قیمت طلا امروز




 سایت فرارو / ۱۴۰۵/۰۳/۲۰

آخرین تحولات جنگ ایران و آمریکا: حملات متقابل ایران و آمریکا در آب‌های جنوبی

پس از سقوط هلیکوپتر آمریکا در خلیج فارس، ترامپ دستور حمله به ایران را صادر کرد و ایران نیز در جواب حملات آمریکا به جنوب کشور، پایگاه‌های آمریکایی در کشورهای عربی حوزه خلیج فارس را هدف قرار داد.
 آخرین تحولات جنگ ایران و آمریکا: حملات متقابل ایران و آمریکا در آب‌های جنوبی



 رئیس کمیسیون امنیت ملی: تسلیم نظم جدید ایران بر منطقه شوید
۲ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

رئیس کمیسیون امنیت ملی: تسلیم نظم جدید ایران بر منطقه شوید

ایران آنلاین:

ابراهیم عزیزی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در مطلبی در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:

«تحرکات شما تحت رصد دقیق ماست.

هرگونه محاسبه‌ی غلط و خطای مجدد پیامد هایی سنگین تر از گذشته برایتان خواهد داشت.

تا دیر نشده به حضور نحس خود در منطقه پایان دهید و تسلیم نظم جدید ایران بر منطقه شوید.»/ایسنا
انتهای پیام/



 ادعای جنجالی اکسیوس درباره کریدور مرموز آمریکا در بخش جنوبی تنگه هرمز/ آمادگی اسرائیل برای حمله پیشدستانه ایران
۳۸ دقیقه قبل / سایت خبرفوری

ادعای جنجالی اکسیوس درباره کریدور مرموز آمریکا در بخش جنوبی تنگه هرمز/ آمادگی اسرائیل برای حمله پیشدستانه ایران

ترامپ مدعی آغاز «خردکننده‌ترین جنگ اقتصادی تاریخ» علیه ایران شد

رئیس‌جمهور آمریکا بامداد پنجشنبه با انتشار پیامی در تروث سوشال مدعی شد «خردکننده‌ترین عملیات اقتصادی که تاکنون علیه یک کشور انجام شده» را علیه جمهوری اسلامی ایران آغاز کرده و هشدار داد هر کشوری که به ایران «راه نجات» بدهد، با پیامدهای اقتصادی سنگینی روبه‌رو خواهد شد.

کارشناس صداوسیما: آمریکا بعد از انتخابات کنگره دوباره به ایران شدیداً حمله خواهد کرد

قلهکی: اقدام خطرناک آمریکا سکه تنگه را از رونق می اندازد

علی قلهکی: اقدام خطرناکِ «انتقالِ بی‌سروصدای نفت از مسیر جنوبِ تنگه هرمز توسط آمریکا»، سکه‌ی تنگه را از رونق خواهد انداخت؛ در صورت ادامه این اتفاق، آمریکا نه «محاصره» را رفع خواهد کرد، نه تحریمی لَغو خواهد شد و نه پولی آزاد می‌گردد!

آکسیوس: آمریکا دوشنبه 8 پهپاد و 2 موشک ایرانی را سرنگون کرد

 ‌آکسیوس به نقل از یک مقام آمریکایی: نیروهای ایالات متحده دوشنبه شب ۸ پهپاد ایرانی و ۲ موشک کروز را سرنگون کرده‌اند.

ژنرال نزدیک به نتانیاهو: اسرائیل برای حمله پیش‌دستانه احتمالی به ایران آماده می‌شود

میدل‌ایست‌مانیتور مدعی شد: سرلشکر اوزی دایان از نزدیکان نتانیاهو گفته که اسرائیل در حال جنگیدن برای "بقای خود" است.

او هشدار داد که این کشور نمی‌تواند به طور کامل برای مقابله با مسئله ایران بر امریکا تکیه کند.

دایان گفت که اسرائیل خود را برای امکان انجام یک حمله پیش‌دستانه علیه ایران آماده می‌کند. 

رسانه صهیونیستی: ترامپ برای شکست ایران قمار کرد و حالا در آستانه پرداخت هزینه سنگین آن است

شبکه ۱۳ رژیم صهیونیستی: پس از حدود ۶ ماه جنگ، فشارهای اقتصادی و نظامی بر واشنگتن افزایش یافته و قیمت سوخت به یکی از مهم‌ترین پیامدهای داخلی جنگ تبدیل شده است.

جمهوری‌خواهانی که نگران از دست دادن کرسی‌های خود در انتخابات نوامبر هستند، بیش از گذشته نگران هزینه‌های اقتصادی جنگ‌اند.

ادامه افزایش قیمت سوخت می‌تواند جنگ ایران را به عاملی تعیین‌کننده در موازنه سیاسی آمریکا تبدیل کند.

آکسیوس: آمریکا یک کریدور مخفیانه در تنگه هرمز ایجاد کرده



 تجهیزات ساخت صنایع دفاع ایران بلای جان دشمنان شد
۵۶ دقیقه قبل / سایت خبرفوری

تجهیزات ساخت صنایع دفاع ایران بلای جان دشمنان شد

متن این بیانیه به شرح زیر است:

۳۱ مرداد، روز گرامیداشت مسیر پرافتخاری است که ملت ایران برای ساختن قدرت دفاعی و صنعتی خود پیموده است؛ مسیری که در سال‌های سخت و پرحادثه و از دل تجربه تاریخی مبارزات برای به‌دست آوردن استقلال و رهایی از بند استعمار و وابستگی، تحریم و تهدید آغاز شد و با نفس قدسی امام خمینی کبیر(رض) و هدایت قائد شهید انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله سیدعلی خامنه‌ای(قدس‌الله نفسه الزکیه)، و مجاهدت فرماندهان، دانشمندان و متخصصان این سرزمین شکل گرفت و امروز با هدایت رهبر عظیم‌الشأن انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای(حفظه‌الله)، راسخ، عازم و جازم ادامه دارد.

صنعت دفاعی جمهوری اسلامی ایران از دل تهدید متولد شد، اما در تهدید متوقف نماند. هر فشار و هر تحریم، ضرورت و باور به تکیه بر توان داخلی را آشکارتر کرد و هر میدان، فرصت جدیدی پیش روی متخصصان کشور گذاشت. این مسیر با هدایت و راهبری رهبر شهید انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله سیدعلی خامنه‌ای(قدس‌الله نفسه الزکیه)، طراحی، معماری و مهندسی شد؛ رهبری حکیم و خردمند که صنعت دفاعی را یکی از پایه‌های اقتدار و استقلال کشور می‌دید. او راه استقلال و عبور از وابستگی را در اعتماد به مردم، به‌ویژه جوانان و متخصصان ایرانی، توسعه دانش و فناوری و بومی‌سازی به همت فرماندهان، دانشمندان، متخصصان و کارکنان صنعت دفاعی می‌دانست و این نگاه بلند موجب شکل‌گیری مجموعه‌ای از ظرفیت‌ها و قابلیت‌های علمی، فناورانه و صنعتی شد که بخش مهمی از قدرت دفاعی و بازدارندگی ایران اسلامی را تشکیل می‌دهد.

صنعت دفاعی ایران در این راه و برای این آرمان مقدس، بهترین فرزندان این سرزمین را در لباس مسئولیت و فرماندهی تقدیم کرده است. شهیدان چمران، فکوری، نامجوی، شمخانی و نصیرزاده، در کنار صدها شهید از مجموعه وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، ستاره‌های درخشان و ارزشمند این مسیر بودند. نام و یاد آنان برای ما مروری بر میراث و بخشی از راهی است که ساخته‌اند و امروز باید با قدرت بیشتری ادامه یابد.

در کنار آنان، یاد و خاطره شهدای وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، این اسوه‌های علم و دیانت، در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و جنگ رمضان را گرامی می‌داریم؛ شهدایی که در روزهای سخت، میان مسئولیت و خطر فاصله‌ای ندیدند …



 لغو مذاکره‌ای که اصلا در جریان نبود!
۱ ساعت قبل / سایت الف

لغو مذاکره‌ای که اصلا در جریان نبود!

کاخ سفید به تازگی در موضع‌گیری از لغو مذاکرات با ایران تا اطلاع ثانوی خبر داده است. این موضع‌گیری در شرایطی انجام شده که مقام های کشورمان به این موضوع اشاره کرده اند که اساسا مذاکره ای با آمریکا در جریان نیست که واشنگتن آن را لغو کند بلکه مذاکرات جاری ایران، صرفا با عمان و با دستورکار بازگشایی تنگه هرمز با قواعد و ملاحظات جدید است. 

اما طرف آمریکایی از لغو مذاکراتی که در جریان نبوده، چه اهدافی را دنبال می کند؟ 

به نظر می رسد آمریکایی ها از این طریق و با موضع‌گیری‌های بعدی خود با محوریت اعمال شدیدترِ تحریم و فشارهای اقتصادی علیه کشورمان به زعم خود سعی دارند تا مردم کشورمان را بترسانند و در عین حال، نوعی شکاف و دودستگی در ایران در مورد مساله مذاکره ایجاد کنند. این رویکردِ جنگ روانی در روزها و ماه های اخیر جزو لاینفک سیاست دولت آمریکا علیه ایران بوده و دلیل تاکید کاخ سفید بر آن هم کاملا روشن است: زیرا آمریکایی ها در میدان جنگ افروزی علیه ایران شکست خورده اند و تنها چشم امید به بازیهای روانی و تبلیغاتی دارند. از این رو، حفظ هوشیاری همگانی در کشورمان، یک الزام راهبردی ایرانِ امروز است. 

در عین حال، بر کسی پوشیده نیست که آمریکایی ها در روند مذاکره با ایران مدام زیاده‌خواهی می کنند. اگر از این زاویه نیز به ماجرا بنگریم، بازی تبلیغاتی و روانی آن ها با محوریت لغو مذاکرات با ایران تا اطلاع ثانوی، معطوف به تشدید فشارها علیه ایران جهت بازگشت تهران به میز مذاکره و امتیاز‌دادن به کاخ سفید در موضوعات مختلف است. این در حالی است که ایران با این ادراک راهبردی که در میدان جنگ پیروز بوده، میز مذاکره را عرصه ای برای تثبیت دستاوردهای خود و نه پذیرش زیاده خواهی های کاخ سفید ارزیابی می کند.

آنچه دولت آمریکا اخیرا در مورد مذاکرات با ایران اعلام کرده، ادامه جنگ افروزی آن علیه کشورمان به شیوه ای دیگر است. 

 

 





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 الحسینی: مردم باید درباره مسیر آینده بازار آنلاین طلا تصمیم بگیرند
سایت توسعه برند

الحسینی: مردم باید درباره مسیر آینده بازار آنلاین طلا تصمیم بگیرند

توسعه برند؛ مدیرعامل گروه رسانه‌ای اقتصادآنلاین با تأکید بر ضرورت تعامل میان فعالان سنتی بازار طلا، پلتفرم‌های آنلاین، صندوق‌های طلا و نهادهای نظارتی گفت: توسعه این بازار بدون شنیدن دیدگاه و دغدغه همه ذی‌نفعان امکان‌پذیر نیست و قضاوت درباره مسیر آینده آن باید با مردم باشد.
 از کودتای 28 مرداد تا جنگ 40 روزه؛ آرزوی 200ساله ایرانیان حالا محقق شد - تسنیم
خبرگزاری تسنیم

از کودتای 28 مرداد تا جنگ 40 روزه؛ آرزوی 200ساله ایرانیان حالا محقق شد - تسنیم

پرویز امینی: آرزوی تاریخی دویست‌ساله ایرانیان (در استقلال و امنیت)، در جنگ‌های 12روزه و 40روزه تحقق یافت.
 هشدار چین به ژاپن: در موضوع هسته‌ای با آتش بازی نکنید
سایت هم میهن

هشدار چین به ژاپن: در موضوع هسته‌ای با آتش بازی نکنید

سفیر چین در روسیه با هشدار درباره پیامدهای حرکت احتمالی ژاپن به سمت ساخت تسلیحات هسته‌ای گفت چنین اقدامی توازن راهبردی در شمال شرق آسیا را به‌طور کامل برهم خواهد زد و ممکن است هر لحظه یک رقابت تسلیحات هسته‌ای را در منطقه به راه بیندازد.
 واریز یارانه مردادماه به حساب‌ها این دهک‌ها؛ جزئیات مبلغ
سایت جهان صنعت نیوز

واریز یارانه مردادماه به حساب‌ها این دهک‌ها؛ جزئیات مبلغ

یارانه مرحله ۱۸۶ مربوط به مردادماه سال جاری به مبلغ ۱۱۲ هزار و ۶۶۱ میلیارد ریال به حساب ۱۰ میلیون و ۳۶۷ هزار و ۸۹۸ نفر در دهک‌های اول تا سوم و همچنین یارانه ۳۰۰ هزار تومانی دهک‌های چهارم تا نهم واریز و قابل برداشت شد.
 کشنده با راننده ۱۶ ساله و فاقد گواهینامه در خراسان شمالی توقیف شد
سایت ایران آنلاین

کشنده با راننده ۱۶ ساله و فاقد گواهینامه در خراسان شمالی توقیف شد

رئیس پلیس راه خراسان شمالی از توقیف یک دستگاه کشنده با راننده ۱۶ ساله و فاقد گواهینامه خبر داد و گفت: رانندگی با وسایل نقلیه سنگین بدون مهارت و صلاحیت قانونی خطرآفرین است.
 کره شمالی ۱۰ موشک بالستیک شلیک کرد
سایت ایران آنلاین

کره شمالی ۱۰ موشک بالستیک شلیک کرد

دفتر ریاست جمهوری کره جنوبی پرتاب بیش از ۱۰ موشک بالستیک کوتاه‌برد کره شمالی در روز پنجشنبه را محکوم کرد و به ارتش خود دستور داد تا در طول رزمایش‌های مشترک جاری با ایالات متحده، آمادگی کامل خود را حفظ کند.
 وزارت دفاع: صنعت دفاعی ایران از دل تهدید متولد شد اما در تهدید متوقف نماند
خبرگزاری ایسنا

وزارت دفاع: صنعت دفاعی ایران از دل تهدید متولد شد اما در تهدید متوقف نماند

وزارت دفاع در بیانیه‌ای بیانیه به مناسبت ۳۱ مردادماه روز صنعت دفاعی تصریح کرد: ۳۱ مرداد، روز صنعت دفاعی، یادآور مسیر پرافتخاری است که ملت ایران برای دستیابی به استقلال، خودکفایی و ساخت قدرت دفاعی کشور پیموده است؛ امروز با هدایت رهبر عظیم‌الشأن انقلاب اسلامی با تکیه بر دانش بومی، مشارکت ملی و تجربه میدان‌های اخیر، برای ساخت ایرانی مقتدر و برخوردار از قدرت دفاعی روزآمد ادامه دارد.
 شکست هر ۲ آزادکار ایران مقابل آمریکا در قهرمانی جوانان جهان
سایت اعتماد آنلاین

شکست هر ۲ آزادکار ایران مقابل آمریکا در قهرمانی جوانان جهان

هر دو نماینده ایران در روز نخست کشتی آزاد قهرمانی جوانان جهان مقابل رقبای‌شان شکست خوردند.