قیمت طلا امروز




 سایت فرارو / ۱۴۰۵/۰۳/۲۴

تصاویر؛ آب‌تنی تابستانی در خوزستان

تابستان دزفول با گرمای طاقت‌فرسایش از راه رسید، اما این گرما حریف نشاط کودکان و مردم این شهر نشده است. هر ساله با عبور دمای هوا از مرز ۴۵ درجه، شهر دزفول در نخستین روز‌های تابستان به کانون گرمای کشور تبدیل می‌شود. در این میان، رودخانه‌های داخل و خارج شهر به پناهگاهی بی‌بدیل بدل گشته که صدای خنده و آب‌تنی کودکان در کنار سواحل آن، شور و نشاطی وصف‌ناپذیر به شهر بخشیده و نویدبخش تابستانی پرخاطره برای اهالی این دیار است. دزفول در گرم‌ترین روز‌های ابتدایی تابستان، هر ساله رنگ و بوی دیگری به خود می‌گیرد. در حالی که شهر زیر سایه سنگین گرما نفس می‌کشد، حاشیه رودخانه دز شاهد حضور پرشور مردم و به‌ویژه کودکانی است که با آب‌تنی در آب‌های خنک، هیاهوی لذت‌بخش زندگی را به پهنه رودخانه آورده‌اند تا گرما را به دست فراموشی بسپارند.
 تصاویر؛ آب‌تنی تابستانی در خوزستان



 خبر مهم درباره بازی استقلال خوزستان مقابل نساجی
۴۶ دقیقه قبل / سایت صفحه اقتصاد

خبر مهم درباره بازی استقلال خوزستان مقابل نساجی

براساس اعلام رسمی، دیدار تیم های فوتبال استقلال خوزستان و نساجی مازندران در هفته سوم لیگ برتر فوتبال ایران بدون حضور تماشاگران برگزار خواهد شد.

 استفاده از پول رایج می‌تواند روند تجارت میان ایران و عراق را تسهیل کند
۵۰ دقیقه قبل / سایت صفحه سیاست

استفاده از پول رایج می‌تواند روند تجارت میان ایران و عراق را تسهیل کند

رئیس شورای استانی بصره با اشاره به مشترکات مرزی، مذهبی و تاریخی گفت: زمینه لازم برای توسعه تجارت میان بصره و خوزستان فراهم است.