قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۳/۳۱

احیای کارخانه فولاد پارس سیستان و بازگشت ۱۲۰ کارگر به چرخه تولید

زاهدان - ایرنا - رئیس‌کل دادگستری سیستان و بلوچستان از اتخاذ تصمیمات مؤثر برای رفع مشکلات کارخانه فولاد پارس سیستان خبر داد و گفت: با همکاری و هم‌افزایی دستگاه قضایی و اجرایی استان، موانع پیش‌روی این واحد تولیدی در حال رفع بوده و فعالیت مجدد آن از ابتدای تیرماه آغاز خواهد شد.
 احیای کارخانه فولاد پارس سیستان و بازگشت ۱۲۰ کارگر به چرخه تولید



۹ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

هشدار استاندار درباره کمبود نیروی متخصص در سیستان و بلوچستان - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، منصور بیجار در نشست با ابوالفضل واحدی، معاون آموزشی و محمدنبی شهیکی، معاون پژوهشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با تاکید بر ضرورت انطباق آموزش عالی با نیازهای واقعی استان، خواست 10 تا 12 رشته دانشگاهی موردنیاز بازار کار شناسایی و برای ایجاد یا تقویت آنها در دانشگاه‌های استان برنامه‌ریزی شود.

استاندار سیستان و بلوچستان اظهار داشت: ترکیب رشته‌های دانشگاهی در سیستان و بلوچستان نیازمند بازنگری جدی است و دانشگاه‌ها باید متناسب با ظرفیت‌های اقتصادی و نیازهای آینده استان برای تربیت نیروی انسانی برنامه‌ریزی کنند.

وی افزود: تغییر گرایش و علاقه‌مندی دانشجویان استان به تحصیل در رشته‌های گروه علوم انسانی نشان می‌دهد در آینده ممکن است سیستان و بلوچستان در برخی حوزه‌های نظری و فنی با کمبود نیروی انسانی تحصیلکرده و متخصص مواجه شود.

دانشگاه‌ها متناسب با ظرفیت‌های اقتصادی استان نیرو تربیت کنند

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به ظرفیت‌های استان در حوزه‌های صنعت، معدن، انرژی‌های تجدیدپذیر، تجارت و اقتصاد دریامحور گفت: رشته‌های دانشگاهی باید بر اساس ظرفیت‌های واقعی و نیازهای آینده هر منطقه تعیین شوند و نمی‌توان برای همه استان‌های کشور یک نسخه آموزشی واحد در نظر گرفت.

بیجار ادامه داد: سیستان و بلوچستان از ذخایر معدنی قابل توجهی برخوردار است و با توجه به روند توسعه این بخش، پیش‌بینی می‌شود استان طی پنج سال آینده جایگاه مهم‌تری در حوزه معدن پیدا کند؛ بنابراین تربیت نیروی متخصص این حوزه باید از هم‌اکنون در دستور کار دانشگاه‌ها قرار گیرد.

وی با اشاره به مشکلات برخی واحدهای تولیدی در تامین نیروی متخصص افزود: در مواردی واحدهای تولیدی استان به دلیل نبود نیروی انسانی متخصص، ناچار به جذب نیرو از خارج استان شده‌اند.

استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه 48 درصد پست‌های سازمانی استان بلاتصدی است، گفت: بخشی از این وضعیت به نبود نیروی انسانی متناسب با نیاز دستگاه‌های اجرایی بازمی‌گردد و دانشگاه‌ها باید برای کاهش این فاصله نقش فعال‌تری ایفا کنند.

شناسایی 10 تا 12 رشته مورد نیاز بازار کار

بیجار اظهار کرد: با توجه به روند توسعه و پیشرفت استان، بازار کار برای حدود 10 تا 12 رشته تحصیلی دانشگاهی در سیستان و بلوچستان ظرفیت و نیاز مشخص دارد و باید این رشته‌ها با بررسی کارشناسی نیاز دستگاه‌های اجرایی، بخش تولید و ظرفیت‌های اقتصادی استان شناسایی شوند.

وی افزود: انتظار می‌رود این بررسی حداکثر ظرف دو هفته انجام شود تا موضوع در شورای پژوهشی یا شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان مورد بررسی قرار گیرد و در صورت فراهم نبودن امکان راه‌اندازی رشته‌ها برای مهرماه، برنامه ایجاد آنها برای بهمن‌ماه آماده شود.

استاندار سیستان و بلوچستان تأکید کرد: استان برای رشته‌هایی که بر اساس نیازهای واقعی شناسایی شوند، حمایت و تعهد لازم را خواهد داشت و باید برای راه‌اندازی و تقویت این رشته‌ها مسیر ویژه‌ای تعریف شود.

دانشگاه‌ها به حل مسائل واقعی سیستان و بلوچستان ورود کنند

بیجار با تاکید بر ضرورت کاهش فاصله دانشگاه و مسائل اجرایی استان اظهار کرد: دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی نباید صرفاً به آموزش نیروی انسانی محدود شوند، بلکه باید در کنار دستگاه‌های اجرایی برای مسائل واقعی استان راهکار ارائه کنند.

وی دانشگاه سیستان و بلوچستان را دارای ظرفیت لازم برای ایفای نقش محوری در این زمینه دانست و افزود: این دانشگاه می‌تواند به‌عنوان محور راهبری میان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان، هماهنگی بیشتری برای جهت‌دهی ظرفیت‌های علمی به سمت نیازهای توسعه‌ای منطقه ایجاد کند.

استاندار سیستان و بلوچستان همچنین بر تمرکززدایی در تصمیم‌گیری‌های آموزش عالی تأکید کرد و گفت: شرایط استان‌ها با یکدیگر متفاوت است و نمی‌توان بدون شناخت مسائل و ظرفیت‌های هر منطقه برای آن تصمیم‌گیری کرد؛ بنابراین باید اختیارات بیشتری به استان‌ها واگذار شود.

پیوند آموزش عالی با سند توسعه و اقتصاد مکران

بیجار تصریح کرد: اولویت‌های آموزش عالی در سیستان و بلوچستان باید با سند اجرایی توسعه استان، سند آمایش، برنامه هفتم توسعه و ظرفیت‌های منطقه مکران هماهنگ باشد تا رشته‌های دانشگاهی متناسب با مسیر توسعه آینده استان شکل بگیرند.

وی ادامه داد: تربیت نیروی انسانی متخصص باید همزمان با توسعه زیرساخت‌ها و سرمایه‌گذاری‌های اقتصادی دنبال شود؛ چراکه بدون نیروی انسانی ماهر، بخشی از ظرفیت‌های جدید اقتصادی استان امکان بهره‌برداری کامل نخواهد داشت.

نیروگاه خورشیدی برای کاهش ناترازی انرژی دانشگاه

استاندار سیستان و بلوچستان در بخش دیگری از سخنان خود بر استفاده از ظرفیت‌های موجود برای تامین بخشی از نیازهای مالی دانشگاه تأکید کرد و گفت: ایجاد نیروگاه خورشیدی در اراضی دانشگاه سیستان و بلوچستان با ظرفیت حدود 2.5 مگاوات می‌تواند بخشی از ناترازی انرژی این مجموعه را کاهش دهد و زمینه ایجاد درآمد برای دانشگاه را فراهم کند.

بیجار با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی و مرزی استان افزود: سیستان و بلوچستان 932 کیلومتر مرز، بندر اقیانوسی چابهار و ظرفیت‌های گسترده‌ای در حوزه‌های تجارت مرزی، معدن و انرژی‌های تجدیدپذیر دارد و دانشگاه باید بخشی از توان علمی خود را برای حل مسائل و بهره‌گیری از این ظرفیت‌ها به کار گیرد.

وی خاطرنشان کرد: توسعه استان نیازمند استفاده همزمان از ظرفیت دولت، دانشگاه، بخش خصوصی و سرمایه‌های موجود در جامعه است و این ظرفیت‌ها باید در چارچوب یک برنامه مشخص و مبتنی بر نیازهای واقعی استان به کار گرفته شوند.

انتهای پیام.  


۱۳ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

پایان چهار سال خدمت بلادر در میناب/شهرخی رئیس جدید دادگستری شد

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، آئین تکریم و معارفه رئیس دادگستری شهرستان میناب با تقدیر از خدمات قریب به چهار ساله علی بلادر و معرفی حجت‌الاسلام والمسلمین علیرضا شهرخی به عنوان رئیس جدید دادگستری این شهرستان برگزار شد.

 

در این مراسم که با حضور مسئولان قضایی، اجرایی و جمعی از مردم و مدیران شهرستان میناب برگزار شد، از تلاش‌ها و خدمات علی بلادر در دوران تصدی ریاست دادگستری میناب تقدیر و حجت‌الاسلام والمسلمین علیرضا شهرخی به عنوان رئیس جدید دادگستری این شهرستان معرفی شد.

  میناب برای من سرزمین مهربانی و خاطرات ماندگار است

علی بلادر رئیس پیشین دادگستری شهرستان میناب در این مراسم با اشاره به قریب به چهار سال خدمت خود در این شهرستان گفت: خدا را شاکرم که توفیق خدمت در میناب را نصیب من کرد؛ شهری که سرشار از مهربانی، زیبایی و مردمانی شریف است.

 

وی با بیان اینکه تلاش کرده در دوران مسئولیت خود اقدامات ریشه‌ای و ماندگار انجام دهد، از همکاری مسئولان اجرایی، اعضای شورای تأمین، شهرداری، شورای شهر، دادستان، قضات و کارکنان دادگستری میناب قدردانی کرد.

 

بلادر بخشی از اقدامات مجموعه قضایی شهرستان را در حوزه صلح و سازش و کاهش اختلافات خانوادگی تشریح کرد و گفت: با تلاش قضات و کارکنان، پرونده‌های متعددی به سازش ختم شد و آرامش به خانواده‌هایی بازگشت که در آستانه فروپاشی قرار داشتند.

 

وی همچنین مبارزه با قاچاق سوخت را از محور‌های مهم فعالیت دستگاه قضایی در دوره مسئولیت خود دانست و از کشف بیش از ۲۱۱ میلیون لیتر سوخت به ارزش بیش از ۳۱۵ هزار میلیارد ریال خبرداد.

 

رئیس پیشین دادگستری میناب این اقدام را ضربه‌ای جدی به اقتصاد پنهان قاچاق دانست و تأکید کرد که صیانت از منابع حیاتی کشور و مقابله با قاچاق، نیازمند همکاری و همراهی همه دستگاه‌ها است.

 

بلادر در پایان با تقدیر از مردم میناب گفت: میناب، گلستان جنوب و مهد نخل‌های سربلند، سرزمینی است که خاطرات سال‌های خدمت در آن هیچ‌گاه از یاد ما نخواهد رفت.

  عدالت وعده الهی است

در ادامه این مراسم حجت‌الاسلام والمسلمین علیرضا شهرخی رئیس جدید دادگستری شهرستان میناب با قدردانی از اعتماد مسئولان قضایی اظهارکرد: خداوند را شاکرم که توفیق خدمت در نظام اسلامی و در میان مردم شریف میناب را به من عطا کرده است.

 

وی عدالت را وعده الهی دانست و گفت: وظیفه ما این است که در حد توان، زمینه تحقق عدالت را فراهم کنیم و امیدواریم با عنایت حضرت ولی‌عصر (عج) بتوانیم در این مسیر گام برداریم.

 

شهرخی همدلی مسئولان و همکاری برای حل مشکلات مردم را یکی از مهم‌ترین اولویت‌های خود عنوان کرد و افزود: باید با یکدیگر همدل باشیم و تا می‌توانیم برای این شهر کار کنیم.

 

رئیس جدید دادگستری میناب با تأکید بر ضرورت رعایت قانون گفت: قانون باید برای همه محترم باشد و مردم نیز نباید تحت تأثیر شایعات قرار گیرند.

 

وی خطاب به مردم میناب اظهار کرد: اگر درباره عملکرد دستگاه قضایی یا شخص بنده شبهه‌ای ایجاد شد، قبل از توجه به شایعات مستقیماً از خودم سؤال کنید.

 

شهرخی همچنین حفظ اقتدار نیرو‌های مسلح و دستگاه‌های حافظ امنیت را ضروری دانست و تأکید کرد که امنیت جامعه نیازمند حمایت و احترام به نیرو‌های مسلح است.

 

رئیس جدید دادگستری میناب در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به عملکرد علی بلادر، گفت: از رفتن آقای بلادر واقعاً ناراحت شدم، ایشان از رؤسای بسیار خوب بودند و بنده چند سال در کنار ایشان کار کرده‌ام و از نزدیک شاهد تلاش‌های ایشان بوده‌ام.

 

وی با تقدیر از خدمات رئیس پیشین دادگستری میناب، برای بلادر در مسئولیت جدید خود آرزوی موفقیت کرد.

  عملکرد بلادر قابل قبول بود

مجتبی قهرمانی رئیس کل دادگستری استان هرمزگان نیز در این مراسم با تقدیر از خدمات علی بلادر فعالیت وی در دوران مسئولیت را مثبت ارزیابی کرد و گفت: دادگستری میناب در سال‌های گذشته با کمبود نیروی انسانی مواجه بوده، اما مجموعه قضایی شهرستان با وجود این مشکلات خدمت‌رسانی به مردم را ادامه داده است.

 

وی با اشاره به تلاش‌های شبانه‌روزی بلادر افزود: عملکرد وی را قبول دارم و از رفتن ایشان از میناب ناراحت شدم، اما جابه‌جایی در مسیر خدمت و مسئولیت‌های قضایی امری طبیعی است.

 

قهرمانی همچنین برای حجت‌الاسلام والمسلمین علیرضا شهرخی در مسئولیت جدید آرزوی موفقیت کرد و بر ضرورت تقویت خدمت‌رسانی، رعایت قانون، صیانت از حقوق عامه و افزایش رضایتمندی مردم تأکید داشت.

 

در پایان این مراسم، ضمن قدردانی از خدمات قریب به چهار ساله علی بلادر حکم انتصاب حجت‌الاسلام والمسلمین علیرضا شهرخی به عنوان رئیس جدید دادگستری شهرستان میناب قرائت و وی رسماً کار خود را در این مسئولیت آغاز کرد.


۱۳ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

صف‌های چندساعته بنزین در شان مردم نیست/با عرضه خارج از شبکه و سودجویی نامتعارف قاطعانه برخورد می‌کنیم

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مجتبی قهرمانی رئیس کل دادگستری استان هرمزگان در مراسم تکریم و معارفه رئیس دادگستری شهرستان میناب با اشاره به چالش‌های موجود در حوزه توزیع سوخت، اظهارکرد: دستگاه قضایی در کنار استاندار و مجموعه اجرایی استان، موضوعات مرتبط با ساماندهی توزیع سوخت را با جدیت دنبال می‌کند و در این زمینه مشورت‌های لازم را ارائه خواهد داد.

 

وی با تأکید بر اینکه دستگاه قضایی نباید در تصمیمات اجرایی دخالت کند، گفت: خط قرمز ما دخالت در امور اجرایی است؛ اما وقتی موضوعی پس از مدتی به یک چالش عمومی و تضییع حقوق مردم تبدیل می‌شود، دستگاه قضایی به عنوان مدافع حقوق عامه نمی‌تواند بی‌تفاوت باشد.

 

قهرمانی با انتقاد از صف‌های طولانی بنزین در بندرعباس و برخی شهرستان‌های استان افزود: اینکه مردم دو، سه یا حتی چهار ساعت برای دریافت بنزین در صف بایستند، غیرموجه و غیرقابل قبول است؛ در هیچ‌یک از ۳۱ استان کشور نباید چنین شرایطی وجود داشته باشد.

 

رئیس کل دادگستری هرمزگان با اشاره به بازدید میدانی خود از جایگاه‌های سوخت، عنوان کرد: روز گذشته از نزدیک در صف‌های سوخت حضور پیدا کردم و با مردم گفت‌و‌گو داشتم، برخی شهروندان ساعت‌ها در صف مانده بودند؛ مردم با وجود این شرایط با صبر و متانت رفتار می‌کنند و حتی پس از ساعت‌ها انتظار، اگر موفق به دریافت بنزین شوند، خدا را شکر می‌کنند؛ این وضعیت شایسته مردم نیست.

 

وی با اشاره به بررسی‌های انجام‌شده درباره قاچاق بنزین تصریح کرد: بر اساس بررسی‌های انجام‌شده، قاچاق بنزین به معنای خروج غیرقانونی سوخت از کشور، با آنچه در برخی نقاط به عنوان عرضه خارج از شبکه مطرح است، تفاوت دارد و نباید این دو موضوع با یکدیگر خلط شود.

 

قهرمانی درباره وضعیت سوخت در میناب و رودان نیز گفت: موضوع را در شهرستان‌های میناب و رودان به صورت میدانی بررسی کردیم؛ بخشی از تردد و مصرف سوخت مربوط به هموطنان عزیز جنوب استان کرمان است و هیچ‌کس حق ندارد به دلیل محل سکونت افراد، به آنها بی‌احترامی کند، همه ایرانی هستیم و همه باید از حقوق قانونی خود برخوردار باشند؛ اما باید برای ساماندهی این وضعیت راهکار اجرایی مناسب پیدا کنیم.

 

وی یکی از مشکلات موجود را کمبود ظرفیت عرضه سوخت و نحوه توزیع بنزین آزاد دانست و گفت: در رودان با وجود جمعیت قابل توجه، ظرفیت عرضه سوخت متناسب با نیاز مردم نیست و در برخی ساعات بنزین جایگاه‌ها به پایان می‌رسد؛ شهروندی که چهار یا پنج ساعت در صف ایستاده، نباید در نهایت بدون دریافت سوخت به خانه بازگردد.

 

رئیس کل دادگستری هرمزگان تأکید کرد: دستگاه قضایی در این موضوع نه امتیاز اضافی می‌خواهد و نه خواسته‌ای خارج از قانون دارد؛ مطالبه ما اجرای قانون، رعایت حقوق عامه و جلوگیری از تبعیض نارواست.

 

قهرمانی همچنین از ورود دستگاه قضایی به تصمیمات محلی ناموجه در حوزه سوخت خبرداد و افزود: در میناب و رودان نسبت به برخی تصمیمات محلی که موجب تضییع حقوق مردم شده بود ورود کردیم، جایگاه‌ها نیز باید به تجهیزات و زیرساخت‌های لازم مجهز شوند و این موضوع درحال نهایی شدن است.

 

وی با هشدار به سودجویان و خودرو‌هایی که به شکل نامتعارف اقدام به دریافت و انتقال سوخت می‌کنند، اظهارکرد: با افرادی که به شکل نامتعارف از این وضعیت سود می‌برند، مماشات نخواهیم کرد و پرونده‌های سنگینی برای آنها تشکیل خواهد شد. برخورد دستگاه قضایی با این افراد قاطع خواهد بود.

 

قهرمانی ادامه داد: اگر در صف هزار نفری یک شهروند قانون‌مدار حضور داشته باشد، اولویت ما حفظ حقوق همان شهروند است؛ نمی‌توانیم به بهانه مقابله با قاچاق، حقوق عمومی مردم را نادیده بگیریم. وظیفه مقابله با قاچاق سوخت نیز بر عهده مجموعه‌ای از دستگاه‌های مسئول است و همه باید در این زمینه همکاری کنند.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر ضرورت اصلاح وضعیت نیروی انسانی دادگستری میناب از تلاش‌های رئیس سابق دادگستری این شهرستان تقدیر کرد و گفت: دادگستری میناب با کمبود شدید نیرو مواجه بود و بخش قابل توجهی از همکاران نیز دغدغه انتقال داشتند، با این حال همکاران این مجموعه شبانه‌روز تلاش کردند و اجازه ندادند کمبود نیرو باعث اختلال جدی در خدمت‌رسانی به مردم شود.

 

رئیس کل دادگستری هرمزگان ضمن تقدیر از عملکرد رئیس سابق دادگستری میناب افزود: من عملکرد ایشان را می‌پذیرم و از زحمات و تلاش‌های شبانه‌روزی وی صمیمانه تشکر می‌کنم، این خستگی برای خدمت به مردم خستگی لذت‌بخشی است.

 

قهرمانی در ادامه حجت الاسلام شهرخی را به عنوان رئیس جدید دادگستری شهرستان میناب معرفی کرد و گفت: آقای شهرخی با هدف ایجاد تحول و تقویت مجموعه قضایی میناب به این مسئولیت منصوب شده است، ایشان از نیرو‌های بومی منطقه، فردی وارسته و روحانی است و درد و رنج مردم شهرستان را به خوبی می‌شناسد.

وی خطاب به رئیس جدید دادگستری میناب تأکید کرد: از آقای شهرخی انتظارات بیشتری داریم هم به دلیل مسئولیتی که بر عهده گرفته‌اند، هم به دلیل بومی بودن و شناختی که از منطقه دارند و هم با توجه به زیرساخت‌ها و اقداماتی که در دوره گذشته فراهم شده است، باید بهترین شرایط را برای خدمت‌رسانی قضایی به مردم میناب رقم بزنیم.




 امید متعهد پذیره‌نویسی و بازارگردانی اوراق شهرداری بجنورد شد
۶ دقیقه قبل / سایت صدای بورس

امید متعهد پذیره‌نویسی و بازارگردانی اوراق شهرداری بجنورد شد

شرکت تأمین سرمایه امید از پذیرش تعهد پذیره‌نویسی و بازارگردانی اوراق مشارکت شهرداری بجنورد به ارزش خدماتی یک‌هزار و ۱۵۲ میلیارد ریال خبر داد.

 گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از نساجی - استقلال در قائمشهر؛ سه امتیاز با پنجره بسته!
۶ ساعت قبل / سایت فوتبالی

گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از نساجی - استقلال در قائمشهر؛ سه امتیاز با پنجره بسته!

پایگاه خبری فوتبالی- یک: وفادار به ترکیب برنده: یک قانون ساده در فوتبال وجود دارد، به تیمی که برنده شده دست نزنید و بیخودی دنبال جنگولک بازی نروید. منطق حکم می‌کند، مربیان موفق در دنیای فوتبال اکثرا با چرخه محدودی از بازیکنان ترکیب را می‌چینند و به ندرت دست به تغییر می‌زنند.دو: تیمهای مجتبی حسینی در سالهای اخیر یک ویژگی مشترک داشته‌اند. جمع شدن در زمین خودی، بازی فشرده و استفاده از ضدحمله. هر چند آنها به دروازه استقلال فشار خاصی نیاوردند چون زورش را نداشتند. تارتار در کنفرانس مطبوعاتی قبل از باز ...,استقلال,نساجی,مجتبی حسینی,سهراب بختیاری‌زاده,صالح حردانی,یاسر آسانی,عارف آقاسی,پیشنهاد سردبیر

 بازگشت ویژه سیدجلال حسینی به پرسپولیس
۱۱ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بازگشت ویژه سیدجلال حسینی به پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس در مذاکره با تیم فولاد موفق شده امتیاز تیم دوم این که که راهی لیگ آزادگان شده خریداری و قصد دارد هدایت آن را به کاپیتان اسبق خود بسپارد.

 جای زخم ۱۸متری ایلان ماسک بر چهره ماه
۶ ساعت قبل / سایت تابناک

جای زخم ۱۸متری ایلان ماسک بر چهره ماه

برخورد بقایای موشک فالکون ۹ متعلق به شرکت فضایی ایلان ماسک، با سطح ماه، دهانه‌ای ۱۸ متری بر جای گذاشت.

 قیمت یک عدد شلیل به ۴۱ هزار تومان رسید!
۷ ساعت قبل / سایت خبرفوری

قیمت یک عدد شلیل به ۴۱ هزار تومان رسید!

انتشار این ویدیو از قیمت سرسام‌آور شلیل در بازار میوه طی ساعات اخیر مورد توجه کاربران قرار گرفته است.

 تداوم حملات متجاوزانه رژیم اشغالگر به جنوب لبنان
۳۱ دقیقه قبل / سایت تابناک

تداوم حملات متجاوزانه رژیم اشغالگر به جنوب لبنان

جنگنده‌های رژیم اشغالگر بامداد امروز (جمعه) حملات متعددی به ارتفاعات «علی الطاهر» و اطراف «دوحه کفررمان» انجام دادند.