قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۴/۰۹

زمین سه هزار واحد مسکن طرح جوانی جمعیت اردبیل تامین شد

اردبیل - ایرنا - مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل از تامین زمین مورد نیاز سه هزار واحد مسکن در قالب طرح جوانی جمعیت خبر داد و گفت: زمین مورد نیاز سه هزار واحد دیگر هم به زودی تامین می‌شود.
 زمین سه هزار واحد مسکن طرح جوانی جمعیت اردبیل تامین شد



 تعاونی مسکن خبرنگاران راه‌اندازی می‌شود
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

تعاونی مسکن خبرنگاران راه‌اندازی می‌شود

به گزارش خبرنگار ایلنا از قزوین، محمد نوذری ظهر امروز در آیین تجلیل از عکاسان خبری استان قزوین، با قدردانی از حضور و تلاش مستمر این قشر گفت: بسیار خوشحالم که در جمع صمیمی عکاسان و اصحاب رسانه حضور دارم و شاهد بوده‌ام که عکاسان در گرما، سرما، برف و رویدادهای مختلف استان همواره در کنار مردم و مسئولان حضور داشته‌اند.

وی افزود: این حضور مستمر نشان می‌دهد عکاسان تنها به دنبال ثبت یک تصویر نیستند، بلکه نسبت به آینده و توسعه استان احساس مسوولیت دارند و تلاش می‌کنند واقعیت‌های قزوین را به بهترین شکل به جامعه منتقل کنند.

استاندار قزوین با اشاره به تحولات گسترده دنیای رسانه و فناوری گفت: با وجود همه سرعت و پیچیدگی‌های رسانه‌های جدید، هنوز هیچ چیز جای ماندگاری یک عکس و خاطره‌ای را که در ذهن انسان ایجاد می‌کند، نمی‌گیرد.

نوذری ادامه داد: همان‌طور که لمس کاغذ، نوشتن با خودکار و ورق زدن کتاب برای انسان حس و طراوت خاصی دارد، یک عکس نیز می‌تواند خاطره‌ای را زنده کند که سال‌ها در ذهن و زندگی انسان باقی بماند.

وی با اشاره به آلبوم‌های قدیمی خانوادگی تصریح کرد: بسیاری از ما با دیدن عکس‌های دوران کودکی، جوانی والدین و نسل‌های گذشته، دوباره با بخشی از خاطرات و هویت خود ارتباط برقرار می‌کنیم و این همان قدرت ماندگار تصویر است.

استاندار قزوین خاطرنشان کرد: تصاویر ذخیره‌شده در تلفن‌های همراه ممکن است با تغییر فناوری و از بین رفتن حافظه‌های دیجیتال از دست بروند، اما عکس‌های ماندگار و آرشیوهای اصولی می‌توانند برای نسل‌های آینده به اسنادی ارزشمند تبدیل شوند.

نوذری با بیان اینکه اهمیت عکس تنها به خاطرات خانوادگی محدود نمی‌شود، اظهار کرد: در حوزه تاریخی و اجتماعی، گاهی یک تصویر می‌تواند زوایای مختلف یک واقعه را آشکار کند و به سندی ماندگار تبدیل شود.

وی با اشاره به برخی تصاویر تاریخی از دوران جنگ جهانی دوم و مقاومت مردم ایران افزود: بعضی عکس‌ها تنها یک قاب نیستند، بلکه روایتگر شرایط یک دوره تاریخی، روحیه مقاومت مردم و بخشی از واقعیت‌های اجتماعی کشور هستند.

استاندار قزوین همچنین با اشاره به تصاویر ثبت‌شده از مقاومت مردم در خرمشهر و آبادان گفت: برخی تصاویر تاریخی به اندازه یک سند رسمی گویای واقعیت …



 11 هزار واحد مسکونی آذربایجان شرقی هفته دولت افتتاح می‌شود - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

11 هزار واحد مسکونی آذربایجان شرقی هفته دولت افتتاح می‌شود - تسنیم

استانها

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، بابک نجفیان در جلسه شورای هماهنگی راه و شهرسازی استان آذربایجان شرقی با اشاره به در پیش بودن هفته دولت، اظهار کرد: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، 11هزار و 248 واحد مسکونی در قالب طرح‌های نهضت ملی مسکن، خودمالک شهری و روستایی و خودمالک بافت فرسوده و بافت های ناکارآمد شهری در سطح استان آماده افتتاح است که بهره‌برداری از آن‌ها می‌تواند بخشی از نیاز متقاضیان واجد شرایط را تأمین کند.

وی با تأکید بر ضرورت شتاب‌بخشی به تکمیل پروژه‌های عمرانی و زیرساختی استان، افزود: پروژه‌های متعددی در حوزه راه و مسکن در نقاط مختلف آذربایجان‌شرقی در حال اجراست و دستگاه‌های عضو شورای هماهنگی باید با هم‌افزایی، پیگیری مستمر و رفع موانع اجرایی، روند بهره‌برداری از این طرح‌ها را تسریع کنند.

مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان‌شرقی همچنین به آخرین وضعیت پروژه کنارگذر ایلخچی اشاره کرد و گفت: عملیات اجرایی این پروژه در حال پیشرفت است و تلاش می‌شود باند برگشت مسیر آذرشهر به تبریز، همزمان با سفر رئیس‌جمهور به استان به بهره‌برداری برسد.

نجفیان با قدردانی از عملکرد دستگاه‌های تابعه وزارت راه و شهرسازی و اعضای شورای هماهنگی استان، بیان کرد: فعال بودن پروژه‌ها و استمرار خدمت‌رسانی در حوزه‌های مختلف راه، حمل‌ونقل، مسکن و شهرسازی، نتیجه تلاش مجموعه دستگاه‌های اجرایی استان است و این هماهنگی باید با جدیت بیشتری تداوم یابد.

وی از تلاش‌های ادارات کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای و فرودگاه‌های آذربایجان‌شرقی در جابه‌جایی زائران اربعین حسینی و دهه پایانی ماه صفر نیز تقدیر کرد و افزود: خدمات‌رسانی مطلوب به زائران، نشان‌دهنده ظرفیت بالای بخش حمل‌ونقل استان و ضرورت تقویت زیرساخت‌های این حوزه است.

انتهای پیام/  



 ۲۱هزار و ۵۰۰ داوطلب استان در آزمون سراسری رقابت می‌کنند/ کنکور در ۱۱ حوزه امتحانی با آرامش و امنیت برگزار می‌شود
۳ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

۲۱هزار و ۵۰۰ داوطلب استان در آزمون سراسری رقابت می‌کنند/ کنکور در ۱۱ حوزه امتحانی با آرامش و امنیت برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری برنا از اردبیل: مسعود امامی یگانه،استاندار اردبیل رور پنچشنبه در بازدید از روند برگزاری آزمون سراسری ۱۴۰۵ در دانشگاه محقق اردبیلی اظهار کرد: ۶۵درصد داوطلبان آزمون سراسری در استان را بانوان و ۳۵درصد را آقایان تشکیل می‌دهند که نشان‌دهنده حضور پررنگ بانوان در رقابت‌های علمی و دانشگاهی است.

 وی با بیان اینکه برای برگزاری آزمون سراسری در استان اردبیل ۱۱ حوزه امتحانی پیش‌بینی شده است، افزود: امروز در نوبت صبح آزمون گروه علوم تجربی و در نوبت بعدازظهر آزمون گروه‌های زبان خارجی و هنر برگزار می‌شود.

 استاندار اردبیل ادامه داد: فردا نیز آزمون گروه‌های علوم انسانی و فنی و مهندسی برگزار خواهد شد که تمهیدات لازم برای برگزاری مطلوب این آزمون‌ها در استان پیش‌بینی شده است.

 امامی یگانه با اشاره به دیدار با خانواده‌های داوطلبان در حاشیه بازدید، بیان کرد: خانواده‌ها نیز مانند فرزندان خود دغدغه موفقیت و ورود به دانشگاه و به‌ویژه تحصیل در رشته مورد علاقه فرزندانشان را دارند.

 وی از تلاش مجموعه دانشگاه‌ها و دستگاه‌های اجرایی برای برگزاری آزمون سراسری قدردانی کرد و گفت: از ماه‌های گذشته برنامه‌ریزی و هماهنگی‌های لازم برای برگزاری مطلوب آزمون در استان اردبیل انجام شده است.

 استاندار اردبیل با قدردانی ویژه از رئیس دانشگاه محقق اردبیلی و مجموعه دانشگاه‌های استان اظهار کرد: همکاری همه دستگاه‌های اجرایی موجب شده است آزمون سراسری در فضایی آرام و امن برگزار شود و امیدواریم این روند تا پایان آزمون نیز با موفقیت ادامه یابد.



 عدالت در توزیع آگهی‌های دولتی سمنان برقرار نیست - تسنیم
۵ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

عدالت در توزیع آگهی‌های دولتی سمنان برقرار نیست - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، سیدرسول موسوی‌نژادیان، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان، از برگزاری دو نشست با اصحاب رسانه در هفته آینده خبر داد و گفت: در این نشست‌ها مسائل و مشکلات خبرنگاران و رسانه‌های استان بررسی و مهم‌ترین مطالبات این حوزه در جلسه‌ای با حضور استاندار سمنان مطرح خواهد شد.

وی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: نشست هم‌اندیشی اصحاب رسانه با مدیران اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی روز یکشنبه هفته آینده برگزار می‌شود و در این نشست مسائل، مشکلات و دغدغه‌های خبرنگاران و رسانه‌ها مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان افزود: جمع‌بندی مباحث مطرح‌شده در نشست روز یکشنبه، روز سه‌شنبه در جلسه‌ای با حضور استاندار سمنان ارائه خواهد شد و خبرنگاران نیز در این جلسه فرصت خواهند داشت مسائل و مطالبات خود را به‌صورت مستقیم مطرح کنند.

موسوی‌نژادیان با اشاره به برخی حواشی ایجادشده در فضای رسانه‌ای استان سمنان، بر ضرورت ضابطه‌مند شدن فرآیند دعوت دستگاه‌های اجرایی از رسانه‌ها تأکید کرد و گفت: سال گذشته در دو مرحله فهرست رسانه‌ها و خبرنگاران را در اختیار دستگاه‌های اجرایی، دانشگاه‌ها و مجموعه‌هایی که با رسانه‌ها ارتباط دارند قرار دادیم و تأکید کردیم دعوت از رسانه‌ها بر اساس این فهرست انجام شود.

وی ادامه داد: با وجود این، برخی دستگاه‌ها بر اساس تشخیص روابط عمومی خود، رسانه‌ها و افرادی را که تمایل دارند برای پوشش برنامه‌ها دعوت می‌کنند و این مسئله در نهایت مشکلاتی را در حوزه رسانه ایجاد می‌کند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان با تأکید بر ضرورت توجه به سابقه حرفه‌ای خبرنگاران و رسانه‌ها خاطرنشان کرد: ملاک دعوت از رسانه‌ها نباید صرفاً فعالیت‌های مقطعی باشد، بلکه سابقه فعالیت حرفه‌ای رسانه‌ها و خبرنگاران نیز باید مورد توجه قرار گیرد.

موسوی‌نژادیان در ادامه درباره نحوه توزیع آگهی‌های دولتی نیز گفت: بخش قابل توجهی از آگهی‌ها مربوط به شرکت‌های دولتی است و این شرکت‌ها از حوزه نظارتی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در زمینه توزیع آگهی خارج شده‌اند.

وی افزود: همین مسئله موجب شده عدالت در توزیع آگهی‌ها میان رسانه‌ها به‌طور کامل برقرار نباشد …



 اهدای کبد جوان 19 ساله یزدی به بیماران نیازمند زندگی بخشید - تسنیم
۵ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

اهدای کبد جوان 19 ساله یزدی به بیماران نیازمند زندگی بخشید - تسنیم

استانها

علی زارع، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یزد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در یزد، از اهدای عضو یک جوان 19 ساله یزدی خبر داد و گفت: مرحوم قنبر تراهی پس از ابتلا به مرگ مغزی، با رضایت خانواده‌اش به جمع اهداکنندگان عضو پیوست و کبد وی برای پیوند به بیماری نیازمند اهدا شد.

وی افزود: کبد این جوان ایثارگر برای انجام عمل پیوند به بیمارستان ابوعلی سینای شیراز منتقل شد و با پیوند به بیماران نیازمند، زمینه نجات و ادامه زندگی آنان را فراهم کرد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یزد با اشاره به اهمیت فرهنگ اهدای عضو اظهار کرد: اهدای عضو یکی از ارزشمندترین جلوه‌های نوع‌دوستی و ایثار است که می‌تواند پس از پایان زندگی یک انسان، امیدی دوباره برای بیمارانی باشد که چشم‌انتظار دریافت عضو هستند.

وی ادامه داد: خانواده مرحوم قنبر تراهی نیز با تصمیمی ایثارگرانه و انسان‌دوستانه، در شرایط دشوار فقدان عزیز خود، زمینه بهره‌مندی بیماران نیازمند از این عضو را فراهم کردند.

زارع تصریح کرد: چنین اقداماتی علاوه بر کمک به نجات جان بیماران، نام و یاد اهداکنندگان عضو را در زندگی افرادی که فرصتی دوباره برای ادامه حیات پیدا می‌کنند، ماندگار خواهد کرد.

انتهای پیام/781  





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 تغییرات اقلیمی؛ بزرگ‌ترین تهدید امنیتی اروپا | آتش‌سوزی‌های گسترده ابزاری بالقوه و مخرب برای تروریسم و جنگ متقارن هستند!
سایت اقتصادنیوز

تغییرات اقلیمی؛ بزرگ‌ترین تهدید امنیتی اروپا | آتش‌سوزی‌های گسترده ابزاری بالقوه و مخرب برای تروریسم و جنگ متقارن هستند!

اقتصادنیوز: آمادگی و سازگاری می‌تواند شمار قربانیان و میزان خسارت را کاهش دهد، اما نمی‌تواند برای همیشه با تشدید گرما، خشکسالی، سیلاب و آتش‌سوزی مقابله کند. اروپا سریع‌تر از هر قاره دیگری در حال گرم شدن است و سیاست‌ها و تعهدات اقلیمی کنونی آن برای سازگاری کامل با افزایش احتمالی دمای متوسط جهانی بین ۲.۴ تا ۳.۹ درجه سانتی‌گراد در این قرن کافی نخواهد بود.
 کالابرگ هم دیگر پاسخگو نیست
روزنامه هفت صبح

کالابرگ هم دیگر پاسخگو نیست

تورم ۱۲۸ درصدی مواد غذایی بسیار بالاتر از تورم عمومی است و فشار اصلی را بر دهک‌های پایین وارد می‌کند
 فیلم لحظه سرقت خونسردانه موتور 800 میلیونی یک جوان مقابل باشگاه/ چهره این دزد را می شناسید + گفتگو
سایت رکنا

فیلم لحظه سرقت خونسردانه موتور 800 میلیونی یک جوان مقابل باشگاه/ چهره این دزد را می شناسید + گفتگو

حوادث رکنا: سرقت یک موتورسیکلت مقابل باشگاهی در خیابان جمهوری، روایت عجیبی داشت؛ سارق ابتدا قفل موتور را شکست و دقایقی بعد برای سرقت آن بازگشت. در ادامه، گفت‌وگو با صاحب این موتورسیکلت را می‌خوانید..
 رسانه‌ها اجازه ندهند تصویر نادرستی از سیستان و بلوچستان ساخته شود
سایت ایران آنلاین

رسانه‌ها اجازه ندهند تصویر نادرستی از سیستان و بلوچستان ساخته شود

k: زاهدان | سیستان و بلوچستان | رسانه های خارجی | هفته وحدت
 اجاره آپارتمان در گران‌ ترین مناطق تهران چقدر آب می‌ خورد؟ | رهن کامل از ۲.۵ میلیارد تومان
سایت رکنا

اجاره آپارتمان در گران‌ ترین مناطق تهران چقدر آب می‌ خورد؟ | رهن کامل از ۲.۵ میلیارد تومان

رکنا اقتصادی: بازار اجاره در شمال تهران همچنان فاصله قابل‌توجهی با مناطق مرکزی پایتخت دارد؛ بررسی فایل‌های اجاره در محله‌هایی مانند الهیه، زعفرانیه، محمودیه، قیطریه و فرمانیه نشان می‌دهد مستاجران برای یک واحد یکخوابه در گران‌ترین مناطق تهران، برای رهن کامل دست‌کم به ۲.۵ میلیارد تومان نیاز دارند و در قراردادهای ترکیبی، اجاره ماهانه برخی واحدها به ۱۸۰ میلیون تومان می‌رسد.
 نظر سید محمد خاتمی در خصوص مذاکرات
سایت روزنو

نظر سید محمد خاتمی در خصوص مذاکرات

او در ادامه از مسعود پزشکیان تقدیر می‌کند و می‌گوید که دستش را می‌بوسم که شجاعانه و فداکارانه تفاهم‌نامه اسلام‌آباد را امضا کرد. خاتمی از این رهگذر وارد تحلی...
 استرس مزمن؛ قطعه تازه‌ای از پازل آپنه خواب
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

استرس مزمن؛ قطعه تازه‌ای از پازل آپنه خواب

پژوهشگران در مطالعه‌ای جدید دریافته‌اند که استرس روانی-اجتماعی مزمن و احساس تنهایی ممکن است نه‌تنها پیامد آپنه خواب، بلکه یکی از عوامل مؤثر بر افزایش خطر ابتلا به این اختلال باشند.
 آخرین قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵/ طلا به قله رسید، سکه گران شد + جدول
روزنامه شرق

آخرین قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵/ طلا به قله رسید، سکه گران شد + جدول

قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ با جهش قابل توجهی همراه شده است. طلای جهانی در آستانه ورود به محدوده ۴۵۰۰ دلاری قرار گرفته و همزمانی این روند صعودی با ثبات قیمت دلار و سیگنال‌های سیاسی، موج تازه‌ای از التهاب را در بازار داخلی طلا رقم زده است.