قیمت طلا امروز




 سایت فرارو / ۱۴۰۵/۰۳/۱۳

افزایش ۹۰۰ مایلی مسیر پرواز حج به‌دلیل ممنوعیت پرواز در آسمان کویت!

کاپیتان عبدالحی، معاون وزیر راه و مدیرعامل ایران ایر، گفت: شنبه پنجم اردیبهشت بود که پروازها را آغاز کردیم. اول خادمان و عوامل پشتیبانی سازمان حج و زیارت را به مدینه منوره منتقل کردیم. که با تلاش شبانه‌روزی همه همکاران، ظرف یک روز و نیم پروازها را عملیاتی کردیم و ۳۰ هزار و ۳ زائر را به مدینه منتقل نمودیم. امسال یکی از مشکلات کشور ما این بود اجازه پرواز از جنوب کشور از فراز خوزستان و کویت به ما داده نشد. مسیرها ۹۰۰ مایل افزایش یافت؛ از شرق کشور تا شرق تنگه هرمز.
 افزایش ۹۰۰ مایلی مسیر پرواز حج به‌دلیل ممنوعیت پرواز در آسمان کویت!



1
 اعتصاب کارکنان فرودگاه بن‌گوریون فعالیت‌های پروازی را مختل کرد
۱ ساعت قبل / سایت صفحه سیاست

اعتصاب کارکنان فرودگاه بن‌گوریون فعالیت‌های پروازی را مختل کرد

صفحه سیاست-

فعالیت این فرودگاه روز پنجشنبه با اختلال گسترده مواجه شد و تمامی میزهای پذیرش مسافران تعطیل شدند. ورود پروازها نیز برای مدتی به حالت تعلیق درآمد.

این بحران در یکی از پرترددترین روزهای سال رخ داد؛ زمانی که بیش از ۱۰۰ هزار مسافر و حدود ۶۰۰ پرواز در برنامه فرودگاه قرار داشتند.

مری رگو، وزیر حمل‌ونقل اسرائیل که در سفر به مغرب به سر می‌برد، از طرح شکایت فوری علیه کمیته کارکنان در دادگاه کار خبر داد و این اقدام را غیرقانونی توصیف کرد. او همچنین هشدار داد افرادی که موجب سرگردانی مسافران شده‌اند، با پیامدهای سنگینی روبه‌رو خواهند شد.

وزیر حمل‌ونقل اسرائیل، اختلال در فعالیت شرکت‌های آمریکایی تأمین‌کننده سوخت را نیز از عوامل بروز بی‌نظمی در فرودگاه دانست؛ ادعایی که در مقابل، اتحادیه کارگری آن را رد کرد.

اتحادیه کارگری اعلام کرد توقف فعالیت‌ها از پیش برنامه‌ریزی نشده بود و ریشه بحران را باید در کمبود نیروی انسانی و آماده نبودن مدیریت فرودگاه برای فصل تابستان جست‌وجو کرد. کارکنان طی ماه‌های گذشته درباره کمبود حدود ۴۰۰ نیرو در بخش‌های باربری و جابه‌جایی مسافر هشدار داده بودند.

بر اساس گزارش‌های میدانی، عملیات جابه‌جایی بار در فرودگاه متوقف شده و بار مسافران در ترمینال‌ها انباشته شده است. اختلال در این روند، ورود و خروج هواپیماها را نیز تحت تأثیر قرار داد و یک پرواز در میانه مسیر به مبدأ بازگشت.

مدیریت فرودگاه اعلام کرد ظرفیت حمل بار تکمیل شده و امکان پذیرش محموله‌های جدید وجود ندارد. حضور ۲۰ فروند هواپیمای سوخت‌رسان نظامی آمریکا در این فرودگاه، که به‌دلیل تنش‌های منطقه‌ای با ایران مستقر شده‌اند، نیز از عوامل کاهش ظرفیت عملیاتی و تشدید مشکلات عنوان شده است.