قیمت طلا امروز




 سایت فرارو / ۱۴۰۵/۰۴/۰۸

وقتی تورم، کیفیت زندگی را می‌بلعد؛ آیا اقتصاد وارد مرحله تازه‌ای از فقر شده است؟

شاید بزرگ‌ترین خطا این باشد که هزینه تورم را فقط با کاهش ارزش پول ملی اندازه بگیریم. آثار واقعی تورم، سال‌ها بعد ظاهر می‌شود؛ در کودکانی که به دلیل حذف پروتئین و لبنیات از سفره، از تغذیه مناسب محروم می‌شوند؛ در دانش‌آموزانی که خانواده‌شان ناچار است هزینه آموزش را فدای هزینه خوراک کند؛ در کارگرانی که به دلیل سوءتغذیه، بهره‌وری کمتری دارند و در خانواده‌هایی که درمان را به تعویق می‌اندازند، زیرا تأمین غذای روزانه اولویت فوری‌تری دارد.
 وقتی تورم، کیفیت زندگی را می‌بلعد؛ آیا اقتصاد وارد مرحله تازه‌ای از فقر شده است؟



 تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا
۴ دقیقه قبل / سایت اقتصاد معاصر

تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا

به گزارش اقتصاد معاصر؛ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه قطر، در اظهارات تازه‌ای ضمن تشریح اولویت‌های دیپلماتیک دوحه، بر ضرورت حل‌وفصل تنش‌ها از طریق گفتگو تأکید کرد.

وی گفت: تلاش‌های فعلی دوحه در حال حاضر بر میانجیگری میان ایالات متحده و ایران متمرکز شده است./تسنیم



 آغاز به کار اندیشکده حکمرانی و اقتصاد نوین با شعار «جایی که اندیشه، تصمیم را می‌سازد»
۲۵ دقیقه قبل / سایت بورس نیوز

آغاز به کار اندیشکده حکمرانی و اقتصاد نوین با شعار «جایی که اندیشه، تصمیم را می‌سازد»

تولید فکر و انتقال اندیشه به بدنه مدیریتی و سیاست گذاری کشور

روز دوشنبه، ۲۶ مرداد ماه، رویداد آغاز به کار اندیشکده حکمرانی و اقتصاد نوین با حضور اقتصاددانان، مدیران اقتصادی، نمایندگان مجلس، فعالان بخش خصوصی و اعضای هیات‎مدیره این اندیشکده در مرکز همایش‌های بین‌المللی رایزن برگزار شد.

 

در ابتدای این رویداد، عباس معمارنژاد، رییس اندیشکده حکمرانی و اقتصاد نوین گفت: دنیای امروز با درهم‌تنیدگی مسائل سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، امنیتی و بین‌المللی مواجه است و اگر نقش فناوری‌های نوین را هم اضافه کنیم، شدت این درهم‌تنیدگی افزایش پیدا می‌کند و اینجاست که نقش اندیشکده‌ها بسیار مهم خواهد بود.

 

معمارنژاد با بیان این که اندیشکده‌ها سعی می‌کنند محل اتصال بین دولت، دانشگاه، جامعه مدنی و بخش خصوصی باشند، تصریح کرد: ما برای تشکیل اندیشکده حکمرانی و اقتصاد نوین ابتدا اندیشکده‌های دنیا را مورد بررسی و دسته‌بندی قرار داده‌ایم و سپس اکوسیستم اندیشکده‌های ایران را بررسی کرده‌ایم. چشم‌انداز ما این است که در حوزه حکمرانی بتوانیم مشاور مورد اعتماد نظام حکمرانی کشور و در حوزه فناوری و نوآوری نیز اتاق فکر باشیم. همچنین معتقد هستیم که در مباحث مربوط به مطالعات منطقه‌ای نباید فقط چند استان و چند منطقه کشور مورد توجه قرار گیرد، تمام استان‌های کشور باید مورد توجه قرار گیرند و ما می‌توانیم مرجع توسعه متوازن منطقه‌ای شویم.   سه محور اصلی برنامه اندیشکده حکمرانی و اقتصاد نوین

به گفته معمارنژاد، برنامه اندیشکده حکمرانی و اقتصاد نوین در سه محور تدوین شده است و هر محور از چهار راهبرد برخوردار است. محور اول، محور حکمرانی، اصلاح ساختارها و بهبود کیفیت حکمرانی است. محور دوم، محور اقتصاد نوین است که محتوای آن آن گذار به اقتصاد دانش‌بنیان، فناور و نوآور مبتنی بر خلق ارزش در عصر تحول دیجیتال است. عنوان محور سوم نیز، توسعه منطقه‌ای، آمایش سرزمینی و حکمرانی محلی است. در این محور به دنبال شکل‌گیری یک هسته دانا از شبکه نخبگانی و تعامل هم‌افزا بین نخبگان در سراسر کشور هستیم تا بتوانیم در زمینه حکمرانی مشورت‌های درست ارائه دهیم.

 

رییس اندیشکده حکمرانی و اقتصاد نوین گفت: اکوسیستم مخاطبان ما شامل چهار گروه …



 ناو هواپیمابر جورج واشنگتن در خاورمیانه مستقر شد
۳۱ دقیقه قبل / سایت اقتصاد معاصر

ناو هواپیمابر جورج واشنگتن در خاورمیانه مستقر شد

به گزارش اقتصاد معاصر؛ فرماندهی مرکزی نیروهای ترویستی  ایالات متحده در منطقه (سنتکام) از استقرار ناو  هواپیمابر «جورج واشنگتن» در محدوده عملیاتی این فرماندهی خبر داد.

سنتکام در بیانیه‌ای اعلام کرد که گروه ضربت ناو هواپیمابر جورج واشنگتن روز گذشته به منطقه عملیاتی این فرماندهی رسید.

این در حالی است که استقرار طولانی مدت پرسنل آمریکایی در ناو هواپیمابر «لینکلن» بحران‌هایی را در پی داشت./ایلنا



 ۶۰۰ هزار تومان به حقوق این دسته از بازنشستگان اضافه شد
۳۳ دقیقه قبل / سایت اقتصاد ایرانی

۶۰۰ هزار تومان به حقوق این دسته از بازنشستگان اضافه شد

اقتصادایرانی:

امیر رهبر ، فعال صنفی بازنشستگان صندوق لشکری گفت: براساس پیگیری‌ها، به احتمال زیاد حقوق بازنشستگان لشکری به همراه فوق العاده خاص ۶۰۰ تومانی واریز می‌شود. 

او افزود: طی پیگیری‌های متعدد از سازمان برنامه و بودجه، گویا حق ۲۰ درصد افزایش فوق العاده پرسنل لشکری پذیرفته شده است؛ لذا طبق قول‌ها،  از مرداد ماه ۶۰۰ هزار تومان افزایش حقوق به حساب بازنشستگان واریز می‌شود. 

رهبر  افزود: مبلغ معوقه به زودی تعیین تکلیف میشود. واریز حقوق مرداد بازنشستگان لشکری

دقایقی پیش حقوق مرداد بازنشستگان و مستمری‌بگیران صندوق لشکری واریز شد.

گویا حق ۲۰ درصد افزایش فوق العاده خاصِ پرسنل لشکری پذیرفته شده است؛ لذا ۶۰۰ هزار تومان افزایش حقوق به حساب بازنشستگان واریز شده است.



 زمان دقیق واریز سود سهام عدالت ۱۴۰۵ برای ۴۹ میلیون نفر اعلام شد + ماجرای ۱۹ میلیون جاماندۀ بلاتکلیف و سودهای سرگردان متوفیان چیست؟
۴۴ دقیقه قبل / سایت نبض قیمت

زمان دقیق واریز سود سهام عدالت ۱۴۰۵ برای ۴۹ میلیون نفر اعلام شد + ماجرای ۱۹ میلیون جاماندۀ بلاتکلیف و سودهای سرگردان متوفیان چیست؟

بازار سرمایه و دلایل میلیون‌ها خانواده ایرانی این روزها نفس‌ها را در سینه حبس کرده است. امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵، خبری منتشر شده که می‌تواند معادلات اقتصادی بسیاری از خانوارها را تحت تأثیر قرار دهد. پس از ماه‌ها انتظار و شایعات متعدد در فضای مجازی، سرانجام زمان واریز سود سهام عدالت برای سال ۱۴۰۵ به‌طور رسمی اعلام شده است. اما ماجرا به همین سادگی نیست؛ ابهامات زیادی درباره مبلغ دقیق سود، تعداد جاماندگان و سرنوشت افرادی که هنوز موفق به دریافت سود نشده‌اند، وجود دارد. در این گزارش جامع، به تمامی زوایای این خبر مهم پرداخته و شما را با جزئیات کامل واریز سود سهام عدالت ۱۴۰۵ آشنا خواهیم کرد. اعلام فوری: زمان واریز سود سهام عدالت ۱۴۰۵ نهایی شد

سود سهام عدالت

بر اساس تازه‌ترین اخبار منتشرشده، زمان واریز سود سهام عدالت ۱۴۰۵ برای هفته دولت تعیین شده است. این بازه زمانی که از ۲ تا ۸ شهریور ۱۴۰۵ را شامل می‌شود، توسط مسئولان اتاق تعاون ایران اعلام شده و سهامداران باید در این بازه زمانی منتظر واریز سود به حساب خود باشند.

بهمن عبداللهی، رئیس اتاق تعاون ایران، در این باره تأیید کرده است که سیاست پرداخت سود در سال جاری همچنان به روال گذشته است؛ به این معنا که سود حاصله طی دو مرحله به حساب مشمولان واریز خواهد شد. این رویکرد دو مرحله‌ای با هدف مدیریت نقدینگی و اطمینان از توزیع عادلانه سود حاصل از عملکرد سال ۱۴۰۴ تدوین شده است.

نکته قابل تأمل این است که با وجود چالش‌های اقتصادی و آسیب‌های وارده به برخی بنگاه‌ها، سودآوری کلی شرکت‌ها حفظ شده و رقم توزیعی نسبت به سال ۱۴۰۳ کاهش چشمگیری نخواهد داشت تا حقوق سهامداران به‌طور کامل استیفا شود. مبلغ جدید سود سهام عدالت ۱۴۰۵؛ چقدر تغییر کرده است؟

یکی از مهم‌ترین سوالاتی که ذهن ۴۹ میلیون سهامدار را به خود مشغول کرده، مبلغ سودی است که قرار است دریافت کنند. بر اساس آخرین اطلاعات منتشرشده، مبلغ سود سهام عدالت تغییری نسبت به واریزهای قبلی نخواهد داشت.

بر اساس واریزهای قبلی، مبالغ سود به سه شکل و بسته به سه نوع سبد پرداخت می‌شود:

سبد سهام عدالت ۴۵۲ هزار تومانی: ۴۴۳ هزار تومان سود

سبد ۵۳۲ هزار تومانی: ۵۲۱ هزار تومان سود

سبد یک میلیون …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 هدف ایران‌خودرو مشخص شد؛ می‌خواهیم «تویوتای ایران» باشیم!
سایت پرشین خودرو

هدف ایران‌خودرو مشخص شد؛ می‌خواهیم «تویوتای ایران» باشیم!

نماینده صاحبان اکثریت سهام ایران‌خودرو، از هدف این مجموعه برای تبدیل شدن به «تویوتای ایران» خبر داد و گفت: این هدف با توجه به تجربه صنعتی، رویایی دست‌نیافتنی نیست.
 پیش‌بینی آب‌وهوا؛ امروز پنجشنبه 29 مرداد 1405
سایت هم میهن

پیش‌بینی آب‌وهوا؛ امروز پنجشنبه 29 مرداد 1405

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور با اشاره به وقوع رگبار و رعدوبرق در ارتفاعات برخی نقاط کشور، وزش باد شدید را مهم‌ترین پدیده جوی در بیشتر مناطق کوهستانی ذکر کرد.
 آخرین قمار ترامپ؛ D-Day،جنگ اقتصادی یا آغاز شکست دوم؟
سایت نورنیوز

آخرین قمار ترامپ؛ D-Day،جنگ اقتصادی یا آغاز شکست دوم؟

ترامپ که 9 اسفند با تصور فروپاشی سریع توان ایران وارد جنگ شد و از تعیین رهبر آینده ایران سخن گفت، اکنون پس از ناکامی در میدان نظامی از «Economic D-Day» رونمایی کرده است؛ جنگ اقتصادی جدیدی که حاصل تکرار همان خطای محاسباتی و این‌بار پرهزینه‌تر برای واشنگتن خواهد بود.
 لئوپارد 8 (Leopard)؛ معرفی مکعب تکنولوژی چینی با شتاب بالا + ویدیو و تصاویر
سایت اسب بخار

لئوپارد 8 (Leopard)؛ معرفی مکعب تکنولوژی چینی با شتاب بالا + ویدیو و تصاویر

لئوپارد 8 (Leopard) در حال حاضر پرشتاب ترین SUV بازار ایران است که سطح امکانات بسیار بالایی را در اختیار راننده و سرنشینان قرار می دهد.
 دبیر انجمن واردکنندگان خودرو: واردات خودروهای کارکرده قانون دارد، اما اجرایی نمی‌شود
سایت تجارت نیوز

دبیر انجمن واردکنندگان خودرو: واردات خودروهای کارکرده قانون دارد، اما اجرایی نمی‌شود

دبیر انجمن واردکنندگان خودرو با اشاره به برخی اخبار منتشر شده درباره آزاد شدن واردات خودروهای کارکرده سه تا پنج ساله، گفت: واردات خودروهای کارکرده موضوع جدیدی نیست و قانون آن وجود دارد، اما تاکنون این قانون اجرایی نشده و همچنان جزئیات اجرای آن مشخص نیست.
 ارز گران‌تر و دیرتر، چه اثری بر سودآوری خودروسازان بورسی می‌گذارد؟
سايت نبض بورس

ارز گران‌تر و دیرتر، چه اثری بر سودآوری خودروسازان بورسی می‌گذارد؟

تأمین ارز به یکی از جدی‌ترین چالش‌های زنجیره خودرو تبدیل شده است؛ از یک سو زمان انتظار برای تخصیص و تأمین ارز واردات به بیش از ۲۱۰ روز رسیده و از سوی دیگر، ت...
 همراه درباره تغییرات قیمت سهام شفاف‌سازی کرد
سایت صدای بورس

همراه درباره تغییرات قیمت سهام شفاف‌سازی کرد

شرکت ارتباطات سیار ایران با نماد «همراه» اعلام کرد در مهلت تعیین‌شده، هیچ پرسشی از سوی سهامداران درباره تغییرات قیمت معاملاتی این نماد مطرح نشده و رویداد بااهمیتی نیز بر عملکرد شرکت اثرگذار نبوده است.
 وام ۲ میلیاردی مسکن چقدر قدرت خرید ایجاد می‌کند؟
سایت هم میهن

وام ۲ میلیاردی مسکن چقدر قدرت خرید ایجاد می‌کند؟

یک پژوهشگر حوزه معماری و شهرسازی می‌گوید: افزایش سقف فعلیِ دو میلیاردی هنوز فاصله زیادی با قیمت مسکن در تهران دارد؛ چرا که اگر هزینه خرید اوراق را از آن کم بکنیم، آنچه باقی می‌ماند یک میلیارد و ۶۰۰ یا ۶۵۰ میلیون خواهد بود.