قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۴/۰۷

شنیده شدن صداهای انفجار در بحرین

تهران - ایرنا - منابع خبری از شنیده شدن صداهای انفجار در پایگاه نظامیان آمریکایی در جنوب منامه پایتخت بحرین خبر دادند.
 شنیده شدن صداهای انفجار در بحرین



۳۲ دقیقه قبل / سایت مشرق

حمله پهپادی در بلوچستان پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت

به گزارش مشرق، رسانه‌های پاکستانی اعلام کردند که بر اثر اصابت موشک از یک فروند پهپاد در منطقه مستونگ واقع در ایالت بلوچستان چهار نفر کشته و سه نفر دیگر نیز زخمی شدند.

برخی منابع اعلام کردند که قربانیان این حادثه غیرنظامی هستند و هنوز مشخص نیست این حمله توسط چه نیرو یا گروهی انجام شده است.

هفته گذشته وزیر امور داخلی ایالت بلوچستان پاکستان در حین عبور از منطقه مستونگ مورد سوء قصد قرار ‌گرفت و از این حمله جان سالم به در برد هرچند ۶ نفر از نیروهای محافظ وی زخمی شدند.


۱ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

حمله پهپادی به پالایشگاه نفت در روسیه

به گزارش آفتاب نیوز،

ویدیوهایی که توسط کانال تلگرام اوکراینی Exilenova+ به اشتراک گذاشته شده است، ظاهرا انفجارها و آتش‌سوزی در پرم، شهری در حدود ۱۵۰۰ کیلومتری (۹۳۰ مایلی) اوکراین را نشان می‌دهد.

به نوشته روزنامه کی‌یف ایندیپندنت، این کانال تلگرامی اوکراینی اعلام کرد ساکنان محلی از وقوع یک سری انفجار در پالایشگاه خبر داده‌اند.

مقامات محلی حدود ساعت ۶:۳۰ صبح به وقت محلی به ساکنان در مورد ورود پهپادها هشدار دادند.

تقریبا در همان زمان، محدودیت‌های موقتی در فرودگاه  بولشویی ساوینو در پرم اعمال شد. این محدودیت‌ها کمی بعد برداشته شده‌اند.

وزارت دفاع روسیه نیز ادعا کرد که پدافند هوایی آن ۳۲۵ پهپاد اوکراینی را در طول شب سرنگون کرده است.

حمله قبلی به پالایشگاه نفت پرم ۲۹ ژوئیه رخ داد.

اوکراین حملات به پالایشگاه‌های نفت و سایر تاسیسات انرژی در روسیه را تشدید کرده است تا تامین سوخت ارتش روسیه را مختل کرده و درآمدهای تامین مالی جنگ را کاهش دهد.

همچنین وزارت دفاع روسیه روز جمعه اعلام کرد که نیروهایش از طریق یک سری حملات پهپادی، یک تأسیسات صنعتی متعلق به نیروهای مسلح اوکراین در شهر بروواری، در نزدیکی کی‌یف را به طور کامل و دائمی از کار انداخته‌اند.

در این بیانیه آمده است: «خدمه پهپادهای تیپ مستقل واریاگ حملات دقیقی را به یک تأسیسات صنعتی متعلق به نیروهای مسلح اوکراین در شهر بروواری، در شرق کی‌یف، انجام دادند.»

این وزارتخانه خاطرنشان کرد که تصاویر ویدئویی لحظه‌ای، چندین منطقه دودآلود و آتش شدید را در تأسیسات آسیب‌دیده نشان می‌دهد.

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که نیروی هوایی روسیه با پنج بمب گلایدر از نوع «FAB-۵۰۰» محل استقرار موقت نیروهای مسلح اوکراین در بلاگوواتنه، در منطقه خارکف را بمباران کرد.

وزارت دفاع روسیه در عین حال گزارش داد که نیروهای این کشور شبانه انبارهای حاوی تسلیحات و تجهیزات نظامی متعلق به ارتش اوکراین را در بندر رینی در منطقه اودسا در جنوب اوکراین بمباران کردند.

وزارت دفاع روسیه در بیانیه‌ای اعلام کرد که «در شب ۲۱ اوت، پهپادهای (روسی) انبارهای حاوی تسلیحات، تجهیزات و اموال نظامی در بندر رنی را هدف قرار دادند و تأکید کرد که نیروهای روسی به حملات خود به زیرساخت‌های بندر اوکراین که توسط ارتش اوکراین استفاده می‌شود، ادامه می‌دهند.


۱ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

هشدار اسرائیل به آمریکا درباره کشور همسایه ایران

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی مدعی شد تل‌آویو به واشنگتن هشدار داده است که ترکیه علی‌رغم حمله هوایی اخیر اسرائیل همچنان بر تصمیم خود برای اعزام نیرو و استقرار سامانه‌های نظامی در پایگاه هوایی ابوالظهور سوریه اصرار دارد.

طبق گزارش این شبکه ارزیابی‌های اسرائیل نشان می‌دهد آنکارا قصد دارد از تمایل واشنگتن برای جلوگیری از تشدید تنش‌ها استفاده کند تا اسرائیل را در صورت هرگونه اقدام آتی علیه حضور ترکیه، در موضعی دشوار قرار دهد.

این گزارش حاکی است اسرائیل همچنین انتظار دارد که سوریه و ترکیه اقدامات دیپلماتیک هماهنگی را علیه تل‌آویو در سازمان ملل متحد پیش ببرند.

 




 کپلر: تنها ۷ کشتی روز پنجشنبه از تنگه هرمز عبور کردند
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

کپلر: تنها ۷ کشتی روز پنجشنبه از تنگه هرمز عبور کردند

رویترز خبر داد که تنها ۷ کشتی روز پنجشنبه از تنگه هرمز عبور کردند.

 در پاسخ به اعلام جنگ اقتصادی ترامپ
۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

در پاسخ به اعلام جنگ اقتصادی ترامپ

یک دولت می‌تواند اتباع و قلمرو خود را اداره کند. اما نمی‌تواند به یک شرکت خارجی که در خارج از قلمرو آن دولت و مطابق قوانین دولت متبوع خود فعالیت می‌کند، دستور دهد تجارت قانونی خود با کشور ثالث را قطع کند.

 الحدث به نقل از منابع آگاه: ترامپ دستور داده مذاکرات با ایران برای چند هفته متوقف شود
۲۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

الحدث به نقل از منابع آگاه: ترامپ دستور داده مذاکرات با ایران برای چند هفته متوقف شود

الحدث به نقل از منابع آگاه ادعا کرد که مذاکرات با ایران به دستور ترامپ برای چند هفته متوقف می‌شود.

 سنتکام از ورود ناو «جورج واشنگتن» به منطقه خبر داد
۲۰ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

سنتکام از ورود ناو «جورج واشنگتن» به منطقه خبر داد

ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا از ورود ناو هواپیمابر جروج واشنگتن به منطقه عملیاتی خاورمیانه پس از ناکامی ناو آبراهام لینکلن در انجام مأموریت‌های رزمی خبر داد.

 سفر وزیر خارجه سوریه به پاکستان پس از ۱۹ سال
۲۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

سفر وزیر خارجه سوریه به پاکستان پس از ۱۹ سال

محمد اسحاق دار، معاون نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه پاکستان، در اسلام‌آباد با اسعد الشیبانی، وزیر امور خارجه سوریه دیدار و گفتگو کرد.

 راهبرد ترامپ برای ترساندن ایران نتیجه معکوس داده است/ هزینه فوری تشدید تحریم‌ها احتمالاً پیش از هر گروه دیگری بر دوش مردم ایران خواهد افتاد/ احتمال ادامه بن‌بست میان تهران و واشنگتن، به اندازه احتمال از سرگیری جنگ جدی است
۱۸ ساعت قبل / سایت جماران

راهبرد ترامپ برای ترساندن ایران نتیجه معکوس داده است/ هزینه فوری تشدید تحریم‌ها احتمالاً پیش از هر گروه دیگری بر دوش مردم ایران خواهد افتاد/ احتمال ادامه بن‌بست میان تهران و واشنگتن، به اندازه احتمال از سرگیری جنگ جدی است

روزنامه «نیویورک‌تایمز» در گزارشی از بن‌بست پرتنش میان تهران و واشنگتن نوشت: راهبرد دونالد ترامپ برای وادار کردن ایران به عقب‌نشینی از طریق تهدید نظامی و تشدید فشار اقتصادی، تاکنون نتیجه معکوس داده و مواضع تهران را سخت‌تر کرده است؛ وضعیتی که در غیاب مذاکرات جدی، خطر تداوم یک رویارویی فرسایشی یا بازگشت دوباره به جنگ را افزایش داده است.