قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۴/۰۲

پزشکیان وارد اسلام‌آباد شد+عکس

اسلام‌آباد - ایرنا - دکتر مسعود پزشکیان رئیس جمهوری اسلامی ایران دقایقی قبل با استقبال آصف علی زرداری رئیس جمهور و شهباز شریف نخست وزیر پاکستان وارد اسلام‌آباد پایتخت این کشور شد.
 پزشکیان وارد اسلام‌آباد شد+عکس



۳ ساعت قبل / سایت مشرق

موساد متحمل شکستی سنگین در قبال ایران شد

به گزارش مشرق، به نوشته این رسانه، اوایل ماه جاری میلادی، «رومان گوفمن» رئیس جدید موساد روسای اداره اطلاعات و بخش ایران این سازمان را که به‌ترتیب تنها با نام‌های مختصر «K» و «Y» شناخته می‌شوند، برکنار کرد.

اگرچه برکناری کارکنان پس از روی کار آمدن رئیس جدید موساد بی‌سابقه نیست اما چنین برکناری‌های علنی که توسط رسانه‌های جریان اسرائیل گزارش می‌شوند، تقریبا بی‌سابقه‌اند.

آخرین مورد شناخته‌شده برکناری به دلیل بی‌کفایتی به سال ۱۹۹۷ بازمی‌گردد؛ زمانی که تلاش نافرجام برای ترور «خالد مشعل» رئیس وقت دفتر سیاسی حماس به بازداشت چند مامور موساد در اردن و یک فاجعه روابط عمومی برای اسرائیل منجر شد.

اینترسپت در گزارش خود نوشت که اسرائیل اکنون با پیامدهای بزرگ‌ترین اشتباه تاریخ خود مواجه است؛ اشتباهی که خودش مرتکب شد یعنی جنگ شکست‌خورده‌اش علیه ایران. اسرائیل این جنگ را به آمریکا به‌عنوان جنگی آسان فروخته بود که قرار بود خیلی سریع ایران و برنامه هسته‌ای ادعایی این کشور را سرنگون کند اما هیچ‌یک از اهدافی که اسرائیل دنبال می‌کرد محقق نشد.

اسرائیل مدعی شده بود که هرگونه بسته‌شدن احتمالی تنگه هرمز از نظر نظامی بی‌اثر خواهد بود اما اکنون توانایی ایران برای اعمال فشار به اقتصاد جهان - علی‌رغم ادعاهای مداوم آمریکا مبنی بر اینکه این آبراه «باز» است - به ارزشمندترین سلاح این کشور تبدیل شده است.

جاه‌طلبی‌های موساد که در تضعیف ساختار امنیتی جمهوری اسلامی ایران و تغییر نظام خلاصه می‌شد، شکست خوردند.

موساد در آغاز آن جنگ تصمیم گرفت وجهه خود را تغییر دهد و خود را حامی مردم ایران نشان دهد اما این تلاش نتیجه چندانی نداشت. مقام‌های ایرانی از همان ابتدا آشکارا این کارزار را در فضای مجازی به تمسخر گرفتند و با گذر زمان، این کارزار هرچه بیشتر حالت استیصال پیدا کرد. ویدئوهای تولیدشده با هوش مصنوعی اسرائیل تقریبا هیچ تاثیری نداشتند. موساد پس از برقراری آتش‌بس نیز به انتشار ویدئوهای تولیدشده با هوش مصنوعی با استفاده از «گروک» ادامه داده است.

به نوشته اینترسپت، پس‌ از آنکه طرح مسلح کردن گروه‌های کرد با همکاری سیا ازهم پاشید، موساد ظاهرا به‌سرعت «طرح ب» را مطرح کرد. ایده جدید این بود که با انجام یک کارزار حملات هوایی علیه پاسگاه‌های پلیس و ایست‌های بازرسی به تضعیف نظام ایران بپردازد کنند اما این طرح نیز به نتیجه ننشست.

خبر برکناری مقام‌های موساد در رسانه‌های اسرائیلی و میان نیروهای باسابقه این سازمان با ناباوری روبه‌رو شد. برخی از آن‌ها گوفمن را متهم کردند که توانایی سازمان برای انجام ماموریت‌هایش را سرکوب کرده است. تحلیلگران امنیتی نیز پس از برکناری دو معاون او، وی را متهم کردند که شکست سازمان را به گردن زیردستان خود می‌اندازد تا تصمیم‌های اتخاذشده در بالاترین سطوح دولت از بررسی و انتقاد مصون بماند.


۳ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

هند: خواهان مسیر دیپلماسی از سوی آمریکا و ایران هستیم - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، وزارت خارجه هند اعلام کرد که خواستار حل‌وفصل مسالمت‌آمیز تنش‌های بین ایران و آمریکا از طریق گفت‌وگو و دیپلماسی است. نظامیان جنایتکار صهیونیست در هند هم تحت تعقیب قرار گرفتند پزشکیان به مودی: اراده ایران بر تقویت روابط همه‌جانبه با هند است

راندیر جی‌سوال، سخنگوی وزارت امور خارجه هند  گفت که هند تحولات را در غرب آسیا به دقت زیر نظر دارد.

 

وی در  نشست خبری تأکید کرد: ما طرفدار حل‌وفصل مسالمت‌آمیز از طریق گفت‌وگو و دیپلماسی هستیم.

انتهای پیام/

   


۳ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

تاکید رئیس‌جمهور سورینام بر گسترش روابط با ایران - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم،‌جنیفر گیرلینگز سیمونز رئیس‌جمهور سورینام(کشوری واقع در شمال آمریکای جنوبی) در مراسم دریافت استوارنامه علی‌ چگنی سفیر جمهوری اسلامی ایران، با اشاره به مشترکات میان دو کشور، بر گسترش روابط و همکاری‌های دو کشور در عرصه‌های مختلف به‌ویژه آموزش و کشاورزی تأکید نمود.

چگنی نیز با ارائه گزارشی از روابط و با اشاره به ظرفیت های ایران در عرصه های مختلف، ضمن اعلام آمادگی ایران برای توسعه هرچه بیشتر مناسبات با کشور سورینام، مشارالیها را در جریان آخرین وضعیت منطقه، سیاسی و اقتصادی و پیشرفت‌های علمی کشورمان در عرصه‌های مختلف قرار داد.

همچنین سفیر ایران دیدارهای جداگانه‌ای با رئیس مجلس، وزیر خارجه، وزیر اقتصاد و فناوری و وزیر آموزش و فرهنگ به‌ عمل آورد و طی آنها ظرفیت‌ها و توانمندی های کشورمان را برای گسترش مناسبات در زمینه‌های پارلمانی، سیاسی، اقتصادی و علمی و فناوری تشریح و راهکارهای همکاری و توسعه هرچه بیشتر روابط را با طرف های سورینامی مورد تبادل نظر قرار داد.

یادآور می‌شود که سفیر ایران در ونزوئلا، هم‌زمان به‌عنوان سفیر آکردیته در سورینام منصوب شده است.

انتهای پیام/  




 ترکیه به‌دنبال بازداشت بین‌المللی نتانیاهو
۶ ساعت قبل / سایت تابناک

ترکیه به‌دنبال بازداشت بین‌المللی نتانیاهو

آنکارا در پیگیری اتهامات نسل‌کشی علیه بنیامین نتانیاهو، از وزارت کشور خواست تا با صدور حکم قرمز، زمینه پیگرد بین‌المللی نخست‌وزیر اسرائیل را فراهم کند.

 معاریو: کلید مهار تنش میان ترکیه و اسرائیل در دست کاخ سفید است
۹ ساعت قبل / سایت تابناک

معاریو: کلید مهار تنش میان ترکیه و اسرائیل در دست کاخ سفید است

روزنامه عبری «معاریو» در تحلیلی پیرامون مناسبات آنکارا و تل‌آویو نوشت روابط این دو بازیگر از یک «دوستی تمام‌عیار» به «جنگ سرد» دگرگون شده است و اکنون مهار ای...

 ونس: در مرحله جدیدی از جنگ هستیم
۹ ساعت قبل / سایت هم میهن

ونس: در مرحله جدیدی از جنگ هستیم

معاون رئیس جمهور آمریکا عملا اعتراف کرد که هیچ ایده‌ای ندارد که تا چه مدت باید کارزار فشار اقتصادی دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا بر ایران را اجرا کند!

 اروگوئه: نتانیاهو به کشور مسلما بازداشت می‌شود
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

اروگوئه: نتانیاهو به کشور مسلما بازداشت می‌شود

معاون وزیر خارجه اروگوئه اعلام کرد اگر نخست وزیر اسرائیل به اروگوئه سفر کند او را حتما بازداشت می‌کنیم.

 آیا جنگ تاج‌وتخت انرژی خاورمیانه را به قاره آمریکا منتقل کرد؟
۱۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

آیا جنگ تاج‌وتخت انرژی خاورمیانه را به قاره آمریکا منتقل کرد؟

چالش آمریکا برای نفت خاورمیانه پایان نخواهد یافت

 مرگ هشت سرنشین در سانحه هوایی آلاسکا
۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

مرگ هشت سرنشین در سانحه هوایی آلاسکا

اداره هوانوردی فدرال آمریکا از سقوط یک هواپیمای سبک در ایالت آلاسکا و جان‌باختن تمام سرنشینان آن خبر داد.