قیمت طلا امروز




 سایت جهان صنعت نیوز / ۱۴۰۵/۰۳/۲۷

جزئیات خرید ۲۰ فروند بالگرد امدادی از روسیه

رئیس جمعیت هلال احمر گفت: تفاهم‌نامه خرید ۲۰ فروند بالگرد به صورت مستقیم از روسیه با هدف تقویت لجستیک و ناوگان امداد هوایی کشورمان امضا شد.
 جزئیات خرید ۲۰ فروند بالگرد امدادی از روسیه



اولیانوف: آمریکا اهداف خود در قبال ایران را با فشار محقق نمی‌کند

به گزارش شهرآرانیوز، اولیانوف در واکنش به خبر‌هایی مبنی بر تهدید دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا به مجازات هر کشوری که از ایران حمایت اقتصادی کند، این اظهارات را مطرح کرد.

به نقل از روسیا الیوم، او در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: «ایران چندین دهه است که تحت تحریم‌های آمریکا قرار دارد. تهران در دوره نخست ریاست‌جمهوری ترامپ نشان داد که توان ایستادگی در برابر سیاست فشار حداکثری را دارد. اگر واشنگتن واقعاً می‌خواهد به هر یک از اهداف خود دست یابد، راه نادرستی را برگزیده است. نتایج مثبت تنها از طریق دیپلماسی صادقانه قابل دستیابی است. هرچه ایالات متحده زودتر به این واقعیت پی ببرد، بهتر خواهد بود.»

پیش‌تر، ترامپ از آغاز یک عملیات اقتصادی علیه ایران خبر داده و در حالی که آمریکا از دست یابی به اهداف خود علیه ایران عاجز مانده است، ترامپ از متحدان آمریکا خواست به واشنگتن بپیوندند.

منبع: ایسنا

در ادامه حتما بخوانید پوتین: ۳۰ گیگاوات ظرفیت هسته‌ای جدید در روسیه راه‌اندازی می‌شود | روسیه، پیشرو در زنجیره انرژی هسته‌ای جهان


معاون وزیر خارجه روسیه میزبان نمایندگان فلسطین، اردن و رژیم صهیونیستی شد

به گزارش شهرآرانیوز، گئورگی بوریسنکو با عبدالحافظ نوفل سفیر تشکیلات خودگردان فلسطین در مسکو دیدار کرد.

در این دیدار، تمرکز طرفین بر اوضاع خاورمیانه و همچنین اوضاع منطقه درگیری فلسطین و اسرائیل، با تمرکز ویژه بر اوضاع نوار غزه بود.

همچنین برخی مسائل جاری همکاری‌های دوجانبه روسیه و فلسطین مورد بحث قرار گرفت.

بوریسنکو همچنین روز پنجشنبه با خالد شوابکا سفیر اردن در فدراسیون روسیه دیدار داشت.

این دیدار بر تعدادی از مسائل عملی در روابط روسیه و اردن متمرکز بود. همچنین تبادل نظر در مورد وضعیت خاورمیانه نیز انجام شد.

معاون وزیر امور خارجه روسیه همچنین به درخواست اودد یوسف سفیر رژیم صهیونیستی در مسکو با او دیدار کرد.

تارنمای وزارت امور خارجه روسیه گزارش داد: در این دیدار، طرفین در مورد تحولات اخیر در خاورمیانه، جایی که تنش‌ها همچنان پابرجاست، تبادل نظر کردند.

بوریسنکو و یوسف همچنین به چند موضوع دوجانبه، از جمله تدارک برای جشن سی و پنجمین سالگرد احیای کامل روابط دیپلماتیک روسیه و رژیم صهیونیستی در ماه اکتبر (مهر - آبان ۱۴۰۵) پرداختند.

منبع: ایرنا

در ادامه حتما بخوانید کشورهای اروپایی خواستار توقف فوری پروژه شهرک‌سازی E1 اسرائیل شدند


روس‌اتم: ساخت واحدهای جدید نیروگاه بوشهر ادامه دارد

الکسی لیخاچف، رئیس روس‌اتم، روز چهارشنبه ۲۰ اوت در پیامی به مناسبت هشتاد و یکمین سالگرد صنعت هسته‌ای روسیه گفت: «سفارش دفاعی دولت را صددرصد اجرا می‌کنیم.»

به گزارش فرارو به نقل از ایزوستیا،  لیخاچف همچنین اعلام کرد روس‌اتم به ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای در خارج از روسیه، از جمله در مصر، مجارستان، ایران و هند ادامه می‌دهد. به گفته او، این شرکت در حال آماده‌سازی پروژه‌های جدیدی در ازبکستان و قزاقستان نیز است. نوشته های مشابه سم خطرناکی برای زیبایی! 1394/08/28 خسارت زلزله شوقان به واحدهای مسکونی 1393/07/19 رئیس روس‌اتم درباره فعالیت‌های این شرکت در ایران نیز گفت ساخت واحدهای دوم و سوم نیروگاه اتمی بوشهر با مشارکت روس‌اتم همچنان ادامه دارد.

لیخاچف پیش‌تر در ۲۵ ژوئیه اعلام کرده بود روس‌اتم قصد دارد از سال ۲۰۲۷ ساخت‌وساز فعال نیروگاه هسته‌ای در قزاقستان را آغاز کند. او گفته بود این پروژه علاوه بر قزاقستان، برای روسیه نیز سودمند خواهد بود، چرا که قزاقستان عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا است و از یک سیستم انرژی باثبات برخوردار است.

کپی لینک لینک کپی شد


پوتین: ۳۰ گیگاوات ظرفیت هسته‌ای جدید در روسیه راه‌اندازی می‌شود | روسیه، پیشرو در زنجیره انرژی هسته‌ای جهان

به گزارش شهرآرانیوز، «ولادیمیر پوتین» روز پنجشنبه در جلسه ویدئو کنفرانس با دست‌اندرکاران صنعت هسته‌ای روسیه با محوریت شرکت روس‌اتم افزود: تولید انرژی هسته‌ای به ویژه برای عملکرد پایدار سیستم انرژی داخلی مهم است، در حالی که نقش آن در تعادل انرژی رو به افزایش است.

رئیس‌جمهور روسیه با تبریک هشتاد و یکمین سالگرد تأسیس صنعت هسته‌ای این کشور به متخصصان روس‌اتم یادآور شد: هم‌اینک، نیروگاه‌های اتمی تقریباً ۲۰ درصد از برق کشور را تأمین می‌کنند.

وی افزود: بنا بر برنامه‌های بلندمدت صنعتی، روسیه قصد دارد تقریباً ۳۰ گیگاوات ظرفیت نیروگاه هسته‌ای، از جمله نیروگاه‌های هسته‌ای کوچک، را راه‌اندازی کند.

پوتین گفت: واحد‌های جدید جایگزین واحد‌های نیروگاهی می‌شود که به تدریج به پایان عمر مفید خود می‌رسند و در مجموع، ظرفیت کلی تولید انرژی هسته‌ای داخلی روسیه را نیز به طور قابل توجهی افزایش می‌دهند.

وی با بیان اینکه «قصد داریم توزیع جغرافیایی واحد‌های نیروگاه‌های اتمی در روسیه را گسترش دهیم»، گفت: نیروگاه‌های هسته‌ای مدرن که برق پاک و مقرون‌به‌صرفه تولید می‌کنند، در اورال، سیبری و خاور دور ساخته خواهند شد.

پوتین با بیان اینکه روسیه احتمالاً تنها کشور در جهان است که در کل زنجیره انرژی هسته‌ای تخصص دارد، گفت: این مزایای رقابتی است که به ما اجازه می‌دهد در بازار بین‌المللی ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای جایگاه پیشرو داشته باشیم. سبد صادراتی روس‌اتم در حال حاضر شامل ساخت ۲۸ واحد نیروگاه اتمی در کشور‌های مختلف است.

در ادامه حتما بخوانید پوتین: زیرساخت‌های تجاری روسیه علیرغم حملات تروریستی مقاوم عمل می‌کنند

رئیس‌جمهور روسیه گفت: ما با ساخت نیروگاه‌های اتمی قصد داریم زیرساخت‌های لازم برای توسعه بلندمدت مناطق و سرزمین‌ها، ظهور صنایع جدید انرژی‌بر، از جمله صنایع فرآوری پیشرفته منابع طبیعی در قطب شمال، سیبری و خاور دور، و همچنین برای تأمین صنایع و خدماتی که نقش آنها در اقتصاد مدرن به سرعت در حال افزایش است را تقویت کنیم.

وی با اشاره به اینکه توسعه ابزار‌های هوش مصنوعی و ساخت مراکز ذخیره‌سازی و پردازش داده‌ها تقاضای فزاینده‌ای برای برق ایجاد می‌کنند، گفت: برق مورد نیاز برای توسعه روسیه در این بخش باید محاسبه و ظرفیت تولید لازم، از جمله ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای، فراهم شود.

پوتین در ادامه بر اهمیت پیشرفت فناوری و تضمین سوخت کافی برای نیروگاه‌های هسته‌ای تأکید کرد و گفت:‌ما باید برای تقویت منابع داخلی خود، انجام اکتشافات زمین‌شناسی و توسعه ذخایر تلاش کنیم.

«الکسی لیخاچف» مدیرعامل شرکت دولتی روس‌اتم نیز در سخنانی در این جلسه گفت: در راستای تأمین نیاز‌های روسیه به برق، قرار است ۳۸ واحد نیروگاه اتمی جدید بسازیم که تاکنون عملیات ساخت ۹ واحد آغاز شده است.

وی افزود: در مجموع، با احتساب نیروگاه‌های هسته‌ای کوچک و شناور، ۱۸ واحد نیروگاهی در روسیه در دست ساخت است.

مدیرعامل شرکت روس‌اتم خاطرنشان کرد که صنعت هسته‌ای روسیه به دنبال گذار به الگوی فناوری جدید در قالب سیستم‌های انرژی نسل چهارم است که با افزایش ایمنی و حل مشکلات انباشت زباله‌های رادیواکتیو، جذابیت بیشتری برای رقابت این شرکت در عرصه بین‌المللی ایجاد می‌کند.

وی اظهار داشت: در راستای اجرای دستورالعمل رئیس‌جمهور روسیه در زمینه راه‌اندازی سریع نیروگاه‌های هسته‌ای، افزایش سهم تولید برق هسته‌ای از ۲۰ درصد فعلی به ۲۵ درصد تا سال ۲۰۴۵ میلادی در دستورکار است.

همچنین به گزارش ریانووستی، لیخاچف همچنین گفت: روس‌اتم با ۶ کشور برای ساخت ۱۷ واحد نیروگاه هسته‌ای جدید به توافق رسیده است.

وی ادامه داد: با ۱۵ کشور دیگر نیز درباره ساخت واحد‌های نیروگاه‌های هسته‌ای در حال مذاکره هستیم.

بنا بر این گزارش، صنعت هسته‌ای روسیه ۸۱ سال قبل در چنین روزی (۲۰ آگوست ۱۹۴۵) با تشکیل کمیته ویژه و نخستین اداره استفاده از انرژی اتمی در دوران اتحاد شوروی شکل گرفت.

منبع: ایرنا

در ادامه حتما بخوانید روسیه بیش از ۲۵ موشک به پایتخت اوکراین شلیک کرد + فیلم (۲۹ مرداد ۱۴۰۵)




 مجید انصاری: حل مسائل مردم نیازمند هم‌افزایی دولت و مجلس و اصلاحات گام‌به‌گام است

مجید انصاری: حل مسائل مردم نیازمند هم‌افزایی دولت و مجلس و اصلاحات گام‌به‌گام است

مجید انصاری، معاون حقوقی رئیس‌جمهور گفت: حل مسائل مردم نیازمند هم‌افزایی دولت و مجلس و اصلاحات گام‌به‌گام است.

 تأکید پزشکیان بر استمرار تولید و فعالیت صنایع

تأکید پزشکیان بر استمرار تولید و فعالیت صنایع

رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت استمرار تأمین برق صنایع و جلوگیری از توقف خطوط تولید، خواستار رفع موانع اجرای مصوبات تأمین برق صنایع و اصلاح سازوکارهای اجرایی م...

 جنگ ایران و پایان خاورمیانه آمریکایی به روایت «فارن افرز» | این آخرین فرصت تغییر است؟ | نتیجه معکوس تضمین‌های امنیتی

جنگ ایران و پایان خاورمیانه آمریکایی به روایت «فارن افرز» | این آخرین فرصت تغییر است؟ | نتیجه معکوس تضمین‌های امنیتی

اقتصادنیوز: واشنگتن هنوز در تصور خاورمیانه‌ای گرفتار است که خود بر آن سلطه دارد و حتی پس از شکست‌های پی‌درپی، تصور جایگزینی برای نظم موجود را دشوار می‌بیند. اما این نظم در حال پایان یافتن است. اگر رهبران آمریکا نتوانند مسیر خود را تغییر دهند، شاهد محو شدن خاورمیانه آمریکایی خواهند بود؛ درست همان‌ اتفاقی برای امپراتوری‌های اروپایی در منطقه رخ داد.

 قالیباف بهانه است؛ مسئله تفکری است که کارش تخریب است / مجلس قربانی تسویه‌حساب سیاسی می‌شود؟!

قالیباف بهانه است؛ مسئله تفکری است که کارش تخریب است / مجلس قربانی تسویه‌حساب سیاسی می‌شود؟!

سوپر انقلابی‌ها ظاهراً با یک شخص مسئله ندارند؛ دست‌فرمانشان تخریب است؛ هر جا فرد یا نهادی مطابق برداشت و خواست آنها حرکت نکند، ابتدا او را از دایره انقلابی‌گ...

 واکنش تند چین به تصمیم ترامپ علیه ایران/ از مسیر سیاسی حل کنید

واکنش تند چین به تصمیم ترامپ علیه ایران/ از مسیر سیاسی حل کنید

لین جیان، سخنگوی وزارت خارجه چین، تاکید کرد اعمال تحریم و فشار علیه ایران کمکی به حل مسئله نمی‌کند و راهکار سیاسی و دیپلماتیک باید دنبال شود.

 فوری/ وزارت امور خارجه یک بیانیه مهم صادر کرد

فوری/ وزارت امور خارجه یک بیانیه مهم صادر کرد

وزارت امور خارجه در واکنش به تحریم‌های اقتصادی جدید آمریکا علیه ایران بیانیه‌ای صادر کرد.