قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۴/۰۱

روزنامه پاکستانی: آمریکا برای حفظ توافق تهران باید مقابل اسرائیل بایستد

اسلام‌آباد - ایرنا - روزنامه پاکستانی «داون» با سرزنش اقدامات وحشیانه رژیم صهیونیستی در منطقه به ویژه علیه لبنان نسبت به دسیسه های تل آویو پیرامون یادداشت تفاهم اسلام‌آباد هشدار داد و نوشت: آمریکا و اروپا اگر به دنبال حفظ توافق حاصله با جمهوری اسلامی ایران هستند، باید با اسرائیل قاطعانه برخورد کنند.
 روزنامه پاکستانی: آمریکا برای حفظ توافق تهران باید مقابل اسرائیل بایستد



۱۳ دقیقه قبل / سایت صفحه سیاست

انتقال عمران خان به بیمارستان؛ اولین گام برای کاهش تنش‌ها

صفحه سیاست-

به گزارش بامداد جمعه  رویترز، حزب تحریک انصاف پاکستان اعلام کرد که عمران خان برای انجام آزمایش‌های پزشکی به بیمارستانی در اسلام آباد منتقل شده است. بر اساس این گزارش، این اقدام در پاسخ به درخواست دیرینه هوادارانش صورت گرفته است که می‌گویند سلامت او در طول بیش از سه سال زندان رو به وخامت گذاشته است.

به نوشته رویترز، این اقدام پس از حکمی که این هفته توسط دیوان عالی پاکستان صادر شد، صورت گرفته است و به عنوان اولین اقدامی تلقی می‌شود که ممکن است تنش‌ها بین حزب عمران خان و نهاد قدرتمند نظامی را که از زمان برکناری از سمت خود در سال ۲۰۲۲ با آنها اختلاف داشته است، کاهش دهد.

رویترز روز سه شنبه به نقل از رسانه‌های محلی پاکستان گزارش داده بود که دادگاه عالی این کشور دستور انتقال عمران خان نخست‌وزیر سابق از زندان به بیمارستان را صادر کرده است.

جلسه نهایی رسیدگی به پرونده مبارزه با فساد در پاکستان مرتبط با پرونده فساد مالی «عمران‌خان» نخست وزیر برکنار شده این کشور و همسرش، ۲۹ آذر ۱۴۰۴ در زندان شهر راولپندی جایی که عمران خان و همسرش «بُشری بیگم» زندانی هستند، برگزار شد و نخست‌وزیر برکنار شده پاکستان به تحمل ۱۰ و ۷ سال حبس و همسرش به ۱۷ سال حبس محکوم شدند.

جنبش عدالت پاکستان که عمران خان بنیانگذار آن بوده، مدعی است که ماهیت همه پرونده‌های علیه عمران خان سیاسی و انتقام‌جویی دولت و حاکمیت نظامی است.

قاضی شاهرخ ارجمند رئیس دادگاه با تایید جرم عمران خان و همسرش مبنی بر خیانت به خزانه ملی و دریافت رشوه حکم جدید حبس را علیه آنان صادر کرد.

یک روز قبل از آن نیز رای نهایی پرونده های قضایی علیه برخی اعضای ارشد حزب عمران خان در شهر لاهور اعلام شد که بسیاری از آنان به چندین سال حبس محکوم شدند.

عمران خان نخست وزیر برکنار شده پاکستان که از تابستان ۲۰۲۳ در زندان بسر می برد، اوایل آذرماه ۱۴۰۴ طی پیامی خطاب به هوادارانش در شبکه اجتماعی ایکس، فرمانده وقت ارتش کشورش را به قانون‌شکنی و سرکوب خونین مخالفان متهم کرد.

وی در ادامه‌ مدعی مداخله حاکمیت نظامی در بازداشت های سیاسی از جمله پرونده سازی علیه مسئولان حزب جنبش عدالت شده بود؛ اتهامی که سخنگوی ارتش پاکستان نیز در جریان نشست خبری روز ۱۴ آذر ۱۴۰۴ خود آن را رد کرد.

ژنرال احمد شریف چودری سخنگوی ارتش پاکستان در اظهارات بی سابقه خود، «عمران‌خان» نخست وزیر برکنار شده این کشور را تهدیدی علیه امنیت ملی خوانده بود.

 


۳۵ دقیقه قبل / سایت صفحه سیاست

تلاش اسرائیل برای فرار از مسئولیت؛ واکنش تند لهستان و استرالیا

صفحه سیاست-

به گزارش الجزیره،‌ این وزارتخانه روز پنجشنبه در بیانیه‌ای اقدامات انجام شده تا به امروز از سوی رژیم اسرائیل را محکوم کرد و خواستار روشن شدن کامل علل و شرایط پیرامون این حمله شد. این وزارتخانه خاطرنشان کرد که این پرونده همچنین توسط دفتر دادستانی منطقه‌ای در پرزمیشل در حال بررسی است و افزود که لهستان از اسرائیل انتظار دارد همه توضیحات و شواهد درخواستی را در اختیار بازرسان لهستانی قرار دهد.

وزارت خارجه لهستان تأکید کرد که شرایط کشته شدن این افراد باید «کاملاً روشن شود» و تلاش‌های مقامات اسرائیلی «برای فرار از پاسخگویی قانونی و اخلاقی» را نمی‌پذیرد.

این موضع‌گیری پس از آن صورت گرفت که ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد پس از بررسی پرونده حمله به کاروان سازمان «آشپزخانه مرکزی جهانی» در غزه، قصد ندارد علیه نظامیان و فرماندهان دخیل در این حادثه پرونده کیفری تشکیل دهد.

در این حمله که اول آوریل ۲۰۲۴ (۱۳ فروردین ۱۴۰۳) انجام شد، هفت امدادگر از جمله «زومی فرانکوم» شهروند استرالیایی، هدف حملات نظامیان صهیونیستی قرار گرفتند.

در پی این تصمیم، استرالیا نیز سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد.

ارتش رژیم صهیونیستی این حمله را ناشی از اشتباه در شناسایی هدف دانسته و مدعی شده است که با وجود «نقص‌های جدی عملیاتی»، شواهدی برای سوءرفتار کیفری وجود ندارد.

 


۵۲ دقیقه قبل / سایت صفحه سیاست

پیوند امنیتی جدید؛ دیدار وزیر خارجه سوریه با فرمانده ارتش پاکستان

صفحه سیاست-

روابط عمومی ارتش پاکستان صبح جمعه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که اسعد الشیبانی وزیر امور خارجه حکومت موقت سوریه در راولپندی با فیلد مارشال سید عاصم منیر فرمانده ارتش و رئیس نیروهای دفاعی پاکستان دیدار کرد.

الشیبانی پیش از این جلسه، دیدارهای جداگانه‌ای با شهباز شریف نخست وزیر، سناتور محمد اسحاق دار وزیر امور خارجه و جام‌ کمال خان وزیر بازرگانی پاکستان انجام داد.

فرمانده ارتش پاکستان و وزیر امور خارجه حکومت موقت سوریه در این دیدار، مسائل مورد علاقه مشترک، وضعیت امنیتی منطقه‌ای و راه‌های افزایش همکاری‌های دوجانبه دفاعی و امنیتی را مورد بحث قرار دادند.

عاصم منیر دیدگاه پاکستان را در مورد صلح جهانی و ثبات منطقه‌ای به اشتراک گذاشته و بر اهمیت همکاری و تلاش‌های مشترک برای مقابله با چالش‌های امنیتی مشترک تاکید کرد.

۲ طرف بر عزم خود برای تقویت بیشتر روابط دوجانبه و گسترش تعاملات در زمینه‌های دفاعی و امنیتی تأکید کردند.

این اولین سفر یک وزیر امور خارجه از سوریه به پاکستان پس از ۱۹ سال و اولین سفر یک مقام رسمی حکومت موقت سوریه به اسلام‌آباد پس از سقوط حکومت بشار اسد است.

شهباز شریف نخست وزیر پاکستان روز گذشته(پنجشنبه) در دیدار با الشیبانی گفت که اسلام‌آباد پیرامون بلندی‌های جولان اشغالی از موضع سوریه حمایت می کند.

 




 وعده هولناک به زنان زندانی | اظهارات تکان‌دهنده وزیر نتانیاهو در سلول زنان
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

وعده هولناک به زنان زندانی | اظهارات تکان‌دهنده وزیر نتانیاهو در سلول زنان

بازدید سرزده و جنجالی یکی از تندروترین وزرای کابینه نتانیاهو از سلول‌های زنان، با یک مکالمه تکان‌دهنده به پایان رسید.

 اعتراف معاون ترامپ به فشار ایران به آمریکا
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اعتراف معاون ترامپ به فشار ایران به آمریکا

جی‌دی ونس، معاون رئیس‌جمهور آمریکا گفت: قیمت نفت همچنان بالاست و مردم این موضوع را هنگام سوخت‌گیری در پمپ‌بنزین‌ها احساس می‌کنند، اما قیمت‌ها نسبت به بالاترین سطح خود کاهش قابل توجهی داشته است.

 هیچکس نمی‌داند چه کسی ایران را رهبری می‌کند |  ما در ایران بسیار فعال بودیم...
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

هیچکس نمی‌داند چه کسی ایران را رهبری می‌کند | ما در ایران بسیار فعال بودیم...

کابوس تسلط منطقه‌ای تهران، رئیس‌جمهور آمریکا را به تناقض‌گویی بی‌سابقه‌ای واداشته است.

 هیفا وهبی با استایل لاکچری در عربستان + عکس
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

هیفا وهبی با استایل لاکچری در عربستان + عکس

هیفا وهبی با یک استایل لاکچری و چشمگیر در جده ظاهر شد و توجه‌ها را به خود جلب کرد.

 مسکو: سیاست إعمال فشار، به آمریکا اجازه تحقق اهدافش در قبال ایران را نخواهد داد
۷ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

مسکو: سیاست إعمال فشار، به آمریکا اجازه تحقق اهدافش در قبال ایران را نخواهد داد

میخائیل اولیانوف، نماینده دائم روسیه نزد سازمان‌های بین‌المللی در وین اعلام کرد سیاست إعمال فشار آمریکا به این کشور اجازه نخواهد داد اهداف خود در قبال ایران را محقق کند.

 فوری و قطعی: پرسپولیس- تراکتور بدون تماشاگر
۱۱ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

فوری و قطعی: پرسپولیس- تراکتور بدون تماشاگر

بازی پرسپولیس و تراکتور به طور قطع بدون حضور تماشاگران به صورت رفت و برگشت برگزار خواهد شد.