قیمت طلا امروز




 سایت فرارو / ۱۴۰۵/۰۴/۰۱

قالیباف رفت، ونس ماند؟

جی دی ونس و هیئت همراهش برای مذاکرات فنی همچنان در سوئیس اقامت دارند.
 قالیباف رفت، ونس ماند؟



۲ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

تاکید بغداد و برن بر کاهش تنش‌های منطقه‌ای و بازگشت ایران و آمریکا به میز مذاکرات

به گزارش تجارت نیوز، «فواد حسین» وزیر خارجه عراق تلفنی با «ایگنازیو کاسیس» همتای سوئیسی خود گفتگو و در جریان این تماس روابط دوجانبه میان عراق و سوئیس و راههای توسعه آن را مورد رایزنی قرار داد.

طبق بیانیه وزارت خارجه عراق، طرفین در این گفتگوی تلفنی علاوه بر موضوع انتصاب سفیران جدید دو کشور در بغداد و برن، درباره تحولات منطقه و تاثیر درگیری میان آمریکا و ایران بر ثبات منطقه ای نیز گفتگو کردند.

فواد حسین در این تماس تلفنی به نقش مثبت سوئیس در نزدیک کردن دیدگاههای ایران و آمریکا اشاره کرد.

همچنین طرفین بر اهمیت آغاز ابتکارهای بین المللی برای کمک به توقف درگیری و بازگشت دوباره طرفها به میز مذاکرات تاکید کردند که می تواند فرصت دست یابی به راه حل های صلح آمیز و دیپلماتیک را افزایش دهد.

در بیانیه وزارت خارجه عراق آمده است: طرفین در پایان بر تداوم هماهنگی و رایزنی میان عراق و سوئیس درباره موضوعات بین المللی مورد اهتمام مشترک توافق کردند.

منبع: ایرنا


۳ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

 ادعای جنجالی معاون ترامپ؛ آمریکا وارد مرحله جدید فشار علیه ایران شد

جهان صنعت نیوز ، معاون رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شد که اکنون موثرترین ابزار آمریکا برای فشار بر ایران، «فشار اقتصادی» است.

جی‌ دی ونس، معاون رئیس‌جمهور آمریکا ادعا کرد: ما به لطف تلاش‌های گسترده و طاقت‌فرسایی که ارتش ما و کارکنان بخش تجاری انجام داده‌اند، توانسته‌ایم مقادیر زیادی نفت و گاز را از طریق تنگه هرمز منتقل کنیم. آنچه محقق شده، با وجود اینکه نیاز داریم حجم بیشتری از انرژی از تنگه هرمز عبور کند، یک موفقیت بزرگ محسوب می‌شود.

وی گفت: تنگه هرمز اصلی‌ترین اهرم فشاری است که ایران در اختیار دارد. ما به ادامه این رویکرد ادامه خواهیم داد، زیرا معتقدیم این بهترین راه برای دستیابی به هدف نهایی در نهایت است.

او مدعی شد: با وجود تیراندازی‌های ایران به کشتی‌های تجاری، توانسته‌ایم خروج مقادیر زیادی نفت و گاز از طریق تنگه هرمز را تضمین کنیم. ما باید عبور مقادیر بیشتری از محموله‌های انرژی از طریق تنگه هرمز را تضمین کنیم. اگر بتوانیم حجم کافی از نفت و گاز را از تنگه هرمز منتقل کنیم و همزمان ایرانی‌ها را به دلیل هدف قرار دادن کشتی‌های تجاری مجازات کنیم، این امر فشار اقتصادی قابل‌توجهی بر آنها وارد خواهد کرد.

ونس ادعا کرد: فشارهای اقتصادی بر ایران، محاسبات آنها را درباره نوع توافق یا ترتیباتی که مایل‌اند با ما منعقد کنند، تغییر می‌دهد. فشارهای اقتصادی باعث خواهد شد ایران به این فکر کند که آیا می‌خواهد اقتصادش برای همیشه در وضعیت خفگی باقی بماند یا ترجیح می‌دهد روابط بهتری با غرب ایجاد کند.

معاون ترامپ مدعی شد: اگر ایران بر تیراندازی به کشتی‌ها اصرار داشته باشد، ما تمام تلاش خود را برای جلوگیری از آن انجام خواهیم داد. ما تا حد زیادی موفق شده‌ایم عملیات تیراندازی ایران علیه کشتی‌های تجاری در تنگه هرمز را متوقف کنیم. اکنون وارد مرحله جدیدی شده‌ایم که در آن، مؤثرترین ابزار ما فشار اقتصادی است که می‌توانیم بر آنها اعمال کنیم.

ونس مدعی شد: اکنون در مرحله جدیدی قرار داریم و توانمندی‌های نظامی متعارف ایران را از بین برده‌ایم و فشارهای عظیمی بر پایه صنعتی آنها که برای تولید تسلیحات مورد استفاده قرار می‌گیرد، وارد کرده‌ایم. این مرحله به توازن دقیقی نیاز دارد؛ زیرا در حالی که ما بر آنها فشار اقتصادی وارد می‌کنیم، آنها نیز تلاش خواهند کرد فشار مشابهی بر ما وارد کنند. هفته‌های گذشته ثابت کرد که ایرانی‌ها فشار این اقدامات را بسیار بیشتر از آنچه ما احساس کردیم، متحمل شده‌اند.

انتخاب سیاسی برچسب هاتحریم آمریکا علیه ایران جی دی ونس

شناسه : 606859

لینک کوتاه : لینک کپی شد




 عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: در طرح جدید بنزین سهمیه از ۱۹۰ لیتر به ۹۰ لیتر کاهش می‌یابد
۱۷ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: در طرح جدید بنزین سهمیه از ۱۹۰ لیتر به ۹۰ لیتر کاهش می‌یابد

 عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در شبکه اجتماعی ایکس توضیحاتی درباره طرح جدید سهمیه‌بندی بنزین ارائه کرد.

 نیویورک‌تایمز: ترامپ تمایلی به جنگ نظامی گسترده با ایران ندارد| فشار اقتصادی را تشدید می‌کند
۱ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

نیویورک‌تایمز: ترامپ تمایلی به جنگ نظامی گسترده با ایران ندارد| فشار اقتصادی را تشدید می‌کند

یک رسانه آمریکایی نوشت که با وجود تهدید ترامپ به فشار اقتصادی علیه ایران، او علاقه‌ای به حمله نظامی گسترده ندارد.

 رئیس عقیدتی‌سیاسی ارتش: حفظ نظام از جان، مال و آبرو مهم‌تر است
۱۷ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

رئیس عقیدتی‌سیاسی ارتش: حفظ نظام از جان، مال و آبرو مهم‌تر است

رئیس سازمان عقیدتی‌سیاسی ارتش با تجلیل از رهبر شهید امت گفت: آنچه از رهبری ایشان برای ما و نسل‌های آینده به یادگار مانده، میراثی گران‌بهاست و یکی از مهم‌ترین...

 تقویت و جانمایی سامانه‌های پدافندی در نقاط حساس کرج
۱۷ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

تقویت و جانمایی سامانه‌های پدافندی در نقاط حساس کرج

معاون فرمانداری کرج از تقویت سامانه‌های پدافندی نقاط حساس این شهرستان خبر داد و گفت: کرج در تأمین امنیت پایتخت نیز نقش مهمی دارد.

 اطلاعیه شورای هماهنگی برای نهم ربیع‌الاول
۳ ساعت قبل / سایت تابناک

اطلاعیه شورای هماهنگی برای نهم ربیع‌الاول

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به مناسبت نهم ربیع‌الاول سالروز آغاز امامت حضرت ولی‌عصر (عج)، در خصوص اجتماعات مردمی شبانه اطلاعیه‌ای صادر کرد.

 سرپرست وزارت دفاع: اجازه نخواهیم داد به کشورمان تجاوز شود
۵۷ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

سرپرست وزارت دفاع: اجازه نخواهیم داد به کشورمان تجاوز شود

سرپرست وزارت دفاع به مقایسه جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان از نظر وزارت دفاع پرداخت و گفت: در جنگ رمضان بسیار قوی‌تر و قدرتمندتر نسبت به جنگ ۱۲ روزه در میدان حضور ج...