قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۴/۰۱

نقشه‌راه ۶۰ روزه بورگن‌اشتوک؛ آزمون اجرای تعهدات آمریکا آغاز شد

سوئیس، بورگن‌اشتوک - ایرنا - نخستین دور مذاکرات سطح‌عالی ایران و آمریکا با حضور نمایندگان قطر و پاکستان به‌عنوان دو کشور میانجی، پس از یک روز طولانی در سوئیس با توافق بر نقشه‌راه ۶۰ روزه و تشکیل کارگروه‌های فنی وارد مرحله‌ای شد که ادامه این روند به اراده سیاسی طرف مقابل بستگی دارد.
 نقشه‌راه ۶۰ روزه بورگن‌اشتوک؛ آزمون اجرای تعهدات آمریکا آغاز شد



 روسیه: برای دیدار با مذاکره‌کنندگان آمریکایی آماده‌ایم
۳۲ دقیقه قبل / سایت نورنیوز

روسیه: برای دیدار با مذاکره‌کنندگان آمریکایی آماده‌ایم

نورنیوز-گروه بین الملل: ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت خارجه روسیه اعلام کرد این کشور هیچ پیشنهادی درباره سفر احتمالی استیو ویتکاف و جرد کوشنر مذاکره‌کنندگان آمریکایی به مسکو دریافت نکرده است، اما آمادگی دارد چنین دیداری را به‌سرعت ترتیب دهد.

زاخارووا در گفت‌وگو با روزنامه «ایزوستیا» گفت: «ما موضع واشنگتن درباره حل‌وفصل بحران اوکراین را از نزدیک دنبال می‌کنیم. هیچ پیشنهاد مشخصی درباره دیدارهای جدید با مذاکره‌کنندگان آمریکایی دریافت نکرده‌ایم؛ ظاهراً آنها اکنون بر وضعیت خاورمیانه متمرکز هستند.»

او افزود: «گزارش‌هایی درباره سفر احتمالی استیو ویتکاف فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا و جرد کوشنر به مسکو به‌طور دوره‌ای در رسانه‌ها منتشر می‌شود. طبیعتاً ما آماده‌ایم این دیدار را خیلی سریع ترتیب دهیم، اما هیچ درخواست رسمی در این زمینه دریافت نشده است.»

سخنگوی وزارت خارجه روسیه همچنین به اظهارات پیشین «مارکو روبیو» وزیر خارجه آمریکا اشاره کرد که گفته بود مذاکرات برای حل‌وفصل بحران اوکراین به ایده‌های جدید نیاز دارد.

زاخارووا در این رابطه گفت: «از طرف خودمان، آماده شنیدن ابتکارات سازنده واشنگتن هستیم.»

او در عین حال تأکید کرد هرگونه طرح برای پایان دادن به بحران اوکراین باید منافع روسیه را در نظر بگیرد.

زاخارووا گفت: «تأکید می‌کنیم که هر گزینه‌ای برای پایان دادن به بحران پیرامون اوکراین باید منافع روسیه را در نظر داشته باشد؛ بحث درباره خواسته‌های حداکثری کی‌یف و حامیان اروپایی آن که واقعیت‌های میدانی را منعکس نمی‌کند، هیچ معنایی ندارد.»



 رسانه؛ ایالات متحده آمریکا، مخفیانه یک کریدور کشتیرانی امن از طریق تنگه هرمز جنوبی افتتاح کرده است
۱ ساعت قبل / سایت اسپوتنیک

رسانه؛ ایالات متحده آمریکا، مخفیانه یک کریدور کشتیرانی امن از طریق تنگه هرمز جنوبی افتتاح کرده است

رسانه؛ ایالات متحده آمریکا، مخفیانه یک کریدور کشتیرانی امن از طریق تنگه هرمز جنوبی افتتاح کرده است

طبق گزارش‌ رسانه هاب غربی، از این کریدور کشتیرانی امن در تنگه هرمز جنوبی، هر شب 15 تا 20 نفتکش از آن عبور می‌کنند. تقریباً 10 میلیون بشکه نفت در روز از طریق این مسیر حمل می‌شود که تقریباً نصف سطح قبل از جنگ است. ترافیک نفتکش‌ها با کشورهای خلیج فارس هماهنگ می‌شود و جت‌های جنگنده ایالات متحده آمریکا، پوششی برای کشتی‌ها در برابر پهپادها و موشک‌های کروز ایران فراهم می‌کنند.

Sputnik Iran | Rubika | Bale | Web



 نقشه راه عبور از بحران/ هدف ترامپ از تحریم‌ها علیه ایران چیست؟
۱ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

نقشه راه عبور از بحران/ هدف ترامپ از تحریم‌ها علیه ایران چیست؟

دیدارنیوز: خروج از بحران کنونی تنها از مسیر احیای تفاهم ۱۴ ماده‌ای اسلام‌آباد و شکل‌گیری مذاکره مستقیم میان تهران و واشنگتن امکان‌پذیر است، زیرا مذاکرات غیرمستقیم در مرحله اجرا با ابهام و اختلاف روبه‌رو می‌شوند. این در‌حالی است که امریکا تلاش دارد با استفاده از تحریم‌ها و فشار اقتصادی در میز مذاکره امتیاز بیشتری کسب کند، اما ادامه این روند بدون راه‌حل سیاسی، هزینه‌های بیشتری برای همه طرف‌ها چالش‌های جدی ایجاد خواهد کرد.

به نقل از اعتماد، ابوالقاسم دلفی، سفیر پیشین ایران در فرانسه و کارشناس مسائل بین‌الملل، در پاسخ به پرسشی درباره مواضع امریکا در برابر توافق احتمالی ایران و عمان بر سر «نقشه جدید تردد» در تنگه هرمز و همچنین شروط تهران برای بازگشایی این شاهراه گفت: توافق ایران و عمان به تنهایی به معنای بازگشایی تنگه هرمز نخواهد بود، زیرا این توافق تنها بخشی از یکی از بند‌های «یادداشت تفاهم ۱۴ ماده‌ای» میان ایران و امریکا است، از همین رو اگر قرار باشد عبور و مرور در تنگه هرمز برای همه کشور‌ها به وضعیت عادی بازگردد، امریکا باید به دیگر شروط و مطالبات اعلامی ایران که سه‌شنبه توسط محمدباقر قالیباف، رییس مجلس کشورمان رسانه‌ای شد نیز پاسخ دهد. بنابراین، مساله اصلی پذیرش یا عدم پذیرش توافق ایران و عمان ازسوی واشنگتن نیست، بلکه باید دید آیا زمینه برای یک «مذاکره جامع و مستقیم» میان ایران و امریکا فراهم خواهد شد یا نه.

احیای تفاهم اسلام‌آباد تنها راه خروج از بحران است

دلفی با اشاره به محدودیت‌های میانجیگران باتوجه به خطوط قرمز ایران گفت: در شرایط فعلی، اگر گفت‌وگویی میان تهران و واشنگتن جریان داشته باشد، از طریق واسطه‌هاست؛ اما تجربه نشان داده مذاکرات غیرمستقیم، حتی وقتی به توافق می‌رسد، در مرحله اجرا و تفسیر مفاد با مشکل روبه‌رو خواهد شد. او به مذاکرات پیشین در عمان و پاکستان اشاره و خاطرنشان کرد: این تجربه‌ها نتوانستند مانع بازگشت بحران و درگیری شوند. این دیپلمات پیشین در ادامه تاکید داشت: «مذاکره‌ای می‌تواند به نتیجه برسد که مذاکره مستقیم است؛ دو‌طرف باید بر سر میز گفت‌و‌گو بنشینند، مواضع خود را بی‌واسطه مطرح کنند و به جمع‌بندی مشترک برسند.»

دلفی ادامه داد: هر چند در شرایط فعلی از فضای جنگی و تبادل حملات فاصله گرفته‌ایم، «فشار …



 واکنش بی رمق وزیر خارجه جولانی به بمباران سوریه: اسرائیل کار بدی کرد
۲ ساعت قبل / سایت الف

واکنش بی رمق وزیر خارجه جولانی به بمباران سوریه: اسرائیل کار بدی کرد

به گزارش تسنیم، «اسعد الشیبانی» وزیر خارجه رژیم محمد جولانی در واکنش به حمله اخیر رژیم صهیونیستی به پایگاه هوایی ابوالظهور، تنها به ابراز نگرانی و بیان اینکه «حمله اسرائیل هیچ توجیهی نداشت» بسنده کرد.

وزیر خارجه جولانی همچنان با نادیده گرفتن اینکه آمریکا اصلی‌ترین حامی و توجیه‌گر رژیم اسرائیل است؛ گفت: دمشق موضع خود را به واشنگتن نیز به‌روشنی منتقل کرده است.

او در ادامه موضع سست خود افزود: پس از حمله اسرائیل، دولت دمشق با دولت ترامپ و چند کشور دیگر تماس گرفته و نسبت به این حمله اعتراض کرده و خواستار جلوگیری از تکرار آن شده است.

 الشیبانی افزود: سوریه به آمریکا اعلام کرده که به نیت‌های اسرائیل در قبال سوریه اعتماد ندارد.

وزیر خارجه رژیم جولانی در پایان نسبت به مذاکره و توافق با اسرائیل اشتیاق نشان داد و گفت: سوریه درِ مذاکرات با اسرائیل را نبسته است و همچنان امکان ادامه گفت‌وگوها را باز گذاشته است.

همزمان با انتشار این مصاحبه، منابع سوری از یورش دوباره نظامیان صهیونیستی به استان قنیطره و شنیده شدن صدای انفجار در جنوب استان درعا خبر دادند.



 بازگشت ترامپ به میز مذاکره با کره شمالی
۲ ساعت قبل / سایت تابناک

بازگشت ترامپ به میز مذاکره با کره شمالی

ترامپ اعلام کرد که اواخر امسال با کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی، دیدار خواهد کرد. او در عین حال خاطرنشان کرد که پیونگ یانگ ۵۷ سلاح هسته‌ای «بسیار قدرتمند» دارد.این اولین باری است که او به رقم مشخصی از زرادخانه هسته‌ای این کشور اشاره کرده است.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، ترامپ در یک نشست مطبوعاتی در کاخ سفید، یک روز پس از  گزارش وال استریت ژورنال مبنی بر ترغیب دستیارانش برای دیدار با کیم در پاسخ به این سوال که آیا احتمال دارد اواخر امسال با کیم دیدار کند، به خبرنگاران گفت: «بله، من این کار را خواهم کرد.»

این دیدار می‌تواند در سفر او به آسیا، احتمالاً برای شرکت در اجلاس همکاری اقتصادی آسیا-اقیانوسیه که قرار است در ماه نوامبر در شنژن چین برگزار شود، اتفاق بیفتد. 

براساس گزارش یونهاپ، او در مورد برنامه خود برای تعامل مجدد با کیم توضیحی نداد. ترامپ در پاسخ به این سوال که آیا نامه‌های کتبی با کیم رد و بدل می‌کند، گفت: «نمی‌توانم این را به شما بگویم.»

ترامپ در یک مصاحبه مطبوعاتی جداگانه، از پاسخ به سوالی در مورد اینکه آیا هدف او از تعامل مجدد با کیم هنوز خلع سلاح هسته‌ای کره شمالی است، خودداری کرد و این نگرانی را ایجاد کرد که دولت او ممکن است تمرکز سیاست خود را به سمت اهدافی غیر از خلع سلاح هسته‌ای، مانند کاهش تنش و مدیریت ریسک، تغییر دهد.

دولت ترامپ پیش از این تعهد خود را به خلع سلاح هسته‌ای "کامل" کره شمالی تأیید کرده بود. ترامپ گفت: "من نمی‌خواهم در مورد آن صحبت کنم، اما همانطور که می‌دانید و دیده‌اید، من رابطه خوبی با کیم جونگ اون دارم." «او (جو) بایدن را دوست نداشت. او (باراک) اوباما را دوست نداشت. او هیچ‌کس را دوست نداشت، اما من را دوست دارد.»

اظهارات ترامپ در بحبوحه گمانه‌زنی‌هایی مبنی بر اینکه او ممکن است به دنبال احیای دیپلماسی شخصی خود با کیم باشد، مطرح شد؛ دیپلماسی‌ای که منجر به سه دیدار دوجانبه در طول دوره اول ریاست جمهوری‌اش شد: اولین دیدار در ژوئن ۲۰۱۸ در سنگاپور، دومین دیدار در هانوی در فوریه ۲۰۱۹ و آخرین دیدار در روستای مرزی پانمونجوم بین دو کره در ژوئن ۲۰۱۹.

این گمانه‌زنی‌ها با دستور اخیر ترامپ برای کاهش رزمایش‌های نظامی کره جنوبی و آمریکا، که به عنوان یک اقدام آشتی‌جویانه …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 انفجار کنترل‌شده در محدوده جنوب اصفهان/ اخراج نیلوفر شادمهری، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی از فرانسه/ ادعای تکراری ترامپ درباره تنگه هرمز/ آمار جدید تلفات ارتش آمریکا
سایت دیدارنیوز

انفجار کنترل‌شده در محدوده جنوب اصفهان/ اخراج نیلوفر شادمهری، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی از فرانسه/ ادعای تکراری ترامپ درباره …

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...
 با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد
سایت جوان آنلاین

با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد

حسین الحاج حسن با اشاره به تثبیت قدرت ایران در منطقه گفت حزب‌الله با حمایت ایران، همچنان قاطعانه ایستاده است.
 رمزگشایی از دیپلماسی رسانه‌ای متناقض ترامپ
روزنامه آرمان امروز

رمزگشایی از دیپلماسی رسانه‌ای متناقض ترامپ

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در روزهای اخیر، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، بار دیگر با موجی از مصاحبه‌ها و اظهارنظرهای پراکنده، فضای رسانه‌ای را پر کرده است. این سبک ارتباطی او که ترکیبی از ابهام، تکرار و بازی با کلمات است، نه یک اتفاق تصادفی، بلکه بخشی از استراتژی حساب‌شده‌ای به نظر می‌رسد که هدفش گیج کردن [ ]
 پرادعای تنها در جنگ با ایران
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پرادعای تنها در جنگ با ایران

درخواست‌های ترامپ از دیگر کشورها برای ورود به جنگ به در بسته برخورد کرده است و برخی کشورها هم خواستار استقلال نظامی از آمریکا شده اند.
 اعتصاب کارکنان فرودگاه بن‌گوریون تل‌آویو/ عمان: عبور امن از تنگه هرمز، بخشی جدایی‌ناپذیر از ثبات و امنیت منطقه است/ حادثه دریایی در سواحل یمن/ مقام سابق آمریکایی: جنگ ایران در جهت منافع امنیت ملی ما نیست
سایت دیدارنیوز

اعتصاب کارکنان فرودگاه بن‌گوریون تل‌آویو/ عمان: عبور امن از تنگه هرمز، بخشی جدایی‌ناپذیر از ثبات و امنیت منطقه است/ حادثه …

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...
 آسوشیتدپرس: بدهی عمومی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار عبور کرد
سایت هم میهن

آسوشیتدپرس: بدهی عمومی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار عبور کرد

بدهی عمومی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار عبور کرد؛ رقمی بی‌سابقه که در شرایطی ثبت شده است که هزینه‌های دفاعی و برنامه‌های اجتماعی، در کنار بهره بدهی ناشی از کسری فزاینده، بخش بسیار بزرگی از مخارج دولت فدرال را به خود اختصاص داده‌اند.
 «بولدوزر بابا» در مسیر جانشینی مودی
روزنامه دنیای اقتصاد

«بولدوزر بابا» در مسیر جانشینی مودی

دنیای اقتصاد: یوگی آدیتیانات ساعت ۴ صبح از تخت چوبی سفت خود برای دو ساعت مراقبه و دعا بیدار می‌شود و پس از آن یک صبحانه ساده گیاهی می‌خورد. او اداره بزرگ‌ترین ایالت هند را در دست دارد. آدیتیانات، وزیر ارشد ایالت اوتار پرادش، به مدت 9 سال رهبری این ایالت شمالی هند را که از برزیل پرجمعیت‌تر است، بر عهده داشت و به‌عنوان یکی از سرسخت‌ترین مدافعان دستور کار نارندرا مودی، نخست‌وزیر، با اولویت هندوئیسم، شهرت یافته است. «یوگی» اکنون بخت اصلی پیروزی برای سومین دوره متوالی در انتخابات ایالتی اوایل سال آینده است؛ پیروزی‌ای که او را به صف اول جانشینان بالقوه مودی ۷۵ساله سوق می‌دهد.
 «فدوروف» علیه «زلنسکی»
روزنامه شرق

«فدوروف» علیه «زلنسکی»

میخائیلو فدوروف، وزیر دفاع پیشین اوکراین، برخلاف خواسته ولودیمیر زلنسکی، می‌گوید‌ حتی اگر جنگ با روسیه همچنان ادامه داشته باشد، این کشور باید راهی برای برگزاری انتخابات پیدا کند.