مستاجران / سامانه حل اختلاف موجر و مستاجر راه‌اندازی شد



۵۲ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

آغاز بررسی کارشناسی بازسازی پل B1 کرج/ ۳ همت برای تخریب و بازسازی نیاز است

به گزارش تجارت نیوز، هوشنگ بازوند در خصوص آخرین وضعیت پل B۱ کرج که در روز سیزدهم فروردین‌ماه ۱۴۰۵ از سوی ائتلاف آمریکایی- صهیونی مورد اصابت قرار گرفت و دچار آسیب‌های اساسی شد، اظهار داشت: در حال حاضر یک هیات فنی متشکل از حدود ۱۵ نفر از مشاوران و متخصصان برجسته سازه و پل‌سازی کشور، مسئولیت بررسی و ارزیابی ابعاد خسارت و نحوه بازسازی این پروژه را بر عهده دارند.

تعیین تکلیف نحوه اجرا: از مناقصه تا ترک تشریفات

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور درباره نحوه واگذاری عملیات بازسازی به پیمانکاران افزود: در خصوص نحوه انتخاب مجری پروژه، منتظر خروجی نهایی این هیات ۱۵ نفره هستیم. اگر نظر مشاوران بر این باشد که پیچیدگی‌های فنی و ضرورت فوریت در بازگشایی مسیر، ایجاب می‌کند که کار به‌صورت ترک تشریفات به سازنده توانمند واگذار شود، به طور قطع با طی مراحل قانونی و اخذ مجوزهای لازم این مسیر را طی خواهیم کرد تا زمان را از دست ندهیم. در غیر این صورت، فرایند مناقصه طبق روال معمول برگزار خواهد شد.

جزئیات فنی تخریب و برآورد بودجه

بازوند با اشاره به ابعاد فنی عملیات پاکسازی تصریح کرد: استاندارد عملیاتی ما برای این پروژه کاملاً روشن است؛ در نقاطی که اصابت صورت گرفته، برای تضمین ایمنی سازه و پایداری پل، محدوده ۲۰ متری از هر طرف نقطه آسیب‌دیده، تخریب و پاکسازی خواهد شد تا زیربنایی مستحکم برای بازسازی ایجاد شود.

وی در پایان با اشاره به اعتبارات پیش‌بینی‌شده برای این پروژه بزرگ، خاطرنشان کرد: با توجه به حجم عملیات، برآوردهای اولیه نشان می‌دهد که عملیات تخریب بخشی از پل و بازسازی، نیازمند تخصیص بودجه‌ای بین ۲۵۰۰ تا ۳ هزار میلیارد تومان است. همه تلاش ما این است که با بهره‌گیری از توان تخصصی این تیم مشاور، بهترین و ایمن‌ترین تصمیم را برای بازگشت این پل به مدار بهره‌برداری اتخاذ کنیم.

به گزارش ایرنا، در جنایت هولناک حمله ائتلاف آمریکایی- صهیونی به پل B۱ کرج در سیزدهم فروردین ماه ۱۴۰۵، ۱۳ نفر از شهروندان از ساکنان روستای بیلقان، پرسنل همکار پل، مسافران عبوری و خانواده‌هایی که برای روز طبیعت در اطراف این محدوده حضور داشتند، به شهادت رسیدند و ۹۵ نفر نیز مجروح شدند.

پل بزرگ خاورمیانه معروف به پل B۱ بر روی رودخانه «بیلقان» کرج یکی از پروژه‌هایی بود که ساکنان پایتخت و استان البرز از مدت‌ها پیش برای افتتاح آن لحظه شماری می‌کردند.

پروژه‌ای عظیم به طول حدود یک کیلومتر و ارتفاع ۱۳۶ متر به عنوان پیچیده ترین شاهکار مهندسی ایرانی نام گرفت و چگونگی اجرای این پروژه با تحسین کارشناسان داخلی و خارجی همراه شد.

این پروژه عملیات احداث آن از سال ۱۳۹۵ که در امتداد آزاد راه شهید سلیمانی در شمال کلانشهر کرج آغاز شده بود، روزهای پایانی تکمیل خود را می گذارند و ساکنان استان های تهران و البرز و مسافران سایر استان‌ها در انتظار افتتاح آن بودند که در ۱۳ فروردین در ۲ مرحله مورد حمله قرار گرفت.

منبع: ایرنا


۶ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

هزینه اجاره آپارتمان در مناطق لوکس تهران

قیمت پیشنهادی موجران برای واحدهای مسکونی میانسال ۱۰ تا ۲۵ سال ساخت در مناطق لوکس پایتخت به میانگین ودیعه ۴‌میلیاردتومانی و متوسط اجاره ماهانه ۷۸‌میلیون‌تومانی رسیده است. با تبدیل متوسط رقم ودیعه به اجاره، کل اجاره چنین واحدی به ۲۰۰‌میلیون‌تومان در ماه می‌رسد.

 

 

 




 سود خالص ولپارس به ۵۲۰ میلیارد ریال رسید
۴۸ دقیقه قبل / سایت صدای بورس

سود خالص ولپارس به ۵۲۰ میلیارد ریال رسید

شرکت لیزینگ پارسیان با نماد «ولپارس» در گزارش مالی ۶ ماهه منتهی به ۳۱ تیر ۱۴۰۵، از رشد ۱۵ درصدی سود خالص نسبت به دوره مشابه سال قبل خبر داد.

 ورود ناو هواپیمابر جورج واشنگتن به خاورمیانه
۱۶ ساعت قبل / روزنامه تعادل

ورود ناو هواپیمابر جورج واشنگتن به خاورمیانه

فرماندهی مرکزی نیروهای تروریستی آمریکا، از استقرار ناو هواپیمابر «جورج واشنگتن» در خاورمیانه خبر داد.

 شوک مثبت در بازار کریپتو / بیت‌کوین دوباره اوج گرفت
۱۳ ساعت قبل / روزنامه تعادل

شوک مثبت در بازار کریپتو / بیت‌کوین دوباره اوج گرفت

قیمت بیت‌کوین در معاملات روزانه نزدیک به ۶ درصد افزایش یافت و پس از ماه‌ها فشار فروش، به بالای ۶۹ هزار دلار صعود کرد.

 روایت‌سازی علیه هرمز زیر آتش بازار؛ نفت 94 دلاری چه می‌گوید؟
۱۳ ساعت قبل / سایت نورنیوز

روایت‌سازی علیه هرمز زیر آتش بازار؛ نفت 94 دلاری چه می‌گوید؟

چند روز است رسانه‌های غربی با برجسته‌کردن عبور محدود نفتکش‌ها از مسیر جنوبی تنگه هرمز، از بازگشت جریان نفت سخن می‌گویند؛ اما ایجاد مسیر ویژه با حمایت نظامی آمریکا، افزایش هزینه حمل و نفت 94 دلاری نشان می‌دهد، هرمز هنوز به شرایط عادی بازنگشته است.

 سهم اشتغال دولتی زنان با افزایش سن بیشتر می‌شود
۱۵ ساعت قبل / سایت اکوایران

سهم اشتغال دولتی زنان با افزایش سن بیشتر می‌شود

اکوایران: داده‌های مربوط به ترکیب اشتغال در بخش خصوصی و عمومی نشان می‌دهد زنان سهم به‌مراتب بیشتری از مردان در اشتغال بخش عمومی دارند. به‌طوری‌که بیش از یک‌چهارم زنان شاغل ۳۰ ساله و بیشتر در بخش عمومی مشغول به کارند، در حالی که این نسبت برای مردان تنها ۱۲ درصد است.

 هوا خنک تر می شود
۱۲ ساعت قبل / روزنامه تعادل

هوا خنک تر می شود

مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: دمای هوا طی روز‌های آینده در بسیاری از مناطق کشور خنک‌تر می‌شود.