قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۴/۰۲

تغییر نرم‌افزار نظام تعلیم و تربیت شرط تحقق تحول بنیادین است/ ضرورت تقویت مدارس دولتی

تهران - ایرنا - وزیر آموزش‌وپرورش با تأکید بر ضرورت تحول بنیادین در نظام تعلیم و تربیت، تصریح کرد: نرم‌افزار حاکم بر نظام تعلیم و تربیت نیازمند تغییر است و تحول واقعی زمانی اتفاق می‌افتد که این نرم‌افزار اصلاح شود.
 تغییر نرم‌افزار نظام تعلیم و تربیت شرط تحقق تحول بنیادین است/ ضرورت تقویت مدارس دولتی



3
 دانشگاه فرهنگیان کانون اصلی تربیت معلم و قلب نظام تعلیم و تربیت است
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

دانشگاه فرهنگیان کانون اصلی تربیت معلم و قلب نظام تعلیم و تربیت است

ایران آنلاین:

علیرضا کاظمی؛ وزیر آموزش و پرورش، پیش از ظهر امروز در دومین برنامه سفر استانی خود به خراسان رضوی در یازدهمین اجلاس همکاران دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان، ضمن قدردانی از تلاش‌های مسئولان نهادهای نمایندگی ولی‌فقیه، معاونت‌های فرهنگی، امور تربیتی و گروه‌های معارف اسلامی، اظهار کرد: مجموعه‌های فرهنگی و تربیتی دانشگاه فرهنگیان، با وجود تفاوت در مأموریت‌ها، در یک هدف مشترک یعنی تربیت معلمانی شایسته و تراز نظام جمهوری اسلامی ایران نقش‌آفرینی می‌کنند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، وی با اشاره به جایگاه منحصر به‌فرد دانشگاه فرهنگیان در نظام آموزشی، کشور افزود: مأموریت تربیت معلم، مأموریتی تخصصی، راهبردی و متفاوت از سایر مأموریت‌های دانشگاهی است و نمی‌توان آن را در مجموعه دیگری دنبال کرد. از همین رو، دانشگاه فرهنگیان باید از جایگاه شایسته و متناسب با مأموریت خود برخوردار باشد.

وزیر آموزش و پرورش با بیان این‌که این وزارتخانه حمایت از دانشگاه فرهنگیان را با جدیت دنبال می‌کند، تصریح کرد: در حوزه مسائل سخت‌افزاری، تجهیزات، امکانات و نیروی انسانی، آموزش و پرورش باید بدون درنگ و با جدیت وارد عمل شود و زمینه لازم برای ایفای مأموریت دانشگاه فرهنگیان را فراهم کند.

وی ادامه داد: میزان همکاری و حمایت ادارات کل آموزش و پرورش استان‌ها از دانشگاه فرهنگیان، یکی از شاخص‌های مهم ارزیابی عملکرد مدیران کل خواهد بود و این موضوع به صورت جدی مورد سنجش قرار می‌گیرد.

وزیر آموزش و پرورش، تربیت را مهم‌ترین دغدغه دانشگاه فرهنگیان عنوان کرد و گفت: دانشگاه فرهنگیان صرفاً محل انتقال دانش و مهارت نیست؛ بلکه مأموریت اصلی آن تربیت معلم است. بنابراین باید همه ظرفیت‌های فرهنگی، تربیتی، آموزشی و علمی دانشگاه در مسیر شکل‌گیری شخصیت حرفه‌ای، دینی، ملی و اجتماعی معلم آینده به کار گرفته شود.

وی با تأکید بر ضرورت هم‌افزایی میان مجموعه‌های فرهنگی و تربیتی دانشگاه، اظهار کرد: نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، معاونت‌های فرهنگی و تربیتی و گروه‌های معارف اسلامی باید ضمن حفظ استقلال و مأموریت‌های تخصصی خود، از موازی‌کاری پرهیز کرده و با تقسیم کار روشن و برنامه‌ریزی مشترک، یک منظومه منسجم فرهنگی و تربیتی را در دانشگاه فرهنگیان شکل دهند.

وی کنشگری دانشجویان را یکی از شاخص‌های مهم موفقیت برنامه‌های فرهنگی دانست و افزود: هر اندازه زمینه برای حضور، مسئولیت‌پذیری و نقش‌آفرینی دانشجویان فراهم شود، آثار تربیتی بیشتری حاصل خواهد شد. دانشجو معلم توانمند، مؤمن و برخوردار از مهارت و اعتمادبه‌نفس می‌تواند در مدرسه و جامعه منشأ تحول باشد.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به تغییر ماهیت عرصه‌های فرهنگی و اجتماعی، خاطرنشان کرد: امروز بخش مهمی از تقابل‌ها در عرصه فرهنگی و شناختی شکل می‌گیرد و دانشگاه فرهنگیان باید متناسب با این شرایط، رویکردهای جدیدی را در فعالیت‌های فرهنگی، تربیتی و فضای مجازی دنبال کند.

وی افزود: تقویت هویت دینی و ملی، افزایش مشارکت و کنشگری دانشجویان و ارتقای ضریب نفوذ برنامه‌های فرهنگی در میان آنان، از مهم‌ترین الزامات فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه فرهنگیان در شرایط کنونی است.

وزیر آموزش و پرورش همچنین با تأکید بر ضرورت توجه ویژه به نسل جدید، اظهار کرد: دانشگاه فرهنگیان و مجموعه‌های فرهنگی آن باید برای مواجهه تربیتی با نسل جدید، به‌ویژه نسل نوجوان و جوان، برنامه‌های نو، مؤثر و متناسب با اقتضائات روز طراحی و اجرا کنند.

وی با اشاره به شرایط حساس کشور، بر ضرورت تقویت امید، انسجام و وحدت در جامعه تأکید کرد و گفت: یکی از راهبردهای اساسی دشمن، ایجاد شکاف و تفرقه میان مردم و نهادهای مختلف است؛ بنابراین باید با تقویت همدلی، انسجام و وحدت، زمینه افزایش تاب‌آوری اجتماعی و ملی را فراهم کنیم.

وزیر آموزش و پرورش در پایان با قدردانی از تلاش‌های مجموعه نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و فعالان فرهنگی و تربیتی دانشگاه فرهنگیان تصریح کرد: همه ظرفیت‌های وزارت آموزش و پرورش برای حمایت از دانشگاه فرهنگیان و برنامه‌های فرهنگی و تربیتی آن به کار گرفته خواهد شد؛ چرا که نتیجه و خروجی فعالیت‌های این دانشگاه باید در تربیت معلمانی متعهد، توانمند و اثرگذار در مدارس کشور نمایان شود.
انتهای پیام/


1
 قالیباف در کربلا به زیارت حرم حضرت اباالفضل(ع) رفت
۱۴ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

قالیباف در کربلا به زیارت حرم حضرت اباالفضل(ع) رفت

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، پس از دیدار و رایزنی با مقامات ارشد سیاسی عراق در بغداد، ظهر امروز پنجشنبه ۲۹ مردادماه وارد کربلا شد.

قالیباف که به دعوت همتای عراقی خود و در رأس هیأت پارلمانی ایران به عراق سفر کرده است، برای شرکت در مراسم چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب در کربلا حضور یافته و به نمایندگی از رهبر معظم انقلاب در این مراسم شرکت می‌کند.

رئیس مجلس در بدو ورود به کربلا با استقبال تولیت عتبه عباسیه، به زیارت حرم مطهر حضرت اباالفضل العباس(ع) مشرف شد و با تولیت این آستان دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این سفر، محمدتقی نقدعلی رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و عراق، مهدی فلاح نایب‌رئیس و شهین جهانگیری عضو این گروه و همچنین سارا فلاحی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، قالیباف را همراهی می‌کنند.


1
 مشاور امنیت ملی عراق در دیدار با قالیباف: دولت الزیدی در زمینه ایجاد انحصار سلاح در دست حاکمیت گام برمی‌دارد/ قانون اساسی عراق به گروه‌های مسلح که امنیت سایر کشورها را تهدید می‌کنند، اجازه حضور نمی‌دهد
۱۴ دقیقه قبل / سایت انتخاب

مشاور امنیت ملی عراق در دیدار با قالیباف: دولت الزیدی در زمینه ایجاد انحصار سلاح در دست حاکمیت گام برمی‌دارد/ قانون اساسی عراق به گروه‌های مسلح که امنیت سایر کشورها را تهدید می‌کنند، اجازه حضور نمی‌دهد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایرنا: «قاسم العبودی» مشاور امنیت ملی عراق در جریان دیدار با «محمد باقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی ایران در بغداد، به روابط دیرینه دو کشور اشاره کرد و گفت که بغداد به توافقنامه امنیتی امضا شده با تهران متعهد است.

به نقل از شبکه المیادین، در دیدار العبودی و قالیباف آخرین تحولات منطقه و راه‌های تقویت روابط بین عراق و ایران در راستای تامین منافع دو کشور و دو ملت دوست مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

العبودی در جریان دیدار امروز پنجشنبه با قالیباف در محل اقامت وی گفت: روابط بین دو کشورِ دوست، تاریخی و نزدیک است و پیوندهای محکمی دو ملت را به یکدیگر گره زده است.

وی افزود: ثبات عراق به نفع ثبات منطقه است و دولت علی فالح الزیدی نخست وزیر عراق بر تقویت روابط با کشورهای همسایه به طور خاص و جهان به طور عام تأکید دارد.

العبودی گفت: قانون اساسی عراق اجازه وجود گروه‌های مسلح تهدید کننده امنیت سایر کشورها را نمی‌دهد.

وی افزود: دولت عراق در زمینه ایجاد انحصار سلاح در دست حاکمیت گام برمی دارد.

العبودی گفت: عراق به توافقامه امنیتی مشترک بین بغداد و تهران پایبند است.

رئیس مجلس شورای اسلامی ایران روز چهارشنبه سفر خود به عراق را آغاز و با مقامات بلندپایه عراقی از جمله رئیس پارلمان، نخست وزیر، رئیس جمهور و رئیس شورای عالی قضایی این کشور به طور جداگانه دیدار کرد.

وی بامداد پنجشنبه به زیارت حرم مطهر امام موسی کاظم (ع) و امام جواد (ع) در شهر مقدس کاظمین رفت.

رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار نخست وزیر عراق ضمن تأکید بر اشتراکات جغرافیایی و تاریخی دو کشور گفت: ایران و عراق در روابط دوجانبه فرصت‌های بی‌نظیری داشته و در نقش‌آفرینی منطقه‌ای در بین کشورهای اسلامی و عربی فرصت‌های بی‌بدیلی خلق می‌کنند.

وی در دیدار «نزار آمیدی» رئیس جمهور عراق نیز با اشاره به وقوع جنگ تحمیلی سوم بیان داشت: ایران و عراق و ملت بزرگ آنها دریافته‌اند که بزرگترین مشکل و عامل اصلی تمامی اشکالات منطقه، آمریکاست و خوی استکباری این کشور و روحیه جنایتکارانه و پلید رژیم صهیونیستی، جنگ‌های اخیر را در منطقه رقم زده که بیشترین خسارت نیز در این جنگ‌ها به دو کشور ایران و عراق وارد آمده است.


1
 العبودی: عراق به توافقنامه امنیتی با ایران متعهد است/ سیاست ما تقویت روابط با همسایگان است
۱ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

العبودی: عراق به توافقنامه امنیتی با ایران متعهد است/ سیاست ما تقویت روابط با همسایگان است

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو به نقل از شبکه المیادین، قاسم العبودی در این دیدار دوجانبه، ضمن اشاره به پیوند‌های تاریخی و دیرینه میان عراق و ایران، خاطرنشان کرد که سیاست خارجی بغداد بر محوریت تقویت روابط با کشور‌های همسایه استوار است.

وی در بخش امنیتی این گفتگوها، صراحتاً اعلام کرد که عراق به تمامی مفاد توافقنامه امنیتی مشترک میان بغداد و تهران متعهد است و بر اجرای این توافقات در راستای تأمین امنیت متقابل و ثبات منطقه تأکید دارد. این اظهارات در شرایطی صورت می‌گیرد که همکاری‌های امنیتی و سیاسی دو کشور در مسیر تقویت هرچه بیشتر قرار دارد.


1
 عمویی: نیرو‌های فرامنطقه‌ای عامل اصلی ناامنی هستند / نظم امنیتی منطقه در حال تغییر است + فیلم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

عمویی: نیرو‌های فرامنطقه‌ای عامل اصلی ناامنی هستند / نظم امنیتی منطقه در حال تغییر است + فیلم

ابوالفضل عمویی دستیار رئیس مجلس شورای اسلامی در امور بین الملل در گفتگو با SNNTV؛ در تحلیل شرایط جاری منطقه تصریح کرد که نیرو‌های فرامنطقه‌ای عامل اصلی ناامنی بوده‌اند و اکنون پس از وقایع «جنگ رمضان»، نگاه کشور‌های منطقه به سمت ایجاد یک ساختار امنیتی نوین تغییر یافته است تا تأمین امنیت منطقه توسط خود کشور‌های منطقه صورت گیرد.

وی با اشاره به متغیر‌های مثبت در عراق، خاطرنشان کرد که تشکیل دولت و مجلس جدید در بغداد و تمایل صریح این کشور به گسترش همکاری‌های اقتصادی و امنیتی، فرصتی طلایی برای تقویت روابط دوجانبه ایجاد کرده است.

در این راستا، دیدار‌های گسترده آقای قالیباف با مقامات بلندپایه عراق، از جمله رئیس‌جمهور، نخست‌وزیر و رؤسای قوای مقننه و قضاییه، گویای اراده‌ای جدی و متقابل برای توسعه همکاری‌ها در تمامی حوزه‌های سیاسی، اقتصادی و امنیتی است. وی سفر هیئت پارلمانی ایران را در این شرایط حساس، فرصتی حیاتی برای تعمیق پیوند‌های استراتژیک تهران و بغداد دانست.

 

کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی