قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۳/۳۰

وقتی خطر نزدیک بود، آن‌ها نزدیک‌تر ایستادند

تهران- ایرنا- سحرگاه سیزدهم اسفند، موشک به یکی از نقاط حساس نیروگاه بندرعباس اصابت کرد؛ جایی میان خطوط گاز، کابل‌های فشار قوی و مخازن سوخت؛ جایی بین انتخاب مرگ و زندگی، چند قدم فاصله با فاجعه، اما بیش از ۲۰۰ نفر از کارکنان نیروگاه نه‌تنها عقب نرفتند که بی واهمه نزدیک‌تر کنار توربین‌ها و خطوط داغ در مسیر بی بازگشت به زندگی ایستادند.
 وقتی خطر نزدیک بود، آن‌ها نزدیک‌تر ایستادند



۵۳ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

تجلیل مدیرعامل سپاهان از خانواده شهید علی ناظم

به گزارش خبرگزاری برنا از اصفهان، منوچهر نیکفر مدیرعامل باشگاه فولاد مبارکه سپاهان، به همراه امین کریمیان معاون فرهنگی و ارتباطات باشگاه و سرهنگ شکیب‌فر رئیس بسیج ورزشکاران استان اصفهان، با حضور در منزل شهید علی ناظم، با خانواده این شهید والامقام دیدار و گفت‌وگو کردند.

در این دیدار، مدیرعامل باشگاه فولاد مبارکه سپاهان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید علی ناظم، از خانواده این شهید تجلیل و قدردانی کرد.

شهید علی ناظم از شهدای سپاهانی جنگ رمضان است که یاد و نام وی در میان جامعه ورزش و خانواده بزرگ سپاهان گرامی داشته می‌شود.

در ادامه این برنامه، مدیرعامل و جمعی از مسئولان باشگاه فولاد مبارکه سپاهان با حضور بر سر مزار این شهید، ضمن قرائت فاتحه، به مقام شامخ شهید علی ناظم ادای احترام کردند.

این دیدار در راستای تکریم خانواده‌های معظم شهدا و پاسداشت یاد و خاطره شهدای ورزشکار و مرتبط با باشگاه فولاد مبارکه سپاهان انجام شد.

انتهای پیام 


۲ ساعت قبل / سایت خبرفوری

اهدای دست‌نوشته سردار موسوی به خانواده‌ای با ۱۱ شهید

 دست‌نوشته سردار سرلشکر سیدمجید موسوی، فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، به خانواده اسدزاده بخشایش که ۱۱ نفر از اعضای آن در جنگ تحمیلی رمضان(۴۰ روزه) به شهادت رسیده‌اند، اهدا شد.

 متن این دست‌نوشته به شرح ذیل است:

خانواده معزز شهیدان اسدزاده بخشایش

سلام علیکم

ادای ادب و احترام می‌گذارم به ساحت شما گرانقدرانی که در راه دفاع از ایران اسلامی و حریم ولایت، بهترین عزیزان خود را تقدیم درگاه الهی نمودید و با اهدای کودکان معصوم که همچون فرشتگان آسمانی، نشانه‌های پاکی و روشنایی هستند، پرچم‌های سرخ افتخار و عزتمندی را بر بلندای قله‌های ایمان و اراده این ملت شهیدپرور برافراشتید.

نام شهیدان شما تا ابد بلندآوازه و یاد آنها در دل و جان ملت ما به‌عنوان نمادهای ایثارگری و شجاعت باقی خواهد ماند و ما رزمندگان نیروی هوافضا خود را متعهد می‌دانیم که انتقام این خون‌های پاک را از دشمنان خبیث و جنایتکار بستانیم.

۱۳/۵/۱۴۰۵

سیدمجید موسوی

با افتخار تقدیم شما

در پناه امام زمان(عج)، سلامت باشید.

سردار موسوی در پیامی دیگر خطاب به این خانواده نوشت:

بسمه‌تعالی

خانواده محترم شهیدان اسدزاده بخشایش

سلام علیکم

ضمن ادای احترام و تعظیم مقام شهیدان گرانقدر شما، زبان و قلم خود را قاصر از آن می‌دانم که عظمت این واقعه و جایگاه رفیع شهیدان شما را توصیف نمایم.

بی‌تردید، شباهت شهادت خانوادگی شما با خانواده امام شهیدمان، نشانه‌ای از رشته‌های مستحکم الهی بین امام و امت در همه صحنه‌هاست و بشارتی است که ارواح طیبه شهیدان در معیت امام دلبند خود و ان‌شاءالله همجوار حضرت اباعبدالله الحسین(ع) هستند.

تحمل چنین داغی بس عظیم و طاقت‌فرساست، لکن خرسند باشید که عزیزان شما شاهد، حاضر و «عِندَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ» هستند.

۱۳/۵/۱۴۰۵

سیدمجید موسوی

گفتنی است این شهدا بر اثر اصابت موشک به منزلشان در جنگ تحمیلی رمصان، به شهادت رسیدند. شهیدان قربانعلی اسدزاده بخشایش، شهیده خدیجه آزادی بخشایش، محمدحسام ثاقب بخشایش، شهیده نازنین زهرا ثاقب بخشایش، شهید امیرمحمد ثاقب بخشایش، شهید ابوالفضل اسدزاده بخشایش، شهید محمدحسین اسد زاده بخشایش، شهید امیرعباس اسد زاده بخشایش شهیده فاطمه محمدی، شهیده سمیرا اسدزاده بخشایش و شهیده مریم زارعی زرنقی، اعضای سه خانواده در قالب پدربزرگ، مادر و فرزندان نونهال و نوجوان ساکن در شهرک وائین شهرستان شهریار بودند که در جنگ تحمیلی سوم در کنار هم به شهادت رسیدند.

 


۳ ساعت قبل / سایت مشرق

ترامپ، از جنگ ایران و غزه پول درمی‌آورد!

به گزارش مشرق، کانال تلگرامی جهان بین اظهارات هانتر بایدن، پسر جو بایدن را منتشر کرد که معتقد است:

دونالد ترامپ بزرگ‌ترین تهدید وجودی است، چون همه‌چیز را از هم پاشانده و عملاً شبیه یک رئیس باند جنایتکار رفتار می‌کند. او مدعی است ترامپ از جنگ ایران و از جنگ غزه پول درمی‌آورد و از مرگ و ویرانی هزاران نفر سود می‌برد.

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.




 حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد - تسنیم
۳ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد - تسنیم

حزب‌الله مصاحبه خیالی العربیه با یک منبع نزدیک به خود را درخصوص بلندی‌های علی‌الطاهر کذب خواند.

 چرا ذرت ۳۷۰ دلاری در بازار ایران گران می‌فروخته می‌شود؟ / چه کسی مجوز ورود گوشت بوفالو به سفره‌های مردم را داد؟
۳۵ دقیقه قبل / سایت تابناک

چرا ذرت ۳۷۰ دلاری در بازار ایران گران می‌فروخته می‌شود؟ / چه کسی مجوز ورود گوشت بوفالو به سفره‌های مردم را داد؟

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام، واردات گسترده ذرت و سویا از کشورهای حاشیه دریای سیاه را یک «ضرورت» نامید و ادعا کرد که این حجم از واردات تنها برای پر کردن خ...

 انحراف روزانه ۲ میلیون لیتر بنزین در کشور / روش قیمتی بنزین جواب نمی‌دهد / حَلّال‌سازی بنزین؛ سودی که از یارانه انرژی به جیب می‌رود
۳۶ دقیقه قبل / سایت تابناک

انحراف روزانه ۲ میلیون لیتر بنزین در کشور / روش قیمتی بنزین جواب نمی‌دهد / حَلّال‌سازی بنزین؛ سودی که از یارانه انرژی به جیب می‌رود

نایب‌رئیس کمیسیون انرژی مجلس، با مخالفت با روش‌های قیمتی برای مدیریت بنزین، گفت: تصمیم درباره بنزین نباید برای مردم «شگفتانه» باشد. شهرکی همچنین از انحراف رو...

 قیمت دلار و قیمت یورو امروز جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ + جدول
۴۷ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

قیمت دلار و قیمت یورو امروز جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ + جدول

قیمت دلار، یورو، پوند و سایر ارز‌ها امروز جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. لازم به ذکر است که تمامی این نرخ‌ها قیمت بازار آزاد است.

 بزاق، نشانگر مطمئن آینده برای تشخیص سرطان‌های گوارشی
۳ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

بزاق، نشانگر مطمئن آینده برای تشخیص سرطان‌های گوارشی

میکروب‌های ساکن دهان و روده ممکن است اطلاعات تازه‌ای درباره وضعیت دستگاه گوارش در اختیار پزشکان بگذارند و در آینده، راه را برای آزمایش‌های غربالگری ساده‌تر و کم‌دردسرتر سرطان‌های گوارشی باز کنند.

 کنکور ۱۴۰۵ در ایستگاه پایانی/ آزمون گروه‌های ریاضی و انسانی برگزار شد
۱ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

کنکور ۱۴۰۵ در ایستگاه پایانی/ آزمون گروه‌های ریاضی و انسانی برگزار شد

آزمون گروه های آزمایشی علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی صبح امروز ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ برگزار شد و با برگزاری این آزمون ها، کنکور ۱۴۰۵ به ایستگاه پایانی رسید.