قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۳/۳۱

کنکوری‌های ۱۴۰۵؛ نسلی که میان کرونا، جنگ و بلاتکلیفی درس خواند

اصفهان - ایرنا - دانش‌آموزان کنکوری امسال را شاید بتوان یکی از بدشانس‌ترین داوطلبان آزمون ورود به دانشگاه‌های کشور دانست؛‌ آنها در ۶ سال گذشته دوران تحصیلی خود با انواع بحران‌ها و حوادث مواجه شدند و در شرایطی که باید خود را آماده شرکت در امتحانات نهایی و کنکور می‌کردند با اضطراب،‌ بلاتکلیفی و سردرگمی روبه‌رو بودند.
 کنکوری‌های ۱۴۰۵؛ نسلی که میان کرونا، جنگ و بلاتکلیفی درس خواند



 اصفهان در مسیر شهر خورشیدی؛ تأمین کامل برق مدیریت شهری تا 1410 - تسنیم
۱۸ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

اصفهان در مسیر شهر خورشیدی؛ تأمین کامل برق مدیریت شهری تا 1410 - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، محمد نورصالحی از هدف‌گذاری مدیریت شهری برای تأمین 100 درصد برق مجموعه شهرداری از انرژی خورشیدی تا سال 1410 خبر داد و گفت: در حال حاضر حدود 20 تا 30 درصد برق مورد نیاز مدیریت شهری از انرژی خورشیدی تأمین می‌شود و افزایش این سهم در چارچوب بودجه‌های سالانه شهرداری در حال پیگیری است.

وی افزود: توسعه سامانه‌های خورشیدی در پارک‌ها، پارکینگ‌ها، مراکز عمومی و تأسیسات وابسته به شهرداری دنبال می‌شود و با افزایش تدریجی ظرفیت تولید، می‌توان به هدف تأمین کامل برق مورد نیاز مدیریت شهری از انرژی خورشیدی نزدیک شد.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان ادامه داد: مدیریت شهری از دو تا سه سال گذشته و حتی پیش از تشدید مسئله ناترازی انرژی، توسعه انرژی خورشیدی را در دستور کار قرار داده بود و اصفهان برای تبدیل شدن به یک شهر خورشیدی همچنان نیازمند توسعه زیرساخت‌ها و افزایش ظرفیت تولید انرژی‌های تجدیدپذیر است.

نورصالحی با اشاره به ضرورت اصلاح الگوی مصرف انرژی گفت: بررسی ترکیب مصرف برق در کشور نشان می‌دهد بخش خانگی همچنان بیشترین سهم مصرف را دارد و پس از آن بخش‌های تجاری، صنعتی و کشاورزی قرار گرفته‌اند، البته زیرساخت‌های شهری مانند شبکه روشنایی معابر، تأسیسات شهری، سامانه‌های پمپاژ آب و پساب نیز به برق نیاز دارند.

وی افزود: در همه این بخش‌ها ظرفیت قابل توجهی برای کاهش مصرف، افزایش بهره‌وری و اصلاح الگوی استفاده از انرژی وجود دارد و سیاست کاهش مصرف نباید تنها بر الزام‌های قانونی و مقرراتی متکی باشد، بلکه باید مشوق‌های اقتصادی نیز برای افزایش انگیزه شهروندان، سازندگان و مجموعه‌های مختلف در نظر گرفته شود.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: شورای اسلامی شهر اصفهان حدود دو سال پیش مصوبه‌ای را به تصویب رساند که بر اساس آن ساختمان‌هایی که الزامات مبحث 19 مقررات ملی ساختمان را رعایت کنند، می‌توانند تا سقف 50 درصد از تخفیف هزینه صدور پروانه ساختمانی استفاده کنند.

نورصالحی ادامه داد: با وجود این مشوق، استقبال از این ظرفیت هنوز محدود است؛ بخشی از سازندگان روش‌های سنتی ساخت‌وساز را آسان‌تر و کم‌هزینه‌تر می‌دانند و از سوی دیگر پایین بودن قیمت انرژی موجب شده است برخی مصرف‌کنندگان انگیزه …



 ۱۸ هزار و ۴۵۶ داوطلب در کنکور کهگیلویه و بویراحمد
۲۵ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

۱۸ هزار و ۴۵۶ داوطلب در کنکور کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مهدی نوری پور، رئیس دانشگاه یاسوج اظهار کرد: داوطلبان کنکور امسال در شش شهرستان استان و در قالب ۵۳ حوزه امتحانی به رقابت می‌پردازند.

وی افزود: در مجموع ۱۸ هزار و ۴۵۶ داوطلب در این آزمون شرکت می‌کنند که بیشترین تعداد مربوط به گروه آزمایشی علوم تجربی است.


رئیس دانشگاه یاسوج با اشاره به آمار داوطلبان در گروه‌های مختلف آزمایشی گفت: ۹ هزار و ۳۸۳ نفر در گروه علوم تجربی، ۶ هزار و ۳۱۷ نفر در گروه علوم انسانی، یک هزار و ۱۱۸ نفر در گروه ریاضی، ۹۲۵ نفر در گروه زبان‌های خارجی و ۷۱۳ نفر نیز در گروه هنر در این آزمون حضور دارند.
در ادامه حتما بخوانید آزمون گروه‌های هنر و زبان‌های خارجی کنکور ۱۴۰۵ آغاز شد

وی همچنین درباره پراکندگی داوطلبان در شهرستان‌های استان اضافه کرد: یاسوج با ۱۰ هزار و ۲۴۹ داوطلب بیشترین تعداد شرکت‌کنندگان را دارد و پس از آن شهرستان‌های کهگیلویه با سه هزار و ۳۶۷ نفر، گچساران با دو هزار و ۹۸۲ نفر، بهمئی با ۶۶۵ نفر، لنده با ۵۶۲ نفر و چرام با ۴۹۹ نفر قرار دارند.



 آماده‌باش ۲۰۰ نیروی برق ایلام برای تأمین پایدار برق حوزه‌های کنکور
۲۸ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

آماده‌باش ۲۰۰ نیروی برق ایلام برای تأمین پایدار برق حوزه‌های کنکور

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، ولی‌الله ناصری مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق ایلام با اشاره به پایداری شبکه برق استان اظهار کرد: با همراهی مردم و اجرای طرح‌های مدیریت بار، شبکه برق ایلام در وضعیت پایدار قرار دارد و تمامی بخش‌های عملیاتی و نظارتی شرکت تلاش می‌کنند کوچک‌ترین اختلالی در تأمین برق ایجاد نشود.

وی افزود: ۲۰۰ نیروی عملیاتی شرکت توزیع نیروی برق استان در سطح شهر و محل حوزه‌های امتحانی کنکور سراسری مستقر و آماده خدمت‌رسانی هستند تا داوطلبان و مسئولان برگزاری آزمون هیچ‌گونه دغدغه‌ای از بابت تأمین برق نداشته باشند.


مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان ایلام از استقرار ۳۰ خودروی مجهز در مراکز آزمون خبر داد و تصریح کرد: این نیرو‌ها و تجهیزات در حالت آماده‌باش کامل قرار دارند تا در صورت بروز هرگونه مشکل احتمالی، در کوتاه‌ترین زمان ممکن نسبت به رفع آن اقدام شود.
در ادامه حتما بخوانید معاون استاندار ایلام: ۳۰ درصد ازدواج‌ها در استان به طلاق ختم می‌شود

ناصری همچنین با اشاره به استفاده از ظرفیت کنتور‌های هوشمند و مراکز پایش شرکت گفت: وضعیت مصرف برق تمامی حوزه‌های امتحانی به‌صورت لحظه‌ای و برخط رصد می‌شود و روند تأمین برق این مراکز به شکل مستمر تحت نظارت قرار دارد.

وی تأکید کرد: هدف اصلی این اقدامات، فراهم کردن شرایطی پایدار و بدون دغدغه برای برگزاری آزمون سراسری و ایجاد آرامش و اطمینان خاطر برای داوطلبان کنکور است.



 برگزاری مسابقات دانش‌آموزان عشایری و روستایی بخشی از تحقق عدالت آموزشی است
۴۵ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

برگزاری مسابقات دانش‌آموزان عشایری و روستایی بخشی از تحقق عدالت آموزشی است

به گزارش خبرگزاری برنا از خراسان رضوی، علیرضا کاظمی در آیین افتتاح مسابقات ورزشی دانش‌آموزان مدارس عشایری و روستایی کشور در مشهد با تأکید بر نقش ورزش در تربیت همه‌جانبه دانش‌آموزان افزود: ورزش دانش‌آموزی تنها یک فعالیت فوق‌برنامه نیست بلکه یکی از مهم‌ترین بسترهای تربیت، استعدادیابی، ایجاد نشاط و تقویت هویت ملی در میان دانش‌آموزان است.

وی ادامه داد: همان‌گونه که برای شناسایی و پرورش استعدادهای علمی دانش‌آموزان برنامه‌ریزی می‌کنیم باید استعدادهای ورزشی، فرهنگی و هنری آنان را نیز شناسایی و حمایت کنیم. توجه به ظرفیت‌ها و استعدادهای ورزشی دانش‌آموزان بخشی از عدالت تربیتی است و نباید محل زندگی دانش‌آموز، مانعی برای دسترسی او به فرصت‌های ورزشی و کشف استعدادهایش باشد.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به آثار ورزش بر سلامت و نشاط دانش‌آموزان، گفت: مسابقات ورزشی به‌ویژه در ایام تابستان که دانش‌آموزان از فضای کلاس درس فاصله دارند، فرصت مناسبی برای ایجاد تحرک، پویایی، نشاط، امید و تقویت روحیه کار گروهی است.

وی افزود : ورزش می‌تواند جسم و روح دانش‌آموزان را همزمان تقویت کند و زمینه رشد اجتماعی و شخصیتی آنان را فراهم سازد.

کاظمی ادامه داد: در کنار برنامه‌های نرم‌افزاری، توسعه زیرساخت‌های ورزشی نیز با جدیت دنبال شده و طی دو سال گذشته حدود ۶ هزار فضای ورزشی در سراسر کشور ایجاد شده که شامل؛ زمین‌های چمن مصنوعی و سالن‌های ورزشی گرفته و فضاهای مورد نیاز دانش‌آموزان است.

وی بیان کرد: در کنار توسعه فضاهای ورزشی، طرح‌هایی مانند «میدان همدلی»، «میدان پویا»، مسابقات درون‌مدرسه‌ای و المپیادهای ورزشی دانش‌آموزی با هدف گسترش مشارکت ورزشی، شناسایی استعدادها و ایجاد مسیر رشد برای دانش‌آموزان اجرا شده است.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به درخشش دانش‌آموزان ایرانی در رقابت‌های بین‌المللی افزود: در ۲ سال گذشته دانش‌آموزان جمهوری اسلامی ایران در رویدادهای مختلف جهانی خوش درخشیده‌اند و کسب ۸۶ مدال طلا در مسابقات ژیمناستیک صربستان و موفقیت در مسابقات فوتسال دانش‌آموزی در چین بخشی از این افتخارات است.

کاظمی تأکید کرد: این موفقیت‌ها نشان می‌دهد دانش‌آموزان ایرانی از استعداد و توانمندی بالایی برخوردارند و می‌توانند در عرصه‌های …



 شبکه خادمیاری رضوی؛ گسترش فرهنگ خدمت به مردم در سراسر ایران اسلامی - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

شبکه خادمیاری رضوی؛ گسترش فرهنگ خدمت به مردم در سراسر ایران اسلامی - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردستان، عباس آذرباد ظهر امروز درهمایش خادمیاران رضوی در اردستان اظهار داشت: اسفندماه سال 1393، همزمان با انتصاب آیت‌الله شهید سیدابراهیم رئیسی به تولیت آستان قدس رضوی، در حکم ایشان که بعدها به «منشور خدمت» معروف شد، بر ضرورت گسترش معارف قرآنی، مکتب اهل‌بیت(ع) و فرهنگ خدمت از محدوده حرم مطهر رضوی به سراسر ایران اسلامی تأکید شد.

وی افزود: در این حکم تأکید شده بود که آستان قدس رضوی ظرفیت فرهنگی عظیمی دارد که می‌تواند در فضای عمومی کشور و جهان اسلام اثرگذار باشد و این ظرفیت باید با کمک خبرگان و نخبگان فرهنگی توسعه پیدا کند؛ بر همین اساس، شبکه خادمیاری و خدمت رضوی در سراسر کشور بنیان‌گذاری شد.

معاون خادمیاری کانون خدمت رضوی استان اصفهان با بیان اینکه فلسفه اصلی خادمیاری، صرفاً خدمت در حرم مطهر رضوی نیست، گفت: هر فرد با هر توانمندی، تخصص و مهارتی که دارد می‌تواند در شهر و دیار خود و به نام امام رضا(ع)، گره ای از مشکلات مردم باز کند و به شکرانه توفیق خدمتگزاری در این مسیر، در جامعه خدمت‌رسانی داشته باشد.

آذرباد بیان کرد: یکی از افتخارات خادمیاران، بهره‌مندی از فرصت خدمت و کشیک در حرم مطهر امام رضا(ع) است، اما هدف اصلی این است که خادمیاران در محل زندگی خود، نیازمندان و افرادی را که به هر نوع خدمتی احتیاج دارند شناسایی کرده و در حد توان برای رفع مشکلات آنان اقدام کنند.

وی با اشاره به ویژگی‌های شبکه خادمیاری رضوی گفت: نخستین و شاید مهم‌ترین ویژگی این شبکه، مردمی بودن آن است و این شبکه با محوریت حضرت علی بن موسی‌الرضا(ع) و با بهره‌گیری از معارف رضوی فعالیت می‌کند و در عین مردمی بودن، دارای ساختار منظم و تشکیلاتی است.

معاون خادمیاری کانون خدمت رضوی استان اصفهان تاکید کرد: آموزش مستمر و برنامه‌ریزی برای انواع خدمت از دیگر ویژگی‌های این شبکه است و برای نیازهای مختلف جامعه، خدمت مشخص تعریف شده است و در حال حاضر حدود 212 عنوان خدمت در شبکه رضوی و در ذیل 20 کانون تعریف شده که حوزه‌های مختلف اجتماعی و فرهنگی را پوشش می‌دهد.

آذرباد با اشاره به خدمات متنوع این شبکه اظهار داشت: در حوزه‌های تعلیم و تربیت، مشاوره و روانشناسی، مسائل حقوقی، خانواده، اردوهای جهادی و بسیاری …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 خشم شهریِ «ناجنبش ها» و بیکاران، یک بمب ساعتی است که زیر جامعه و حکومت قرار دارد
سایت عصرایران

خشم شهریِ «ناجنبش ها» و بیکاران، یک بمب ساعتی است که زیر جامعه و حکومت قرار دارد

ناجنبش‌ها گروه‌هایی از مردم هستند که دلخور و ناراضی‌اند: مثل جوان‌ها ، زنان، پیک های موتوری، رانندگان اسنپ، دستفروشان و گروه‌های تهیدست جامعه. اینها به سمت ی...
 پاداش ویژه وزارت نیرو برای نیروگاه‌های با تولید بیشتر برق
سایت ایران آنلاین

پاداش ویژه وزارت نیرو برای نیروگاه‌های با تولید بیشتر برق

معاون برق و انرژی وزارت نیرو، از اجرای مشوق‌های جدید برای نیروگاه‌های دارای تولید حداکثری و بدون خروج اضطراری در روزهای باقی‌مانده تابستان خبر داد.
 فوری؛ دود غلیظ در آسمان جنوب تهران؛ ‌پالایشگاه آتش گرفت؟ | اولین واکنش رسمی
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

فوری؛ دود غلیظ در آسمان جنوب تهران؛ ‌پالایشگاه آتش گرفت؟ | اولین واکنش رسمی

روابط عمومی پالایشگاه تهران گفت:انتشار دود غلیظ در آسمان جنوب تهران ناشی از وقوع سانحه برای ۲ دستگاه تانکر در محل بارگیری نفت سفید پالایشگاه تهران و آتش‌سوزی متعاقب آن بوده است.
 بازار نقل و انتقالات دچار جنون شد!
سایت ورزش ۳

بازار نقل و انتقالات دچار جنون شد!

بازار نقل‌وانتقالات تابستان امسال به کلی عقلانیت خود را از دست داده است.
 گلایه همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او /  عارف کمتر از ۳ ساعت در روز می‌خوابد
سایت اعتماد آنلاین

گلایه همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او / عارف کمتر از ۳ ساعت در روز می‌خوابد

همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او گلایه کرد.
 آجرلو، عضو تیم رسانه‌ای هیات مذاکره‌کننده: ایران برای سناریوی حمله ناگهانی آماده است/ برخی بدون تجربه جنگ برای فرماندهان نسخه می‌پیچند/ منابع ایران در قطر هنوز استفاده نشده است/ ایران و عمان در حال نهایی‌سازی مسیر جدید تردد در تنگه هرمز هستند
سایت جماران

آجرلو، عضو تیم رسانه‌ای هیات مذاکره‌کننده: ایران برای سناریوی حمله ناگهانی آماده است/ برخی بدون تجربه جنگ برای فرماندهان …

سعید آجرلو، عضو تیم رسانه‌ای هیات مذاکره‌کننده گفت: اساس گفته‌های اخیر آقای عراقچی، از نگاه ایران یادداشت تفاهم به معنای پایان جنگ است و پایان جنگ اساسا نیازی به تمدید ندارد. با این حال، آمریکا برخی مفاد تفاهم را نقض کرد و ایران نیز در واکنش، در موضوع تنگه هرمز تلاش کرد شرایط ترافیکی را به وضعیت پیش از اجرای تفاهم بازگرداند. به همین دلیل اکنون با سندی مواجه هستیم که بخش‌هایی از آن اجرا نمی‌شود و نیازمند تعیین تکلیف است.
 سرخط اخبار/ ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - پیوست
مجله پیوست

سرخط اخبار/ ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - پیوست

ارائه خدمات آزمایشگاهی از طریق پلتفرم‌ها به بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی مجاز شد. کمیته تسهیل اقتصاد دیجیتال در رأی نهایی پرونده شکایت انجمن تجارت الکترونیک از سازمان تأمین اجتماعی اعلام کرد این خدمات، مشروط به صدور نسخه معتبر از سوی پزشک دارای صلاحیت و ثبت آن در سامانه نسخه‌نویسی الکترونیکی، قابل ارائه است. براساس این رای
 تحول در پارادایم صنعت ساختمان با فناوری ساخت هوشمندتر و کم‌کربن
سایت ایران آنلاین

تحول در پارادایم صنعت ساختمان با فناوری ساخت هوشمندتر و کم‌کربن

معاون علمی رییس‌جمهور گفت: صنعت ساختمان باید با پذیرش فناوری‌ها و رعایت الزامات مبحث ۱۹ ساختمان، در مسیر ساخت سریع‌تر، هوشمندتر و کم‌کربن‌ گام‌بردارد.