قیمت طلا امروز




 سایت اقتصادنیوز / ۱۴۰۵/۰۴/۰۶

ادعای رسانه آمریکایی از مجازات افشاگری از مذاکرات ایران و آمریکا/ هشدار جدی پاکستان به کارکنان خود/ ماجرای درخواست تهران برای غرامت ۵۰۰ میلیارد دلاری

اقتصادنیوز: خبرگزاری آسوشیتدپرس در گزارشی، مدعی شده که مقامات ارشد پاکستانی به‌عنوان اصلی‌ترین میانجی مذاکرات، به کارکنان خود هشدار داده بودند که افشای اطلاعات در زمینهٔ این گفت‌وگوها می‌تواند به «حبس ابد» منجر شود.
 ادعای رسانه آمریکایی از مجازات افشاگری از مذاکرات ایران و آمریکا/ هشدار جدی پاکستان به کارکنان خود/ ماجرای درخواست تهران برای غرامت ۵۰۰ میلیارد دلاری



۳ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

عمران خان از زندان به بیمارستان منتقل شد

به گزارش شهرآرانیوز، حزب تحریک انصاف پاکستان اعلام کرد که عمران خان برای انجام آزمایش‌های پزشکی به بیمارستانی در اسلام آباد منتقل شده است.

بر اساس این گزارش، این اقدام در پاسخ به درخواست دیرینه هوادارانش صورت گرفته است که می‌گویند سلامت او در طول بیش از سه سال زندان رو به وخامت گذاشته است.

به نوشته رویترز، این اقدام پس از حکمی که این هفته توسط دیوان عالی پاکستان صادر شد، صورت گرفته است و به عنوان اولین اقدامی تلقی می‌شود که ممکن است تنش‌ها بین حزب عمران خان و نهاد قدرتمند نظامی را که از زمان برکناری از سمت خود در سال ۲۰۲۲ با آنها اختلاف داشته است، کاهش دهد.

رویترز روز سه شنبه به نقل از رسانه‌های محلی پاکستان گزارش داده بود که دادگاه عالی این کشور دستور انتقال عمران خان نخست‌وزیر سابق از زندان به بیمارستان را صادر کرده است.

جلسه نهایی رسیدگی به پرونده مبارزه با فساد در پاکستان مرتبط با پرونده فساد مالی «عمران‌خان» نخست وزیر برکنار شده این کشور و همسرش، ۲۹ آذر ۱۴۰۴ در زندان شهر راولپندی جایی که عمران خان و همسرش «بُشری بیگم» زندانی هستند، برگزار شد و نخست‌وزیر برکنار شده پاکستان به تحمل ۱۰ و ۷ سال حبس و همسرش به ۱۷ سال حبس محکوم شدند.

جنبش عدالت پاکستان که عمران خان بنیانگذار آن بوده، مدعی است که ماهیت همه پرونده‌های علیه عمران خان سیاسی و انتقام‌جویی دولت و حاکمیت نظامی است.

قاضی شاهرخ ارجمند رئیس دادگاه با تایید جرم عمران خان و همسرش مبنی بر خیانت به خزانه ملی و دریافت رشوه حکم جدید حبس را علیه آنان صادر کرد.

یک روز قبل از آن نیز رای نهایی پرونده‌های قضایی علیه برخی اعضای ارشد حزب عمران خان در شهر لاهور اعلام شد که بسیاری از آنان به چندین سال حبس محکوم شدند.

عمران خان نخست وزیر برکنار شده پاکستان که از تابستان ۲۰۲۳ در زندان بسر می‌برد، اوایل آذرماه ۱۴۰۴ طی پیامی خطاب به هوادارانش در شبکه اجتماعی ایکس، فرمانده وقت ارتش کشورش را به قانون‌شکنی و سرکوب خونین مخالفان متهم کرد.

وی در ادامه مدعی مداخله حاکمیت نظامی در بازداشت‌های سیاسی از جمله پرونده سازی علیه مسئولان حزب جنبش عدالت شده بود؛ اتهامی که سخنگوی ارتش پاکستان نیز در جریان نشست خبری روز ۱۴ آذر ۱۴۰۴ خود آن را رد کرد.

ژنرال احمد شریف چودری سخنگوی ارتش پاکستان در اظهارات بی سابقه خود، «عمران‌خان» نخست وزیر برکنار شده این کشور را تهدیدی علیه امنیت ملی خوانده بود.

منبع: ایرنا

در ادامه حتما بخوانید احضار کاردار آمریکا از سوی پاکستان


۴ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

توافق پاکستان و سوریه برای توسعه همکاری‌های دفاعی - امنیتی

به گزارش تجارت نیوز، صبح جمعه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که اسعد الشیبانی وزیر امور خارجه حکومت موقت سوریه در راولپندی با فیلد مارشال سید عاصم منیر فرمانده ارتش و رئیس نیروهای دفاعی پاکستان دیدار کرد.

الشیبانی پیش از این جلسه، دیدارهای جداگانه‌ای با شهباز شریف نخست وزیر، سناتور محمد اسحاق دار وزیر امور خارجه و جام‌ کمال خان وزیر بازرگانی پاکستان انجام داد.

فرمانده ارتش پاکستان و وزیر امور خارجه حکومت موقت سوریه در این دیدار، مسائل مورد علاقه مشترک، وضعیت امنیتی منطقه‌ای و راه‌های افزایش همکاری‌های دوجانبه دفاعی و امنیتی را مورد بحث قرار دادند.

عاصم منیر دیدگاه پاکستان را در مورد صلح جهانی و ثبات منطقه‌ای به اشتراک گذاشته و بر اهمیت همکاری و تلاش‌های مشترک برای مقابله با چالش‌های امنیتی مشترک تاکید کرد.

۲ طرف بر عزم خود برای تقویت بیشتر روابط دوجانبه و گسترش تعاملات در زمینه‌های دفاعی و امنیتی تأکید کردند.

به گزارش ایرنا، این اولین سفر یک وزیر امور خارجه از سوریه به پاکستان پس از ۱۹ سال و اولین سفر یک مقام رسمی حکومت موقت سوریه به اسلام‌آباد پس از سقوط حکومت بشار اسد است.

شهباز شریف نخست وزیر پاکستان روز گذشته(پنجشنبه) در دیدار با الشیبانی گفت که اسلام‌آباد پیرامون بلندی‌های جولان اشغالی از موضع سوریه حمایت می کند.

منبع: ایرنا




 نسبت دادن وضعیت حجاب به رهبر شهید دروغ است
۱۸ ساعت قبل / سایت تابناک

نسبت دادن وضعیت حجاب به رهبر شهید دروغ است

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت با انتقاد از وضعیت حجاب، گفت: مسئولان برای انجام ندادن وظایف خود نباید جنگ را بهانه کرده و دستگاه‌های م...

 هشدار یک نماینده درباره ادعاهای بی‌سند: مراقب آسیب به روابط اقتصادی باشیم
۱۷ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

هشدار یک نماینده درباره ادعاهای بی‌سند: مراقب آسیب به روابط اقتصادی باشیم

نماینده مردم خدابنده در مجلس، با انتقاد از طرح برخی ادعاهای بدون مستندات علیه فعالان اقتصادی در فضای مجازی هشدار داد که ورود به پرونده‌های اقتصادی بر اساس حدس و گمان، علاوه بر خدشه‌دار کردن اعتبار افراد، می‌تواند به روابط اقتصادی و بین‌المللی کشور نیز آسیب بزند.

 قالیباف: هر چقدر قدرت نظامی داشته باشیم، اگر مردم گرسنه باشند، دوام نمی‌آوریم
۲ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

قالیباف: هر چقدر قدرت نظامی داشته باشیم، اگر مردم گرسنه باشند، دوام نمی‌آوریم

رئیس مجلس شورای اسلامی امنیت و اقتصاد را لازم و ملزوم هم دانست و گفت: اقتصاد برای پرواز به امنیت نیاز دارد و اگر امنیت برقرار نشود، سرمایه نمی‌آید؛ همچنین اگ...

 در جنگ رمضان بسیار قوی‌تر از جنگ ۱۲ روزه وارد میدان شدیم
۲۴ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

در جنگ رمضان بسیار قوی‌تر از جنگ ۱۲ روزه وارد میدان شدیم

سرپرست وزارت دفاع به مقایسه جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان از منظر وزارت دفاع پرداخت و گفت: در جنگ رمضان بسیار قوی‌تر و قدرتمندتر نسبت به جنگ ۱۲ روزه در میدان حضور پیدا کردیم.

 از اربعین تا اتوبوس مراسم؛ هزینه‌های عجیب فولاد مبارکه اصفهان در سالی با اولویت بازسازی | ۱.۱ همت بودجه مسئولیت اجتماعی کجا صرف شد؟
۴ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

از اربعین تا اتوبوس مراسم؛ هزینه‌های عجیب فولاد مبارکه اصفهان در سالی با اولویت بازسازی | ۱.۱ همت بودجه مسئولیت اجتماعی کجا صرف شد؟

فولاد مبارکه در سال ۱۴۰۴ بیش از ۱۱۰۸ میلیارد تومان در حوزه مسئولیت اجتماعی هزینه کرده است؛ هزینه‌هایی شامل اربعین، عتبات و تأمین اتوبوس برای رویداد‌های عمومی. عجیب اینکه بودجه این حوزه برای سال جاری به ۲۰۰۰ میلیارد تومان افزایش یافته است. سوال اینجاست که آیا این بودجه با وجود وضعیت وخیم تعدیل نیروهای فولاد و بازسازی همچنان صرف مسئولیت اجتماعی می‌شود؟

 پشت پرده درباره همکاری ایران و آمریکا؛ ماجرا چیست؟
۳ ساعت قبل / سایت اکوایران

پشت پرده درباره همکاری ایران و آمریکا؛ ماجرا چیست؟

مکاتبات افشاشده میان مقام‌های مهاجرتی آمریکا نشان می‌دهد واشنگتن و تهران، با وجود تشدید تنش‌های سیاسی و نظامی، در ماه‌های پایانی ۲۰۲۵ و ابتدای ۲۰۲۶ برای بازگرداندن اتباع ایرانی از آمریکا با یکدیگر هماهنگ کرده‌اند.