قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۴/۰۵

رسیدگی به درخواست ۷۰ شهروند مینابی در میز خدمت هفته قوه قضاییه

بندرعباس - ایرنا - همزمان با هفته قوه قضاییه، روسای دستگاه‌های قضایی شهرستان میناب، با برپایی میز خدمت در محل نماز جمعه، به صورت چهره‌به‌چهره به مشکلات و درخواست‌های بیش از ۷۰ نمازگزار رسیدگی کردند.
 رسیدگی به درخواست ۷۰ شهروند مینابی در میز خدمت هفته قوه قضاییه



۱ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

امام جمعه بندرعباس: انقلاب اسلامی به جهشی رو به جلو نیاز دارد

به گزارش خبرگزاری برنا هرمزگان، آیت الله محمد عبادی زاده، در خطبه‌های نماز جمعه این شهر، با گرامیداشت یاد و خاطره امام شهید و تسلیت سالروز شهادت امام حسن عسکری علیه‌السلام، به تبیین نقش‌آفرینی مردم در صحنه‌های حساس کشور پرداخت و اظهار کرد: آنچه امروز شاهد آن هستیم، صرفاً یک بعثت مردمی نیست؛ بلکه مسئولان نیز باید خود را مبعوث به خدمت بدانند، چراکه مردمی که در سخت‌ترین شرایط پای کار آمده‌اند، شایسته خدمتی مضاعف و بی‌وقفه هستند.

وی با اشاره به فشارهای اقتصادی و شرایط جنگ تحمیلی، از تلاش مجموعه مدیریتی استان برای حفظ آرامش و تأمین معیشت مردم قدردانی کرد و افزود: مدیریت معیشت در دوران دشوار، کاری بس سنگین است که نیازمند عزم راسخ و همدلی است، اما این مسیر نباید به حفظ وضع موجود ختم شود.

امام جمعه بندرعباس تاکید کرد: انقلاب اسلامی به جهشی رو به جلو نیاز دارد و این جهش، جز با نگاه تمدنی و زمینه‌سازی برای تحقق تمدن نوین اسلامی ممکن نیست.

امام جمعه بندرعباس در ادامه به روز جهانی مسجد اشاره و تصریح کرد: متأسفانه امروز نگاه ما به مساجد، اغلب به اقامه نماز و چند مراسم محدود شده، در حالی که در صدر اسلام، مسجد پایگاه علم آموزی، قضاوت، مشورت، تصمیم گیری های کلان و حتی سازماندهی دفاعی بود.

او بر ضرورت احیای این کارکردهای چندگانه متناسب با نیاز امروز جامعه تأکید کرد.

وی با تأکید بر محله‌محوری به عنوان محور اصلی کارکرد اجتماعی مسجد، خاطرنشان کرد: هر مسجد باید به کانون حل مسائل محله تبدیل شود و مردم خود با محوریت مسجد، بخشی از مشکلات فرهنگی، تربیتی و اجتماعی منطقه‌شان را مدیریت کنند.

عبادی زاده یادآور شد: مسجد نباید دولتی شود؛ حمایت دولت لازم است، اما اداره و پویایی آن تنها با حضور و اراده مردم معنا مییابد.

امام جمعه بندرعباس در بخش دیگری از سخنان خود، با گرامیداشت روز صنعت دفاعی، توان موشکی و پهپادی ایران را مرهون دانش بومی و استعداد جوانان ایرانی دانست و خاطرنشان کرد: در مقایسه با بودجه‌های نجومی نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی، دستاوردهای جمهوری اسلامی با منابع محدودتر، نشان از قدرت بازدارندگی و خودباوری دارد که امروز یکی از ارکان امنیت ملی ماست.

وی در پایان از مسئولان اجرایی خواست تا در چارچوب اختیارات قانونی، حمایت بیشتری از مساجد به عمل آورند و تأکید کرد: مدیران باید از ظرفیت نخبگان، صاحبان فکر و هیئتامنا در کنار امام جماعت و بسیج برای هماهنگی هرچه بیشتر استفاده کنند و از موازی کاری که به خنثی سازی فعالیت ها منجر می شود، پرهیز نمایند.


۲۹ دقیقه قبل / سایت عصر خبر

خیز ترکیه برای بازداشت نتانیاهو

به گزارش ایسنا، وزارت دادگستری ترکیه از وزارت کشور این کشور خواسته است روند صدور اعلان قرمز برای نتانیاهو را پیگیری کند. اعلان قرمز اینترپل، در صورت تأیید و انتشار، از کشورهای عضو می‌خواهد فرد تحت تعقیب را شناسایی و به‌طور موقت بازداشت کنند تا روند قضایی یا استرداد او، مطابق قوانین داخلی کشورها، بررسی شود.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، مقامات ترکیه حکم بازداشت بین‌المللی بنیامین نتانیاهو را به دلیل مشارکت در حمله به ناوگان آزادی غزه صادر کرده‌اند. نوشته های مشابه ادعای نتانیاهو: اسرائیل پس از حملات ۷ اکتبر به قدرتمندترین نیروی منطقه تبدیل شد / برد موشک ایران ۳ هزار کیلومتر دیگر افزایش یابد آمریکا را هدف می‌گیرد 1404/07/15 فوری / رسانه‌های اسرائیلی: آمریکا مجوز بمباران بیروت را به نتانیاهو داد / اسرائیل پایتخت لبنان را شدیدا بمباران می‌کند 1405/03/11

این اقدام در چارچوب مواضع ترکیه علیه عملیات نظامی رژیم صهیونیستی در نوار غزه و اتهام‌های مطرح‌شده درباره ارتکاب جنایت نسل‌کشی صورت گرفته است. برچسب هابازداشت نتانیاهو کپی لینک لینک کپی شد


۵۶ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

ترکیه حکم جلب نتانیاهو را صادر کرد

جوان آنلاین: ترکیه از پلیس بین الملل (اینترپل) درخواست کرد تا بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی را بازداشت کند.

بر اساس اعلام این رسانه، آکین گورلک وزیر دادگستری ترکیه اعلام کرد که این کشور به دلیل پیگرد قضایی جاری علیه بنیامین نتانیاهو به اتهام نسل‌کشی، خواستار صدور «اعلان قرمز» (Red Notice) اینترپل برای وی شده است.

همچنین درخواست مشابهی برای یکی از مقامات این رژیم به دلیل جنایات علیه فعالان ناوگان جهانی صمود مطرح شده است.

دیوان کیفری بین‌المللی در نوامبر ۲۰۲۴ حکم جلب بین المللی نتانیاهو و وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی را به اتهام ارتکاب جنایات ضدبشری در نوار غزه صادر کرد.




 پیش‌بینی وضعیت بازار خودرو در شهریورماه / سیگنال بنزین به بازار خودرو رسید - سرمایه و بورس
۱۵ دقیقه قبل / سایت سرمایه و بورس

پیش‌بینی وضعیت بازار خودرو در شهریورماه / سیگنال بنزین به بازار خودرو رسید - سرمایه و بورس

یک کارشناس صنعت خودروسازی گفت: انتشار برخی اخبار درباره حامل‌های انرژی، به‌صورت استثنا بر بازار خودروهای برقی اثر گذاشته و باعث افزایش جزئی قیمت این خودروها و رشد نسبی تقاضا برای خرید آنها شده است.

 پیام وزیر خارجه سوریه به ایران
۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

پیام وزیر خارجه سوریه به ایران

وزیر خارجه سوریه در خصوص هرگونه ارتباط احتمالی با ایران با کشاندن پای ایران به مسائل داخلی سوریه بدون هیچ دلیل و مدرکی اظهاراتی علیه ایران مطرح کرد.

 تصاویر /  مجمع عمومی انجمن اسلامی جامعه پزشکی با حضور پزشکیان
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تصاویر / مجمع عمومی انجمن اسلامی جامعه پزشکی با حضور پزشکیان

مجمع عمومی انجمن اسلامی جامعه پزشکی با حضور دکتر مسعود پزشکیان؛ رئیس‌جمهور برگزار شد.

 گوگل برگ برنده جدیدش برای رسانه‌ها را رو کرد/ ترافیک سایت‌ها برمی‌گردد؟
۱ ساعت قبل / سایت رکنا

گوگل برگ برنده جدیدش برای رسانه‌ها را رو کرد/ ترافیک سایت‌ها برمی‌گردد؟

رکنا:گوگل ابزاری جدید در اختیار ناشران قرار داده که کاربران با کلیک روی دکمه «منبع مورد علاقه»، محتوای آن رسانه را بیشتر در نتایج جست‌وجو، Discover و Google News ببینند.

 علم‌الهدی:  آمریکا یک جریان تمامیت‌خواه است که همه چیز ما را می‌خواهد
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

علم‌الهدی: آمریکا یک جریان تمامیت‌خواه است که همه چیز ما را می‌خواهد

امام جمعه مشهد گفت: شش ماه پس از شهادت رهبر، ملت ایران همچنان پرچم‌ها و اجتماعات را رها نکرده و مردانه ایستاده اند تا انتقام مظلومیت و خونخواهی قائد امت را محقق کند.

 سخنگوی دولت: درباره قیمت‌های جدید بنزین هنوز تصمیم نهایی اتخاذ نشده است
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

سخنگوی دولت: درباره قیمت‌های جدید بنزین هنوز تصمیم نهایی اتخاذ نشده است

سخنگوی دولت با رد مطالب منتشر شده درباره تعیین قیمت ۸۰ هزار تومانی برای بنزین، گفت: موضوع مدیریت مصرف سوخت همچنان در مرحله بررسی‌های کارشناسی قرار دارد و تاکنون هیچ عدد یا الگوی قیمتی به تصویب نرسیده است.